ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: ΠΑΟΚ - Surne Bilbao Basket 22/04 19:15 (ΕΡΤ2) FEC Final - Game 1

Δημοσίευση από bane1980 »

Όσο το ξανασκέφτομαι από χθες.

Δεν θα τους ξαναβρούμε τόσο άστοχους, χωρίς βέβαια να σημαίνει οτι τα έσπασαν κιόλας. Απλά με τόσες επιθέσεις παραπάνω, εάν τα έβαζαν...ζονγκ.

Από την άλλη, δεν νομίζω να ξανακάνει 20% στα τρίποντα ο Ταιρι. Εδώ θα πρέπει να δώσει πόντους από έξω και ο Ντιμσα, τουλάχιστον 11-12 πόντους.

Δεν νομίζω να έχουμε πάλι διαφορά 10 λαθών. Εκτός από κάτι γραμμές, τα περισσότερα έγιναν όταν σταμάτησε τρίπλα όποιος είχε τη μπάλα και έψαξε πάσα δύο σταθμούς πιο μακριά και όχι ένα (διαγώνια). Εκεί θέλει μείωση αποστάσεων και διάβασμα στις παγίδες.

Δεν νομίζω να βάλει πάλι 20+ ο Πατ...Αλλά ούτε και να βάλει τόσους λίγους ο Μέλβιν...

Δεν ξέρω εάν θα μείνουν χαμηλά ο Σουηδός και ο Νορβηγός ξανά, εδώ θέλει σκυλίσια άμυνα και περισσότερο χρόνο σε Κόνιαρη και Φίλλιο για να πιέσουν και κουράσουν το χειριστή.

Εάν βρεθεί αντιμετώπιση στα pnr των δύο Αμερικάνων τους με το Γκρισίνο και σπάμε το ρυθμό να μην πάει το ματς στα 80-85+ και εάν τραβήξουν σκορ οι Μέλβιν, Ντιμσα και έστω 8-10 ποντους ο Άλλεν, θα είμαστε καλά.

50-50 κοράκια εκεί μέσα δεν περιμένω, αλλά δεν γίνεται να έχουμε το χθεσινό. Σε φάση που ζητάμε έως και αντιαθλητικό, να μην δίνεται καν φάουλ.
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

Πολλοί από αυτούς τους κορτσιτακιδες δεν είναι ΠΑΟΚ. Το ξέρω καλά αυτό.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

θα πρέπει σήμερα κιόλας Βεζυρτζής και Τέλης να πιέσουν την Fiba, με το θέμα των διαιτητών

να έχουμε μία καλή διαιτησία εκεί μέσα

το 7-19 στην έδρα μας και καμία στο 2ο ημίχρονο είναι πολύ καλό στοιχείο για να στηριχτούνε
These users thanked the author freemind for the post (total 2):
Special 4, st4this
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Ετσι θα μπω την επομενη φορα που θα δω Χοροζοφ

Εικόνα
These users thanked the author paok-porter1337 for the post (total 4):
Michael Scott, st4this, Jim_Chatz, demo4
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Eιχα τον Χοροζοφ μπροστα μου στο δευτερο ημιχρονο. Στο 3ο δεκαλεπτο πηρε πανω του τουλαχιστον 4 φασεις (2 για επαφη ποδιου με την γραμμη) οπου εδειξε στους συναδελφους του τον ωμο του ("i got it"), ολες οι (απο)φασεις εναντιον του ΠΑΟΚ.

