Στις δύο εκ των οποίων, είχε φάει κόκκινη κάρτα αμυντικός του, απ' το πρώτο δεκαλεπτοSpecial 4 έγραψε:Δεν θυμαται κανενας γιατι δεν υπαρχειvs40 έγραψε:Εγώ δεν τον φοβάμαι τον ΠΑΟΚ του Ραζβαν να υποστεί βαριές ήττες. Θυμάται κανείς ήττα με πάνω απο 4 γκολ επί Ραζβαν; Γενικά η ομάδα στα δύσκολα ανταποκρίνεται και δείχνει σοβαρότητα. Το δε κίνητρο είναι μεγάλο για τους ποδοσφαιριστές μας.
Οι μεγαλύτερες ήττες μας με Ραζβαν ειναι με Τσελσι (4 - 0), με αεχ (4 -0) κ με γαύρο (1-4)
Galatasaray-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
Re: Galatasaray-ΠΑΟΚ 25/9-22:00,CosmotesportsHd
Εγώ πιστεύω καθαρή νίκη της γάλατα 2-0 , 3-1. Μέσο αμυντικά έχουμε θέμα και οι Μπακαγιοκο, Κολιέ έχουν αργήσει . Οι άλλοι έχουν ένα από τα καλύτερα σέντερ φορ του κόσμου μπροστα
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαβάζω εδώ και έχετε κάνει την Γαλατά Γκαλακτικος, ποια Γαλατά ρε μάγκες; Σιγά, με ένα πουλί θα παίξει στο τέρμα που έχει να παίξει ένα χρόνο, τον καλύτερο παικτη της τον ακτουρκογλου πούλησε, τον ζαχά πούλησε δηλαδή τα δύο εξτρεμ της, ο ζιγιεχ δεν παίζει που ολοι αυτοί ήταν ολη η δημιουργία της Γαλατά πέρσι + Τον μέρτενς, ο Μουσλέρα δεν παίζει, ο ικαρντι έρχεται από τραυματισμό 20 ημερών. Έχουν προβλήματα και κενά. Όλο το ψωμί είναι στον ικάρντι και τον Μέρτενς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 24 Σεπ 2024, 09:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Τη χρονιά που το σήκωσε η Νάπολι ο Όσιμεν ήταν σε δαιμωνιώδη φόρμα. Σε έκανε να τρομάζεις.
Τώρα θα δούμε αυτόν τον παικτη απέναντι στην ΠΑΟΚάρα.
Αν και διαβάζω ότι μπορεί ο Ικάρντι να είναι βασικός.
Χωρίς πλάκα, κάποιος που ασχολείται πολύ με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξέρει αν άλλη ομάδα έχει εφάμιλλη επιθετική τριάδα;
Ικάρντι, Όσιμεν, Μπατσουάγι.
Προσοχή δε λέω αν κάποια ομάδα έχει καλύτερους επιθετικούς. Λέω αν το σύνολο των επιθετικών μιας ομάδας είναι καλύτερο από αυτήν την τριάδα.
Δλδ η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Σίτι, η Μπάγερν κτλ. τι δεύτερους και τρίτους επιθετικούς έχουν;
Κάποιο τσακαλάκι που ασχολείται με Ευρώπη σίγουρα θα ξέρει να μου λύσει την απορία.
Τώρα θα δούμε αυτόν τον παικτη απέναντι στην ΠΑΟΚάρα.
Αν και διαβάζω ότι μπορεί ο Ικάρντι να είναι βασικός.
Χωρίς πλάκα, κάποιος που ασχολείται πολύ με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ξέρει αν άλλη ομάδα έχει εφάμιλλη επιθετική τριάδα;
Ικάρντι, Όσιμεν, Μπατσουάγι.
Προσοχή δε λέω αν κάποια ομάδα έχει καλύτερους επιθετικούς. Λέω αν το σύνολο των επιθετικών μιας ομάδας είναι καλύτερο από αυτήν την τριάδα.
Δλδ η Μπάρτσα, η Ρεάλ, η Σίτι, η Μπάγερν κτλ. τι δεύτερους και τρίτους επιθετικούς έχουν;
Κάποιο τσακαλάκι που ασχολείται με Ευρώπη σίγουρα θα ξέρει να μου λύσει την απορία.
