Λαμία - ΠΑΟΚ 3/3 19:30 CosmoteSports
Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 3/3 19:30 CosmoteSports
Σαν πρόβα ενδεκάδας Κροατίαςμου φαίνεται..
Το ματς το πάμε απολύτως σοβαρά..
Το ματς το πάμε απολύτως σοβαρά..
- Patricio_4
Ένα ημίχρονο πάλι θα πάει στράφι με αυτόν στη κορυφή
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον Σαμάτα.
Ενδεκάδα κομπλέ. Νίκη χωρίς τραυματισμούς και ανεπιθύμητες κίτρινες κάρτες και να προλάβουμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες μας.
Ενδεκάδα κομπλέ. Νίκη χωρίς τραυματισμούς και ανεπιθύμητες κίτρινες κάρτες και να προλάβουμε ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα να ξεκουράσουμε και κάποιους παίκτες μας.
Θεωρητικά η καλύτερη δυνατή ενδεκάδα φέτος...Με αυτή θα παιζαμε τελικό conference ..
Σαματα ένα γκολ το έχει σιγουρο..Μακάρι και δεύτερο να πάρει τα πάνω του...
Σαματα ένα γκολ το έχει σιγουρο..Μακάρι και δεύτερο να πάρει τα πάνω του...
- loukas karadimos
Εγώ τολμώ να πω ότι πέραν των καθυστερήσεων στην Λεοφωρο και το τελευταίο τέταρτο με τον γαύρο η ομάδα έχει κάνει σε γενικές γραμμές το τέλειο πρωτάθλημα.
Δεν έχει πάρει ούτε μισό σφύριγμα, τις έχουν στερηθεί βαθμοί με αρη εντός, ΟΦΗ εκτός, βαζελο εκτός και δεν ξέρω αν χάνω κάτι
Ο ανταγωνισμός έχει κρατηθεί δίπλα μας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο με ότι σημαίνει αυτό και για την αξία των δικών μας παιδιών που είναι μόλος έναν βαθμό από την κορυφή
Όταν τελείωσε η περσινή σεζόν εγώ προσωπικά ήμουν σε απόγνωση, όχι μόνο για ο ιβαν έδειχνε απών για μια σειρά τεσσάρων ετών αλλά γιατί κυρίως είχε χαθεί εντελώς η ποδοσφαιρική λογική
Αυτή φαίνεται να επέστρεψε και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα τα σηκώσουμε όλα αρκεί να μην αυτοκτονήσουμε , το οποίο δεν πιστεύω
Με το καλό να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη και να πάμε για ότι καλύτερο στο κιλίμι πρωτάθλημα το οποίο είναι σημαδεμένο
Δεν έχει πάρει ούτε μισό σφύριγμα, τις έχουν στερηθεί βαθμοί με αρη εντός, ΟΦΗ εκτός, βαζελο εκτός και δεν ξέρω αν χάνω κάτι
Ο ανταγωνισμός έχει κρατηθεί δίπλα μας με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο με ότι σημαίνει αυτό και για την αξία των δικών μας παιδιών που είναι μόλος έναν βαθμό από την κορυφή
Όταν τελείωσε η περσινή σεζόν εγώ προσωπικά ήμουν σε απόγνωση, όχι μόνο για ο ιβαν έδειχνε απών για μια σειρά τεσσάρων ετών αλλά γιατί κυρίως είχε χαθεί εντελώς η ποδοσφαιρική λογική
Αυτή φαίνεται να επέστρεψε και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα τα σηκώσουμε όλα αρκεί να μην αυτοκτονήσουμε , το οποίο δεν πιστεύω
Με το καλό να κλείσουμε τη σεζόν με νίκη και να πάμε για ότι καλύτερο στο κιλίμι πρωτάθλημα το οποίο είναι σημαδεμένο
Ωραία εντεκάδα, αν πιάσουμε φυσιολογική απόδοση δε θα έχουμε πρόβλημα να κερδίσουμε.
Πίσω θεωρώ τα μπακ τους σήμερα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Κατεβάσαμε δυνατή 11άδα. Ελπίζω να μπούμε δυναμικά, με σκοπό να καθαρίσουμε νωρίς το παιχνίδι. Φυσικά, έχουμε αξιόλογους παίκτες στον πάγκο!
-
BlackFriday
- PAOK - 1926-