αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεχ- ΠΑΟΚ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
ναναι καλα ο διετητης που τους πεταξε σωσιβιο διαφορετικα θα τους κλειναμε το σπιτι απο σημερα
Μεγάλο αποτέλεσμα και ανατροπή! Αν κάποιος άξιζε τη νίκη ήταν ο ΠΑΟΚ, σε ένα κακό παιχνίδι και από τους 2, με ΠΑΟΚ στο 66% σωστές πάσες. Παίζανε με τα νεύρα μας σαν μικρή ομάδα , να κάνουν καθυστερήσεις. Ο διαιτητής πολύ μ**νόπανο. Μέχρι και στο τέλος τους έπαιξε αφήνοντας το ματς να πάει στο 98. Αυτή η αντεπίθεση δεν έπρεπε να υπάρχει. Έλεος.
Έχω πάρα πολλά νεύρα και δυσκολεύομαι να χαρώ. Είναι πάντως κομβικό αποτέλεσμα. Θα μας δώσει και ψυχολογία για το ματς της Τούμπας. Είδαμε πολύ καλά ότι δεν είναι άτρωτη η αεκ. Μόλις κάναμε τελικές πάσες, σέντρες, έγιναν τα γκολ. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε το εξεζητημένο: Ξεμαρκαρίστηκες; βλέπεις τον εύκολο χώρο για την πάσα; - δώστην ρε γμτ ή κάνε τη σέντρα όταν έχεις την ευκαιρία. Να πιεστεί ο αντίπαλος, να χάσει ψυχολογία και να την πάρεις εσύ, να κερδίσεις κάποια κόρνερ. Αυτά έγιναν στο τέλος και το ανατρέψαμε. Μπορούμε να νικήσουμε την αεκ στην Τούμπα και να το σηκώσουμε ρε!
Πρωτάθλημα Φέτος ο ΠΑΟΚ!
Έχω πάρα πολλά νεύρα και δυσκολεύομαι να χαρώ. Είναι πάντως κομβικό αποτέλεσμα. Θα μας δώσει και ψυχολογία για το ματς της Τούμπας. Είδαμε πολύ καλά ότι δεν είναι άτρωτη η αεκ. Μόλις κάναμε τελικές πάσες, σέντρες, έγιναν τα γκολ. Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε το εξεζητημένο: Ξεμαρκαρίστηκες; βλέπεις τον εύκολο χώρο για την πάσα; - δώστην ρε γμτ ή κάνε τη σέντρα όταν έχεις την ευκαιρία. Να πιεστεί ο αντίπαλος, να χάσει ψυχολογία και να την πάρεις εσύ, να κερδίσεις κάποια κόρνερ. Αυτά έγιναν στο τέλος και το ανατρέψαμε. Μπορούμε να νικήσουμε την αεκ στην Τούμπα και να το σηκώσουμε ρε!
Πρωτάθλημα Φέτος ο ΠΑΟΚ!
- sourmenetes
- Moderator
Βρε έχει κόμπλεξ ο λουτσεσκου..
Του πήρε την ταυτότητα ο αλμευδα..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του πήρε την ταυτότητα ο αλμευδα..
Ο βιντα ήταν για κάρτα ακόμα και σε μαρκαρίσματα που δε δόθηκαν καν φάουλ
- sourmenetes
- Moderator
Με το που μπήκε ο Σαματα άλλαξαν οι ισορροπίες!gika έγραψε:Με το που μπήκε ο Ντεσποτοφ άλλαξαν οι ισορροπίες. Δεν πρέπει να λείπει από τα δεξιά αυτός ο υπερπαιχτης.
