PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: PAOK - Club Brugge 18/4-22:00,CosmotesportsHd

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Από χθες.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

H διαδικασία εκδοσης παραμένει ίδια. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι θα πρέπει αφου αγοράσεις το εισιτηριο να το περασεις στην ειδικη εφαρμογη. Με το qr που θα σου βγαλει η εφαρμογη θα κανεις την ταυτοποιηση στα τουρνικε (και οχι με το εισιτηριο οπως γινοταν)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Με τα παιδια που δεν εχουν ταυτοτητες αφμ κλπ τι γινεται ξερει κανεις?
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αν δεν εχεις την εφαρμογη δεν μπαινεις?
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

έτσι να λένε και στους βέλγους.. "no tickets, no papers, no photos, prepare your AMKA and your taxis wallet, this is europe" τα παράπονά τους στον Κούλη..
Daskalos_4

Athens έγραψε:αν δεν εχεις την εφαρμογη δεν μπαινεις?
Οχι φιλε μου γιατι δεν μπορει να γινει η αυτόματη ταυτοποίηση. Δεν είναι κατι δυσκολο παντως, απλα περνας στην εφαρμογή τον κωδικο που χει καθε εισητηριο πανω του και σου βγαζει το qr. Δεν το εχω δοκιμασει ακόμα βέβαια, αλλα αυτο διαβασα πως είναι ολο. Εντάξει ολο και καμιά εγγραφή θα χρειάζεται και να συμπληρώσεις στοιχεια αλλα κι αυτο δεν ειναι κατι δυσκολο
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Shivaspace έγραψε:έτσι να λένε και στους βέλγους.. "no tickets, no papers, no photos, prepare your AMKA and your taxis wallet, this is europe" τα παράπονά τους στον Κούλη..

Αυτό.

- Do you have afimi?
- What?
- Afimi re, afimi do you have leme?
- What is this?
- Do you register in government?
- Which government?
- Greece re, Greece, do you make afimi and wallet?
- No, I don't know what is this!
- Go eat chocolate re!
- That's racist!
- You look like a firefighter...
- ...what?

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Daskalos_4 έγραψε:
Athens έγραψε:αν δεν εχεις την εφαρμογη δεν μπαινεις?
Οχι φιλε μου γιατι δεν μπορει να γινει η αυτόματη ταυτοποίηση. Δεν είναι κατι δυσκολο παντως, απλα περνας στην εφαρμογή τον κωδικο που χει καθε εισητηριο πανω του και σου βγαζει το qr. Δεν το εχω δοκιμασει ακόμα βέβαια, αλλα αυτο διαβασα πως είναι ολο. Εντάξει ολο και καμιά εγγραφή θα χρειάζεται και να συμπληρώσεις στοιχεια αλλα κι αυτο δεν ειναι κατι δυσκολο
για τα ανηλικα παιδια θα χρειαστει να εχουν δικη τους εφαρμογη? θα μπορω να αγορασω εγω και για το ανηλικο μου με την δικη μου εφαρμογη?
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Μέχρι το τέλος της σεζόν είναι προαιρετικό το εισιτήριο να έχει περαστεί στο Wallet. Όποιος θέλει το περνάει στο Wallet, όποιος δεν θέλει και βαριέται ακολουθεί την ίδια διαδικασία που ίσχυε έως και φέτος. Δεν αλλάζει κάτι μέχρι το τέλος της σεζόν, επαφίεται στη βούληση του καθενός. Με τη νέα αγωνιστική περίοδο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο Wallet. :opaokara:
Daskalos_4

Αυτο δεν το γνωριζα φιλε JohnΑba.

Τωρα γι αυτο που ρωτας Athens φανταζομαι πως ενα τηλ στην ΠΑΕ θα σου λυσει την απορια, γιατι δεν εχω ιδεα προσωπικά.

Τελικα αυριο ή την Τριτη θα βγουνε; Γνωριζει κανεις;
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

