Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Ο φίλαθλος θα πρέπει να προσθέσει & να ταυτοποιήσει το εισιτήριο διαρκείας του στην εφαρμογή Gov.gr Wallet, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία προκειμένου να έχει πρόσβαση στο γήπεδο Τούμπας.
Από πού προκύπτει ότι είναι ευθύνη της ΠΑΕ;;
Ο πολύς ο ισαποστακισμός και το "ναι αλλά μη θεοποιούμε τον Ιβάν, ΠΑΟΚ και χωρίς Ιβάν" μας οδηγεί σε τέτοιου είδους λάθη.
Από πού προκύπτει ότι είναι ευθύνη της ΠΑΕ;;
Ο πολύς ο ισαποστακισμός και το "ναι αλλά μη θεοποιούμε τον Ιβάν, ΠΑΟΚ και χωρίς Ιβάν" μας οδηγεί σε τέτοιου είδους λάθη.
Το πήραμε και εφέτο.. Καλά να μαστε και φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ!!! 

Παιδες στην 7 τι παιζει με τις θεσεις? Πας οπως στην 5-6 στην θεση που αγορασες ή ειναι χυμα και πας καθεσαι οπου βρεις οπως στην 4?
Ανυπομονώ να ανοίξουν τα διαρκείας για τους μή παλιούς κατόχους για να πάρω δύο, ένα για μένα και ένα για το παλικαράκι μου που είναι 12 και να του το δώσω σαν δώρο γενεθλίων!
Μας ξενερώνει η διαδικασία με το gov.gr αλλά θα προσαρμοστούμε!
ΠΑΜΕ
ΠΑΜΕ

Σορυ για το σπαμ προηγουμενως, για καποιο λογο πατουσα υποβολη και μου πετουσε error και οταν εμπαινα δεν ειχε δημοσιευτει το μηνυμα.
Μολις ανανεώσαμε παρέα 3 ατομών. Από την 6 πήγαμε στην 5 σε πιο κεντρικες θέσεις.
Εύκολη διαδικασία, δεν μας πήρε παραπάνω από 6-7 λεπτά.
Διαρκείας για 20η φορά τα τελευταία περίπου 25 χρόνια.
Εύκολη διαδικασία, δεν μας πήρε παραπάνω από 6-7 λεπτά.
Διαρκείας για 20η φορά τα τελευταία περίπου 25 χρόνια.
- sourmenetes
- Moderator
Ωραίος!ridergr έγραψε:Ανυπομονώ να ανοίξουν τα διαρκείας για τους μή παλιούς κατόχους για να πάρω δύο, ένα για μένα και ένα για το παλικαράκι μου που είναι 12 και να του το δώσω σαν δώρο γενεθλίων!
ΠΑΜΕ
Και μένα ο μικρός λέει "μπαμπα στα γενέθλιά μου για δώρο θέλω ένα μπουφάν του ΠΑΟΚ"
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Σωστό το σκεπτικό σου. Με την νέα σεζόν θα δούμε πολλά άδεια καρεκλάκια με τις παπαριες του κράτουςgika έγραψε:Να πω τον καημό μου;
Είναι χοντρή μ@λακία να μην μεταβιβάζεται το διαρκείας για μεμονομένους αγώνες - και είναι ευθύνη της ΠΑΕ.
Στην Αγγλία (πχ τοτεναμ) τα πράγματα είναι λίγο πολύ παρόμοια. Αγοράζεις το διαρκείας σου και δεν έχει καρτελάκι - βάζεις ένα pass στο wallet και λίγες ώρες/μέρες πριν το παιχνίδι, αυτόματα το pass σου "φορτώνει" τα στοιχεία του παιχνιδιού που έρχεται. Το σκανάρεις όταν πας να μπεις στο γήπεδο και τέλος.
Αλλά αν σε κάποιο παιχνίδι δεν μπορείς να πας ο ίδιος, μπορείς είτε να το βάλεις για resale μέσω του επίσημου site παίρνοντας πίσω κάποια χρήματα, είτε αν θέλεις μπορείς να το μεταβιβάσεις δωρεάν όπου γουστάρεις, αλλά η διαδικασία ελέγχεται.
Αυτός που θα το πάρει, πρέπει να μπει στο site της ομάδας, να εγγραφεί με όλα τα στοιχεία (ονοματεπώνυμα, διευθύνσεις - στην ελληνική περίπτωση αμκα, αφμ κοκ), και αφού εγγραφεί, μπορείς να του στείλεις το εισητήριο για έναν αγώνα, το οποίο αυτόματα αφαιρείται από το pass σου.
Στα του ΠΑΟΚ τώρα - το διαρκείας δεν είναι τίποτα παραπάνω από μία "σειρά" εισητηρίων. Αντί για ένα μεμονομένο εισητήριο στο wallet θα μπορούσαν να στέλνουν 2 ώρες πριν από τον κάθε αγώνα το εισητήριο σε αυτόν που δηλώνεται ότι θα πάει - είτε στον κάτοχο, είτε σε αυτόν που ο κάτοχος έχει ορίσει ότι θα πάει στην θέση του. Και αντίστοιχα όποιος πάει να έπρεπε να προσθέτει το εισητήριο στο gov wallet.
