Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Μερικοί εδώ μέσα, με την σωστή δικαιολογία στο μυαλό σας,
Θα πουλούσατε και την μάνα σας
Οβερ +άουτ
Θα πουλούσατε και την μάνα σας
Οβερ +άουτ
vasgias έγραψε:Μίρ ρισπέκτ για το άβαταρ.
Θα ζητησω και αλλαγη nickname αν εχουμε αλλαγη σκητακης στην ηγεσια της ΠΑΕ.
xrisitsapa έγραψε:gika έγραψε:nunies4 έγραψε:[quote]Ο Ιβάν Σαββίδης ήρθε πριν 13 χρόνια στην Ελλάδα. Επένδυσε στον ΠΑΟΚ και σε πολλές άλλες μεγάλες επιχειρήσεις (λιμάνι Θεσσαλονίκης, Πόρτο Καρράς, Μακεδονία Παλάς, Σουρωτή, ΣΕΚΑΠ, μέσα ενημέρωσης, ακίνητα), δίνοντας χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μία καθημαγμένη περιοχή. Στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα. Όταν μεγάλοι εγχώριοι επιχειρηματίες, έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό για να γλιτώσουν τις περιουσίες τους, από την κατάρρευση της χώρας, την εποχή της πτώχευσης και των μνημονίων.
Σήμερα, κορυφώνεται μία συντονισμένη προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια, ώστε ει δυνατόν, «να τα μαζέψει και να φύγει».
Να πουλήσει το λιμάνι, επειδή το θέλει κάποιο αμερικανικό fund, επειδή το θέλει μία μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια, επειδή το θέλει μία μεγάλη εταιρεία γαλλο-κινέζικο-τουρκικών συμφερόντων, επειδή… επειδή… εν τέλει κάποιοι ιθύνοντες κύκλοι θεωρούν ότι η παρούσα γεωπολιτική συγκυρία είναι «ταμάμ», είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγούν από τον ενοχλητικό Πόντιο. Από αυτόν που έκανε περήφανο τον λαό του ΠΑΟΚ. Επειδή και ο ίδιος ο λαός του ΠΑΟΚ είναι για αυτούς ενοχλητικός. Επειδή είναι αδέσμευτος και ανεξάρτητος.
Ο ΠΑΟΚ αποτελεί το θύμα αυτού του ευρύτερου σχεδίου. Κάποιοι πιστεύουν ότι ο Ιβάν, κάτω από τις πολλαπλές πιέσεις, τα πολλαπλά χτυπήματα, τα συνεχή δημοσιεύματα και τις παγίδες, θα πουλήσει και θα φύγει. Και αυτοί θα γλιτώσουν από την παρουσία του.
Και πριν από 3 χρόνια το Μέγαρο Μαξίμου πίεζε τον Σαββίδη να πουλήσει τον ΠΑΟΚ στον Μυστακίδη, να αφήσει το Πόρτο Καρράς, να αφήσει το λιμάνι… Επειδή δεν συμβιβαζόταν μαζί τους.
Και αίφνης, συγκεκριμένα μέλη του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος αυτών που θέλουν να προκαλέσουν Εμφύλιο στον ΠΑΟΚ.
Πώς πήραν για ένα τέτοιο μείζον θέμα, απόφαση να εξουσιοδοτήσουν εν λευκώ τον κ. Κατσαρή να υπογράψει συμφωνητικό συνεργασίας με έναν επίδοξο επενδυτή; Ο κ. Θανάσης Κατσαρής και ο κ. Δημοκράτης Παπαδόπουλος που μέχρι χτες αποκαλούσαν ευεργέτη τον Ιβάν Σαββίδη και ζητούσαν συνεχώς τη χρηματοδότησή του, δεν σκέφτηκαν καν να τον ενημερώσουν, πριν προβούν σε αυτήν την πραξικοπηματική κίνηση; Χωρίς καν να υπάρχουν μελέτες, συγκεκριμένο πλάνο, σχέδια, ούτε καν μέριμνα σε ποιο γήπεδο μπορεί να παίζει ο ΠΑΟΚ αν και εφόσον ξεκινήσουν εργασίες στην Τούμπα, αναλαμβάνουν την ευθύνη για μια τόσο σημαντική απόφαση; Αν θεωρούν ότι μπορούν να συνεχίσουν εν κρυπτώ στον βωμό προσωπικών συμφερόντων, χωρίς τη σύγκληση Γενικής Συνέλευσης, που είναι η μόνη αρμόδια για να αποφασίσει κάτι τέτοιο, είναι γελασμένοι.