πολυ καλο το σημερινο 3 0 της κλαμπ μπριζ για να ερθουν ψηλωμενοι.
αρκει να ειναι μεσα 1000-1500 απο αυτους που ημασταν απεξω και μας δουλευανε και ειρωνευοντουσαν και η ατμοσφαιρα θα ειναι εκρηκτικη.
θα ειναι ιδανικο να ερθουν και οι βελγοι ωστε η ατμοσφαιρα να ειναι πιο ηλεκτρικη.
δν μας συμφερει να ειμαστε μεταξυ μας και επουδενει για κανενα λογο να μη δουμε το ματς γιορτη (όπως πχ με μαρσειγ)
ηχιτικη παρανοια και οι φλαμανδοι θα χασουν τα αυγά και τα πασχαλια και η ομαδα θα ακουλουθησει
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

tsou έγραψε:πολυ καλο το σημερινο 3 0 της κλαμπ μπριζ για να ερθουν ψηλωμενοι.
αρκει να ειναι μεσα 1000-1500 απο αυτους που ημασταν απεξω και μας δουλευανε και ειρωνευοντουσαν και η ατμοσφαιρα θα ειναι εκρηκτικη.
θα ειναι ιδανικο να ερθουν και οι βελγοι ωστε η ατμοσφαιρα να ειναι πιο ηλεκτρικη.
δν μας συμφερει να ειμαστε μεταξυ μας και επουδενει για κανενα λογο να μη δουμε το ματς γιορτη (όπως πχ με μαρσειγ)
ηχιτικη παρανοια και οι φλαμανδοι θα χασουν τα αυγά και τα πασχαλια και η ομαδα θα ακουλουθησει
Αδελφέ δε νομίζω πως με τη Μαρσέιγ, την είδαμε γιορτή. Όλα πήγαν ανάποδα εκείνο το βράδυ, αρχής γενομένης από τον τραυματισμό του Καντουρί στο ζέσταμα. Βλέπω ξαφνικά τον Βιερίνια να βρίζει μπροστά μου, λέω τι έγινε ρε πστ μου,"έκπληξη" ο Καντουρί τραυματίστηκε!!! Στο πρώτο δεκάλεπτο θα έπρεπε να είμασταν 3-0 αλλά ο γέρο - Μανταντά αντί να πάει να παίξει με τα εγγονάκια του :lol: ήρθε στην Τούμπα να κάνει το ματς της ζωής του. Τσούμπα δεν την έβαζε στα δίχτυα με τίποτα, χάνει και ο Τσόλακ το άχαστο και δέσαμε!
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

4 σελίδες μόνο όταν συνοπαδοι μας τράβηξαν τόσα..
Ελπίζω να έχουν την κατάλληλη και νόμιμη φιλοξενία από όλους τους φορείς.
Είδα το βίντεο από την προπόνηση πού τους έλεγε αν κατάλαβα καλά να τους χτυπήσουμε από πιο ινσαιντ και δούλευαν την γρήγορη πάσα και αυτή ινσαιντ

[youtube]ZIqvhO2GetQ[/youtube]

Αν κατάλαβα καλά τα αγγλικά αφού δεν ξέρω δράμι κ βλέποντας να παίζει δεκαρι ο Τάισον στο δεύτερο πρέπει να διεκρινε κάποιο πρόβλημα στο σημείο τους αυτό.Κυρολεχτικα δεν περνάνε αυτές όι 4 μέρες..
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Κάποια στιγμή είπε: Guys don't suffer the ball, one touch..
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

Ναι μάλλον είδε ότι είναι μια ταχύτητα σε τρεξίματα και θα το πάει σε ταχύτητα μυαλού. Δηλαδή πάσα με την μία.
Αυτοί πιστεύω θα παίξουν πίσω κ θα χτυπήσουν στην κόντρα.

Στα πρώτα τέταρτο/εικοσάλεπτο θά τούς πρεσσαρουμε ψηλά κ ελπίζω από την μεριά τής 4 .Η άμυνα τούς θα τά χάσουν.. Θα φάνε πολύ γουχα γενικώς
Ο τερμάτας τους είναι δανεικός από κάποια Leunem.
Ο 19 χρόνος χτικιαρης πού έφαγε την κεφαλιά είναι σπο τίς ακαδημίες και πέρσι έπαιξε ελάχιστα ματς.
Ο άλλος 19 χρόνος από το Εκουαδόρ το 22/23 έπαιξε σχεδόν όλα τα ματς βασικός και φέτος τον πήγανε στη δεύτερη ομάδα
Εκτός και αν βάλουν τον Balanta ,1,81 πού παίζει εξαρι, αλλά κ σέντερ μπακ 31 ετών.

Αριστερά θα παίξει ο Ολλανδός πού πέρσι τον αγόρασαν από την Γκρόνιγκεν καί ήταν βασικός.
Φέτος έπαιξε 28 ματς ως αριστερό Μπακ καί 50 ματς αυτός πού θα λείψει ο De Cuyper
Τριάδα η ίδια πού έπαιξε, πολύ επικίνδυνη.
Δεξιά αν δεν είναι καλό ο Όλσεν ο Πολωνός και άριστερση ο Νούσα. Έχω απίστευτη θετική ενέργεια ότι θα τους αποκλείσουμε ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”