ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μας έριξες στα τάρταρα την Κυριακή
μας ανέβασες στον Όλυμπο Πέμπτη
Νταξ, απλά ΠΑΟΚ
Μπράβο Χ4 σε όλους
μας ανέβασες στον Όλυμπο Πέμπτη
Νταξ, απλά ΠΑΟΚ
Μπράβο Χ4 σε όλους
εχω δηλωσει πριν τα πλευ οφ οτι ειμαστε φαβορι για το πρωταθλημα εχοντας στο νου μου αυτο το γρηγορο, αμεσο, επιθετικο, ουσιαστικο ποδοσφαιρο που τοχει η ομαδα και της παει πολυ καλυτερα απο το τσουκου τσουκου
Τεράστια ματσαρα και τρελή συγκίνηση σήμερα. Οι παίκτες μας δαγκωνανε, πραγματικά κομάντος. MVP ολη η ομάδα, αν και θα, βάλω Κουλιερακη που έπαιξε σαν μονομάχος στην Αρένα για τη ζωή του.
Τακτικά η ομάδα μου άρεσε. Ετσι μας θέλω στα ντέρμπι και γενικά δίχως υπερβολικό τικι τακα. Σήμερα έγιναν οι σεντρες και οι τελικές πασες που τόσο ήθελα. Είχα παρεξηγηθεί οταν είπα παίξτε και με σεντρες. Ειναι η σέντρα στον χώρο που και 1, 60 να είσαι το κάνεις το γκολ, φάση σαν του Μπραντον το 3ο γκολ. Είναι γενικά ότι παίρνεις και ψυχολογία οταν κάνεις τελικές ενέργειες και κερδίζεις κορνερ. Μια στραβοκλοτσια και λίγη τύχη και πάλι κάτι θα πάρεις πέρα από τα κορνερ, από το να γυρνάει η μπάλα στον Κοταρσκι μετά από πετυχημένες επιθετικες ενέργειες - ξεμαρκαρισματα. Φυσικά αν έχεις ενα σκο 2-0 σε παίρνει να παίξεις με το χρόνο και να έχει ο αντίπαλος την πίεση.
Σήμερα μου αρεσαν όλα από την ομάδα. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Η μπάλα πήγαινε σε σημεία που εμείς ακούσαμε πίεση, ακόμη και οταν διώχναμε η μπάλα πήγαινε δίπλα στο κορνερ του αντιπάλου, οπότε η πίεση μπορούσε να φέρει λάθος του αντιπάλου. Πραγματικά ένα άριστο παιχνίδι που δεν έπαιξε ρόλο ποιος ξεκίνησε.
Ο αρχηγός τα έδωσε ολα σήμερα, πολυ ψυχή. Τα συγχαρητήρια και στον Ραζβαν φυσικά. Δε θα τα ακούει μόνο. Σήμερα έφερε στο κλαμπ μια μεγάλη πρόκριση. Ιστορική έτσι πως ήρθε. Μακάρι να παμε τελικό!!!
Τακτικά η ομάδα μου άρεσε. Ετσι μας θέλω στα ντέρμπι και γενικά δίχως υπερβολικό τικι τακα. Σήμερα έγιναν οι σεντρες και οι τελικές πασες που τόσο ήθελα. Είχα παρεξηγηθεί οταν είπα παίξτε και με σεντρες. Ειναι η σέντρα στον χώρο που και 1, 60 να είσαι το κάνεις το γκολ, φάση σαν του Μπραντον το 3ο γκολ. Είναι γενικά ότι παίρνεις και ψυχολογία οταν κάνεις τελικές ενέργειες και κερδίζεις κορνερ. Μια στραβοκλοτσια και λίγη τύχη και πάλι κάτι θα πάρεις πέρα από τα κορνερ, από το να γυρνάει η μπάλα στον Κοταρσκι μετά από πετυχημένες επιθετικες ενέργειες - ξεμαρκαρισματα. Φυσικά αν έχεις ενα σκο 2-0 σε παίρνει να παίξεις με το χρόνο και να έχει ο αντίπαλος την πίεση.
Σήμερα μου αρεσαν όλα από την ομάδα. Ειδικά στο 1ο ημίχρονο. Η μπάλα πήγαινε σε σημεία που εμείς ακούσαμε πίεση, ακόμη και οταν διώχναμε η μπάλα πήγαινε δίπλα στο κορνερ του αντιπάλου, οπότε η πίεση μπορούσε να φέρει λάθος του αντιπάλου. Πραγματικά ένα άριστο παιχνίδι που δεν έπαιξε ρόλο ποιος ξεκίνησε.
