99. Αντώνης Τσιφτσής
- Μπαρκαρούτσος
Re: 99. Αντώνης Τσιφτσής
Με έκανε θετική εντύπωση που δεν φοβήθηκε να βρεθεί μακριά από την εστία του, με μπάλα ή χωρίς. Έκανε και μια τρίπλα στον αντίπαλο επιθετικό που τον πίεσε!
-
Με την μπαλα στα πόδια ήταν καλός ! και μια καλή επέμβαση έκανε. Τώρα το λάθος δεν μου λεει τίποτα πρώτο παιχνίδι σε μεγάλη ομάδα που κάνει, και ο Κουαρσκι γκάφα έκανε στο 1ο του παιχνίδι και έγινε ο καλύτερος τερματοφύλακας που πέρασε ποτε στον ΠΑΟΚ, από όσους έχω δει εγω βασικά
-
- Mr Ξερόλας 2019
Συμφωνώ με τους 2 προλαλησαντες.
Θετικό το πρώτο δείγμα, έχει ακόμη να δείξει κ πρώτα πρώτα να του φύγει το τρακ.
Θετικό το πρώτο δείγμα, έχει ακόμη να δείξει κ πρώτα πρώτα να του φύγει το τρακ.
- AlxNeapoli1
Μια χαρα ειναι το παιδι, εχει τσαμπουκα και αυτο ειναι θετικο. Ορματε μερικοι στην πρωτη εμφανιση ενω σε αλλα τοπικ αποθεωνετε 2 στιγμες σε ενα χρονο
ναι, φάνηκε τρακαρισμένος.
κανένα τέτοιο λάθος δεν θα τον επηρεάσει. Να πιστέψουμε ότι έχει τις ικανότητες να εξελιχθεί.
κανένα τέτοιο λάθος δεν θα τον επηρεάσει. Να πιστέψουμε ότι έχει τις ικανότητες να εξελιχθεί.
Μπήκε εμφανώς αγχωμένος ευτυχώς έφαγε τη κλωτσιά από τον Κύπριο του έριξε τα μπινελίκια του και φάνηκε να ξυπνάει
Θέλει υπομονή παίζει στη πιο δύσκολη θέση
Θέλει υπομονή παίζει στη πιο δύσκολη θέση
- Shivaspace
είναι δύσκολο πλέον μετά από 5 χρόνια με δεύτερο γκολκίπερ ζίφκο ή κάποιον απ τις ακαδημίες να συνηθίσουμε κάποιον άλλον τερματοφύλακα.. χρειάζεται υπομονή
πάντως οι ντρίπλες στον επιθετικό με το τέρμα αφύλακτο νομίζω μπορούν να περιμένουν
πάντως οι ντρίπλες στον επιθετικό με το τέρμα αφύλακτο νομίζω μπορούν να περιμένουν

- AlxNeapoli1
- George Best
Σε οσα ματς τον ειδα εγω παντως παιδια, δεν βρηκα κανεναν λογο να δαπανηθουν χρηματα για αυτον...
Δεν ξερω ποιος πηρε τετοια αποφαση και που το ειδαν το παλικαρι.
Θα μου πειτε οκ φιλικα ηταν...
Παλι καλα θα πω εγω..Σκεφτειτε τετοια αποδοση σε επισημο παιχνιδι...
Απο την αγορα ελευθερων μπορουσαμε να βρουμε πολυ καλυτερο τερμα για 2ο
Δεν ξερω ποιος πηρε τετοια αποφαση και που το ειδαν το παλικαρι.
Θα μου πειτε οκ φιλικα ηταν...
Παλι καλα θα πω εγω..Σκεφτειτε τετοια αποδοση σε επισημο παιχνιδι...
Απο την αγορα ελευθερων μπορουσαμε να βρουμε πολυ καλυτερο τερμα για 2ο
- WeWillRockYou
Καλή αρχή ρε παλίκαρε
Σου έλαχε ντεμπούτο στην Τούμπα με Πανσερραικό πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ελπίζω να είσαι το ίδιο σοβαρός και συγκεντρωμένος στο γήπεδο, όπως φάνηκες στις δηλώσεις σου.

Σου έλαχε ντεμπούτο στην Τούμπα με Πανσερραικό πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ελπίζω να είσαι το ίδιο σοβαρός και συγκεντρωμένος στο γήπεδο, όπως φάνηκες στις δηλώσεις σου.
-
- Mr Ξερόλας 2019
-
- Επικοινωνία:
Μακάρι να αντέξει το βάρος της φανέλας και να βρούμε σιγά - σιγά μια αξιόπιστη λύση πίσω από τον Kotarski ώστε να μην τρέμει το φυλλοκαρδι μας σε ενδεχόμενη απουσία η πώληση του τελευταίου. Ήρθε η ώρα λοιπόν να δείξει σε όλους μας τι αξίζει.