Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025

Cylon-4

Re: Ποδόσφαιρο γυναικών: αγώνες & νέα 2024-2025

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα εξτρέμ, γεννημένη το 2001 και με ύψος 170cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Κωνσταντίνα Καλιεντζίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι απόλυτα χαρούμενη για την επέκταση συνεργασίας μου με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι τιμή για εμένα να αγωνίζομαι και να εκπροσωπώ τον Σύλλογο. Η στήριξη που λαμβάνουμε από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, και το προπονητικό επιτελείο, και τις συμπαίκτριες μου, για τη συνεχή εμπιστοσύνη και υποστήριξη τους. Διαβεβαιώνω πως θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, εντός και εκτός γηπέδου, για να πετύχουμε τους στόχους μας. Προχωράμε μπροστά, ωθώντας την ομάδα μας προς νέες επιτυχίες!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

:pano:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Γκούνη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρική αμυντικός, γεννημένη το 2004 και με ύψος 172cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», ύστερα την άκρως πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του περσινού «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Γκούνη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω για ακόμα μία χρονιά με την ασπρόμαυρη φανέλα. Πλέον ο ΠΑΟΚ είναι και η οικογένεια μου. Ανυπομονώ να βοηθήσω στους νέους στόχους της ομάδας μου, τόσο στην Ευρώπη, όσο και στην Ελλάδα, κρατώντας την ομάδα στην κορυφή, εκεί όπου έχει συνηθίσει να βρίσκεται!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

:opaokara:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μαρία Μήτκου, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής αμυντικός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», ύστερα από, μία ακόμα, πετυχημένη σεζόν με την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Μαρία Μήτκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επέκταση συνεργασίας μου με τον ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ την Διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, για την εμπιστοσύνη την οποία δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα, και πολλές επιτυχίες για τον Σύλλογο!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Cylon-4 έγραψε:Δυο βαρια ονοματα, Βαρδαλη και Μητκου, δεν εχουν ανανεωσει ακομη....
Η Βαρδαλη μενει τωρα
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Επίσημη πρώτη για τις «Ισόβιες Πρωταθλήτριες», οι οποίες ξεκίνησαν την σκληρή δουλειά στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία, ενόψει των αγώνων του UEFA Women's Champions League.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης, και το τεχνικό του τιμ, υποδέχτηκαν τις «νταμπλούχες» Ελλάδος στην προετοιμασία, τις οποίες καλωσόρισαν και στη συνέχεια έπιασαν δουλειά.

Το πρόγραμμα της πρώτης προπόνησης είχε ως βάση την φυσική κατάσταση, την βασική αερόβια ικανότητα και το βασικό στάδιο δύναμης. Παράλληλα, το πρόγραμμα είχε και αγωνιστικά παιχνίδια τεχνικοτακτικών στοιχείων.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς παίκτριες, οι οποίες θα ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα την Παρασκευή

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ανανεωσε και η Θωμαη....

"Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Θωμαή Βαρδαλή, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Η Ελληνίδα διεθνής μεσοεπιθετικός, γεννημένη το 1995, συνεχίζει για ακόμα μία σεζόν στα ασπρόμαυρα, ύστερα από την περσινή πετυχημένη χρονιά με την κατάκτηση του εγχώριου «νταμπλ».

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Θωμαή Βαρδαλή δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι που θα συνεχίσω γι' άλλο έναν χρόνο στην ομάδα της καρδιάς μου. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League, και θα δώσω τα πάντα γι' αυτό. Εύχομαι υγεία και μία ακόμα χρονιά με πολλές επιτυχίες!».

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Ανανεωσε κ η αρχηγος μας κ ετοιμαζομαστε να κανουμε την υπερβαση αν μπορεσουμε φετος
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Μια πολυ ασχημη ειδηση...

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει η διεθνής παίκτρια του ΠΑΟΚ Morris, Γεωργία Χαλατσογιάννη.

Η μέσος του Δικεφάλου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας απέναντι στο Μαυροβούνιο, και πλέον μετά το χειρουργείο θα βρεθεί σε περίοδο αποκατάστασης.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ, της εύχονται καλή επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

Γεωργία περαστικά και γρήγορα κοντά μας!

