Razvan Lucescu IV
Re: Razvan Lucescu IV
Το μονο που μπορει να του καταλογισει κανεις ειναι η χρησιμοποίηση Σαματα. Θα μου πειτε, ειναι λιγο αυτο; Σαφως και οχι.
ΟΜΩΣ, εχεις:
-εναν τραυματισμο που σε σοκαρε, αποδιοργανωσε και αφησε την ομαδα με ΕΝΝΙΆ παιχτες.
-μια ισοφαριση του συνολικου σκορ στο ΕΚΑΤΌΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΙΑ, το οποίο προήλθε απο μια ασίστ στα τυφλα κι ενα τελειωμα που δεν θα εκανε ουτε ο Χααλαντ.
-ΤΕΣΣΕΡΑ αστοχα πέναλτι.
Καλα σας τα λεει ο φιλος παραπανω. Τι αλλο να εκανε ο Λουτσεσκου; Να εμπαινε να βαρεσει ο ιδιος πεναλτι;
ΟΜΩΣ, εχεις:
-εναν τραυματισμο που σε σοκαρε, αποδιοργανωσε και αφησε την ομαδα με ΕΝΝΙΆ παιχτες.
-μια ισοφαριση του συνολικου σκορ στο ΕΚΑΤΌΝ ΕΙΚΟΣΙ ΕΝΝΙΑ, το οποίο προήλθε απο μια ασίστ στα τυφλα κι ενα τελειωμα που δεν θα εκανε ουτε ο Χααλαντ.
-ΤΕΣΣΕΡΑ αστοχα πέναλτι.
Καλα σας τα λεει ο φιλος παραπανω. Τι αλλο να εκανε ο Λουτσεσκου; Να εμπαινε να βαρεσει ο ιδιος πεναλτι;
Aivas, σορρυ ρε φίλε αλλά το άλμα λογικής που κανεις σε αυτά που γράφεις είναι αδιανόητο.
Ποτέ δεν μίλησα για οπαδούς που θα αλλάξουν ομάδα αν φύγει ο Ραζβαν. Αυτό από που προέκυψε;
Είπα ότι όπως για κάποιους ο Ραζβαν φαίνεται ως η μοναδική λύση έτσι και για κάποιους άλλους φαίνεται το πρόβλημα στην εξίσωση.
Ούτε οι μεν, ούτε οι δε είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους. Αυτό λέω εγώ.
Όσο για επιχειρήματα, δεν χρειάζονται πολλά (για μένα). Το 0 τίτλοι (ολογράφως μηδεν) σε τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας εμένα μου αρκεί. Να μην αρχίσω να μιλαω για εμμονές με παίκτες που στηρίζει ενώ δεν προσφέρουν τίποτα και παίκτες που θάβει ενώ μπορούν να προσφέρουν.
Μπορείς να πεις ότι αυτά τα επιχειρήματα εσένα δεν σε καλύπτουν.
Και μπορεί να παραθέσεις αλλά που είναι υπέρ του. Και μπορεί να υπερισχύουν των αρνητικών.
Αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχουν καν διότι είναι σα να λες ότι ο Ραζβαν τα κάνει όλα τέλεια. Γίνεται αυτό;
Ποτέ δεν μίλησα για οπαδούς που θα αλλάξουν ομάδα αν φύγει ο Ραζβαν. Αυτό από που προέκυψε;
Είπα ότι όπως για κάποιους ο Ραζβαν φαίνεται ως η μοναδική λύση έτσι και για κάποιους άλλους φαίνεται το πρόβλημα στην εξίσωση.
Ούτε οι μεν, ούτε οι δε είναι περισσότερο ΠΑΟΚ από τους άλλους. Αυτό λέω εγώ.
Όσο για επιχειρήματα, δεν χρειάζονται πολλά (για μένα). Το 0 τίτλοι (ολογράφως μηδεν) σε τρία χρόνια στο τιμόνι της ομάδας εμένα μου αρκεί. Να μην αρχίσω να μιλαω για εμμονές με παίκτες που στηρίζει ενώ δεν προσφέρουν τίποτα και παίκτες που θάβει ενώ μπορούν να προσφέρουν.
Μπορείς να πεις ότι αυτά τα επιχειρήματα εσένα δεν σε καλύπτουν.
Και μπορεί να παραθέσεις αλλά που είναι υπέρ του. Και μπορεί να υπερισχύουν των αρνητικών.
Αλλά δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχουν καν διότι είναι σα να λες ότι ο Ραζβαν τα κάνει όλα τέλεια. Γίνεται αυτό;
Razvan Lucescu IV
Ε μα λες Τοτεμ και μοναδικη λυση και λες «εσεις». Που ειναι το αλμα; Δηλαδη περιγραφεις καποιον που ειναι Λουτσε πρωτα και μετα ΠΑΟΚ, οπως εχει γραφτει εδω μεσα πολλες φορες
Εμενα με καλυπτει αυτο που λες, εξαλλου μπορεις να εχεις την γνωμη σου και εγω την δικη μου.