Ο αρχηγός τα έδωσε ολα σήμερα, πολυ ψυχή. Τα συγχαρητήρια και στον Ραζβαν φυσικά. Δε θα τα ακούει μόνο. Σήμερα έφερε στο κλαμπ μια μεγάλη πρόκριση. Ιστορική έτσι πως ήρθε. Μακάρι να παμε τελικό!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 14 Μαρ 2024, 22:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- keep_paokizein
Εσυ πες πρώτα ποιος άνοιξε το τοπικ του αγώνα και μετά ασχολήσου με τα υπόλοιπα,,,Μπαρκαρούτσος έγραψε:Εντάξει ο Andre;
Εντάξει ο Lucescu;
Εντάξει είμαστε;

Κι εγώ 21, σε τι μετράμε, πόντους ή ίντσες...?Minority4 έγραψε:Κι εγώ 21
Η πίεση....
- ramolimendo
γαυροφορουμ :
Ο ΠΑΟΚ έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) ήδη από το 30'.
3-0 ο ΠΑΟΚ με ωραία μπάλα....
Πωωωωω ακόμα και αυτοί θα περάσουν πανηγυρικά κι εμείς.........γαμησε τα....
3-0 ο ΠΑΟΚ στο 40' παίρνει και προβάδισμα πρόκρισης. Τους έχουν σκίσει τον πάτο.
Ρε μαλακες τι κανει ο ΠΑΟΚ?
Τα βλέπεις μαλάκα Μαρινάκη πως φτιάχνονται οι ομάδες και όχι οι εμποροπανηγύρεις που έχεις θεσπίσει στην ομάδα;;
4-1 o ΠΑΟΚ.Μιλαμε για 100 κιλα @@.Μακαρι να καναμε και εμεις τετοια ανατροπη.
5-1 με πέναλτι. Μεγάλη πρόκριση τα ΠΑΟΚια.
οτι και να λεμε ο ρουμανος εχει κανει παπαδες.Δεν λεω δεν ειναι τσαμπιονς λιγκ αλλα ρε φιλε μια γαμημενη προκριση στους 8 στην 3η διοργανωσης της ευρωπη την παιρνει με ομαδα δικια του.Εμεις τα @@ μας.
Μπράβο στα ΠΑΟΚια
Mπράβο στους μ@λ@κες που δεν ήθελαν τον Ρουμάνο στην ομάδα.Με μέτρια ομάδα κάνει παπάδες!
πολλα μπραβο μακαρι να το παρει κιολας μπας και σταματησει η μιζερια μας.
Σήκω και φύγε χοντρέ, τράβα στην Ρίο Άβε να ξεβρωμισεο ο σύλλογος
Θα μας σκοτίζουν τ @@ μέχρι να πεθάνουμε αν το πάρουν. Εδώ έχω βαζελους μαθητές 8 χρόνων και μου λένε για το Γουέμπλεϊ
Tι κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες; Αδιανόητο ματς απ' τους ΠΑΟΚτσήδες. Δε χαίρομαι, αλλά δεν μπορείς να μην τους παραδεχτείς γι' αυτό που έκαναν. Μπράβο στους ΠΑΟΚτσήδες λοιπόν.
Και είχε αγχωθεί ο πρόεδρος της Ντιναμο μηπως δεν αφήσουν τους οπαδούς τους να έρθουν στην Αθήνα για τον τελικό.
Ο ΠΑΟΚ έχει ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα (2-0) ήδη από το 30'.
3-0 ο ΠΑΟΚ με ωραία μπάλα....
Πωωωωω ακόμα και αυτοί θα περάσουν πανηγυρικά κι εμείς.........γαμησε τα....
3-0 ο ΠΑΟΚ στο 40' παίρνει και προβάδισμα πρόκρισης. Τους έχουν σκίσει τον πάτο.
Ρε μαλακες τι κανει ο ΠΑΟΚ?
Τα βλέπεις μαλάκα Μαρινάκη πως φτιάχνονται οι ομάδες και όχι οι εμποροπανηγύρεις που έχεις θεσπίσει στην ομάδα;;
4-1 o ΠΑΟΚ.Μιλαμε για 100 κιλα @@.Μακαρι να καναμε και εμεις τετοια ανατροπη.
5-1 με πέναλτι. Μεγάλη πρόκριση τα ΠΑΟΚια.
οτι και να λεμε ο ρουμανος εχει κανει παπαδες.Δεν λεω δεν ειναι τσαμπιονς λιγκ αλλα ρε φιλε μια γαμημενη προκριση στους 8 στην 3η διοργανωσης της ευρωπη την παιρνει με ομαδα δικια του.Εμεις τα @@ μας.
Μπράβο στα ΠΑΟΚια
Mπράβο στους μ@λ@κες που δεν ήθελαν τον Ρουμάνο στην ομάδα.Με μέτρια ομάδα κάνει παπάδες!