H Μίλαν πχ έχει Άμπραχαμ ,Μορατα, Γιοβιτς. Εγώ της Γάλατα την θεωρώ καλύτερη 3αδα. Η Μπαρτσελόνα λεβαντοβσκι και Βίκτορ(?). Η Μπάγερν ένα Κέιν και μετα Μίλλερ.
Αγαπητέ marsantos
Αν δεχτούμε 7 γκολ και κάνουμε και γκέλα με σκουλήκι ...ξέρεις τι βατερλώ μας περιμένει?
Τι κλίμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας θα δημιουργηθεί?
Ο ΠΑΟΚ εφόσον έχει αναλύσει τον αντίπαλο και θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τότε καλό θα ήταν να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς με τσέλσι που μας περνούσαν σαν να ήμασταν σταματημένοι...
Συνήθως η αρχή είναι το ήμισυ παντός, ένα καλό ξεκίνημα δημιουργεί αισιοδοξία , όνειρα και ελπίδες.
Τη γαλατά την είχα δει πέρσι Ευρώπη και αυτό που μου είχε μείνει ήταν ότι οι αντίπαλοι τους είχαν τρέξει πολύ και είχαν εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά τους. Δεν ξέρω τι όμαδα έχουν φέτος όμως η επιθετική τους γραμμή πλημμυρίζει απο ποιότητα . Λαμβάοντας υπόψη τη δική μας αμυντική γραμμή θεωρώ ότι πρέπει να ενισχυθεί είτε με τακτικό τρόπο προσέγγισης ή με αλλαγή σχηματισμού.
Ο γαύρος πέρσι έπαιζε με 3αδα στα χαφ, ακατάπαυστα τρεξίματα με πίεση και κερδισμένες μπάλες που έδωσαν το δικαιώμα για γρήγορη μετάβαση σε ανοιχτό γήπεδο.
Δεν επιτρέπεται να παίξουμε με την ίδια αφέλεια που παίξαμε στο 2ο ματς με τη μπρίζ στη Τούμπα.
Αν ξεκινήσουν οι συνηθισμένοι 11 ποιος θα γυρίσει να καλύψει αμυντικά? Ο Τάισον ? Ο Κωνσταντέλιας?
Όσο αφορά τα χαφ εκει η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίπλοκη, τα χαρακτηριστικά των σβάαμπ και οζντόεφ δεν νομίζω ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τόσα πολλά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις που πρέπει να δώσουν.
Αν ο Λουτσέσκου ακολουθήσει την πάγια φιλοσοφία του κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτου αντιπάλου ίσως εκτεθούμε.
Δυο σκέψεις κάνω η μια λέει να κατέβει η ομάδα με τις γραμμές κοντά και πιο πίσω την πρώτη γραμμή άμυνας ώστε να μικρύνει τους χώρους και τα τρεξίματα και η άλλη να κατέβει με 3 χαφ.
υγ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει κατακτήσει Ευρωπαικά κύπελλα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ένας και η δική μου ψυχή δεν μπορεί να ανεχτεί 7αρες και ας άρπαξαν τόσα οι μπαρτσελόνες... Ο ΠΑΟΚ είναι μαχητής για αυτό το λόγο χάνουμε με τους πιο απίστευτους τρόπους ....σαν ελληνική τραγωδία.
Αν δεχτούμε 7 γκολ και κάνουμε και γκέλα με σκουλήκι ...ξέρεις τι βατερλώ μας περιμένει?
Τι κλίμα αμφισβήτησης και εσωστρέφειας θα δημιουργηθεί?
Ο ΠΑΟΚ εφόσον έχει αναλύσει τον αντίπαλο και θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας τότε καλό θα ήταν να προσεγγίσει διαφορετικά το παιχνίδι.
Δεν μπορώ να ξεχάσω το ματς με τσέλσι που μας περνούσαν σαν να ήμασταν σταματημένοι...
Συνήθως η αρχή είναι το ήμισυ παντός, ένα καλό ξεκίνημα δημιουργεί αισιοδοξία , όνειρα και ελπίδες.
Τη γαλατά την είχα δει πέρσι Ευρώπη και αυτό που μου είχε μείνει ήταν ότι οι αντίπαλοι τους είχαν τρέξει πολύ και είχαν εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά τους. Δεν ξέρω τι όμαδα έχουν φέτος όμως η επιθετική τους γραμμή πλημμυρίζει απο ποιότητα . Λαμβάοντας υπόψη τη δική μας αμυντική γραμμή θεωρώ ότι πρέπει να ενισχυθεί είτε με τακτικό τρόπο προσέγγισης ή με αλλαγή σχηματισμού.
