Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

screwdriver4 έγραψε:αδερφε δεν ειναι το θεμα να μου ζητησεις συγνωμη συζητηση κανουμε σιγα,λες και θα αλλαξει κατι απο εδω μεσα.Απλα βαρεθηκα αυτην την νοοτροπια εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ δεν κανουμε τετοια τσαλικης γαρυφαλλα και τετοια.Τα πραγματα ειναι απλα και οποιος αντεχει το καταλαβαινει.Αυτην την στιγμη που μιλαμε,οποιοσδηποτε ερθει στο γηπεδο μας θα μας κανει ρομπα.Γινονται οι χειροτερες κερκιδες που εχω ζησει και το κακο ειναι οτι τα παιδια απο 4 και νεαπολη προσπαθουνε πολυ.

και ρωτω υπαρχει καποιος που στραβωνει με αυτη την εικονα?

Εικόνα
Εικόνα

αυτοι ειναι και καλα λιγοτερο μαγκες απο εμας τωρα?δειτε βιντεακια δεν σταματανε ουτε λεπτο

+100000000000000
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

αδερφε ειναι ασκοπο να μιλας,καποτε το ειχα αναφερει και εγω αλα επεσαν γελια για το θεμα με το μικροφωνω,για εμενα ειναι η καλυτερη λυση απο την στιγμη που δεν υπαρχει ενας οργανοτης που να τον σεβοντε και να μην τον γραφουν στα παπαρια τους,μερικα ατομα εχουν μηνει στο 80 με τον μαναβη,τεσπα αυτο ειναι αλο θεμα οσο για την καμερα ειναι παρα πολυ καλη ιδεα :) :?
Άβαταρ μέλους
Owen4

Δημοσίευση από Owen4 »

simosdr έγραψε:Βασικα δεν βλεπω καποιο ατομο το οποιο να καθεται στα καγκελα και να μπορει να συντονισει ολο το πεταλο.Ενα αλλανι μονο ειναι στα καγκελα μπροστα στην 4Α και το παλικαρι δεν πιστευνς να εχει δει δευτερολεπτο και τα σπαει η κερκιδα!Τοτε μονο βρισκουμε ρυθμο.
Εχθες ελειπε με οφη και οτι ναναι ελεγε ο ενας αλλο ο αλλος πιο διπλα αλλο....Καποια φαση ολοι λεγαμε κ απο ενα συνθημα ταυτοχρονα..Πρωτα ας προγραμματιστουμε σε αυτο κ η καμερα ειναι το μονο ευκολο.!!!
+1
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

αντε να ζησετε και να ευτυχισετε.και ενα παιδακι να σας δωσει ο ετσι συντομα...βαρα μωρη κιτσου το νταουλι φιουφι...

:twisted:
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

ωραίος ο Σταυράκης. Τον παραδέχομαι. Το πετάει το λαρύγγι του πάντα. Έχει γέλιο όταν ακούει το ου α ου α... Γνώμη μου οτι πρέπει να βλέπει και λίγο γήπεδο όμως. Δεν γίνεται να ήμαστε 0-0 στο 50-60 και να δίνει "σε γνωρίζω απ'τη φανέλα". Ηχητική βία θέλουμε.

Τώρα για μικρόφωνα και τέτοια, δεν μου αρέσουν. Κοροιδεύουμε τους gay, θα τα κάνουμε κι εμείς? Πιστεύω οτι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι . Έναν ακόμα σαν τον Σταυράκη να είχαμε, σε άλλο σημείο, που να συνεννοείται με τον Σταύρο, νομίζω θα την έστρωνε τη δουλειά. Να πάρουμε απο τους διαιτητές την ενδοεπικοινωνία! :) Αφού έτσι κι αλλιώς δεν τη χρησιμοποιούνε!! Δώστε την στον Σταυράκη και σε κανα δυό τσάκαλους ακόμα και να δείτε κερκίδα μετά. Ένας ο Σταύρος, ένας στο κέντρο της 4 και ένας πάνω στη Νεάπολη με ενδοεπικοινωνία. :) :) Κώλος!!

