Θα θελες... ηδη σηκωσα αγγελια...Kabamaru11 έγραψε:Δεν θα το δεις το ματσακι,ξερεις εσυ....Maxmad έγραψε:Την Κυριακη θα σας κανω καινουργια προβλεψη.Maxmad έγραψε:Θα μπουμε οπως με γαυρο. Η μπαλα ομως δεν θα μπαινει στο πλεχτο.
Ο βαζελος σε καποια αντεπιθεση η οταν θα εχει το καλο 10λεπτο του θα κανει το 0-1.
Θα συνεχιζουμε την πιεση μεχρι καπου στο 85. Ο Λουτσε θα κανει νοημα με τα χερια να βγουν ολοι μπροστα.
Θα πιεζουμε. Καπου μεταξυ 88-92 θα γινει ενα αμπαλεα και θα ισοφαρισουμε σε 1-1. Θα τρεξουμε να την στησουμε στην σεντρα για να προλαβουμε.
Ενδεχομενως να χαθει και καποια αλλη ευκαιρια μεχρι το τελος. Τελικο 1-1.
Υπαρχει περιπτωση κυριως λογω φρεσκαδας ο βαζελος να παιξει πιο ανετα και να κανει πιο ευκολα το 0-1 το οποιο και θα κρατησει μεχρι το τελος.
Στο αλλο ματς ο γαυρος κουρασμενος απο τα συνεχομενα παιχνδια θα εχει παθητικο ρολο.
Η κουλα ξεκουραστη μετα απο 2 βδομαδες χωρις παιχνιδι, θα το καρφωσει σε καποια στιγμη 0-1.
Ο χρονος θα περναει, ο κοσμος θα τραγουδαει "φερτε μαααας το ευρωπαικοοοοο" κανεις δε θα δινει δεκαρα για το ματς.
Καποιες φασεις στα περιστερια, χαλαρα χωρις πολλες μονομαχιες και ενταση το ματς και σε καποια δευτερη στιγμη η κουλα κανει το 0-2.
Το σηκωνει μεσα στο τηγανι, στον κοσμο δεν καιγεται καρφακι διοτι εχει 47 και η κουλα καμια 15αρια. Ουτε με κυαλια.
Και οι 2 ευχαριστημενοι και παμε για του χρονου.
ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 4-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- thomas Murg
Το παιχνίδι φαίνεται να στραβώνει στη μόνη φάση που κάνει λάθος ο Κοτάρσκι που σ'όλο το ματς ήταν εκπληκτικός. Γίνεται το 2 1 με το μαλακισμένο που μας στέρησε τη νίκη στον πρώτο γύρο με τον βάζελο. Και στο καπάκι βλέπω να ετοιμάζει ο τερίμης τον Λημνιό που μας στέρησε το κύπελλο.
όλα φωνάζουν ότι θα γίνει η μαλακία και θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο καθώς η ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και μας έχουν στριμώξει άγρια.
Και ξαφνικά η αύρα του Αντελίνο κάνει την εμφάνισή της. Του έρχεται η μπάλα στα πόδια έξω από την περιοχή μας, την κρατά, παίρνει το φάουλ, σπάει ο ρυθμός του βάζελου και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Η γκολάρα στο Γάμα τους...είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ωωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα
όλα φωνάζουν ότι θα γίνει η μαλακία και θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο καθώς η ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει μπάλα και μας έχουν στριμώξει άγρια.
Και ξαφνικά η αύρα του Αντελίνο κάνει την εμφάνισή της. Του έρχεται η μπάλα στα πόδια έξω από την περιοχή μας, την κρατά, παίρνει το φάουλ, σπάει ο ρυθμός του βάζελου και τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Η γκολάρα στο Γάμα τους...είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Ωωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑ έχω τρέλα

- kataramenos5
Τι να κανεις ετσι ειναι η ζωη.
Δυστυχως η ομαδα δε μου κανε το χατηρι.
Δυστυχως η ομαδα δε μου κανε το χατηρι.
Δε πειράζει συνεχιζουμε.kataramenos5 έγραψε: Δε με νοιαζει το πρωταθλημα .Αυτο το κουνελακι με το απιστευτο φαρδος να κερδισω στο 94 με γκολ απο καραμπολα στο διατητη.
Κι ας κερδίσει η κουλα δεν ασχολουμαι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 15 Μάιος 2024, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hasio_john
Κακώς φίλε .. κακώς δεν πανηγυρίζεις!PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ, αλλά ούτε να πανηγυρίσω, γιατί έχω δει πάρα πολλά στο παραλίγο, συγχωρέστεμε είμαι συγκρατημένος θα πανηγυρίσω την Κυριακή που θα νικήσουμε, σήμερα όχι. Εύχομαι και προσεύχομαι την Κυριακή να είμαστε όλοι στον Λευκό Πύργο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ανεξαρτήτου αποτελέσματος την Κυριακή.
Ο οαρης ΔΕΝ έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει χωρίς άγχος, θα παίξει με αέρα, θα παίξει με το κομπόδεμα που έταξε ο τίγρης και λοιπές κουράδες, θα παίξει το ματς της ζωής του. Εννοείται έτσι πως και γω κάνω ζημιά ακόμα και στην Μπαρτσελόνα. Αυτές οι ΣΑΠΙΕΣ ομαδούλες που ρυθμίζουν αθόρυβα, αναίμακτα, χωρίς να ιδρώσουν βαθμολογίες, για μένα είναι απλά ομάδες βουτηγμένες στα σκατά. Ας γίνει ότι θέλει την Κυριακή, εγώ (όλοι μας) πήρα σήμερα πρωτάθλημα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Μόνο ΠΑΟΚ