Μεγάλη καλά μετά το 2-0 . Συγνώμη για όσους διέψευσε κ απογοήτευσε η αντίδραση της ομάδας . Το ματς τελειώνει με περισσότερες τελικές για εμάς δείχνοντας ότι πόσο διαφορετικά έπαιξε σήμερα σε σχέση με όλα τα άλλα παιχνίδια στο κωλογηπεδο
Σωστός. Μην ξεχνάμε ότι έλειπε ο Τάισονsourmenetes έγραψε:Με το που μπήκε ο Σαματα άλλαξαν οι ισορροπίες!gika έγραψε:Με το που μπήκε ο Ντεσποτοφ άλλαξαν οι ισορροπίες. Δεν πρέπει να λείπει από τα δεξιά αυτός ο υπερπαιχτης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Κυρ 07 Απρ 2024, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ντροπη για τα σχολια απο χεσμενους οπαδους...η ομαδα ηταν καλυτερη και το γραψα στο πρωτο ημιχρονο...εχουμε που εχουμε την αγωνια μας εχουμε και οπαδους που μονο ΠΑΟΚ δεν ειναι να μιλανε για Μαλαισια...
ντροπη ρε ζητηστε μια συγνωμη απο την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων
ντροπη ρε ζητηστε μια συγνωμη απο την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων
Ευτυχώς δεν πρόλαβα να στείλω αυτά που έγραφα στο 2-0 Λολ.
Τεράστιο αποτέλεσμα την δεδομένη στιγμή. Σε βαθμο που πιστεύω ότι μάλλον χάσαμε ευκαιρία να το πάρουμε κι ολας
Μπράβο σε όλους. Πραγματικά πολλά μπράβο.
Τεράστιο αποτέλεσμα την δεδομένη στιγμή. Σε βαθμο που πιστεύω ότι μάλλον χάσαμε ευκαιρία να το πάρουμε κι ολας
Μπράβο σε όλους. Πραγματικά πολλά μπράβο.
- Kabamaru11
sourmenetes έγραψε:Με το που μπήκε ο Σαματα άλλαξαν οι ισορροπίες!gika έγραψε:Με το που μπήκε ο Ντεσποτοφ άλλαξαν οι ισορροπίες. Δεν πρέπει να λείπει από τα δεξιά αυτός ο υπερπαιχτης.
Πλακα πλακα,εδωσε μεγαλη ωθηση ο Σαματταρος,ειναι ενας απο τους λογους που φυγαμε με το Χ.
- sourmenetes
- Moderator
Ο Σαματα άλλαξε όλο το ματς σε συνδυασμό με ντεσποτοφ!
Πήραμε μέτρα κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και πήραμε στημενα!
Μας. Έλειψε η ενέργεια του ταυσον. Στα. 5.τελευταια λεπτά αν είχες ταυσον θα τις είχες χώσει κι άλλο!
Πήραμε μέτρα κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες και πήραμε στημενα!
Μας. Έλειψε η ενέργεια του ταυσον. Στα. 5.τελευταια λεπτά αν είχες ταυσον θα τις είχες χώσει κι άλλο!
- stavrospgr
Το ματς ήταν δικό μας, αν δεν μέναμε πίσω δύο γκολ από λάθη διαιτητή και τερματφύλακα - θα έκανε κάποιο λάθος και αυτό το παληκάρι δεν τον κράζουμε. Δείξαμε μεγάλη θέληση και μπράβο και πάλι στο ντουμλα ντούμλαντα για την τριπλή αλλαγή. Σαματάς 4ο ματς χρήσιμος, μπράβο. Γκολ ο Οζντόεβ να πάρει τ απάνω του λίγο. Πάμε παρακάτω!
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό!!black death έγραψε:Η μια ομαδα κατεβαινει να παιξει μπαλα παντου και η αλλη παιζει κατς με βιντα,μουκουντι και μαμραμπατ. Σαπιο ματς, σαπια λινκ (μας εβγαλαν την πιστη), μπραβο στην ομαδα για την καταθεση ψυχης. Επιτελους σε καποιο σημειο καταλαβε οτι τους εχουν γλεντησει ΟΛΟΙ οι σοβαροι αντιπαλοι φετος.
- falconakis
Μπράβο για την προσπάθεια, δείξαμε χαρακτήρα...
Συνεχίζουμε έτσι...

Συνεχίζουμε έτσι...