Να θυμίσουμε απλώς ότι όταν ο Σαββίδης ήρθε στην Ελλάδα, τα πρωταθλήματα τέλειωναν το Νοέμβριο, η πρωταθλήτρια ήταν γνωστή από το τέλος Νοεμβρίου, το παιχνίδι ήταν στημένο. Με σκληρό αγώνα εξυγιάνθηκε η ΕΠΟ, και εδώ και κάποια χρόνια έχουμε ένα «κανονικό», ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όπου τέσσερεις ομάδες διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο. Αυτή η εξυγίανση του ποδοσφαίρου μας, που αντανακλά και στη θεαματική βελτίωση της Εθνικής, δεν έπεσε από τον ουρανό. Έγινε με την επιμονή και τη θέληση ενός Πόντιου, που ήρθε από τις άλλες πατρίδες, εκεί που την Ελλάδα την έχουν εικόνισμα στο εικονοστάσι του σπιτιού τους. Τώρα κάποιοι που ευεργετήθηκαν από τον Ιβάν, έγιναν, εκόντες άκοντες, πιόνια ενός σχεδίου αποσταθεροποίησης του Σαββίδη, με στόχο να προκαλέσουν έναν εμφύλιο σπαραγμό στον ΠΑΟΚ και μάλιστα τη χρονιά που θα γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του.
Θα τεθούν στην κρίση των οπαδών του ιστορικού συλλόγου και θα κρυφτούν πίσω από τις κουρτίνες της Ιστορίας. Απλώς να γνωρίζουν ότι δεν εξαγοράζονται όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή.
ethnos.gr.
Ειπατε κατι; Μαλλον μοιαζει με την πραγματικη ανακοινωση και το τι πρεπει να περιμενουμε απο εδω και στο εξης
Το άρθρο αυτό, και η πλευρά Σαββιδη, πάει να περάσει τον ΠΑΟΚ σαν θύμα.
Αλλα εν προκειμενω είμαστε ανάμεσα σε κάποιον που δίνει 150εκ με το καλημέρα για νέο γήπεδο και αν ο Σαββιδης δεν θέλει να χάσει την ομάδα, θα πρέπει να κρατήσει αυτόν τον λαό ευτυχισμένο. Και η διαχείριση, η αυτάρκεια, η πώληση Ντελια και η στασιμότητα σε όλα, αγωνιστικά και αναπτυξιακά, πάει περίπατο.
Εγώ τον Ιβάν θέλω, αλλά αν η εμφάνιση Μυστακίδη τον κάνει να εμφανιστεί και να ασχοληθεί ξανά με την ομάδα όπως κάποτε, τότε μακάρι ο Μυστακίδης να συνεχίσει να έρχεται.
Gika, συμφωνουμε.
Και λιγη αντιπολιτευση ( ή ανταγωνισμος) χρειαζεται.
Οταν υπαρχει αντιπαλο δεος που κραταει 150εκ, αναγκαζεσαι κι εσυ να κινηθεις αναλογα.[/quote]
Αν κραταει 150 ας δωσει αλλα 50 να αγορασει [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] τι οχι
Βγήκε και μιλήσει Ιβάν μόλις έσκασε η βόμβα Μυστακίδη. Διαφορετικά ούτε διάγγελμα για τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα είχαμε φέτος.
-
Aye4 έγραψε:Βγήκε και μιλήσει Ιβάν μόλις έσκασε η βόμβα Μυστακίδη. Διαφορετικά ούτε διάγγελμα για τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα είχαμε φέτος.
Θα είχες skype με Λουτσέσκου τον Σεπτέμβριο ομως, όπου ο καημένος θα τον ευχαριστούσε για τους ελεύθερους 35άρηδες που έφερε στην ομάδα και ο Ιβάν θα απαιτούσε το πρωτάθλημα.
- ΑποστόληςΑ
Έλα Τέλη μου, που είσαι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια σου, δώσε στον ΑΣ τα απαραίτητα 150Μ για να φτιάξει νέο γήπεδο!
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
Έτσι για να τους μπεις στη μύτη, ότι δήθεν υπάρχει σχέδιο να διώξεις τον Ιβάν.
Καν' το για μας, τους απλούς, αγαθούς και αφελείς ΠΑΟΚτσήδες!
Να δω μετά τι θα βρουν να πουν!
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα!
