ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/10 21:00 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 27/10 21:00 NovaSports

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

makispaspartou έγραψε:Τη μια εκτός ο Τισουνταλι την άλλη ο Τσαλοφ. Ακατανόητα πράγματα από τον Λουτσεσκου..
Μα αυτό είναι το νορμάλ. Να μην είναι συνέχεια ο ίδιος εκτός αποστολής (=παραγκωνισμός), αλλά να είναι μια ο ένας και μία ο άλλος, που σημαίνει ότι οι ευκαιρίες μοιράζονται εξίσου.

Πάντως...ένας Έλληνας μόνο στην αποστολή..ωραία. Ελληνικό πρωτάθλημα σούπερ λιγκ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η αμπαλοσυνη χτυπάει κόκκινο …
Ο Τσαλοφ είναι ο μοναδικός καθαρός φορ της ομάδας.
Ο Τισουνταλι είναι εξτρέμ και περιφερειακός επιθετικός.
Ο Μπράντον επίσης είναι περιφερειακός επιθετικός με κύριο χαρακτηριστικό την εργατικότητα.
Εγώ προσωπικά δε θεωρώ λογικό να μένει εκτός ο ξεκούραστος Τσαλοφ .
Οπως δε θεωρώ λογικό να μένει εκτός και ο ξεκούραστος Τισουνταλι.
Είναι και οι δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές για να μένουν εκτός ώστε να χωράνε οι Μουργκ και Μπράντον ή δεν ξέρω κι εγω ποιος.
Επίσης ο Σορετιρε , όχι τώρα που είναι τραυματίας, αλλά γενικά δεν έχει χρησιμοποιηθεί όσο πρέπει και αξίζει.
Εγω αυτά βλέπω και αυτά λέω.
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

50+ μέρες έλειψε ο Μπράντον και ο "καθαρός φορ" μας (μαζί με τους άλλους βέβαια) έκαναν το φόρουμ να γράφει "λείπεις" στο τόπικ του Σαμάτα.
Τώρα που γύρισε ο Μπράντον, για ματς με τον οφη, διαβάζω για αμπαλοσύνη και ακατανόητο Λουτσέσκου που παίρνει Μπράντον στην αποστολή.

"Αμπαλοσύνη στο κόκκινο" από ποιον ακριβώς; Και γενικά τι φάση, γκρινιάζετε για το γούρι, επειδή βαριέστε μέχρι να ξεκινήσει το ματς, τι;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Πουλάκια μου... είχατε ψηθεί και ότι θα παίξουμε και 3-5-2 η σε φάσεις των αγώνων με 2 φορ. Πάρτε τώρα Τσαλοφ εκτός αποστολής
Όχι θα σας άφηνε ο Ραζβαν να κάνετε τέτοιες ανήκουστες σκέψεις :D :D
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εμένα μου αρέσουν τα άρθρα ότι ο Τσαλοφ φεύγει τον Γενάρη .
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αμπαλοσυνη για όποιον γεννήθηκε χθες και δεν καταλαβαίνει είναι να βγάζεις άχρηστο τον Λουκας με νταμπλ νταμπλ , άχρηστο τον Νατχο , τον Νομποα , τον Ντεσποντοβ επειδή δε μαρκάρει , τον Τσαλοφ επειδή δε σκοράρει , τον Τισουνταλι επειδή κάνει λάθος κοντρόλ , τον Οττο επειδή σκουντουφλάει.. και διαχρονικά μπορώ να αναφέρω άπειρα παραδείγματα… αμπαλοσυνη επίσης είναι να κάνεις παικταρα τον Μουργκ που έχει παίξει όλο κι όλο ένα εξάμηνο μπάλα , το Σαματά επειδή προσπαθεί , τον Σαστρε επειδή έβαλε ένα δυο σημαντικά γκολ..

Το να αφήνεις εκτός τον Τσαλοφ είναι αυτοκτονικό για μένα σε ματς που αν δεν πάει όπως το θέλεις θα χρειαστεί να παίξεις με δύο..

Και επειδή κάποιοι δεν ξέρουν ποιος είμαι και τι γράφω διαχρονικά , είμαι μεγαλύτερος φαν του Λουτσεσκου ακόμη και από σένα που κάθεσαι και κριτικάρεις ..
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Είμαστε σίγουροι ότι ο Τσάλοφ δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, οικογενειακής φύσης ή κάτι άλλο;
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Το πιο ανησυχητικο στο σημερινο παιχνιδι ειναι ο Κουμπαρακης..
Αυτο το εκτρωμα επρεπε να εχει απαγορευση εισοδου στην Τουμπα και οχι να μας σφυριζει κιολας..
Θα ψαξει να βρει τροπο να φερει την βαθμολογια στα ισια αυτο το ξεδιαντροπο σκουπιδι..
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Κοταρσκι-Μπαμπα-Οττο-Λοβρεν-Κολλει-Καμαρα-Οζντοεφ-Μουργκ-Ντεσποτοφ-Ντελιας-Τισουνταλ

