RFS FC-PAOK 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: RFS FC-PAOK 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
εγώ θα πω ότι κερδίσαμε γιατί αυτοί ήταν εκτός ρυθμού με τις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες.
Καταφερα να δω μονο στιγμιοτυπα, οποτε δεν εχω ασφαλη εικονα για τον αγωνα. Κραταω την αγκαλια Αντριγια-Ντεσπο στο πρωτο γκολ, για πολλους λογους. Το restart φαινεται να ειναι πραγματικο.
Συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα μου!
Συνεχιζουμε ΠΑΟΚαρα μου!
Ξεχωρισε αρνητικα ο Καμαρα. Το touch του σημερα ηταν για να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο. Ανεξηγητα κακη τεχνικη σημερα σαν να επαιζε μονο αυτος σε γηπεδο χωραφι.
Δεν μειωνω την επιτυχια της ομαδας μας. Δεν ξερω πως βλεπεις την Ριγας για μενα ειναι απ τις χειρότερες ομαδες του Γιουροπα.beyes4 έγραψε:Την κακη ομαδα,δεν μπορεσε να τη νικησει η Γαλατα των εκατομυριων,ουτε η Αντερλεχτ.Ας μην μειωνουμε την επιτυχια της ομαδας.Απ ότι αποδειχθηκε εμεις την αναγκασαμε να φαινεται κακή.Λεμεσος4 έγραψε:Παιξαμε με μια κακη ομαδα. Δυστυχώς παραμένουμε ασοβαροι στην τελική πασα. Μια σωστη μπαλια πηρε ο Ρωσος και σκοραρε. Δεν γινεται να ψαχνουνε συνεχεια το δύσκολο και να μην δινουν την μπαλα στο φορ να τελειώσει το παιχνιδι. Κραταμε τη νικη και τον πολύ καλο Ντεσπο.
- figurehead4
Αρνητικά ειπώθηκαν πολλά για τον Καμαρά. Στα θετικά του Καμαρά όμως ότι μετά το 70 συνέχιζε να τρεχει και να κοβει, κάτι που δεν είναι αυτονόητο για χαφ μας, ενώ διάβασε έξυπνα και καθαρισε με κούρσα δύο επικίνδυνες καταστάσεις που έβρισκαν την άμυνα σε ανισορροπία. Θα είχαμε άγχη αλλιώς.
Το πιο θετικό του Καμαρά όμως είναι η χημεία που αναπτύσσει σιγά σιγά με τον Οζντόεφ. Αμυντικά σήμερα κάλυψαν πολλά κι επιθετικά αν δεν είχε κακές επαφές θα δημιουργούνται κι άλλες καταστάσεις.
Μόνο τυχαία δεν είναι απόδοση κι αποτελέσματα στα 2 τελευταία ματς με το συγκεκριμένο κέντρο.
Το πιο θετικό του Καμαρά όμως είναι η χημεία που αναπτύσσει σιγά σιγά με τον Οζντόεφ. Αμυντικά σήμερα κάλυψαν πολλά κι επιθετικά αν δεν είχε κακές επαφές θα δημιουργούνται κι άλλες καταστάσεις.
Μόνο τυχαία δεν είναι απόδοση κι αποτελέσματα στα 2 τελευταία ματς με το συγκεκριμένο κέντρο.
Μπράβο για τη νίκη , σε γενικές γραμμές ήμασταν σοβαροί.
Έχω την αίσθηση όμως ότι δεν ήταν πολύ καλό το παιχνίδι μας , αλλά η εμφάνιση και η τακτική του αντιπάλου ( μας έδωσε πολλούς χώρους) μας βοήθησε.
Χάρηκα και με το γκολ του Τσαλοφ και με τη πολύ μεστή εμφάνιση του Δεσπότη. Σε ματς με χώρους είναι πολύ ωραίος .
