Ibrahima Bakayoko
Re: Ibrahima Bakayoko
Για αυτή τη δουλειά καλός είναι....για βασικός δεν κάνει. Και του χρόνου δε θα χωράει στην ομάδα...
Μπράβο του για τα γκολ και πιο πολύ μπράβο του για την κίνησή του να αγκαλιάσει τον προπονητή του.
Μπράβο του για τα γκολ και πιο πολύ μπράβο του για την κίνησή του να αγκαλιάσει τον προπονητή του.
- Pegasus1589
Συμφωνώ. Δεν είναι για βασικός. Ως αλλαγή όμως βοηθάει πάρα πολύ. Ήρθε ο Χούτος και τη σακουλεύτηκε. Ευχάριστος πονοκέφαλος. Χούτο ή Μπάκα; Μάλλον Χούτο αρχικά και Μπάκα αλλαγή.
- khaledfreepaok
τον εκραζε τον παιχταρα μας ολη η χωρα περσυ και φετος χωρις να βγαλει ματια μας εχει δωσει ποσους βαθμους.σχεδον καθε φορα που μπαινει μας βγαζει ασποπροσωπους και χωρις να εχει την στηριξη κανενος.λοιπον,μεγαλος παληκαρος με πολλα κιλα φρυδια.και τελικα απο τις πιο παρεξηγημενες φιγουρες που μπορω να φερω στο μυαλο μου.
για να καταληξω τον ευχαριστω γ αυτα που εδωσε στον ΠΑΟΚ.οτι παιχτης και να ειναι εχει προσφερει ουσια δλδ γκολ.και οχι τυχαια γκολ.εχει βαλει γκολ-τριποντα.και οι αλλοι ας εχουν τον λετο να ζαλιζει το τοπι
για να καταληξω τον ευχαριστω γ αυτα που εδωσε στον ΠΑΟΚ.οτι παιχτης και να ειναι εχει προσφερει ουσια δλδ γκολ.και οχι τυχαια γκολ.εχει βαλει γκολ-τριποντα.και οι αλλοι ας εχουν τον λετο να ζαλιζει το τοπι
9 βαθμους ο Μπακα φετος ...3 με Λαρισα 3 με Ξανθη 3 με Νιωνιο
Μπραβο ρε Μπακα !!
Μπραβο ρε Μπακα !!
αυτα για αυτους που τον κραζανε, που δεν τους εκανε, που ηταν mvp επειδη δεν επαιζε, που το 10 θα μεινει ορφανο, που, που, που... και σημερα πανηγυριζαν με τα γκολ του. ο Μπακα ασχετως ποσο καλος παικτης ή χαρακτηρας ειναι δειχνει οτι γουσταρει που παιζει στον ΠΑΟΚ και μονο αδιαφορος δεν ειναι(που θα μπορουσε αφου για πολλους θεωρειται τελειωμενος).
ειναι πολυ καλος ριμπαουντερ βρισκεται εκει που πρεπει και το καρφωνει. ο μπλανκο αυτο το πραγμα κανει στην αεκ και τον εχουν θεο
σιγουρα χωραει στον ΠΑΟΚ βασικος ή αλλαγη δεν ειμαι αρμοδιος να αποφασισω, παντως εχει δωσει 9 βαθμους και μια προκριση στο κυπελλο.
ειναι πολυ καλος ριμπαουντερ βρισκεται εκει που πρεπει και το καρφωνει. ο μπλανκο αυτο το πραγμα κανει στην αεκ και τον εχουν θεο
σιγουρα χωραει στον ΠΑΟΚ βασικος ή αλλαγη δεν ειμαι αρμοδιος να αποφασισω, παντως εχει δωσει 9 βαθμους και μια προκριση στο κυπελλο.
πολυ καλος αλλα νομιζω το ιδανικο ειναι να μπαινει αλλαγη τουχιστον 30 λεπτα εκει τα δινει ολα οταν τον βαζει απο την αρχη τα κανει μανταρα.....
ελπιζω μονο να μην ξανακανει τις μαλακιες που εκανε γιατι ειναι κριμα
αδικει τον εαυτο του ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ .....ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....
ΑΝΤΕ ΜΠΑΚΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ......
ελπιζω μονο να μην ξανακανει τις μαλακιες που εκανε γιατι ειναι κριμα
αδικει τον εαυτο του ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ .....ΤΟΣΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ....
ΑΝΤΕ ΜΠΑΚΑ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ......
- DimisK
- Επικοινωνία:
+10000!!eorptol έγραψε:πολυ καλος αλλα νομιζω το ιδανικο ειναι να μπαινει αλλαγη τουχιστον 30 λεπτα εκει τα δινει ολα οταν τον βαζει απο την αρχη τα κανει μανταρα.....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Tetradje έγραψε:Μια οικογενεια ειμαστε ολοι μας ρε!!! Λαος, παιχτες, προπονητης! Με τα "συγνωμη" μας και τις εξηγησεις μας! Ειμαστε πολυ κιμπαρηδες τελικα εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες!
Αυτό ακριβώς!