Θεωρω πως σε αυτο το δεκαλεπτο εδειξε προθεση υπερ των Ισπανων.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Μα σε μια φάση, δεν θυμάμαι ακριβώς σε ποιο χρονικό σημείο, παίρνει πάνω του μια απόφαση και του λέει ο άλλος ο διαιτητής ότι εγώ πρέπει να σφυριξω
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
demo4
PAOK4SWE

Δημοσίευση από PAOK4SWE »

Μπράβο στην ομάδα! Ο Beverley έδειξε πάλι ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης στο παρκέ. Στα μεγάλα ματς οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται. Δεν ξέρω εάν έχει παραπάνω ταλέντο σε ατομικό επίπεδο η Bilbao από την Murcia αλλά είναι σίγουρα ποιο καλοφτιαγμένη και έμπειρη ομάδα με πολύ επικίνδυνους σουτέρ και ψηλό front court που κλείνει την ρακέτα σε άμυνα και rebound. Θέλει πολύ δουλειά (η τύχη) να τους αντιμετώπισης. Και αυτό έγινε με πολύ πίεση στους σουτέρ τους, ο Hillard κούτσαινε στο τέλος, ο Jaworski είχε ψοφήσει, οι Frey και Pantzar δεν μπήκαν στο ματς ποτέ. Αυτό είναι και οι δουλειά των παικτών μας. Και στα rebound κερδίσαμε με 39-35 (αλλά αυτοί στα επιθετικά 14-9). Είναι και η δουλειά της Bilbao που οι Melvin και Περσίδης δεν μπόρεσαν να παίξουν καλά. Πολλά μακρινά σουτ ο Tyree με χαμηλά ποσοστά (2/10), θα χρειαστούν καλύτερες επιλογές, πχ. να κάνει drive να τραβήξει τον ψηλό τους και φάουλ (βάρεσε μόνο 1 βολή) η να την σπάσει για ποιο καλή ευκαιρία.

Η αντοχή θα παίξει μεγάλο ρόλο στο επόμενο ματς, σωματικά έχουν αυτή ένα πλεονέκτημα με βαθύ ρόστερ, στο front court είναι περίπου ισορροπημένα (ελπίζω ο Melvin να ξεμουδιάσει για το επόμενο ματς), στα guards το έχουμε εμείς με το αρχικό Beverley-Tyree αλλά κάπως ισορροπημένα εάν κοιτάξουμε και τον πάγκο των ομάδων, θα χρειαστεί καλή διαχείριση δυνάμεων. Ψυχολογικά θα δείξει πόσο θα αντέξει η Bilbao την πίεση με την πλάτη στον τοίχο και μπροστά τους τον Beverley που είναι ο ποιο καλώς παίκτης στο παρκέ, δυνατή προσωπικότητα και γκ@βλωμένος. Αυτά παίζουν ρόλο, και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας που δεν το είχαμε πέρυσι (όπως και οι άλλες αλλαγές που γίνανε που μπορούν να ματσάρουν τους παίκτες τους). Το αρνητικό για μας είναι ότι θα παίξουν στην έδρα τους χωρίς να έχουμε την κερκίδα που είδαμε εχτές, και λογικά πάλι η γελοία διαιτησία. Τρίτο ματς σερί με Ισπανικές ομάδες που υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος (στο πρώτο με την Murcia σταμάτησαν να τους δίνουν φάουλ της πλάκας μετά την αγανάκτηση του κόσμου στο δέυτερο δεκάλεπτο, στο δέυτερο ματς με την Murcia πήγαν να τους το δώσουν το ματς και μέχρι την τελευταία φάση το πήγαν να γίνει παράταση με ανύπαρκτο φάουλ σε τρίποντο που λόγω τύχης περάσαμε επιδή έχασε την πρώτη βολή ο παίκτης τους). Εχτές είχε αρκετές φάσης που μας κάνανε φάουλ που δεν έδωσαν, οι βολές ήταν 7-19 σε ένα τέτοιο κλειστό ματς και καμία βολή δεν βαρέσαμε στο δέυτερο ημίχρονο, νομίζω τα λέει όλα. Δεν θυμάμαι τέτοιο χάλι με την διαιτησία στο FIBA Europe Cup πέρυσι, πρέπει η διοίκηση να πιέσει να γίνει 50-50 (και όσοι οπαδοί πάνε να προστατέψουν την ομάδα). Δεν είναι δυνατόν να τους διαφημίζουμε την διοργάνωση (έχουν συχνά posts στο διαδίκτυο τους για τους οπαδούς μας) και να έχουμε τόσο εχθρική διαιτησία, είναι ξεφτίλα και ντροπή.

