ΠΑΟΚ - FK Borac Banja Luka, 24/07, 20:30 Novasports Prime
Re: ΠΑΟΚ - FK Borac Banja Luka, 24/07, 20:30 Novasports Prim
Πρόσβαση στις υπηρεσίες του gov.gr για τους Έλληνες του εξωτερικού – Τι αλλάζει από σήμερα
30.11.2022 12:08
Ευκολότερη γίνεται η πιστοποίηση διεθνή αριθμού κινητού τηλεφώνου με μία και μόνο επίσκεψη στην Προξενική Αρχή
gov
Τη δυνατότητα να δηλώνουν μέσω των Προξενικών Αρχών τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) έχουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και αν δεν διαθέτουν κωδικούς web banking σε ελληνική τράπεζα ή αριθμό κινητού σε ελληνικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, μπορούν:
-να εκδίδουν εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις,
-να χρησιμοποιούν το Gov.gr Wallet, καθώς και
-να έχουν πρόσβαση σε όσες ψηφιακές υπηρεσίες απαιτούν δεύτερο επίπεδο αυθεντικοποίησης, με την αποστολή κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password).
Η υπηρεσία απευθύνεται σε πολίτες οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και διαθέτουν ΑΦΜ. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών και υλοποιήθηκε με ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
30.11.2022 12:08
Ευκολότερη γίνεται η πιστοποίηση διεθνή αριθμού κινητού τηλεφώνου με μία και μόνο επίσκεψη στην Προξενική Αρχή
gov
Τη δυνατότητα να δηλώνουν μέσω των Προξενικών Αρχών τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνίας (ΕΜΕπ) έχουν εφεξής οι Έλληνες πολίτες που κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό.
Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και αν δεν διαθέτουν κωδικούς web banking σε ελληνική τράπεζα ή αριθμό κινητού σε ελληνικό πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας, μπορούν:
-να εκδίδουν εξουσιοδοτήσεις και υπεύθυνες δηλώσεις,
-να χρησιμοποιούν το Gov.gr Wallet, καθώς και
-να έχουν πρόσβαση σε όσες ψηφιακές υπηρεσίες απαιτούν δεύτερο επίπεδο αυθεντικοποίησης, με την αποστολή κωδικού μιας χρήσης (OTP – One Time Password).
Η υπηρεσία απευθύνεται σε πολίτες οι οποίοι κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό και διαθέτουν ΑΦΜ. Είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Εξωτερικών και υλοποιήθηκε με ενέργειες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης.
Οποτε ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι λενε οτι κατοικοι του εξωτερικου δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν
-
Απ οτι καταλαβα οι ξενοι.aivas19 έγραψε:Οποτε ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι λενε οτι κατοικοι του εξωτερικου δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν
Οχι οι ελληνες που εχουν ηδη gsis και απλα εχουν μεταναστευσει
Τώρα κατάλαβα σε τι αναφέρεται.
Έτσι όπως το έγραψε ούτε ο ίδιος δεν μπορούσε να καταλάβει
Εν τω μεταξύ πρόκειται για μία πρακτική η οποία παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα και δεν κινείται φύλλο.
Καμία κυβέρνηση δεν θα πρέπει να έχει τέτοιο logging και τέτοιο tracking των πολιτών της
Εν τω μεταξύ πρόκειται για μία πρακτική η οποία παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα και δεν κινείται φύλλο.
Καμία κυβέρνηση δεν θα πρέπει να έχει τέτοιο logging και τέτοιο tracking των πολιτών της
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 21 Ιούλ 2024, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Υπάρχουν έλληνες κάτι και του εξωτερικού οι οποίοι δεν διαθέτουν αφμ, είτε είναι δεύτερες γενιάς είτε μεγαλώσανε στο εξωτερικόaivas19 έγραψε:Οποτε ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι λενε οτι κατοικοι του εξωτερικου δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν
Αυτο ναι, ισχυει γιατι θελεις ΑΦΜ και ΑΜΚΑ για την αγορα του εισιτηρίουgiliopoulos έγραψε:Απ οτι καταλαβα οι ξενοι.aivas19 έγραψε:Οποτε ΔΕΝ καταλαβαινω γιατι λενε οτι κατοικοι του εξωτερικου δεν μπορουν να το χρησιμοποιησουν
Οχι οι ελληνες που εχουν ηδη gsis και απλα εχουν μεταναστευσει
Ναι ειναι τραγικοrenegade έγραψε:Τώρα κατάλαβα σε τι αναφέρεται.
