Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
Την "ιδιότητα" του ΠΑΟΚτση μπορεί να την ισχυριστεί οποιοσδήποτε. Το θέμα ειναι όμως, πως η συντριπτική πλειοψηφία των ΠΑΟΚτσηδων δεν βγάζει λεφτά όταν ασχολείται με τον ΠΑΟΚ. Και όταν έχω άποψη ως ένας τυχαίος ΠΑΟΚτσης και την εκφράζω δεν το κάνω μεσο των ιδιόκτητων εμπορεύσιμων μέσων μου(εφημερίδες και ραδιόφωνο). Με λίγα λόγια, με τον καιρό μαθαίνεις πως όταν μια σχέση παίρνει οικονομικό χαρακτήρα (π.χ. μεταξύ του Radio Rasputin 104FM
και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τότε αυτόματα μπαίνει το συμφέρον στην μέση. Τα λεφτά γίνονται προτεραιότητα. Πόσο μάλλον όταν η ιδιοκτησία ενός ΜΜΕ σου δίνει την ευκαιρία να επηρρεάσεις τις απόψεις ανθρώπων που περιμένουν να διαβάσουν για την καψούρα τους. Μπορώ να βγάλω ένα πρωτοσέλιδο που θα πουλήσει όσο το δυνατόν περισσότερα φύλλα, άσχετα με το αν κάνει καλό ή κακό στον ΠΑΟΚ? Αυτό θα κάνω.
Έχω σταματήσει να αγοράζω αθλητικές εφημερίδες εδώ και 10 χρόνια, όλες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Και οι αθηναικές και της θεσ/νικης. Και όσο για τα αθλητικά ραδιόφωνα, ισχύει ακριβώς το ίδιο.
Παρτε το χαμπάρι επιτέλους, τα ΜΜΕ είναι εργαλεία στα χέρια των εχόντων. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Τουλάχιστον καπνίστε το....
Ιντερνετ και μόνο Ιντερνετ, και ελπίζω να παραμείνει ελεύθερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι ποι δίνουν αγώνα να παραμείνει ελεύθερο. Ψάξτε το...

Έχω σταματήσει να αγοράζω αθλητικές εφημερίδες εδώ και 10 χρόνια, όλες είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Και οι αθηναικές και της θεσ/νικης. Και όσο για τα αθλητικά ραδιόφωνα, ισχύει ακριβώς το ίδιο.
Παρτε το χαμπάρι επιτέλους, τα ΜΜΕ είναι εργαλεία στα χέρια των εχόντων. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο. Τουλάχιστον καπνίστε το....

Ιντερνετ και μόνο Ιντερνετ, και ελπίζω να παραμείνει ελεύθερο. Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι ποι δίνουν αγώνα να παραμείνει ελεύθερο. Ψάξτε το...
Χθες το βραδυ ακουγα μεχρι τις 2.30 ειχε πολυ ενδιαφερον πως η πικρα, η απογοητευση, η αναγκη για αναζητηση ευθυνων, εδωσαν τη θεση τους στην αγωνιστικοτητα, την ψυχραιμια και την αναγκη για συνεχεια.
- navigator11
δεν ακουω κανεναν,τους γραφω στα π@π@ρι@ μου απαντες και διατηρω μυαλο και εγκεφαλικα κυτταρα οσο υγιεστερα γινεται μετα απο 30 χρονια ζωης.αγνοηστε καθε μμε της πολης επιδεικτικα.μη συντηρειτε τη μιζερια,την αμορφωσια,την κακοβουλια,τον αθλιο "επαγγελματισμο" και ποσα ακομα που και οι πιο ζοφερες λεξεις δεν επαρκουν να περιγραψουν.
-
Πάλι ταναπού τα έκανε ο Τρέγιας... όπου πάει πλακώνεται. Πολύ παρτάκιας ο τύπος, και ξερόλας. Εγώ ειμαι ραδιοφωνικός παραγωγός κι εσύ δεν είσαι, κι εγώ είμαι αυτό κι εσύ δεν είσαι, και πήγε και στο στούντιο να πουλήσει τρέλα..
Στον αέρα ρε πούστη μου, φύγε εσύ, όχι φύγε εσύ, όχι άμα ανοίξω το στόμα μου κι εσένα δε σε ξέρει κανείς, άντε μαμηθείτε ρε μ@λ@κες... καραγκιόζη τρέγια, ε καραγκιόζη.
Στον αέρα ρε πούστη μου, φύγε εσύ, όχι φύγε εσύ, όχι άμα ανοίξω το στόμα μου κι εσένα δε σε ξέρει κανείς, άντε μαμηθείτε ρε μ@λ@κες... καραγκιόζη τρέγια, ε καραγκιόζη.
-
Αστα να πανε, λες και δεν εχουμε προβληματα. Μια σοβαρη εκπομπη δε μπορουμε να ακουσουμε επιτελους....
- navigator11
χανεται απο τα ερτζιανα κι αυτο το απαυγασμα της ραδιοφωνικης παραγωγης?α ρε βασιλοπουλε,μονος σου θα μεινεις στο τελος ......
μακαρι εδω που τα λεμε,γιατι εισαι μεγαλος Κ Α Ρ Κ Ι Ν Ο Σ για τον ΠΑΟΚ,"Α Υ Θ Ε Ν Τ Ι Κ Ο Σ" ......
μακαρι εδω που τα λεμε,γιατι εισαι μεγαλος Κ Α Ρ Κ Ι Ν Ο Σ για τον ΠΑΟΚ,"Α Υ Θ Ε Ν Τ Ι Κ Ο Σ" ......
-
Mα είναι δυνατόν? Πήγε ο νταής στο στούντιο να ζητήσει τα ρέστα. Δε φτάνει που λέει τις μα^ακίες του, ζητάει και τα ρέστα. Άσε μας ρε τρέγια, που μου έγινες και ειδήμων..
Λίγη ευθιξία ρε γαμώτο, πείτε τα εκτός αέρα, πλακωθείτε κιόλας, στα ριπαπά μας, αλλά στον αέρα?
Και ο σταθμός από την άλλη, δε φτάνει που έγινε ότι έγινε, το βάζουν και σε επανάληψη, μα αν είναι δυνατόν.
Λίγη ευθιξία ρε γαμώτο, πείτε τα εκτός αέρα, πλακωθείτε κιόλας, στα ριπαπά μας, αλλά στον αέρα?
Και ο σταθμός από την άλλη, δε φτάνει που έγινε ότι έγινε, το βάζουν και σε επανάληψη, μα αν είναι δυνατόν.

