25. Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Re: Κωνσταντίνος Θυμιάνης
Αν βγάλει μάτια, αν, θα λύσει πολλά προβλήματα για τη θέση, από πιθανή πώληση Κουλιεράκη μέχρι απόκτηση μόνο ενός ξένου για τα στόπερ. Έτσι πιστεύω...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτός γιατί δεν έπαιξε στο φιλικο χθες.
Επίσης βάλτε κ το τοπικ του Κωστα Γκουμα.
Επίσης βάλτε κ το τοπικ του Κωστα Γκουμα.
Τελειωσε ως τραυματιας τη σεζον και ειναι λιπο πισω. Ισως εχει διαταση μυος
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο παλικάρι μου! Πρώτη εμφάνιση και πολύ καλός, κόντρα στην Hibernian. Αλάνθαστος σε όλο το β΄ ημίχρονο που έπαιξες. Δεν θέλω να σε συγκρίνω (για τον σημερινό αγώνα και μόνο) με τον Ekong γιατί εκείνος είχε για 45 λεπτά απέναντί του την βασική ομάδα, ενώ εσύ μόλις 15, αλλά χάρηκα που δεν έκανες ούτε ένα τσαφ.
δεν θα πω καλός, μέτριος, μου άρεσε και τέτοια.
μου έκανε εντύπωση η άνεση, η "χαλαρότητα" που έβγαλε. σα να είναι ο βασικός.
μου έκανε εντύπωση η άνεση, η "χαλαρότητα" που έβγαλε. σα να είναι ο βασικός.
Το ειχα γραψει και τη μερα της ανακοινωσης, κατι μου λεει οτι θα ειναι η φετινη αποκαλυψη. Και ακριβως αυτο διεκρινα και εγω σε οσα βιντεο τον ειδα, οτι εχει τρομερη αυτοπεποίθηση, αλλα και τεχνικη, επομενως ταιριαζει ταμαμ στο μπιλντ απ του Λουτσου.
Θετικές σκέψεις και καλά λόγια στο paokmania. Κάποιος φούρνος θα γκρεμίστηκε 

Χαίρομαι και για τον παίκτη αλλά και για αυτούς που το επέλεξαν. Εάν θα βγει καλύτερος ή έστω ποιο έτοιμος από τα στόπερ του ΠΑΟΚ β και αφού ήρθε ελεύθερος θα δικαιώσει όσους τον έφεραν.
Ε-κπλη-κτι-κος σήμερα....Όντως το πιστεύω θα είναι από τις αποκαλύψεις φέτος ..Ίσως από τους παίκτες που δεν περιμεναμε...