Ο γαύρος πέρσι έπαιζε με 3αδα στα χαφ, ακατάπαυστα τρεξίματα με πίεση και κερδισμένες μπάλες που έδωσαν το δικαιώμα για γρήγορη μετάβαση σε ανοιχτό γήπεδο.
Δεν επιτρέπεται να παίξουμε με την ίδια αφέλεια που παίξαμε στο 2ο ματς με τη μπρίζ στη Τούμπα.
Αν ξεκινήσουν οι συνηθισμένοι 11 ποιος θα γυρίσει να καλύψει αμυντικά? Ο Τάισον ? Ο Κωνσταντέλιας?
Όσο αφορά τα χαφ εκει η κατάσταση είναι ακόμα πιο περίπλοκη, τα χαρακτηριστικά των σβάαμπ και οζντόεφ δεν νομίζω ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τόσα πολλά τρεξίματα και αλληλοκαλύψεις που πρέπει να δώσουν.
Αν ο Λουτσέσκου ακολουθήσει την πάγια φιλοσοφία του κάνουμε το παιχνίδι μας ανεξαρτήτου αντιπάλου ίσως εκτεθούμε.
Δυο σκέψεις κάνω η μια λέει να κατέβει η ομάδα με τις γραμμές κοντά και πιο πίσω την πρώτη γραμμή άμυνας ώστε να μικρύνει τους χώρους και τα τρεξίματα και η άλλη να κατέβει με 3 χαφ.
υγ. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην έχει κατακτήσει Ευρωπαικά κύπελλα αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ένας και η δική μου ψυχή δεν μπορεί να ανεχτεί 7αρες και ας άρπαξαν τόσα οι μπαρτσελόνες... Ο ΠΑΟΚ είναι μαχητής για αυτό το λόγο χάνουμε με τους πιο απίστευτους τρόπους ....σαν ελληνική τραγωδία.
- john4serres
Σύμφωνα με τουρκικά μέσα, θα υπάρξει ροτεισιον.
Αναγκαστικά αλλαγή τερματοφυλακα, έξω ο τιμωρημένος Μουσλερα, μέσα ο Γκιουνάι
Στην άμυνα, έξω οι Γιακομπς και Αϊχάν, μέσα οι Μπερκαν και Γελερτ.
Και οι δύο σε θέσεις που δεν είναι οι κύριες τους; Μου φαίνεται απίστευτο, ίσως έγινε λαθάκι.
Στο κέντρο θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο τουρκογερμανος Ντεμιρμπάι, θα μείνει έξω ένας από τους Σάρα και Τορέιρα.
Μπροστά θα ξεκινήσει βασικός ο Μπατσουαγί, στον πάγκο ο Ικάρντι. Ίσως πάρει ανάσες και μείνει εκτός αποστολής ο Οσιμέν.
Αναγκαστικά αλλαγή τερματοφυλακα, έξω ο τιμωρημένος Μουσλερα, μέσα ο Γκιουνάι
Στην άμυνα, έξω οι Γιακομπς και Αϊχάν, μέσα οι Μπερκαν και Γελερτ.
Και οι δύο σε θέσεις που δεν είναι οι κύριες τους; Μου φαίνεται απίστευτο, ίσως έγινε λαθάκι.
Στο κέντρο θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο τουρκογερμανος Ντεμιρμπάι, θα μείνει έξω ένας από τους Σάρα και Τορέιρα.
Μπροστά θα ξεκινήσει βασικός ο Μπατσουαγί, στον πάγκο ο Ικάρντι. Ίσως πάρει ανάσες και μείνει εκτός αποστολής ο Οσιμέν.
Άρα δε σου έρχεται έτσι πρόχειρα τριάδα αντικειμενικά καλύτερη;cartman έγραψε:H Μίλαν πχ έχει Άμπραχαμ ,Μορατα, Γιοβιτς. Εγώ της Γάλατα την θεωρώ καλύτερη 3αδα. Η Μπαρτσελόνα λεβαντοβσκι και Βίκτορ(?). Η Μπάγερν ένα Κέιν και μετα Μίλλερ.
Η Γαλατα θα μας υποτιμησει.
