Rfs FC-PAOK FC 28/11-19:45,CosmoteSportsHd
- ΑποστόληςΑ
-
- PAOKevolution
Re: Rfs FC-PAOK FC 28/11-19:45,CosmoteSportsHd
Δύσκολο ματς.
Είναι από τα ματς που (κατά τη γνώμη μου) αν το πάρουμε, θα μας δώσει τέτοια ώθηση για μετά, που θα λέμε κακώς ήρθε η διακοπή των Χριστουγέννων.
Πίστη και πάμε για το διπλό.
Είναι από τα ματς που (κατά τη γνώμη μου) αν το πάρουμε, θα μας δώσει τέτοια ώθηση για μετά, που θα λέμε κακώς ήρθε η διακοπή των Χριστουγέννων.
Πίστη και πάμε για το διπλό.
-
Εγω είμαι αισιοδοξος 0-4 με σκορερ τον Τσάλοφ και οver 8.5 τα κόρνερ.
Μπορεί κάποιος που κρατάει στατιστικά ή έχει καλή μνήμη να μας πει πόσες φορές φέτος η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ σε Ευρώπη ...και Ελληνικό πρωτάθλημα?
Έχω την αίσθηση χωρίς να θυμάμαι καλά ότι διαρκώς κυνηγάμε ανατροπές.
Ειδικά Ευρώπη.
Να πετύχουμε πρώτοι γκολ σε ένα κομβικό παιχνίδι ώστε να έχει περισσότερη πνευματική ηρεμία η ομάδα.
Θέλουμε μεγάλη συγκέντρωση και τακτική πειθαρχία ...λάθη ατομικά δεν συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο.
Έχω την αίσθηση χωρίς να θυμάμαι καλά ότι διαρκώς κυνηγάμε ανατροπές.
Ειδικά Ευρώπη.
Να πετύχουμε πρώτοι γκολ σε ένα κομβικό παιχνίδι ώστε να έχει περισσότερη πνευματική ηρεμία η ομάδα.
Θέλουμε μεγάλη συγκέντρωση και τακτική πειθαρχία ...λάθη ατομικά δεν συγχωρούνται σε αυτό το επίπεδο.
- john4serres
Παραδόξως έχω καλό προαίσθημα σήμερα.
Είμαι κάπως περίεργος πως θα βγει η ενδεκάδα και οι αλλαγές. Φαντάζομαι Σωτήρης και Τισου θα μοιραστουν το χρόνο αριστερά.
Είμαι κάπως περίεργος πως θα βγει η ενδεκάδα και οι αλλαγές. Φαντάζομαι Σωτήρης και Τισου θα μοιραστουν το χρόνο αριστερά.
Εδω ειμαστεtsaousila1234 έγραψε:χατω τρικ σημερα ο τσαλοφ
Συμφωνω
Πάμε σήμερα για το ρισταρτ στην Ευρώπη !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! Φόρτσα Π.Α.Ο.Κ. !!!
Ασημες ευρωπαικες ομαδες απο χαμηλου επιπεδου πρωταθληματα ισουνται με ελλειψη φοβου, ακρατο ενθουσιασμο, αγνοια κινδυνου. Πραγμα που συνθως μεταφραζεται σε εκρηκτικα πρωτα 15λεπτα.
Καπως ετσι, αν τους βγει το παιχνιδι, ο βατος αντιπαλος εξελισσεται σταδιακα σε εφιαλτη (Συνηθισμενοι ειμαστε αλλωστε στην Ελλαδα απο εικονες συνεπαρμενων Ευρωπαιων θειαδων και θειων οπαδων να ζουν το ονειρο τους και να μετατρεπουν τα παιχνιδια απεναντι σε ελληνικες ομαδες σε εθνικες εορτες). Αν δεν τους βγει, ευκολα ή δύσκολα τους ξεπετας με συνοπτικες διαδικασιες.
Αυτο ακριβως πιστευω οτι θα δουμε σημερα. Τους Λετονούς να μπαινουν απο το πρωτο λεπτο γκαζωμενοι και αν τυχον τους δωσουμε το δικαιωμα, να γραφουν ιστορια. Αν απο την αλλη, αν παμε ψιλιασμενοι και οχι ψηλωμενοι, το πολυποθητο διπλο θα ερθει με τον εναν ή τον αλλον τροπο.
Με αλλα λογια, απέναντι σε εναν σοβαρο ΠΑΟΚ δεν εχουν την παραμικρή τυχη. Απεναντι ομως σε εναν αφελη ΠΑΟΚ οι πιθανότητες για νικη τους ή ισοπαλια αυξανονται κατακορυφα.
Στο πλαισιο του... restart βεβαιως ο ΠΑΟΚ αναμενεται σοβαρος, οποτε ο ομεθα.
Σε καθε περίπτωση, παμε να τους μαμησουμε
Καπως ετσι, αν τους βγει το παιχνιδι, ο βατος αντιπαλος εξελισσεται σταδιακα σε εφιαλτη (Συνηθισμενοι ειμαστε αλλωστε στην Ελλαδα απο εικονες συνεπαρμενων Ευρωπαιων θειαδων και θειων οπαδων να ζουν το ονειρο τους και να μετατρεπουν τα παιχνιδια απεναντι σε ελληνικες ομαδες σε εθνικες εορτες). Αν δεν τους βγει, ευκολα ή δύσκολα τους ξεπετας με συνοπτικες διαδικασιες.
Αυτο ακριβως πιστευω οτι θα δουμε σημερα. Τους Λετονούς να μπαινουν απο το πρωτο λεπτο γκαζωμενοι και αν τυχον τους δωσουμε το δικαιωμα, να γραφουν ιστορια. Αν απο την αλλη, αν παμε ψιλιασμενοι και οχι ψηλωμενοι, το πολυποθητο διπλο θα ερθει με τον εναν ή τον αλλον τροπο.
Με αλλα λογια, απέναντι σε εναν σοβαρο ΠΑΟΚ δεν εχουν την παραμικρή τυχη. Απεναντι ομως σε εναν αφελη ΠΑΟΚ οι πιθανότητες για νικη τους ή ισοπαλια αυξανονται κατακορυφα.
Στο πλαισιο του... restart βεβαιως ο ΠΑΟΚ αναμενεται σοβαρος, οποτε ο ομεθα.
Σε καθε περίπτωση, παμε να τους μαμησουμε