Για τον φωτογράφο-καμεραμαν, είμαι σύμφωνος 100%. Χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
Owen4

Δημοσίευση από Owen4 »

Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team

συμφωνω απολυτα αλλα που θα βρουμε ακομα εναν σαν τον Σταυρακη...και κατι ακομα ολη η 4α να βλεπει τον Σταυρο οχι μονο οι κατω γτ οι αλλοι πανω λενε αλλα...
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Μανολις 4 αδερφέ μου αφού δεν έχεις να προτείνεις κάποια άλλη λύση μην αποπαίρνεις όποια βλέπεις μπροστά σου!
Ο ΠΑΟΚτσής δεν συμβιβάζεται με λύσεις-ημίμετρα..Ή θα βρει μια λύση και θα πει "Ναι ρε την βρήκα και τα κατάφερα!" ή θα ζει με το πρόβλημα
Έλα μωρέ ΠΑΟΚ είσαι...αυτά μας έφεραν εδώ που είμαστε και οι φιλάδες που πάντα λένε ο κόσμος και ο κόσμος...μια καραμέλα είναι!

Υ.Γ. Για όσους τους κακοφαίνεται αυτό που λέω απλά θα το ξαναπώ ότι δεν ζούμε στο 80 αλλά στο 2009!
Υ.Γ.1 Σε όλο τον πλανήτη είναι της μόδας τα γνωστά πλακάτ που έχουν κάποια μυνήματα επάνω τους και εγώ θέλω να σας δείξω ένα από αυτά για να δείτε ότι και η γενιά του 80 προσπαθούσε για να κάνει καλύτερη κερκίδα από τι τώρα :arrow:
Εικόνα
tsakalos

Δημοσίευση από tsakalos »

stin 4a kato stavro to lene to palikari i foti?tespa to palikari einai filotimo pantos prospathei gia to kalutero
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Άβαταρ μέλους
Owen4

Δημοσίευση από Owen4 »

μονο με οφη δν ηρθε νομιζω...
ξερω εγω μηπως αγανακτισε..? :cry:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

πωπωπω κάπως έτσι πρέπει να γίνει η ΤΟΥΜΠΑ... σαν το 0:32 που σκάνε βόμβες και νομίζεις ότι είσαι σε πόλεμο!!!!

ΤΟΥΜΠΑ-ΙΡΑΝ-ΚΑΜΠΟΤΖΗ-ΒΙΕΤΝΑΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!

:P :P :P
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

fofanaserres έγραψε:
fofanaserres έγραψε:Ειστε όλοι σας ρουφιάνοι,στο σπριντ κανένας δεν σας φτάνει
πιο γρήγορα,πιο γρήγορα,πιο γρήγοραααα

Ειστε αρχοντες των σπρέι,βρομοσκουληκα εβραιοι,
οπου σας δω,σας κυνηγω,σας κυνηγω....

Και στις γειτονιες σας παμε,και τις μανες σας γαμαμε.
ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.....
Για την Τετάρτη...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Yπάρχει κι άλλο:

Άρη εβραίε παλιοπουσταρά
τώρα που σου γάμησα την γκόμενα
και απ΄το ξύλο το πολύ που τρως
σε επισκέπτεται ορθοπεδικός
ΠΑΟΚ ολεο,ολεο,ολεο,ολε
άρης με την πούτσα αγκαλιά
ΠΑΟΚ ολέο,ολεο,ολεο,ολε
κούπα δε θα πάρεις ποτέ!!!!!

Επίσης, παράφραση του συνθήματος του Φοφανά:

Είσαι εβραίος και σκουλήκι
και κυλιέσαι στο χαλίκι
όπου σε βρω
θα σε πατώ θα σε πατώ
σε γ@μω κ εσυ γουσταρεις
εισαι πουστης ξεκωλιαρης
δυνατα
πιο δυνατα πιο δυνατα
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

fofanaserres έγραψε:
fofanaserres έγραψε:
fofanaserres έγραψε:Ειστε όλοι σας ρουφιάνοι,στο σπριντ κανένας δεν σας φτάνει
πιο γρήγορα,πιο γρήγορα,πιο γρήγοραααα

Ειστε αρχοντες των σπρέι,βρομοσκουληκα εβραιοι,
οπου σας δω,σας κυνηγω,σας κυνηγω....

Και στις γειτονιες σας παμε,και τις μανες σας γαμαμε.
ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ,ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ.....
Για την Τετάρτη...
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

φρεε το δεύτερο είναι των βάζελων. Δε λέει.....

Φόφα ζωγράφισες!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”