Έχω την αίσθηση όμως ότι δεν ήταν πολύ καλό το παιχνίδι μας , αλλά η εμφάνιση και η τακτική του αντιπάλου ( μας έδωσε πολλούς χώρους) μας βοήθησε.
Χάρηκα και με το γκολ του Τσαλοφ και με τη πολύ μεστή εμφάνιση του Δεσπότη. Σε ματς με χώρους είναι πολύ ωραίος .
Μια χαρά ήταν η ομάδα σήμερα.
Το πιο θετικό ότι επιτέλους δε φάγαμε γκολ.
Το πιο θετικό ότι επιτέλους δε φάγαμε γκολ.
- sourmenetes
- Moderator
Θα μπορούσε καλύτερα αλλά δεν ήταν εύκολο το προηγούμενο ματς. Δεν έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Έχουμε απουσίες στο κέντρο είχαμε σε κακή μέρα τον Καμάρα. Γενικά έχουμε βελτίωση, κυρίως πνευματική θα έλεγα και στο θέμα προσήλωσης.
Είμαστε πιο σοβαροί απλά ακόμα δε μας βγαίνουν όλοι οι συνδυασμοι.
Αμυντικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ κυρίως στο χώρο του κέντρου.
Γενικα σήμερα μετά απο καιρό πιέσαμε ψηλά με αποτέλεσμα. Μπορεί να μη βάλαμε γκολ αλλά βγάλαμε φάσεις ενώ είχαμε κλέψει την μπάλα ψηλά.
Είμαστε πιο σοβαροί απλά ακόμα δε μας βγαίνουν όλοι οι συνδυασμοι.
Αμυντικά πρέπει να δουλέψουμε πολύ κυρίως στο χώρο του κέντρου.
Γενικα σήμερα μετά απο καιρό πιέσαμε ψηλά με αποτέλεσμα. Μπορεί να μη βάλαμε γκολ αλλά βγάλαμε φάσεις ενώ είχαμε κλέψει την μπάλα ψηλά.
Μετά από όλα τα τελικά αποτελέσματα σήμερα, ανεβήκαμε κατά 6 θέσεις και βρισκόμαστε στην 27η. Θέλουμε φυσικά οπωσδήποτε νίκη σε 15 βράδια επί της Φερεντσβάρος, η οποία σήμερα διέλυσε με 4-1 την κ@λ@μάδα την Μάλμε.
-
Αν ξαναδείς το παιχνίδι θα καταλάβεις πως όλα ξεκινούσαν από τα πόδια του Δεσπότη και του Οττο που κάποιοι σε ροή αγώνα χαρακτήρισαν τραγικούς. Εξαίρεση φυσικά τα μαγικά του Ντελια που δυστυχώς δεν οδήγησαν σε γκολ ή ασίστ καθώς και η αγωνιστική συμπεριφορά του Ζιβκοβιτς που του έλειψε μόνο το γκολ. Στα των Σέντερ φορ μας που τόσα έχουν ακούσει , ο Τσαλοφ σκόραρε ενώ κι ο Τισουνταλι δικαιούται τουλάχιστον ένα γκολ , γκολ που του το στέρησε ο Μπαμπά καθώς δύο φορές δεν μπόρεσε να περάσει εύκολες πάσες.
Επιμένω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του Μειτε ή αλλιώς ένα κυριαρχικό χαφ. Τέτοιο δεν είναι ούτε ο Μαντι ούτε ο Οζντοεβ. Περιμένω να γίνει λοιπόν η κίνηση στα χαφ , θα ήθελα να επιστρέψει υγιής ο Τάισον και να βρει τη φόρμα του , ενώ βλέποντας τον Σόλα νομίζω ότι δικαιούται περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.
Υ.Γ. Ανανεωστε Ντελια και Οττο , φέρτε χαφ (Μειτε)
Επιμένω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η απουσία του Μειτε ή αλλιώς ένα κυριαρχικό χαφ. Τέτοιο δεν είναι ούτε ο Μαντι ούτε ο Οζντοεβ. Περιμένω να γίνει λοιπόν η κίνηση στα χαφ , θα ήθελα να επιστρέψει υγιής ο Τάισον και να βρει τη φόρμα του , ενώ βλέποντας τον Σόλα νομίζω ότι δικαιούται περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.