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Στη Σουηδία με τη φανέλα της Växjö DFF (Βέκχο) θα συνεχίσει την καριέρα της η Βάσια Γιαννακά.

Η Ελληνίδα διεθνής αθλήτρια αγωνιζόταν στη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ από το 2021 και ήταν εκ των πρωταγωνιστριών στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου Ελλάδας.

Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Αποχωρει και η Στραντζαλη.....

"Μετά από 12 χρόνια ήρθε η στιγμή να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Θα μας ενώνουν πάντα οι πιο όμορφες αναμνήσεις και θα έχεις την πιο σπουδαία θέση στην καρδιά μου. Σ’ ευχαριστώ γιατί ό,τι έχω καταφέρει , οφείλεται σε σένα. Μια φορά ΠΑΟΚ , πάντα ΠΑΟΚ. Εις το επανιδείν!"

Άβαταρ μέλους
Special 4

Κριμα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Σημαντικές οι απώλειες της Γιαννακά, την οποία την έχω προσέξει σε μερικά παιγνίδια και ξεχωρίζει, και φυσικά της Χαλατσογιάννη. Την Στράντζαλη δεν την έχω παρατηρήσει (λίγα λεπτά έχω δει συνολικά την ομάδα), αλλά είναι διεθνής.
Από την άλλη, η Κακαμπούκη που επανήλθε, παρά την ηλικία της, έμοιαζε να κρατά το κέντρο της Εθνικής μόνη της στο ματς με το Μαυροβούνιο. Σημαντική κίνηση.
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ΠΑΟΚ Morris, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Εύα Βλασσόπουλος, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένη στις 29/01/1999, η Εύα Βλασσόπουλος αγωνίζεται ως σέντερ φορ, έχει ύψος 172cm και είναι αριστεροπόδαρη.

Έκανε τα πρώτα της βήματα στο ποδόσφαιρο στο Πανεπιστήμιο του Ρέντλαντ, στο οποίο ξεκίνησε το 2017 και έμεινε έως το 2022. Σε αυτή την πενταετία πραγματοποίησε 62 εμφανίσεις, πέτυχε 20 τέρματα ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε την πρώτη της θητεία στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην Ευρώπη, γενικότερα. Στο ντεμπούτο της με την ασπρόμαυρη φανέλα, σκόραρε και τα δύο τέρματα στη νίκη-πρόκριση με 2-0 του Δικεφάλου επί της Σουόνσι, από την Ουαλία, στο πλαίσιο του ημιτελικού του Round 1 του UEFA Women's Champions League. Η συνέχεια ήταν ελπιδοφόρα, ωστόσο ένας σοβαρός τραυματισμός στην προετοιμασία, μετά τους αγώνες του Champions League, την έθεσε εκτός της σεζόν.

Η περσινή σεζόν (2023-24) χωρίστηκε σε δύο ομάδες για την ίδια. Το πρώτο μισό αγωνίστηκε στην Σπάρτακ Σουμπότισα, της Σερβίας, πραγματοποιώντας 10 εμφανίσεις, σκοράροντας 2 τέρματα και έχοντας 6 ασίστ. Στο δεύτερο μισό αγωνίστηκε στο Ισραήλ, για λογαριασμό της Χάποελ Τίκβα, ωστόσο το πρωτάθλημα διακόπηκε.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Morris, η Εύα Βλασσόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Ανυπομονώ να κάνω τα πάντα ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους της».

Καλώς ήρθες και πάλι, Εύα!

:nairepaok:
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Με υψηλούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των «Ισόβιων Πρωταθλητριών» για τους αγώνες του Champions League, προγραμματίζοντας και το πρώτο επίσημο φιλικό.

Οι νταμπλούχες Ελλάδος, θα αντιμετωπίσουν την πρωταθλήτρια Σκοπίων, Λιουμποτέν, την Τρίτη 6 Αυγούστου και ώρα 18:00, στο Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ, στη Νέα Μεσημβρία.

Έτσι, ο Θαλής Θεοδωρίδης θα βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα, σχετικά με το ρόστερ της νέας σεζόν, αλλά και για όσα έχει δουλέψει, μαζί το τεχνικό τιμ, αυτό το πρώτο διάστημα της προετοιμασίας.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”