Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Samurai4 έγραψε:Ρε γλυφτες του προεδρου, σημερα ειναι αυτος αυριο καποιος αλλος, αλλα η PAOKMANIA DREAM TEAM θα ναι εδω!!!!!!!!! Σιροπιαστειτε μεταξυ σας ρε ρεμαλια αλλα και αν στη ζωη αλλαξαν ολα οι ΡΩΣΣΙΔΕΣ γ@#$!@$! και δερνουν!!!!

ρε προεδρε, κατσε λιγο να το συζητησουμε γιατι θα παρω την γυναικα σου και θα την επω για κατι λωκομερια που εβλεπες περα-δωθε εψες μετα τα σουβλακια που σταματησαμε στο LOS TSITSITOS παρεα με την ΝΕΑ μεταγραφη που κρατας και αυτη μυστικη αλλα εγω ρουφ δεν ειμαι, ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΡΕΜΕΤΕ!!!!!!!!,και την ελεγες την Πολωνεζα να πουμε ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΟΤΕΡΟ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ και τετοια σαλιαρηηηηηηηηηηηηηηηη παπου.............................

Κανε με κλειστο 5ετες να δειξω την αξια μου, σαμπως η ομαδα δεν θελει καλη προβολη?
Εεεεε οχι και παππους!!!! Νεο παιδι ειμαι ρε....

Τελικα εσυ εχασες που δεν ηρθες μαζι στο κοτερο, αλλα την εβγαλες με τις Ρωσιδες που σου φαγαν μονο τα λεφτα και εμεινες κι αγαμητ@@ος....

Εμεις τουλαχιστον περασαμε ομορφα κι αν αυτος ο κοιμισμενος ο Cristiano Ronaldo πανω στη σουρα του,δεν σκονταφτε σε ενα πακετο πιτσας που ειχαμε παραγγειλει, τωρα θα μπορουσα να ανακοινωσω τη μεταγραφη του... Αλλα ο βλακας εσπασε το ποδι του...δεν ξερω τι εγινε μετα...εγω μολις το αντιληφθηκα τον πεταξα απο την κουπαστη στη θαλασσα και πηγα στα ιδιαιτερα... Το πρωι εμαθα οτι τον ψαρεψανε κατι μοναχοι απ' το Αγιο Ορος, μεχρι εκει εξω τον τραβηξε το ρευμα...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

blackterror4 έγραψε:
draculation έγραψε:
pyrros33 έγραψε:i exo treli fantasia m k ta vlepo ola aspromavra k paok,i exo arwstisi k tha prepi na pao ston trelogiatro ksana(an k ine makria tha pao)exo klisi rantevo sto parartima tou,sto irakli enoo......k niotho poli tixeros pou diavazo ton proedro m zagoraki na etimazi tetio gipedo!!!o theos k o dikefalos aetos na ton exei gero k pios ton piraksi ta koftera nixia na tous vgali ta matia...... :? :?:
Pyrros33 νομίζω έχεις χαθεί λίγο αδερφέ! Αυτό το topic όπως λέει και το όνομά του είναι ότι να ναι! Δεν μιλάμε για τον κανονικό ΠΑΟΚ αλλά για την ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ D.T. μια ομάδα που εμείς δημιουργήσαμε!

ΠΛΑΤΟΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
ρε θα τους τρελανουμε ολους
Ρε αφηστε το παιδι ησυχο...Μια χαρα ειναι εδω... Λες κι εμεις ειμαστε σωστοι με τις μαλ@@@ιες που γραφουμε...
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Δεκτο drac... Blackterror φαε οσο θελεις και παρε και κατι για το σπιτι και τη γυναικα...
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

σ ευχαριστω ντρακ και σε σε αδερφε πλατων.και επειδη σημερα εχω γενεθλια θα παω με οποιες απο τις τσιρλιντερς θελω.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

blackterror σοβαρα εχεις γενεθια ρε αδερφε????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ αδερφε μου!!! Και πανω απο ολα ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ κι ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!:lol: :lol:

ΥΓ Οι τσιρλιντερς ολες δικες σου αποψε!!!
:shock: :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

EEEE????????