Ακουγα σε συζητησεις να λενε οτι ο Μπακα εχει τελειωσει, ειναι ξοφλημενος, ο σαντος δεν τον περιλαμβανει στα πλακα του για την συνεχεια, οτι θα τον αφησουμ ελευθερο... ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ!!!
Εγω ελεγα ρε παιδια ο Μπακα παιζει μπαλα, εχει βαλει και ποσα γκολ, πως τον βγαζετε τοσο ευκολα παλτο?
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
και κατι ασχετο... ρε παιδια οταν λεμε Ιβοριανος, απο που εννοουμε οτι ειναι???
Εγω ελεγα ρε παιδια ο Μπακα παιζει μπαλα, εχει βαλει και ποσα γκολ, πως τον βγαζετε τοσο ευκολα παλτο?
ΚΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΠΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ!!!
και κατι ασχετο... ρε παιδια οταν λεμε Ιβοριανος, απο που εννοουμε οτι ειναι???

Απιστευτα πραγματα συνεβησαν χθες! Ρομπα με εκανε ο μαυρος...εβλεπα τον αγωνα με 2 φιλαρακια, εγω και ενας αλλος ενας τον κραζαμε απο το λεπτο που μπηκε, ο 3ος ελεγε οτι θα βαλει 2 γκολ και θα μας ξεφτιλιζει...λεμε εμεις αυτα δε γινονται ποτε. Στο τελος γελουσαμε...
Επιμενω οτι ο Μπακαγιοκο δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που θελει να κανει πρωταθλητισμο του χρονου, αλλα με αυτα που εχει προσφερει φετος, επιβαλλεται ανανεωση και ας καθεται και εκτος 18αδας
Επιμενω οτι ο Μπακαγιοκο δεν κανει για τον ΠΑΟΚ που θελει να κανει πρωταθλητισμο του χρονου, αλλα με αυτα που εχει προσφερει φετος, επιβαλλεται ανανεωση και ας καθεται και εκτος 18αδας
ΩΩωω! Ευχαριστω φιλε!
Δηλαδη ο Μπακα ειναι συμπατριωτης του Ντρογκμπα?? Ρε κοιτα τι μαθαινεις στα καλα καθουμενα!!
Δηλαδη ο Μπακα ειναι συμπατριωτης του Ντρογκμπα?? Ρε κοιτα τι μαθαινεις στα καλα καθουμενα!!

- paoki_sweden
Bravo παικταρά μου! Bravo παικταρά μου!!! Με δικαίωσες που ούρλιαζα γιατί σε είχε εκτος αποστολής τόσα παιχνίδια. Bravo παικταρά μου! Έκλεισες πολλά στόματα χτες! Έτσι Μπακαγιόκο δούλεψε δυνατά στις προπόνησης και θα τα χώνεις τα goalakia άνετα! Μπακαγιόκο oeo οε oeo οε Μπακαγιόκο oeo οε oeo οε
- PABLO GARCIA2
Πάντως για τον ΠΑΟΚ που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό υπάρχουν αρκετοί άλλοι παίκτες που θα πρέπει να φύγουν πριν τον Μπάκα....σε ρόλο Σόλσκιερ ο Μπάκα είναι ιδανικός και για του χρόνου.....