Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Και δύο στόπερ να έρθουν, ο ένας θα μπει στη λίστα, καθώς τα κουκιά είναι μετρημένα - με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, μπροστά θα υπάρχουν 4 χαφ, 4 μεσοεπιθετικοί και 3 φορ (με τον Μαροκινό να μπορεί και ως μεσοεπιθετικός).
Πέρα από τα προφανή χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τα στόπερ, η πραγματική αναβάθμιση θα έρθει αν μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα το build up υπό πίεση. Το επίπεδο στο europa δεν είναι conference, η πίεση ψηλά είναι ψωμοτύρι για τις καλές ομάδες και αν δεν θέλουμε την εύκολη λύση γιόμα από τα στόπερ ή τον τερματοφύλακα και όπου πάει, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε.
Πέρα από τα προφανή χαρακτηριστικά που χρειάζονται για τα στόπερ, η πραγματική αναβάθμιση θα έρθει αν μπορούν να υποστηρίξουν καλύτερα το build up υπό πίεση. Το επίπεδο στο europa δεν είναι conference, η πίεση ψηλά είναι ψωμοτύρι για τις καλές ομάδες και αν δεν θέλουμε την εύκολη λύση γιόμα από τα στόπερ ή τον τερματοφύλακα και όπου πάει, αυτό πρέπει να το βελτιώσουμε.
με μιχαηλίδη - κεντζιόρα είμαστε μετριότατοι στο ψηλό παιχνίδι
θέλουμε ένα θερίο εκεί πίσω
O Κολει είναι καλύτερος του ελευθερπυ Ντζικια η ο Πολωνός του ελευθερου Αυστριακου;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Σάβ 24 Αύγ 2024, 18:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδή ξεκινώντας από αύριο ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ανακοινώνει έναν παίκτη κάθε 2 μέρες αν πάμε για 2+2;
Χμμμμ
Χμμμμ
Και οι δύο που χρειαζόμαστε (CB & DM) πρέπει να είναι δυνατοί στο ψηλό παιχνίδι.danirifle έγραψε:με μιχαηλίδη - κεντζιόρα είμαστε μετριότατοι στο ψηλό παιχνίδι
Έναν κάθε 3 μέρες;;;;Χλωμό για ΠΑΟΚ
Έναν στόπερ και ένα χαφ max , ίσως και κανά δανεικό κάπου
Έναν στόπερ και ένα χαφ max , ίσως και κανά δανεικό κάπου
- navigator11
2 παιχταράδες ας έρθουν για αρχή. Βασικά δεν πιστεύω ότι ο Λουτσέσκου υπάρχει σοβαρή περίπτωση να θέλει περισσότερους. Ακόμα και αν δεν εμπιστεύεται τόσο πολύ κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες από πλευράς ποιότητας. Δε θέλει να μπαίνει και εύλογα σε διαδικασία πολλών πολλών αλλαγών.
Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας ισάριθμες ασίστ!
ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ
ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ
2 παίκτες βλέπω κι εγώ, ένα στόπερ και ένα χάφ.
Δεν λέω ότι αυτό είναι το ιδεατό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν βλέπω πως μπορούν να γίνουν παραπάνω από δυο κινήσεις.
Ας ελπίσουμε και οι δυο να είναι επιλογές ποιότητας, βασικά να είναι ο Μειτε και ο Gigot συγκεκριμένα.
Με αυτούς θα είμαστε καλά σε πρώτη φάση, τώρα για βάθος ειδικά στους στόπερ θα είμαστε σφιχτά αλλά υπάρχει και ο Γενάρης για διορθωτικές κινήσεις.
Δεν λέω ότι αυτό είναι το ιδεατό αλλά εδώ που φτάσαμε δεν βλέπω πως μπορούν να γίνουν παραπάνω από δυο κινήσεις.
Ας ελπίσουμε και οι δυο να είναι επιλογές ποιότητας, βασικά να είναι ο Μειτε και ο Gigot συγκεκριμένα.
Με αυτούς θα είμαστε καλά σε πρώτη φάση, τώρα για βάθος ειδικά στους στόπερ θα είμαστε σφιχτά αλλά υπάρχει και ο Γενάρης για διορθωτικές κινήσεις.
φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!
Λίγο δύσκολο να αποκτηθούν αυτοί όλοι λέμε τι θα θέλαμε και εγώ αν θέλω φίλε γράφω καμιά 6 παίχτες αλλά δεν νομίζω θα ασχοληθούμε πέρα απο 2 προσθήκες ή 4 maximum. Περιμένουμε τι θα έρθει επειδή τον αυριανό παιχνίδι να νικήσουμε τον Παναιτωλικό.gergeo4 έγραψε:φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!
Athens έγραψε:Εντυπωσιακός ήταν και ο Χόρχε Ουρτάδο, που ήταν μέσα στα τρία γκολ του Δικεφάλου, καταγράφοντας ισάριθμες ασίστ!
ΠΑΟΚ Β κόντρα στην ΑΕΛ
Πιστεύω θα βγει η προσθήκη αυτή αν και έχουμε ρήτρα 3χαρτιά που χλωμό να τα δώσουμε εκτός αν κάνει παπάδες.
ε και γω για 4+1(κερασακι) λεω .που διαφωνουμε;4 λες εσυ,4+1 λεω εγω..Darkm4n έγραψε:Λίγο δύσκολο να αποκτηθούν αυτοί όλοι λέμε τι θα θέλαμε και εγώ αν θέλω φίλε γράφω καμιά 6 παίχτες αλλά δεν νομίζω θα ασχοληθούμε πέρα απο 2 προσθήκες ή 4 maximum. Περιμένουμε τι θα έρθει επειδή τον αυριανό παιχνίδι να νικήσουμε τον Παναιτωλικό.gergeo4 έγραψε:φερνεις πακετο βιετεσκα με μαριν,κλεινεις ζιγκο-μειτε και κερασακι ελευθερο μιραντσουκ και εισαι τουμπανο!ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ είναι να κοιταμε του χρονου το καλοκαίρι να εχουμε την καλυτερη δυνατη ομαδα για τα προκριματικά!

- Σουριναμέζος
Νομίζω πρέπει να κινηθούμε γρήγορα για Καλοσκαμη από Ατρόμητο αφού δίνουμε Τσιγγαρα...είναι από τα παιδιά που δείχνουν ότι έχουν πολύ ψηλό ταβάνι