Έτσι για να τους μπεις στη μύτη, ότι δήθεν υπάρχει σχέδιο να διώξεις τον Ιβάν.
Καν' το για μας, τους απλούς, αγαθούς και αφελείς ΠΑΟΚτσήδες!
Να δω μετά τι θα βρουν να πουν!
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έλα Τέλη μου, που είσαι ΠΑΟΚτσάκι από τα γεννοφάσκια σου, δώσε στον ΑΣ τα απαραίτητα 150Μ για να φτιάξει νέο γήπεδο!
Χωρίς κανένα αντάλλαγμα!

-
Το γηπεδο ανηκει στον ΑΣ...
Πριν ενα μηνα διοικητικο στελεχος ΚΚ εριξε ξεκαθαρα το μπαλακι στον ΑΣ να βρει χρηματοδοτηση για το νεο γηπεδο,δειχνοντας οτι ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ αδυνατει να κανει κατι τετοιο και να μην το πιεζουν..
Ο ΑΣ πηρε το μπαλακι και χθες ανακοινωνει οτι βρηκε χρηματοδοτη τον Μυστακιδη και συμφωνησαν να γινει με δικα του κεφαλαια και μαλιστα με δηλωσεις του ιδιου και ταχιστα...
Σημερα απανταει ο Ιβαν παρεξηγημενος οχι εγω θα το κανω τελικα,ξαφνικα εχω τη δυνατοτητα που πρινε αν μηνα δεν ειχα,το ποτε και το πως φυσικα δεν διευκρινειστηκε...
Και ρωταω εγω αφου το γηπεδο θα ανηκει στον ΑΣ και εχει γινει προφορικη συμφωνια με τον Μυστακιδη ποιος ο λογος να χαλασει αυτη η συμφωνια??
Εγω λεω αυτες οι 2 οι μεριες να συνεχισουν κανονικα...Να αποδειξει και ο Μυστακιδης οτι μιλαει σοβαρα και δεν παιζει κατι που σε τετοιου μεγεθους επιχειρηματιες δεν παιζει...
Ο Ιβαν αν παρεξηγηθηκε ας κανει πιο γρηγορες κινησεις και να πει ταδε του μηνος ξεκιναω,δεσμευσα αυτα τα κεφαλαια και ειμαι ετοιμος...Δηλωσεις τυπου θα και θα και θα τις ακουω βερεσε...
Δεν ειναι αχαριστια προς τον Ιβαν ειναι η πραγματικοτητα...
Ο ΠΑΟΚ τελικα ειναι οχι απλα μαγαζι γωνια, μαγαζαρα πλαι στο κυμα που σφαζονται δισεκομυριουχοι για παρτι του....
Ναι ο Ιβαν ευθυνεται για αυτο, του το δινω ,που μας ανεβασε level..Απο το 2 μας πηγε στο 6....Τα τελευταια χρονια απο το 20 και μετα,δειχνει οτι απο το 6 πεσαμε στο 4-5 και δεν δειχνει διαθεση ισως και ικανοτητα να μας παει στο 7-8...
Και εμφανιζεται ενας επιχειρηματιας που η οικονομικη του δυναμη με αφηνει αισιοδοξο οτι μπορει να με παει στο 9-10...
Ο Μυστακιδης δεν ειναι κανενας τζαμπατζης,θα μπορουσε να ερθει πριν 15 χρονια και με 15εκ να ξεμπερδευε πληρωνοντας απλα τα χρεη...Για δικους του λογους τοτε δεν το εκανε..Αλλα ερχεται τωρα και σου λεει δινω 150εκ για το γηπεδο και οπως ακουγεται 130εκ για την ΠΑΕ...
Ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται...Εμενα μονο το καλο του ΠΑΟΚ με νοιαζει και να παει μπροστα η ομαδα...
Αν ο Ιβαν εχει διαθεση να ασχοληθει οπως το 17-18-19 ειναι θεου δωρο και μακαρι, αν οχι υπαρχει μονο ενας δρομος πλεον η πωληση...
Πριν ενα μηνα διοικητικο στελεχος ΚΚ εριξε ξεκαθαρα το μπαλακι στον ΑΣ να βρει χρηματοδοτηση για το νεο γηπεδο,δειχνοντας οτι ο μεγαλομετοχος της ΠΑΕ αδυνατει να κανει κατι τετοιο και να μην το πιεζουν..