Πωωωω δεν μπορώ να ηρεμήσω
Το ματς το πήρε το παθος της ομάδας και της Τουμπαρας
Ντουμλαντα ντα ντουμλαντα made in Romania
Το ματς το πήρε το παθος της ομάδας και της Τουμπαρας
Ντουμλαντα ντα ντουμλαντα made in Romania
Σημερα δεν νομιζω να μπορεσω να κοιμηθω.Υπερενταση στα ουρανια.
Μόνο μπράβο. Ότι και να γίνει η χρονιά είναι επιτυχημένη!!! Κράτα ρε Ιβάν το Μειτε!!!! Δεν γίνεται να αφήσουμε αυτόν τον παικταρα!!!
Αρχηγέ ξέρεις ότι μόνο εσύ δικαιούσαι να το σηκώσεις. Φτιαξτους για να στο φέρουν!!!
Αρχηγέ ξέρεις ότι μόνο εσύ δικαιούσαι να το σηκώσεις. Φτιαξτους για να στο φέρουν!!!
- falconakis
Τώρα είναι στα πόδια τους! Μέσα στην σκουλικότρυπα τους δειχνεις ποιός είναι το αφεντικό και το σηκώνεις!

- giwrgos04dex
Τι ζούμε ρε μάγκες!!! Απίστευτο ματς! Πραγματικά όταν παίζουμε με τέτοιο πάθος και τέτοια κερκίδα, δεν φοβόμαστε κανέναν! Ένας τελικός έμεινε, παίξτε με ό,τι έχετε και δεν έχετε, δώστε τα όλα και πάμε να το σηκώσουμε!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kevin την Τετ 15 Μάιος 2024, 21:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- GiorgosAtha
Εγώ νιώθω πρωταθλητής...
ότι και να γίνει την Κυριακή...
ΑΥΤΗ η ΟΜΑΔΑ με έκανε να νιώθω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!
ότι και να γίνει την Κυριακή...
ΑΥΤΗ η ΟΜΑΔΑ με έκανε να νιώθω ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!
και γω αυτή την στιγμή δεν αγχώνομαι για την κυριακή. δεν ξέρω... πως θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο.
αυτό που έχει επιτύχει αυτό το σύνολο είναι τεράστια επιτυχία.
συγχαρητήρια!!!!!
αυτό που έχει επιτύχει αυτό το σύνολο είναι τεράστια επιτυχία.
συγχαρητήρια!!!!!
Σε ευχαριστώ φίλε για την ψυχολογική υποστήριξη αλλά ότι και να μου πεις το άγχος είναι μεγάλο όχι μόνο για το αγωνιστικό αλλά και για το εξ αγωνιστικό. Εντάξει εγώ έζησα πολλά με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να ησυχάσω . Εύχομαι να κοιμηθώ στον Λευκο Πύργο την Κυριακή.hasio_john έγραψε:Κακώς φίλε .. κακώς δεν πανηγυρίζεις!PAOK1LIFE έγραψε:Εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ, αλλά ούτε να πανηγυρίσω, γιατί έχω δει πάρα πολλά στο παραλίγο, συγχωρέστεμε είμαι συγκρατημένος θα πανηγυρίσω την Κυριακή που θα νικήσουμε, σήμερα όχι. Εύχομαι και προσεύχομαι την Κυριακή να είμαστε όλοι στον Λευκό Πύργο.
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ανεξαρτήτου αποτελέσματος την Κυριακή.
Ο οαρης ΔΕΝ έχει να χάσει τίποτα, θα παίξει χωρίς άγχος, θα παίξει με αέρα, θα παίξει με το κομπόδεμα που έταξε ο τίγρης και λοιπές κουράδες, θα παίξει το ματς της ζωής του. Εννοείται έτσι πως και γω κάνω ζημιά ακόμα και στην Μπαρτσελόνα. Αυτές οι ΣΑΠΙΕΣ ομαδούλες που ρυθμίζουν αθόρυβα, αναίμακτα, χωρίς να ιδρώσουν βαθμολογίες, για μένα είναι απλά ομάδες βουτηγμένες στα σκατά. Ας γίνει ότι θέλει την Κυριακή, εγώ (όλοι μας) πήρα σήμερα πρωτάθλημα. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Μόνο ΠΑΟΚ
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Vet_eranos έγραψε:ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ Η ΜΆΝΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΚΟΤΑΡΣΚΙ..
ΠΆΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΟΥΜΕ...
[youtube]YHNwcYisfcU[/youtube]
Και για το καλαμπούρι:
[youtube]72kJJpq0t1U[/youtube]
Και για το καλαμπούρι:
[youtube]72kJJpq0t1U[/youtube]