- navigator11
ελα ρε ιταλε,καθεσαι και ασχολεισαι!αυτοι αν ειναι δυνατον ή εσυ?προτιμω να ακουω το λεανη που λεει ο λογος να σχολιαζει για ΠΑΟΚ παρα τον καθε λαϊκιστη που περιμενει ασχολουμενος με τα του ΠΑΟΚ ειτε να επιβιωσει εν μεσω ζορικων καιρων ειτε να κερδισει αναγνωρισιμοτητα!
-
- navigator11
-
Δεν είναι αυτό ρε συ, αλλά γυρνάς από τη δουλειά και θες ν'ακούσεις 5 κουβέντες για τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον για μένα να ακούσω και λίγα ελληνικά που κοντεύω να τα ξεχάσω, και ακούς ξεκατινιάσματα.. από τύπους που πιάσαν ένα μιρκόφωνο και νομίζουν ότι πιάσαν τον Πάπα από τ'αρκίντια..
Τρελόχαρτο..professor v έγραψε:Τελικως τι χαρτι επεδειξε στο τελος μαθαμε????
- navigator11
εχεις και συ τα δικια σου,αλλα δεν ξερεις τι σαβουρες ειναι οι ασχολουμενοι δημοσιως με τα αθλητικα,ιδιως στην πολη?γιατι για μενα δημοσιογραφοι δεν ειναι,ουτε καν παραγωγοι,οπως αυτοβαφτιζονται .....
προκειται περι ξεφτιλων,που πλασαρουν "πνευμα",διχονοια,νοητικο δηλητηριο κλπ σε ενα αδηφαγο για δημοκοπια και αλληλλοφαγωμαρα με "αλλοθρησκους" για το ποιος την εχει μεγαλυτερη και σκληροτερη κοινο.για το επιπεδο των ακροατων τους κανουν περιφημα τη δουλεια τους ......
προκειται περι ξεφτιλων,που πλασαρουν "πνευμα",διχονοια,νοητικο δηλητηριο κλπ σε ενα αδηφαγο για δημοκοπια και αλληλλοφαγωμαρα με "αλλοθρησκους" για το ποιος την εχει μεγαλυτερη και σκληροτερη κοινο.για το επιπεδο των ακροατων τους κανουν περιφημα τη δουλεια τους ......
-
Καλα παιδες απλα προσπαθω να το διακωμοδισω ελπιζω να σας εκνευρισα. Βασικα γιαννη σε αισθανομαι γιατι και μενα με πετυχε σε στιγμη που ειμαι εκτος (Ελλαδος) και βρεχει του φουστη.... εσυ Ιταλια εχεις καλο καιρο τουλαχιστον, ασε που ακομα δουλευω μαματα. Τεσπα, απλα ρε παιδια ακους καποιους ανθρωπους οι οποιοι και καλα εκπροσωπουν το οπαδικο αισθημα της ομαδας (λεμε τωρα) και καταληγουν σε μορφη συγχρονου τηλεριαλιτι με κατι απο πανια σε βγαζουν απο τα ρουχα σου και κυριως σπιλωνουν την ομαδα εστω και μ'αυτο το τροπο, δημοσια.
Υ.Σ Τρελοχαρτο? μηπως καμια φωτογραφια με τη τζουλια?
Υ.Σ Τρελοχαρτο? μηπως καμια φωτογραφια με τη τζουλια?