Γκρινιάζω γιατί τόσα χρόνια Αγγλία, τσιμπάω το διαρκείας μου, και το δίνω κατά βάση στον πατέρα μου ή σε άλλους δικούς μου να πηγαίνουν όταν λείπω.
Το να πάρω διαρκείας, να σκάσω τα 3-4-5 κατοστάρικα, και να μένει η θέση μου άδεια είναι κάκιστο. Δεν γίνεται πουθενά αυτό.
Προσπάθησα ανεπιτυχώς να ανανεώσω αφού στο τελευταίο βήμα ζητάει ΑΜΚΑ το οποίο ως μόνιμος κάτοικος εξωτερικού δεν υποχρεούμαι να έχω και δεν έχω.
Τηλεφωνικές ουρές για πληροφορίες ατέλειωτες.
Κάποιος άλλος ξενιτεμένος που τα κατάφερε καλύτερα;
Τηλεφωνικές ουρές για πληροφορίες ατέλειωτες.
Κάποιος άλλος ξενιτεμένος που τα κατάφερε καλύτερα;
- PAOK_Antarctica
Πολυ απλη η διαδικασια, κανενα προβλημα
Για τους κατοικους εξωτερικου π δεν διαθετουν ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, μαλλον θα υπαρξουν θεματα, λογω υφισταμενης νομοθεσιας, επειδη οντως για την ανανεωση, ζηταει ως κωδικο τον ΑΜΚΑ
Για τους κατοικους εξωτερικου π δεν διαθετουν ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, μαλλον θα υπαρξουν θεματα, λογω υφισταμενης νομοθεσιας, επειδη οντως για την ανανεωση, ζηταει ως κωδικο τον ΑΜΚΑ
μπορεί να θυμάμαι λάθος αλλά νομίζω ότι και πέρσι δήλωνες ΑΜΚΑ κατά την έκδοση του διαρκείας.
@Ambiorix ελπίζω να βγάλεις γραμμή στην ΠΑΕ και να βρεις άκρη.
Τώρα αν κάποιος δήλωσε ένα ΑΜΚΑ "στην τύχη" δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί.
@Ambiorix ελπίζω να βγάλεις γραμμή στην ΠΑΕ και να βρεις άκρη.
Τώρα αν κάποιος δήλωσε ένα ΑΜΚΑ "στην τύχη" δεν ξέρω πως μπορεί να σωθεί.
Τον ΑΜΚΑ ουτως ή αλλως τον εχουμε δηλωμενο, οσοι εχουμε τελοσπαντων
Απλα στο τελος της διαδικασιας ανανεωσης, λεει βαλτε κωδικο, σαν coupon code κ εκει ξαναβαζεις το ΑΜΚΑ για καποιο λογο
Δεν το θυμαμαι να υπηρχε αυτο περσι
Απλα στο τελος της διαδικασιας ανανεωσης, λεει βαλτε κωδικο, σαν coupon code κ εκει ξαναβαζεις το ΑΜΚΑ για καποιο λογο
Δεν το θυμαμαι να υπηρχε αυτο περσι
σορρι για την παραπληροφόρηση, δεν έκανα την ανανέωση ακόμα.
Σε άλλα νέα, μου αρέσει που η καμπάνια της ΠΑΕ αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανανεώσεις και όχι αγορές. Τα παλιότερα χρόνια της πρώτη περίοδο διάθεσης που γινόταν οι ανανεώσεις μπορούσες να αγοράσεις νέο διαρκείας σε κενή από την προηγούμενη χρονιά θέση. Πέρσι θυμάται κανείς τι ίσχυε;
Με αυτή τη λογική τα διαρκείας του ΠΑΟΚ (το λέω για όσους τα μετράνε και αγχώνονται για το πόσο μεγάλη θα την έχουμε) δεν έχουν ξεκινήσει να διατίθενται ακόμα.
Μην αρχίσετε το ψηστήρι σε γνωστούς και φίλους να μη χάσουν τα πάρτι της Τούμπας, από 9 Ιουλίου και μετά θα πέσουν οι σέρβερ.
Σε άλλα νέα, μου αρέσει που η καμπάνια της ΠΑΕ αναφέρεται συγκεκριμένα σε ανανεώσεις και όχι αγορές. Τα παλιότερα χρόνια της πρώτη περίοδο διάθεσης που γινόταν οι ανανεώσεις μπορούσες να αγοράσεις νέο διαρκείας σε κενή από την προηγούμενη χρονιά θέση. Πέρσι θυμάται κανείς τι ίσχυε;
Με αυτή τη λογική τα διαρκείας του ΠΑΟΚ (το λέω για όσους τα μετράνε και αγχώνονται για το πόσο μεγάλη θα την έχουμε) δεν έχουν ξεκινήσει να διατίθενται ακόμα.
Μην αρχίσετε το ψηστήρι σε γνωστούς και φίλους να μη χάσουν τα πάρτι της Τούμπας, από 9 Ιουλίου και μετά θα πέσουν οι σέρβερ.