Υ.Γ. Ανανεωστε Ντελια και Οττο , φέρτε χαφ (Μειτε)
Η ομάδα χρειάζεται νίκες
Ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή μας νίκη σε φάση league phase του Europa League, άρα ήταν ιστορική και πήραμε και το μπαγιόκο με τις 500 χήνες
Επίσης ήταν ιστορική, γιατί το γκολ του MVP Δεσπότη ήταν το γρηγορότερο στην ευρωπαϊκή ιστορία μας (στα 99 δευτερόλεπτα)
Η ομάδα φαίνεται ότι σιγά σιγά γυρνάει το κουμπί
Το καύσιμο για την ανάταση της ψυχολογίας του Τιμ είναι οι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε
Βάζοντας μπόλικο καύσιμο, μέχρι να ανάψει για τα καλά και πάλι, η φλόγα της καρδιάς του νικητή και του πρωταθλητή
Ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή μας νίκη σε φάση league phase του Europa League, άρα ήταν ιστορική και πήραμε και το μπαγιόκο με τις 500 χήνες
Επίσης ήταν ιστορική, γιατί το γκολ του MVP Δεσπότη ήταν το γρηγορότερο στην ευρωπαϊκή ιστορία μας (στα 99 δευτερόλεπτα)
Η ομάδα φαίνεται ότι σιγά σιγά γυρνάει το κουμπί
Το καύσιμο για την ανάταση της ψυχολογίας του Τιμ είναι οι νίκες και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε
Βάζοντας μπόλικο καύσιμο, μέχρι να ανάψει για τα καλά και πάλι, η φλόγα της καρδιάς του νικητή και του πρωταθλητή
Μάλλον κάτι λάθος έχεις δει...ABOLEYTOI έγραψε:εγώ θα πω ότι κερδίσαμε γιατί αυτοί ήταν εκτός ρυθμού με τις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες.
Φουλ ματς μέχρι την διακοπή για εθνικές...και μετά τις εθνικές τελικό κυπέλλου...όπως κι εμείς είχαμε ένα ματς στον Αστέρα
- Μπαρκαρούτσος
Πιλότε και όλα τα αλάνια, καλή επιστροφή, να προσέχετε!
Ήσασταν εξαιρετικοί!
Ήσασταν εξαιρετικοί!
μπράβο στην ομάδα + προπονητή
ο Δεσπότης έκανε (χειροτονούσε) παπάδες
μένουν 2-3 πράγματα που υπήρχαν κάθε φορά που παίρναμε τίτλο με Λουτσέσκου :
1) το πνίξιμο της κυκλοφορίας μπάλας του αντίπαλου - δεν πρέπει να πατάνε περιοχή μας
2) αυτοματισμοί με γκολ ή γκολ από στημένα
ο Δεσπότης έκανε (χειροτονούσε) παπάδες
μένουν 2-3 πράγματα που υπήρχαν κάθε φορά που παίρναμε τίτλο με Λουτσέσκου :
1) το πνίξιμο της κυκλοφορίας μπάλας του αντίπαλου - δεν πρέπει να πατάνε περιοχή μας
2) αυτοματισμοί με γκολ ή γκολ από στημένα
διαβάζοντας τα προηγούμενα τους αποτελέσματα απορούσα με την χθεσινή τους εικόνα.ABOLEYTOI έγραψε:εγώ θα πω ότι κερδίσαμε γιατί αυτοί ήταν εκτός ρυθμού με τις υπόλοιπες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις να έχουν ολοκληρωθεί εδώ και μέρες.
βλέπω και το σχόλιο του σάικο, δεν ξέρω πάντως έδειξε πολύ μέτρια ομάδα με τεράστια ανοίγματα στις γραμμές της.