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Όνειρα και όνειρα που πήγανε χαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεενα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
blackterror4

ναι ρε ας πω και κατι σοβαρο.σημερα εχω γενεθλια.σε ευχαριστω.και να σαι καλα για τις τσιρλιντερς
blackterror4

blackterror4 έγραψε:ναι ρε ας πω και κατι σοβαρο.σημερα εχω γενεθλια.σε ευχαριστω για τις ευχες πλατωνα.και να σαι καλα για τις τσιρλιντερς
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

Αυριο τις θελω πισω ομως!!! Ολες και ολοζωντανες!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Παλιότερα ένα φιλαράκι μου είχε μία στήλη με διάφορα οοοοοτι να ναι θέματα. Από σήμερα, θα δανείζομαι κάποια κειμενάκια του έτσι για χαβαλέ...

ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΟΥΠΑ..

-"ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ"

Νο 1 στα τσαρτς με τις κλισέ δηλώσεις. Γίνεται με το που επιστρέφει η ομάδα από τα 3-5 Πηγάδια της Αυστρίας ή της Γερμανίας. Το Ζέεφελντ και το Τέγκερζε είναι τα πιο γνωστά χωριά της Ευρώπης για όλους τους άρρωστους οπαδούς.
Σύμφωνα με τους παίκτες λοιπόν, η προετοιμασία είναι τόσο σκληρή που αυτή του... Σταλόνε στο "Ρόκι Νο4" στη Σιβηρία . μοιάζει με... σχολική εκδρομή ιδιωτικού σχολείου και μάλιστα... θηλέων!

-"ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΥΘΕΙ ΑΚΟΜΑ"

Κατ' αρχήν τι είναι τα πόδια για να λυθούν; Άσκηση... Άλγεβρας; Η δήλωση αυτή έρχεται μετά τις πρώτες σφαλιάρες στα φιλικά του Αυγούστου όπου η ομάδα παρουσιάζει την εικόνα μεικτής καφενείου στην Ορεινή Αρκαδία.

-"ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ"

Το ΣΛΟΥΡΠ- γλείψιμο είναι τόσο έντονο που ο ρεπόρτερ φορά αδιάβροχο, ενώ το μικρόφωνο φέρει ειδικό προστατευτικό κάλυμμα! Το ερώτημα "με τι είναι δεμένος ο παίκτης", πλανάται στην ατμόσφαιρα. Με... καραβόσχοινα, με... συρματόπλεγμα, με... χειροπέδες, ή με... ισχυρό συμβόλαιο που όσο πιο πολύ γλύφει τον "υπέροχο λαό" τόσο πιο δύσκολα σπάει!

-"ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ"

Κλασικός "παπάς" που πωλείται από κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα. Με το που μπαίνει η τζίφρα στο συμβόλαιο, αίφνης ξυπνούν τα παιδικά οπαδικά ένστικτα του παίκτη που ίσως αφήσει κι ανοιχτό το ενδεχόμενο για τατουάζ με το σήμα της νέα του ομάδας!

"Ο ΜΙΣΤΕΡ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΙΔΗΡΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ"

Το "σιδηρά" σημαίνει συνήθως ότι γίνεται της πουτ..ας το κάγκελο ή αλλιώς... σιδηρούν κιγκλίδωμα) και ότι αυτή η δήλωση γίνεται για... ξεκάρφωμα. Το άλλο που μπορεί να σημαίνει "σιδηρά" είναι ότι τους ταΐζει... φακές που περιέχουν μπόλικο σίδηρο!

-"ΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"

Επίσης απίστευτη κλασική παπαριά. Αυτός που το λέει, από μέσα του θέλει να κερδίσει ακόμα και με μουσαντένιο πέναλτι στο 97' που θα εκτελεί ο ίδιος διαιτητής μέχρι να ευστοχήσει, γιατί συνεχώς στέλνει το τόπι πάνω στον γκολκίπερ!

-"ΔΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ"

Υπερτεράστιο ψέμα που κάνει το Βαρώνο Μινχάουζεν να φαντάζει ερασιτεχνάκος της πλάκας! Το ότι όλοι είναι με τα κουμπιουτερ κι απ' το πρωί μέχρι το βράδυ και υπολογίζουν τα βαθμουλάκια που θα χάσει στις γκέλες ο αντίπαλος, το παραβλέπουμε Όπως και ότι υπάρχει στάνταρτ ρουφιάνος που "δίνει" ότι γίνεται στον αντίπαλο!