Ο ΑΣ πηρε το μπαλακι και χθες ανακοινωνει οτι βρηκε χρηματοδοτη τον Μυστακιδη και συμφωνησαν να γινει με δικα του κεφαλαια και μαλιστα με δηλωσεις του ιδιου και ταχιστα...
Σημερα απανταει ο Ιβαν παρεξηγημενος οχι εγω θα το κανω τελικα,ξαφνικα εχω τη δυνατοτητα που πρινε αν μηνα δεν ειχα,το ποτε και το πως φυσικα δεν διευκρινειστηκε...
Και ρωταω εγω αφου το γηπεδο θα ανηκει στον ΑΣ και εχει γινει προφορικη συμφωνια με τον Μυστακιδη ποιος ο λογος να χαλασει αυτη η συμφωνια??
Εγω λεω αυτες οι 2 οι μεριες να συνεχισουν κανονικα...Να αποδειξει και ο Μυστακιδης οτι μιλαει σοβαρα και δεν παιζει κατι που σε τετοιου μεγεθους επιχειρηματιες δεν παιζει...
Ο Ιβαν αν παρεξηγηθηκε ας κανει πιο γρηγορες κινησεις και να πει ταδε του μηνος ξεκιναω,δεσμευσα αυτα τα κεφαλαια και ειμαι ετοιμος...Δηλωσεις τυπου θα και θα και θα τις ακουω βερεσε...
Δεν ειναι αχαριστια προς τον Ιβαν ειναι η πραγματικοτητα...
Ο ΠΑΟΚ τελικα ειναι οχι απλα μαγαζι γωνια, μαγαζαρα πλαι στο κυμα που σφαζονται δισεκομυριουχοι για παρτι του....
Ναι ο Ιβαν ευθυνεται για αυτο, του το δινω ,που μας ανεβασε level..Απο το 2 μας πηγε στο 6....Τα τελευταια χρονια απο το 20 και μετα,δειχνει οτι απο το 6 πεσαμε στο 4-5 και δεν δειχνει διαθεση ισως και ικανοτητα να μας παει στο 7-8...
Και εμφανιζεται ενας επιχειρηματιας που η οικονομικη του δυναμη με αφηνει αισιοδοξο οτι μπορει να με παει στο 9-10...
Ο Μυστακιδης δεν ειναι κανενας τζαμπατζης,θα μπορουσε να ερθει πριν 15 χρονια και με 15εκ να ξεμπερδευε πληρωνοντας απλα τα χρεη...Για δικους του λογους τοτε δεν το εκανε..Αλλα ερχεται τωρα και σου λεει δινω 150εκ για το γηπεδο και οπως ακουγεται 130εκ για την ΠΑΕ...
Ολα πουλιουνται και ολα αγοραζονται...Εμενα μονο το καλο του ΠΑΟΚ με νοιαζει και να παει μπροστα η ομαδα...
Αν ο Ιβαν εχει διαθεση να ασχοληθει οπως το 17-18-19 ειναι θεου δωρο και μακαρι, αν οχι υπαρχει μονο ενας δρομος πλεον η πωληση...
Για το ΜΟΝΟ που πρεπει να ανησυχεί ο φίλαθλος-οπαδός, ειναι Να μην ξανα-υπάρξουν Πέτρινα χρόνια για την ομάδα μας....Κατα τα άλλα, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε αν θύμωσε ο Ιβαν (Ειναι ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ) γιατι εβαλε λεφτα ο Μυστακίδης....και δεν θα μας τα χαρισει λογικα, επειδη ειναι Παοκτσής...
Εξαλου, στην Γενικη συνέλευση, ο Κύρ-κύρ, οταν ερωτήθηκε για το γήπεδο, πέταξε την μπάλα στον Ερασιτέχνη...
Το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε ΚΑΥΤΟ καλοκαίρι μπροστά μας...
Μακάρι να είναι για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας...

Εξαλου, στην Γενικη συνέλευση, ο Κύρ-κύρ, οταν ερωτήθηκε για το γήπεδο, πέταξε την μπάλα στον Ερασιτέχνη...
Το ΜΟΝΟ σιγουρο ειναι οτι θα εχουμε ΚΑΥΤΟ καλοκαίρι μπροστά μας...
Μακάρι να είναι για το καλο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ μας...

- FreeWatcher
giliopoulos έγραψε:FreeWatcher έγραψε:Για τρύπημα πήγε ο ερασιτέχνης τρυπημένος θα βγει.
Όποιος επιθυμεί κ θέλει να συμμετάσχει στο γήπεδο οι πόρτες είναι ανοιχτές απότι φαίνεται.