Το να λες ο Ραζβαν τα κανει ολα τελεια παλι ειναι υπερβολη που δεν συνανταται. Γιατι; Αν ηταν ολα τελεια θα καναμε αυτην την κουβεντα; Εγω που εδω μεσα και σημερα με ειπαν χειροκροτητη την Κυριακη ειπα αν θελει ο Ιβαν ας φερει αλλον
Εμενα με καλυπτει αυτο που λες, εξαλλου μπορεις να εχεις την γνωμη σου και εγω την δικη μου.
Το να λες ο Ραζβαν τα κανει ολα τελεια παλι ειναι υπερβολη που δεν συνανταται. Γιατι; Αν ηταν ολα τελεια θα καναμε αυτην την κουβεντα; Εγω που εδω μεσα και σημερα με ειπαν χειροκροτητη την Κυριακη ειπα αν θελει ο Ιβαν ας φερει αλλον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 22 Φεβ 2024, 02:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν περιγράφω αυτό, σου εξήγησα λεπτομερώς πιο πάνω τι εννοώ.
Αν το εξέφρασα λάθος και σε έκανα να το καταλάβεις και λάθος, mea culpa.
Σε κάθε περίπτωση όμως ξεκαθάρισα τι εννοώ στο επόμενο σχόλιο.
Επίσης, εγώ δεν έχω πει ποτέ αυτή την φράση.
Αν το εξέφρασα λάθος και σε έκανα να το καταλάβεις και λάθος, mea culpa.
Σε κάθε περίπτωση όμως ξεκαθάρισα τι εννοώ στο επόμενο σχόλιο.
Επίσης, εγώ δεν έχω πει ποτέ αυτή την φράση.
- Μπαρκαρούτσος
Πω ρε τι αντιτουριστικοί είστε! Εμ λέτε "mea culpa", εμ μιλάτε λατινικά που δεν μιλάνε ούτε στη Λατινική Αμερική!!
Πω ρε τι ντεκαυλέ φόρουμ, έχει καταντήσει φλωράδικο!
Πω ρε τι ντεκαυλέ φόρουμ, έχει καταντήσει φλωράδικο!
- Μπαρκαρούτσος
Διαβάζοντας κάποια ποστς, θα πω ότι κάποτε ο άμπαλος προσπαθούσε να το κρύψει. Κι ο εμπαθής είχε λίγη τσίπα να το παραδεχτεί, αν όχι να ντραπεί.
Αυτή η βλακεια ρε συ Τολαρε που τη γράφεις συνεχώς από που προκύπτει?Tolaros έγραψε:
Ε και γω σου απαντώ ότι δε θα πάρει γτ οι άλλοι έχουν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ
Μην μειώνετε το ροστερ της ομάδας που στις περισσοτερες θέσεις έχεις τους κορυφαίους παιχτες της Σούπερ λιγκ είτε αρέσει σε πολλούς είτε όχι.
Χαρά στο κουράγιο τους. Ούτε το Σαματα ούτε οποιονδήποτε δεν είχα κουράγιο να κραξω.
Από ότι φαίνεται η εμπάθεια , αγώνας για την προσωπική δικαίωση και το "σασταλεγα" δίνει έξτρα κίνητρο.
Από ότι φαίνεται η εμπάθεια , αγώνας για την προσωπική δικαίωση και το "σασταλεγα" δίνει έξτρα κίνητρο.
,Ρε μαν δεν παρακολουθείς? Το γράφω για να απαντήσω στην βλακεια με ίδιο τόνο βλακείαςSera4 έγραψε:Αυτή η βλακεια ρε συ Τολαρε που τη γράφεις συνεχώς από που προκύπτει?Tolaros έγραψε:
Ε και γω σου απαντώ ότι δε θα πάρει γτ οι άλλοι έχουν δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη και πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ
Μην μειώνετε το ροστερ της ομάδας που στις περισσοτερες θέσεις έχεις τους κορυφαίους παιχτες της Σούπερ λιγκ είτε αρέσει σε πολλούς είτε όχι.
Μπα, έγραψες την βλακεία σου μόνος σου αδυνατώντας να απαντήσεις με επιχειρήματα σοβαρά.
Όσο για τον άλλον, άλλαξε και καμία κασέτα. Δεν βαρέθηκες να λες μονίμως τα ίδια;
Όσο για τον άλλον, άλλαξε και καμία κασέτα. Δεν βαρέθηκες να λες μονίμως τα ίδια;