Παντελής Κωνσταντινίδης
- Μπαρκαρούτσος
- Emprostisghsoitrelamenoi
Παντελής Κωνσταντινίδης
+1 κρατήστε την καψουρα μας στον ΠΑΟΚ !!!
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
Re: Παντελής Κωνσταντινίδης
Η ιστορία έχει δείξει (Ζήσης, Κονσεϊσάου, Σβούρας) ότι το πόστο του ΤΔ, το πιάνουν πδοσφαιριστές που μόλις έκλεισαν την καριέρα τους στην ομάδα.
Οπότε βασικοί υποψήφιοι είναι ο Βλάντος, ο Τσιρίλος, ο Χαλκιάς ....
Οπότε βασικοί υποψήφιοι είναι ο Βλάντος, ο Τσιρίλος, ο Χαλκιάς ....

την πατησαμε δηλαδη
για να λεει φιλος απο τα παλια παντως μαλλον κωστικος ή γεωργιαδης
αν και ο γεωργιαδης παιζει και για προπονητης μαλλον

για να λεει φιλος απο τα παλια παντως μαλλον κωστικος ή γεωργιαδης
αν και ο γεωργιαδης παιζει και για προπονητης μαλλον
- abc_o_ karpouzas
ολοι για τα πανηγυρια εισαστε
πατε εσεις ρε στην θεση του αντιπροεδρου
και με ποια κριτηρια ρε και με ποιες γνωσεις κραζετε τον σβουρα αν κανει η δεν κανει για αυτην την θεση;;;
φτανει ρε φτανει
και με ποια κριτηρια ρε και με ποιες γνωσεις κραζετε τον σβουρα αν κανει η δεν κανει για αυτην την θεση;;;
φτανει ρε φτανει
- Vonapartis
Λόγω του μικρού ειδικού βάρους του, ως όνομα, βάλλεται από παντού και άδικα πολλές φορές.
ελπιζω ολη αυτη η μιζερια η ξερολιαση και η κακομοιρια να ειναι χαρακτηριστικο του ΠΑΟΚμανια και οχι του ΠΑΟΚ.
και οχι ρε συ abg1234 δε φτανει.δε φτανει καθολου.εχω παρει διαρκειας αρα ο ΠΑΟΚ μου ανηκει.αρα αν δεν γινουν τα πραγματα οπως θελω εγω απο τα προσωπα που θελω εγω,δεν ξαναπαιρνω διαρκειας.να μαθει ο βρυζας και καθε βρυζας.
ειπαμε τεχνοκρατες θελουμε.εγινε ο διαγωνισμος ηρθαν οι τεχνοκρατες.παγωμαρα..τωρα με τι να γκρινιαξω?
α!μπορει να ηρθαν τεχνοκρατες ομως δεν εφυγαν οι κολλητοι.
αρα αν δεν φυγουν ολοι οσοι γνωριζαν απο πριν το βρυζα ειναι κλεφτες και τσεπωνουν μαζι με τον κολλητο τους.
δεν ειχα και σε πολλη εκτιμηση ουτε το βρυζα ουτε πολυ περισσοτερο το ζαγορακη.με την μανια που βλεπω εναντιων τους ομως εχω αρχισει να γινομαι υπερμαχος.
μια ζωη ειχαμε βιδωτες απο διευθαρμενες κυβερνησεις διοικησεις.πολεμησαμε να γλιτωσουμε απο αυτους.φεραμε αυτους που διαλεξαμε και τωρα σπαζομαστε γιατι αυτοι κανουν επιλογες χωρις να κανουν πρωτα δημοψηφισμα και επειδη κανουν και λαθη.
μιρλα η θανατος.
και οχι ρε συ abg1234 δε φτανει.δε φτανει καθολου.εχω παρει διαρκειας αρα ο ΠΑΟΚ μου ανηκει.αρα αν δεν γινουν τα πραγματα οπως θελω εγω απο τα προσωπα που θελω εγω,δεν ξαναπαιρνω διαρκειας.να μαθει ο βρυζας και καθε βρυζας.
ειπαμε τεχνοκρατες θελουμε.εγινε ο διαγωνισμος ηρθαν οι τεχνοκρατες.παγωμαρα..τωρα με τι να γκρινιαξω?
α!μπορει να ηρθαν τεχνοκρατες ομως δεν εφυγαν οι κολλητοι.
αρα αν δεν φυγουν ολοι οσοι γνωριζαν απο πριν το βρυζα ειναι κλεφτες και τσεπωνουν μαζι με τον κολλητο τους.
δεν ειχα και σε πολλη εκτιμηση ουτε το βρυζα ουτε πολυ περισσοτερο το ζαγορακη.με την μανια που βλεπω εναντιων τους ομως εχω αρχισει να γινομαι υπερμαχος.
μια ζωη ειχαμε βιδωτες απο διευθαρμενες κυβερνησεις διοικησεις.πολεμησαμε να γλιτωσουμε απο αυτους.φεραμε αυτους που διαλεξαμε και τωρα σπαζομαστε γιατι αυτοι κανουν επιλογες χωρις να κανουν πρωτα δημοψηφισμα και επειδη κανουν και λαθη.
μιρλα η θανατος.
abg12d34 έγραψε:ολοι για τα πανηγυρια εισαστε
φτανει ρε φτανει
Κλαίω.......