Edit:τι παιχταραδες έχουμε ρεεεε
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:Τσαλοφ εκτός;;;
Μα είναι δυνατόν;;; Και μέσα ο Μουργκ;;
Τη μια εκτός ο Τισουνταλι την άλλη ο Τσαλοφ. Ακατανόητα πράγματα από τον Λουτσεσκου.. Αν και είμαι τέρμα υπέρμαχος εδώ τον ψέγω.. Νομίζω ότι ακόμη δεν ξέρει το ρόστερ του.
Μια χαρά ξέρει το ρόστερ του και μια χαρά διαχείριση κάνει.Οταν διαθέτεις στην θέση του φορ τρείς παίκτες που οι δύο ακόμα ψάχνονται και ο ένας έρχεται από απουσία λόγω τραυματισμού και πρέπει να βρουν τα πατήματα τους, πρέπει να γίνεται προσεκτικό rotation.Οι δύο που είναι στην αποστολή προφανώς και θα πάρουν είτε μοιρασμένο χρόνο είτε θα παίξουν μαζί.Ο Chalov λογικά θα πάρει το ματς κυπέλλου.Ο Murg είναι απαραίτητος όσο ο Ντελιας συνεχίζει να είναι σκιά του εαυτού του και ο Shola τραυματίας
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ο Μπραντον πηρε δυο σενεχομενες συμμετοχες στην εντεκαδα και δεν μπορεις να πεις οτι ελαμψε για να παρει τριτη συμμετοχη ενω οι αλλοι δυο ηταν εκτος αποστολης σε ενα απο τα δυο τελευταια.Οπως εγραψε και ο ρενε αυτη η αποφαση δειχνει ξεκαθαρα οτι στην ιεραρχια πρωτος για τον Λουτσεσκου ειναι ο Μπραντον και εγω αυτο εκτος απο λαθος θεωρω οτι θα δημιουργησει και θεμα με τους αλλους δυο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

makispaspartou έγραψε:
Το να αφήνεις εκτός τον Τσαλοφ είναι αυτοκτονικό για μένα σε ματς που αν δεν πάει όπως το θέλεις θα χρειαστεί να παίξεις με δύο..
Το "αυτοκτονικό" είναι βαρύ επίθετο και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Θα συμφωνήσω όμως ότι σε τέτοια παιχνίδια είναι πιο χρήσιμος ο Τσαλόφ παρά ο Ισπανός. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό του Ράσβαν, εύχομαι να δικαιωθεί.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Odi έγραψε:Όλοι εκεί.

Εισιστήρια σε νορμάλ τιμές, παιδικό εισιτήριο, μεταβίβαση διαρκείας πλέον εφικτή.

Περιμένω να δω την επόμενη δικαιολογία.
Ήταν αργά το ματς και ο κόσμος δουλεύει την επόμενη μέρα

Oh wait
Αργία είναι

Νίκη για να παραμείνουμε στην κορυφή

Μέχρι τέλους

Γκαγκατση τι θα γίνει με τους Κουμπαρακηδες ?
Κυρ Κυρ κατόπιν εορτής θα κράζουμε ? Προσοχη
Άβαταρ μέλους
scarsick

Δημοσίευση από scarsick »

makispaspartou έγραψε:Αμπαλοσυνη για όποιον γεννήθηκε χθες και δεν καταλαβαίνει είναι να
Ναι ρε φίλε, τα κατάλαβα όλα όσα γράφεις και τη δεύτερη φορά. Εν προκειμένω δεν καταλαβαίνω ποιος είναι αυτός που η αμπαλοσύνη του χτυπάει κόκκινο, εδώ στο φόρουμ, στο προπονητικό τημ, στην παε, στον πάγκο, ποιος;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Aigle_Noir έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Τσαλοφ εκτός;;;
Μα είναι δυνατόν;;; Και μέσα ο Μουργκ;;
Τη μια εκτός ο Τισουνταλι την άλλη ο Τσαλοφ. Ακατανόητα πράγματα από τον Λουτσεσκου.. Αν και είμαι τέρμα υπέρμαχος εδώ τον ψέγω.. Νομίζω ότι ακόμη δεν ξέρει το ρόστερ του.
Ακούς τι λες;;;

Ξέρουμε το ρόστερ του εσύ κι εγώ καλύτερα από τον ίδιο τον προπονητή μας; Που σου έχει πάρει τους μισούς τίτλους της ιστορίας μας;;; Τι ακούμε βραδιάτικα....
Μισό λεπτό.
Στο φόρουμ εκθέτουμε τις απόψεις μας. Ο καθένας λοιπόν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει και να κρίνει τις αποφάσεις ΟΛΩΝ των παραγόντων της ομάδας. Διοίκησης, προπονητών, γυμναστών, ιατρών και παικτών.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”