Και ελπιζω να ειμαστε ετοιμοι και τυχεροι για να τους "τιμωρησουμε".
Και ελπιζω να ειμαστε ετοιμοι και τυχεροι για να τους "τιμωρησουμε".
Van rooy, παιχταρά των παιδικων μου χρόνων, την 6αρα και την 7αρα όταν την έγραφα δε σκεφτόμουν τη Γαλατά.van rooy έγραψε:Αγαπητέ marsantos
...
Σκεφτόμουν Σίτι, Μπάγερν και Ρεάλ που θα αντιμετωπίσουμε του χρόνου..

Είδες όμως κι εσύ τι λές;
Δε στέκεσαι μόνο στην 7άρα. Βάζεις μέσα και γκέλα με άρη. Πάλι κάπου υπάρχει και ο άρης στην άκρη του μυαλού μας.
Έγραφα τις προάλλες ότι με το περυσινό πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έσπασε δεσμά δεκαετιών. Δεν τα έχει σπάσει όλα όμως.
Όταν αρχίσουμε να βλέπουμε τον άρη όπως τις αντίστοιχου βεληνεκούς ομάδες σαν τον όφη, τον ατρόμητο, τον αστέρα κτλ. θα έχουμε κάνει κι άλλα βήματα μπροστά. Καταλαβαίνω ότι όσοι ζουν στη Θεσσαλονίκη πρέπει να κάνουν το χαβαλέ τους με κάποιον που βλέπουν καθημερινά κι επειδή ως επί το πλείστον βλέπουν αρειανούς, αναγκαστικά με αυτούς θα ασχολούνται. Αλλά ως εκεί.. Δε μπορεί να σπαταλάμε κάθε χρόνο τόση ενέργεια για αυτά τα ματς. Ας ασχολούνται αυτοί. Μπορώ κάθε χρόνο να χάνω μέσα έξω και να παίρνω το πρωτάθλημα; Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα.
Πιθανολογώ ότι αν τεθεί αυστηρό δίλημμα διπλό Τετάρτη διπλό Κυριακή ή άσος Τετάρτη άσος Κυριακή, η πλειοψηφία θα προτιμήσει το δεύτερο.
Δεν υπάρχει κανένας άρης ούτε πρέπει να ξαναυπάρξει στο μέλλον πέρα μόνο από τη λογική του επόμενου παιχνιδιού. Ούτε στατιστικές, ούτε ντροπές, ούτε πόσο καιρό έχουμε να τους κερδίσουμε ούτε τίποτα. Για τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υπάρχει καμία αντί-ομάδα.
Υπάρχει μόνο το επόμενο ματς.
Αυτό είναι με τη Γαλατά.
Είναι μεγάλο και είναι ευρωπαϊκό.
Από Πέμπτη θα δούμε με ποιον παίζουμε.
Διπλό αύριο στην Τροιζηνία..
Ο κολει τους κατάπιε του επιθετικούς της Γαλατά στο 0-5,
Χ2 το ματς
Χ2 το ματς
- ΑποστόληςΑ
Εύκολο και ξεκούραστο Χ2. Με τον άρη τι θα κάνουμε είναι το θέμα
Και Μπενφίκα 1-4Special 4 έγραψε:
Οι μεγαλύτερες ήττες μας με Ραζβαν ειναι με Τσελσι (4 - 0), με αεχ (4 -0) κ με γαύρο (1-4)
...
Όσον αφορά τον αριθμό των γκολ που έχει δεχτεί και όχι το αποτέλεσμα, 4 γκολ έχουμε φάει και στο 4-4 με το Βόλο.
7αρα δεν δέχομαι ούτε απο τη σίτι ούτε απο την αγαπημένη μου μπάγερν!!!
Θα κρυφτώ μέσα στο σπίτι για κανένα μήνα απο την ντροπή
Όσο αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις με βρίσκουν σύμφωνο.
υγ. Βολεύομαι με Χ στη Πόλη και νίκη διασυρμό με τα σκουλήκια
να τα ρίξω στην εσωστρέφεια που ψήλωσαν απότομα απο την νίκη απέναντι στον μισοπεθαμένο γαύρο.
Θα κρυφτώ μέσα στο σπίτι για κανένα μήνα απο την ντροπή

Όσο αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρεις με βρίσκουν σύμφωνο.
υγ. Βολεύομαι με Χ στη Πόλη και νίκη διασυρμό με τα σκουλήκια