Μητσοτακόσκυλα ξεπεράσατε το όρια. Αποκλειστική ευθύνη του Ιβάν βέβαια, που σας αφήνει να αλωνίζετε καιρό τώρα χωρίς αντίδραση!
Σιγα φιλε τον αντιμητσοτακικο ιβαν, ηρεμησε με τον στρατηλατη της αντιστασης
Ο στρατηλάτης της αντίστασης έτσουξε κ τσούζει πολύ!!!
Οι Αθηνεζοι ακόμα δεν μπορούν να το χωνέψουν.
Ούτε ο παλαι ποτε παντοδυναμος γαυρος.
Το βρωμικο κυβερνητικό μπλοκ έχει λυσσάξει με την πάρτι του.
Είναι φως φανάρι ότι είναι χωμένο στα γεγονότα.
Το μόνο που του καταλογίζω και τα έχω γράψει εδώ μέσα επανειλημμένα είναι ότι από μια φάση και μετά έσκυψε κεφάλι. Κυνηγιέται ο ΠΑΟΚ κ σφυρίζει αδιάφορα. Για τις επιχειρήσεις του δεν με νοιάζει αλλά για τον ΠΑΟΚ αναπνέω. Όταν σκύβεις καιρό κεφάλι ομως θα έρθει η στιγμή που θα σε πατήσουνε. Θα εκμεταλλευτούν την αδυναμία σου και με τα κατάλληλα πιονια θα σε βγάλουν από τη μέση. Είμαι 100% με Ιβάν με μία προϋπόθεση. Να παλεύει κάθε μέρα για τον ΠΑΟΚ!
Όσο για τους λογιστές εξαγοράσιμους οπαδούς πραγματικά ντρέπομαι!
Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος…
θέλει ο άλλος να σου πάρει το μαγαζί, αλλά δεν έρχεται σε εσένα απευθείας.
Πάει πιάνει τον ιδιοκτήτη του κτηρίου και του λέει ''εγώ θα πληρώνω μεγαλύτεροι ενοίκιο από αυτόν''.
Πάει στην αστυνομία και λέει ''έχει περισσότερα τραπεζάκια από ότι γράφει στην άδεια, βάζει δυνατά την μουσική και έχω δει και 2-3 να καπνίζουν μέσα''.
Πάει και στον προμηθευτή και του λέει ''αν του πουλήσεις ξανά, σε σταματάω από προμηθευτή των δικών μου επιχειρήσεων''.
Στον καπιταλισμό ονομάζεται ''επιχειρείν''.
Στον Ιδεαλισμό, ονομάζεται μπαμπεσιά και ρουφιανιλίκη.
Διαλέγουμε με ποιον είμαστε.
Πάει πιάνει τον ιδιοκτήτη του κτηρίου και του λέει ''εγώ θα πληρώνω μεγαλύτεροι ενοίκιο από αυτόν''.
Πάει στην αστυνομία και λέει ''έχει περισσότερα τραπεζάκια από ότι γράφει στην άδεια, βάζει δυνατά την μουσική και έχω δει και 2-3 να καπνίζουν μέσα''.
Πάει και στον προμηθευτή και του λέει ''αν του πουλήσεις ξανά, σε σταματάω από προμηθευτή των δικών μου επιχειρήσεων''.
Στον καπιταλισμό ονομάζεται ''επιχειρείν''.
Στον Ιδεαλισμό, ονομάζεται μπαμπεσιά και ρουφιανιλίκη.
Διαλέγουμε με ποιον είμαστε.
- theodorsalonika
Στο θέμα του γηπέδου,στο θέμα των μεταγραφών,και γενικώς όλα τα θέματα που απασχολουν τον ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ,,πας με ρυθμούς χελώνας...για ασχολησου λιγο για να τελειώνουμε,αλλιώς άμα δεν μορείς άσε κάναν άλλον να τραβήξει κουπι...και άμα δεν μπορούν αυτούς που έβαλες να κάνουν μια δουλειά ,ΑΛΛΑΞΕΤΟΥΣ...ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ ...
Η κινηση ηταν φαουλ. Ολα στη ζωη δεν ειναι χρημα. In Ivan we trust.
Οπως ειπε, ειναι ευπροσδεκτος ο τελης να βοηθησει.
Οπως ειπε, ειναι ευπροσδεκτος ο τελης να βοηθησει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ReignMan την Τρί 17 Ιουν 2025, 19:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- kataramenos5