Η κερκίδα ήταν καλή εχτές, σίγουρα καλύτερη από πέρυσι (αν και δεν είδαμε τα χαρτάκια), αλλά δεν νομίζω να ήταν η καλύτερη στο Παλατάκι που λένε κάποιοι (για εμένα είναι το 5ο ματς στα playoffs ΠΑΟΚ-Άρης 2010).
These users thanked the author PAOK4SWE for the post (total 2):
Maurice_Escargot, paok-porter1337
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

Αν και αργοπορημένα, πάμε ξανά, κάθε ήττα του πιο σιχαμενου έθνους σε αθλητικό (και μη) επίπεδο είναι νίκη του παγκόσμιου αθλητισμού. Να είχαν και κάνα πατριώτη τους μέσα να πω πάει στον διάολο.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ' ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ.

ΥΓ. ΧΟΡΟΖΟΦ ΣΕ ΨΑΧΒΟΥΜΕ ΜΩΡΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΚΑΜΠΙΑ
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

PAOK4SWE έγραψε: Πέμ 23 Απρ 2026, 13:52 Μπράβο στην ομάδα! Ο Beverley έδειξε πάλι ότι ήταν ο καλύτερος παίχτης στο παρκέ. Στα μεγάλα ματς οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται. Δεν ξέρω εάν έχει παραπάνω ταλέντο σε ατομικό επίπεδο η Bilbao από την Murcia αλλά είναι σίγουρα ποιο καλοφτιαγμένη και έμπειρη ομάδα με πολύ επικίνδυνους σουτέρ και ψηλό front court που κλείνει την ρακέτα σε άμυνα και rebound. Θέλει πολύ δουλειά (η τύχη) να τους αντιμετώπισης. Και αυτό έγινε με πολύ πίεση στους σουτέρ τους, ο Hillard κούτσαινε στο τέλος, ο Jaworski είχε ψοφήσει, οι Frey και Pantzar δεν μπήκαν στο ματς ποτέ. Αυτό είναι και οι δουλειά των παικτών μας. Και στα rebound κερδίσαμε με 39-35 (αλλά αυτοί στα επιθετικά 14-9). Είναι και η δουλειά της Bilbao που οι Melvin και Περσίδης δεν μπόρεσαν να παίξουν καλά. Πολλά μακρινά σουτ ο Tyree με χαμηλά ποσοστά (2/10), θα χρειαστούν καλύτερες επιλογές, πχ. να κάνει drive να τραβήξει τον ψηλό τους και φάουλ (βάρεσε μόνο 1 βολή) η να την σπάσει για ποιο καλή ευκαιρία.

Η αντοχή θα παίξει μεγάλο ρόλο στο επόμενο ματς, σωματικά έχουν αυτή ένα πλεονέκτημα με βαθύ ρόστερ, στο front court είναι περίπου ισορροπημένα (ελπίζω ο Melvin να ξεμουδιάσει για το επόμενο ματς), στα guards το έχουμε εμείς με το αρχικό Beverley-Tyree αλλά κάπως ισορροπημένα εάν κοιτάξουμε και τον πάγκο των ομάδων, θα χρειαστεί καλή διαχείριση δυνάμεων. Ψυχολογικά θα δείξει πόσο θα αντέξει η Bilbao την πίεση με την πλάτη στον τοίχο και μπροστά τους τον Beverley που είναι ο ποιο καλώς παίκτης στο παρκέ, δυνατή προσωπικότητα και γκ@βλωμένος. Αυτά παίζουν ρόλο, και είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για μας που δεν το είχαμε πέρυσι (όπως και οι άλλες αλλαγές που γίνανε που μπορούν να ματσάρουν τους παίκτες τους). Το αρνητικό για μας είναι ότι θα παίξουν στην έδρα τους χωρίς να έχουμε την κερκίδα που είδαμε εχτές, και λογικά πάλι η γελοία διαιτησία. Τρίτο ματς σερί με Ισπανικές ομάδες που υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος (στο πρώτο με την Murcia σταμάτησαν να τους δίνουν φάουλ της πλάκας μετά την αγανάκτηση του κόσμου στο δέυτερο δεκάλεπτο, στο δέυτερο ματς με την Murcia πήγαν να τους το δώσουν το ματς και μέχρι την τελευταία φάση το πήγαν να γίνει παράταση με ανύπαρκτο φάουλ σε τρίποντο που λόγω τύχης περάσαμε επιδή έχασε την πρώτη βολή ο παίκτης τους). Εχτές είχε αρκετές φάσης που μας κάνανε φάουλ που δεν έδωσαν, οι βολές ήταν 7-19 σε ένα τέτοιο κλειστό ματς και καμία βολή δεν βαρέσαμε στο δέυτερο ημίχρονο, νομίζω τα λέει όλα. Δεν θυμάμαι τέτοιο χάλι με την διαιτησία στο FIBA Europe Cup πέρυσι, πρέπει η διοίκηση να πιέσει να γίνει 50-50 (και όσοι οπαδοί πάνε να προστατέψουν την ομάδα). Δεν είναι δυνατόν να τους διαφημίζουμε την διοργάνωση (έχουν συχνά posts στο διαδίκτυο τους για τους οπαδούς μας) και να έχουμε τόσο εχθρική διαιτησία, είναι ξεφτίλα και ντροπή.