- figurehead4
Daskalos_4 έγραψε:Συνηθισμενοι ειμαστε αλλωστε στην Ελλαδα απο εικονες συνεπαρμενων Ευρωπαιων θειαδων και θειων οπαδων να ζουν το ονειρο τους και να μετατρεπουν τα παιχνιδια απεναντι σε ελληνικες ομαδες σε εθνικες εορτες

Φοβερός!!! Μου φτιαξες τη μέρα
Αφου κάτι τετοιους πουθεναδες ανασταινουμε κάθε φορα βρε αδερφε 

- George Best
Βλεπω μια υποτιμηση για την Ριγα.
Που μεχρι στιγμης εχει 2 ισοπαλιες στην εδρα της με Φενερ και Αντρελεχτ.
Που μεχρι στιγμης εχει παραπανω βαθμους απο εμας.
Δε γιναμε υπερομαδα, μετα την νικη με Αστερα, ουτε γιναμε χωριό μετα την ηττα απο Ολυμπιακο.
Τα αγωνιστικα προβληματα και κενα της ομαδας παραμενουν.
Δυσκολο ματς θα ειναι κοντρα σε μια ομαδα που δεν εχει τιποτα να χασει...
Που μεχρι στιγμης εχει 2 ισοπαλιες στην εδρα της με Φενερ και Αντρελεχτ.
Που μεχρι στιγμης εχει παραπανω βαθμους απο εμας.
Δε γιναμε υπερομαδα, μετα την νικη με Αστερα, ουτε γιναμε χωριό μετα την ηττα απο Ολυμπιακο.
Τα αγωνιστικα προβληματα και κενα της ομαδας παραμενουν.
Δυσκολο ματς θα ειναι κοντρα σε μια ομαδα που δεν εχει τιποτα να χασει...
- kataramenos5