Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Miles

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Miles »

Και δύο στόπερ να έρθουν, ο ένας θα μπει στη λίστα, καθώς τα κουκιά είναι μετρημένα - με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μπροστά θα υπάρχουν 4 χαφ, 4 μεσοεπιθετικοί και 3 φορ (με τον Μαροκινό να μπορεί και ως μεσοεπιθετικός).
Πέρα από τα προφανή χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τα στόπερ, η πραγματική αναβάθμιση θα έρθει αν μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα το build up υπό πίεση. Το επίπεδο στο europa δεν είναι conference, η πίεση ψηλά είναι ψωμοτύρι για τις καλές ομάδες και αν δεν θέλουμε την εύκολη λύση γιόμα από τα στόπερ ή τον τερματοφύλακα και όπου πάει, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με μιχαηλίδη - κεντζιόρα είμαστε μετριότατοι στο ψηλό παιχνίδι
θέλουμε ένα θερίο εκεί πίσω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Κολει είναι καλύτερος του ελευθερπυ Ντζικια η ο Πολωνός του ελευθερου Αυστριακου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 24 Αύγ 2024, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δηλαδή ξεκινώντας από αύριο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανακοινώνει έναν παίκτη κάθε 2 μέρες αν πάμε για 2+2;
Χμμμμ
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

danirifle έγραψε:με μιχαηλίδη - κεντζιόρα είμαστε μετριότατοι στο ψηλό παιχνίδι
θέλουμε ένα θερίο εκεί πίσω
Και οι δύο που χρειαζόμαστε (CB & DM) πρέπει να είναι δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Έναν κάθε 3 μέρες;;;;Χλωμό για ΠΑΟΚ

Έναν στόπερ και ένα χαφ max , ίσως και κανά δανεικό κάπου
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

2 παιχταράδες ας έρθουν για αρχή. Βασικά δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου υπάρχει σοβαρή περίπτωση να θέλει περισσότερους. Ακόμα και αν δεν εμπιστεύεται τόσο πολύ κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες από πλευράς ποιότητας. Δε θέλει να μπαίνει και εύλογα σε διαδικασία πολλών πολλών αλλαγών.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας ισάριθμες ασίστ!
ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

2 παίκτες βλέπω κι εγώ, ένα στόπερ και ένα χάφ.

Δεν λέω ότι αυτό είναι το ιδεατό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν βλέπω πως μπορούν να γίνουν παραπάνω από δυο κινήσεις.

Ας ελπίσουμε και οι δυο να είναι επιλογές ποιότητας, βασικά να είναι ο Μειτε και ο Gigot συγκεκριμένα.

Με αυτούς θα είμαστε καλά σε πρώτη φάση, τώρα για βάθος ειδικά στους στόπερ θα είμαστε σφιχτά αλλά υπάρχει και ο Γενάρης για διορθωτικές κινήσεις.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

gergeo4 έγραψε:φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!
Λίγο δύσκολο να αποκτηθούν αυτοί όλοι λέμε τι θα θέλαμε και εγώ αν θέλω φίλε γράφω καμιά 6 παίχτες αλλά δεν νομίζω θα ασχοληθούμε πέρα απο 2 προσθήκες ή 4 maximum. Περιμένουμε τι θα έρθει επειδή τον αυριανό παιχνίδι να νικήσουμε τον Παναιτωλικό.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Athens έγραψε:Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας ισάριθμες ασίστ!
ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ

Πιστεύω θα βγει η προσθήκη αυτή αν και έχουμε ρήτρα 3χαρτιά που χλωμό να τα δώσουμε εκτός αν κάνει παπάδες.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Darkm4n έγραψε:
gergeo4 έγραψε:φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!
Λίγο δύσκολο να αποκτηθούν αυτοί όλοι λέμε τι θα θέλαμε και εγώ αν θέλω φίλε γράφω καμιά 6 παίχτες αλλά δεν νομίζω θα ασχοληθούμε πέρα απο 2 προσθήκες ή 4 maximum. Περιμένουμε τι θα έρθει επειδή τον αυριανό παιχνίδι να νικήσουμε τον Παναιτωλικό.
ε και γω για 4+1(κερασακι) λεω .που διαφωνουμε;4 λες εσυ,4+1 λεω εγω.. :?
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Meite, Gigot, Colley τίποτα παραπάνω
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Νομίζω πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για Καλοσκαμη από Ατρόμητο αφού δίνουμε Τσιγγαρα...είναι από τα παιδιά που δείχνουν ότι έχουν πολύ ψηλό ταβάνι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”