Εεεε... ψιτ... Παντελή,
εσύ τι εχεις να πεις για όλα αυτα; Μπορεί ο Λαζλο να ήταν επιλογή του Ζαγοράκη αλλά ήταν δικιά σου επιτυχία που πείσθηκε να έρθει τελικά.
Οταν πέρσι πήγες να τον βρείς και κάνατε εκείνη την πολύωρη συζήτηση οπου του ανέλησες το διετές πλάνο - πρόγραμμα τον έπεισες. Και επειδή για ρήτορα δε σε έχω ... θα υποθέσω πως το πίστευες πολύ το διετές πλάνο και γι αυτό και τα κατάφερες. (Πραγματικά απο τότε απορώ τι διάολο του είπες και τον έπεισες)
Τι άλλαξε λοιπόν Παντελή και δεν πιστεύεις στο διετές πλάνο πια? Τι σε έκανε να αναθεωρήσεις? Το οτι η πρώτη χρονιά θα ήταν μεταβατική το ξέραμε όλοι απο τότε. Δοιήκηση και οπαδοί.
Τον κόπο σου που μαλλιασε η γλώσσα σου τόσες ώρες δεν τον λυπήθηκες?
Ο Βρύζας στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά συμμετοχή στην έλευση του Μπόλονι οπότε δικαίωμα του να μην τον γουστάρει.
Εσύ όμως???? Τι άλλαξε και δεν ντράπηκες να παίξεις αυτήν την πουστιά???
Α! Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου σε αντιπρόεδρο
εσύ τι εχεις να πεις για όλα αυτα; Μπορεί ο Λαζλο να ήταν επιλογή του Ζαγοράκη αλλά ήταν δικιά σου επιτυχία που πείσθηκε να έρθει τελικά.
Οταν πέρσι πήγες να τον βρείς και κάνατε εκείνη την πολύωρη συζήτηση οπου του ανέλησες το διετές πλάνο - πρόγραμμα τον έπεισες. Και επειδή για ρήτορα δε σε έχω ... θα υποθέσω πως το πίστευες πολύ το διετές πλάνο και γι αυτό και τα κατάφερες. (Πραγματικά απο τότε απορώ τι διάολο του είπες και τον έπεισες)
Τι άλλαξε λοιπόν Παντελή και δεν πιστεύεις στο διετές πλάνο πια? Τι σε έκανε να αναθεωρήσεις? Το οτι η πρώτη χρονιά θα ήταν μεταβατική το ξέραμε όλοι απο τότε. Δοιήκηση και οπαδοί.
Τον κόπο σου που μαλλιασε η γλώσσα σου τόσες ώρες δεν τον λυπήθηκες?
Ο Βρύζας στο κάτω κάτω δεν είχε καμιά συμμετοχή στην έλευση του Μπόλονι οπότε δικαίωμα του να μην τον γουστάρει.
Εσύ όμως???? Τι άλλαξε και δεν ντράπηκες να παίξεις αυτήν την πουστιά???
Α! Συγχαρητήρια για την προαγωγή σου σε αντιπρόεδρο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Σάβ 26 Μάιος 2012, 20:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
O πρώτος που πήδηξε από το καράβι την εποχή των προσφυγών...
είχε μείνει ο Σλάτζιαν Σπάσιτς και την κάνανε τα ''ελληνόπουλα''
δε περιμενα κάτι διαφορετικό...
Ακόμα να μας αποδείξεις τι κάνεις ως τεχνικός διευθυντής....
Αρίας, Ετό, Λεονάρντο...χαχαχαχαχα γελάν και οι τάπες σου...
είχε μείνει ο Σλάτζιαν Σπάσιτς και την κάνανε τα ''ελληνόπουλα''
δε περιμενα κάτι διαφορετικό...
Ακόμα να μας αποδείξεις τι κάνεις ως τεχνικός διευθυντής....
Αρίας, Ετό, Λεονάρντο...χαχαχαχαχα γελάν και οι τάπες σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Σάβ 26 Μάιος 2012, 12:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ομορφαντρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
αντιπροεδρος σημαινει μηπως και αυξηση;
δε μου λες, οταν μιλουσες στον λαζλο, τον κοιτουσες στα ματια;
αντε ευχομαι οι νεες μεταγραφες απο το youtube να ειναι πετυχημενες, αναβαθμισε μονο το flash player μη παθεις καμια νιλα!!
αληθεια στη ρουμανια τι πηγες να κανεις;

αντιπροεδρος σημαινει μηπως και αυξηση;
δε μου λες, οταν μιλουσες στον λαζλο, τον κοιτουσες στα ματια;
αντε ευχομαι οι νεες μεταγραφες απο το youtube να ειναι πετυχημενες, αναβαθμισε μονο το flash player μη παθεις καμια νιλα!!
αληθεια στη ρουμανια τι πηγες να κανεις;