Εν τω μεταξύ πρόκειται για μία πρακτική η οποία παρά πέμπτη σε άλλα καθεστώτα και δεν κινείται φύλλο.
- Kabamaru11
Αμα δηλαδη κατοικος εξωτερικου,βγαλει αφμ,θα μπορει να μπει;Πρεπει να βγαλει κ ΑΜΚΑ;Ας με διαφωτισει καποιος,εχω πορωμενακι ανηψιο εκ Γερμανιας,θελει να μπει στο γηπεδο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε! Είναι βλάκες! Εγώ δηλαδή θα πρέπει να κάνω 700 χιλιόμετρα μέχρι την κοντινότερη πρεσβεία, να δηλώσω το τηλέφωνο μου, που είναι εξωτερικού για να με πιστοποιήσουν; Δηλαδή το γαμηδι το διαβατήριο τι στο πουτσο το έχω; Τόσα χρόνια έβγαζα το διάρκειας μου χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα θέλουν να μου ελέγξουν και τη ζωή μου στο εξωτερικό; ΝΑΠΑΝΑΓΑΜΗΘΟΥΝΟΙΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
- Montrealiotis
Και πως βγαζει αμκα ο κατοικος εξωτερικου;
Είχα προσπαθήσει περσι να βγάλω στον μεγάλο γιο μου και μου είχαν πει ότι δεν γίνεται.
Είχα προσπαθήσει περσι να βγάλω στον μεγάλο γιο μου και μου είχαν πει ότι δεν γίνεται.
- Μπαρκαρούτσος
Ούτε διακοπές θα κατεβαίνουμε.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε! Είναι βλάκες! Εγώ δηλαδή θα πρέπει να κάνω 700 χιλιόμετρα μέχρι την κοντινότερη πρεσβεία, να δηλώσω το τηλέφωνο μου, που είναι εξωτερικού για να με πιστοποιήσουν; Δηλαδή το γαμηδι το διαβατήριο τι στο πουτσο το έχω; Τόσα χρόνια έβγαζα το διάρκειας μου χωρίς κανένα πρόβλημα και τώρα θέλουν να μου ελέγξουν και τη ζωή μου στο εξωτερικό; ΝΑΠΑΝΑΓΑΜΗΘΟΥΝΟΙΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!
Τους Έλληνες τού εξωτερικού μας έχει χεσμένους η κυβέρνηση κάθησα να γράψω.
Μετά θυμήθηκα οτι και αυτούα του εσωτερικού σας έχει χεσμένους και τουλάχιστον δεν ένιωσα πολίτης Β κατηγορίας. Όλοι μαζί στην Γ’ είμαστε.
Μετά θυμήθηκα οτι και αυτούα του εσωτερικού σας έχει χεσμένους και τουλάχιστον δεν ένιωσα πολίτης Β κατηγορίας. Όλοι μαζί στην Γ’ είμαστε.
ψιλο-offtopic αλλα τουλαχιστον αφορα τη διοργανωση:
Δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα, δεν ξερω καν πως παιζεται και μου βγηκε μια διαφημιση:
"Η προκριση του ΠΑΟΚ στη League Stage του Champions League 50 ΑΠΟΔΟΣΗ"
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι αν βαλω ενα 100αρικο θα παρω 5000 οταν προκριθουμε; Αν ναι, λεω να το χωσω.

Δεν εχω παιξει ποτε στοιχημα, δεν ξερω καν πως παιζεται και μου βγηκε μια διαφημιση:
"Η προκριση του ΠΑΟΚ στη League Stage του Champions League 50 ΑΠΟΔΟΣΗ"
Αυτο δηλαδη σημαινει οτι αν βαλω ενα 100αρικο θα παρω 5000 οταν προκριθουμε; Αν ναι, λεω να το χωσω.
-