πολλα μπραβο μακαρι να το παρει κιολας μπας και σταματησει η μιζερια μας.
Σήκω και φύγε χοντρέ, τράβα στην Ρίο Άβε να ξεβρωμισεο ο σύλλογος
Θα μας σκοτίζουν τ @@ μέχρι να πεθάνουμε αν το πάρουν. Εδώ έχω βαζελους μαθητές 8 χρόνων και μου λένε για το Γουέμπλεϊ
Tι κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες; Αδιανόητο ματς απ' τους ΠΑΟΚτσήδες. Δε χαίρομαι, αλλά δεν μπορείς να μην τους παραδεχτείς γι' αυτό που έκαναν. Μπράβο στους ΠΑΟΚτσήδες λοιπόν.
Και είχε αγχωθεί ο πρόεδρος της Ντιναμο μηπως δεν αφήσουν τους οπαδούς τους να έρθουν στην Αθήνα για τον τελικό.
Μαγική βραδιά. Βραδιά που μας γέμισε. Δεν κοιμήθηκα από τα νεύρα μου την προηγούμενη Πέμπτη , δεν θα κοιμηθώ από την χαρά μου σήμερα.
Δυο φορές έστειλε μήνυμα το ρολόι στην γυναίκα ότι έπεσα. Θα μας πεθάνει εμάς τους 40+ η ομάδα.
Μπράβο σε όλους. Προπονητή ομάδα και κοσμο. Και ενα ξεχωριστό μπράβο στον Βιέρι. Είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ πλέον.
Δυο φορές έστειλε μήνυμα το ρολόι στην γυναίκα ότι έπεσα. Θα μας πεθάνει εμάς τους 40+ η ομάδα.
Μπράβο σε όλους. Προπονητή ομάδα και κοσμο. Και ενα ξεχωριστό μπράβο στον Βιέρι. Είναι θρύλος για τον ΠΑΟΚ πλέον.
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΟΥΜΠΑ από τα παλιά.Για σήμερα δεν μπορώ να γράψω κάτι άλλο
ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΟΛΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΊ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ !!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΊ ΠΟΥ ΕΊΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΌ !!!

Φέρτε να πιωωω να ξημερωθωωω
Τι Κ Α Υ Λ Α ήταν αυτή ρε μάγκες τι ζήσαμε σήμερα !!!!!
Ομάδα φωτιά - ΟΛΗ η Τούμπα στα κάγκελα !!!!
ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!
Τι Κ Α Υ Λ Α ήταν αυτή ρε μάγκες τι ζήσαμε σήμερα !!!!!
Ομάδα φωτιά - ΟΛΗ η Τούμπα στα κάγκελα !!!!
ΟΝΕΙΡΟ!!!!!!
Νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε και τα εύσημα στον Κετζιορα. Μπορεί να μην έκανε το πολύ πολύ μεγάλο παιχνίδι, παίζει όμως ασταμάτητα εδώ και πόσο καιρό. Μόνο μπράβο του
Μπράβο σε όσους ήταν σήμερα στο γήπεδο. ΚΕΡΚΙΔΑ-ΕΔΡΑ ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΗ, ημερών Μπαρτσελόνα, Νάπολι, Άρσεναλ, Σπάρτακ.
Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες, δεν το πίστευα πριν τον αγώνα να πω την αλήθεια, αλλά όταν μετά το 1-0 έβλεπα το βλέμμα τους στα κοντινά πλάνα ήμουν σχεδόν σίγουρος για την πρόκριση.
Παγωμένο ντους πριν μια εβδομάδα τέτοια ώρα και την Κυριακή, χαλάλι, στον 7ο ουρανό σήμερα. Γι' αυτό και ΠΑΟΚ είσαι.
Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες, δεν το πίστευα πριν τον αγώνα να πω την αλήθεια, αλλά όταν μετά το 1-0 έβλεπα το βλέμμα τους στα κοντινά πλάνα ήμουν σχεδόν σίγουρος για την πρόκριση.
Παγωμένο ντους πριν μια εβδομάδα τέτοια ώρα και την Κυριακή, χαλάλι, στον 7ο ουρανό σήμερα. Γι' αυτό και ΠΑΟΚ είσαι.
Μόνο ο ΠΑΟΚ ρε τέτοια πράγματα, μπράβο ρε τσακάλια μεγάλο παιχνίδι

ΠΑΟΚαρα σε ευχαριστούμε!
Μπράβο στους παίχτες που έβγαλαν ψυχή και στην κερκίδα που έβγαλε λαρύγγια!!!

Δεν έχω λόγια.
Αλλά έχω πίστη
Πάρτε το πρέφα.
Αλλά έχω πίστη
Πάρτε το πρέφα.