Η κερκίδα ήταν καλή εχτές, σίγουρα καλύτερη από πέρυσι (αν και δεν είδαμε τα χαρτάκια), αλλά δεν νομίζω να ήταν η καλύτερη στο Παλατάκι που λένε κάποιοι (για εμένα είναι το 5ο ματς στα playoffs ΠΑΟΚ-Άρης 2010).

viewtopic.php?t=4240&start=330 σε αυτήν την σελίδα του τοπικ είχα βάλει τις δικές μου αγαπημένες κερκίδες!
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
PAOK4SWE
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Στην αρχή είναι τα.λογια του Μπουτσκου

Άβαταρ μέλους
Kostas_FI

Δημοσίευση από Kostas_FI »

Ο ντίμσα δεν ήταν καλός , και γενικά στα μεγάλα ματς κανει συνήθως underperform. Εγώ για του χρόνου δεν θα τον κρατούσα να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα κάτι άλλο εναν σποτ απ σουτερ ας πούμε με σταθερά καλό ποσοστό στα τρίποντα. Να δίνει πόντους στα drive and kick του μπεβερλι η του ταιρι αν υποθέσουμε ότι θα είναι του χρόνου αυτοί στην ομάδα.
john78

Δημοσίευση από john78 »

Μεγάλη νίκη χθες πάμε γερά με δυνατή άμυνα και λίγη τύχη να το πάρουμε. Έχουν μεγάλο ρόστερ αλλά πιστεύω θα αντέξουμε και οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα.
Αυτό με το κάπνισμα δεν ξέρω πως μπορεί να αλλάξει και τι μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι δεν γίνεται κάποιοι να καπνίζουν γύρω γύρω σαν να μην τρέχει και κάτι με αυτό. Ερχόμαστε στο γήπεδο με τα παιδιά μας που είναι μικρά γιατί να αναπνέουν όλη αυτή την κάπνα δεν είμαστε σε ανοιχτό χώρο. Όποιος θέλει να καπνίσει ας βγει για λίγο έξω δεν γίνεται να ανάβει τσιγάρο κάποιος λες και είναι σπίτι του. Είναι θέμα σεβασμού προς τον συνάνθρωπό σου, τα παιδιά, τους ηλικιωμένους.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

απλά πολλοί είναι βόδια και δεν έχουν μάθει να σέβονται τους γύρω τους

εγώ κάθε φορά στο παλατάκι μαλώνω για το κάπνισμα
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Απο αυριο να καρφωθουν ΟΙ δηλωσεις του Χλινασον στα αποδυτηρια..μας δινει ακομη παραπανω κινητρο το παλικαρι..
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Τι είπε αυτός;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ευρώπη”