-"ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΑΣ ΑΔΙΚΗΣΕ"

Δεν ήθελε να μιλήσει, αλλά προφανώς τον... βασάνισαν με φρικτό τρόπο (δεμένος σε καρέκλα να βλέπει απ' το πρωί μέχρι το βράδυ το Καλλιθέα- Ακράτητος) και λύγισε!

-"ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΚΔΙΚΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ"

Λέγεται από παίκτη που επιστρέφει στο γήπεδο της πρώην ομάδας του. Το ότι έχει τη φάτσα του πρώην προπονητή του που τον εξεδίωξε σε φωτοτυπία σε χαρτί υγείας, και αυτή του προέδρου σε στόχο για νταρτς, είναι μια ασήμαντη λεπτομέρεια!

-"ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ"

Ο εγκέφαλος που συνέλαβε αυτή την ύψιστη... φιλοσοφία θα κριθεί από τον ιστορικό του μέλλοντος. Ακόμα και ο Αϊνστάιν θα έσκιζε το πτυχίο του και θα ψάρευε γαλότσες και κουτιά κόκομιλκ μπροστά στο Λευκό Πύργο!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Βαρυστομάχιασα!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Μόλις έφαγα και διαπίστωσα ότι έχω βαρυστομαχιάσει!!!!!
Εκτός αυτού έξω ο καιρός είναι έτοιμος να εκραγεί....Θα βρέξει όπου να 'ναι!!!
Το MSN είναι άδειο - ο κολοalpha ενώ έχει ολυμπιακούς αγώνες τον ενδιαφέρει ο σκατοαραποβραζιλιάνος του γκεϊ - το chat ειναι δεν είναι - η Κουτρουμανίδου (Τεμετερον!!!) με την Τσιαρτσιάνη έχασαν - η εθνική μπάσκετ έχασε - η εθνική πόλο έχασε - το σκουλίκι ο Γρηγοριάδης μάλλον δεν πήρε τα αναβολικά του Δρυμωνάκου μαζί του και άλλα πολλά.....................Είμαστε σε ένα καθεστώς μόνιμης γαργάρας και η μοναδική όαση ανθρωπιάς πόνου και συμπόνοιας είναι το ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ (Ε ΝΑΙ!!!)
Δεν έχω μάθει να παρακαλάω στη ζωή μου αλλά.....................
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΛΙΓΟ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ!!!!

Έτσι γιατί εμείς τα μέλη της παοκμάνια Dream Team είμαστε προ πάντων περήφανοι.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

ΕΣΎ να αφήσεις κατά μέρους τις υποδείξεις και να καθίσεις να γράψεις στο ποντιακό το topic...
Άβαταρ μέλους
draculation

Δημοσίευση από draculation »

Real Madrid vs Paokmania D.T.
0-3

[
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος draculation την Κυρ 10 Αύγ 2008, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Platon

Δημοσίευση από Platon »

draculation έγραψε:Γήπεδο Santiago Bernabeu

Real Madrid vs Paokmania D.T. (Ρεβάνς),
0-3

Παρασκήνια: Ευχαριστημένοι έφυγαν οι οπαδοί του δικέφαλου αφού είδαν ότι διευθετήθηκαν δύο από τα θέματα που τους απασχόλησαν την ομάδα τελευταία:
«Πήραμε το αίμα μας πίσω, γι’αυτό άλλωστε ήρθαμε…» δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος ο πρόεδρος της Paokmania D.T., Platon
«La nina es PAOK…»(η κοπέλα είναι ΠΑΟΚ) είπε απλά ο DreamWarrior αφιερώνοντας το γκολ του στον Πρόεδρο και τον τραυματισμό του Casillas στην Marialena

Ολα τα λεφτα: La nina es PAOKΜπραβο Dream!!!!

Μπραβο Drac, εισαι τεραστιος και ανεπαναληπτος!!!!

Μπραβο PAOKMANIA DREAM TEAM, ειστε ολοι γιγαντες!!!!

Επαυξανω το πριμ που ειχα υποσχεθει, σε 700.000 € για καθε μελος της ομαδας!!! Και ηδη βρισκετε καθ' οδον ενα τριαξονικο γεματο τραχανα και φασολια...ολα για παρτυ σας!!!

Ειμαι πολυ υπερηφανος για σας!!!!!

ΥΓ Καργιoλη Juan Carlos πες μου ποσο μικροσκοπικος νοιωθεις τωρα????
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

πορτο-λατσιο εδω μολις αρχισε

http://www.justin.tv/xonesports
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”