Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Ο. Α.Ρ.Η.Σ. - ΠΑΟΚ 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το κακό δεν είναι ότι χάσαμε.
Το κακό είναι ότι φτάσαμε 8/1 και ενώ η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους δεν έχουν γίνει μεταγραφες..
Δεν μπορεί να μην βλεπει ο Λουτσεσκου ότι δεν έχουμε επιθετικο,τι νομίζει ότι μόνος του παίζει για το πρωταθλημα;
Με Μπραντον θα τον βγάλουμε τον Γενάρη με τόσα ντέρμπι;
Το κακό είναι ότι φτάσαμε 8/1 και ενώ η ομάδα είναι μέσα και στους τρεις στόχους δεν έχουν γίνει μεταγραφες..
Δεν μπορεί να μην βλεπει ο Λουτσεσκου ότι δεν έχουμε επιθετικο,τι νομίζει ότι μόνος του παίζει για το πρωταθλημα;
Με Μπραντον θα τον βγάλουμε τον Γενάρη με τόσα ντέρμπι;
-
Πρέπει να έρθει δεξί Μπακ και να μπει ο Αντόνιο μέσα ,αν δεν μπορεί, πρέπει να έρθει και χαφ .Γιατί εμένα ο Σβαμπ δεν κάνει .Ούτε ο Μουργκ κάνει . Δυστυχώς έλειψε ο Σαματά για τα πολύ απλά που κάνει μέσα στο γήπεδο.
Άρα για αρχή δεξί Μπακ και αυτή την εβδομάδα .
Άρα για αρχή δεξί Μπακ και αυτή την εβδομάδα .
Από τα 0-4 και τα 0-5,στην συντέλεια του κόσμου.Αφελής ΠΑΟΚ,βλαχονοοτροπία...
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ
ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ
ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ
Παραμπιπτοντως, ανεξαρτήτως κακής εμφάνισης, ο διαιτητής ήταν τουλάχιστον ύποπτος
Θα έρθουν κι άλλοι τέτοιοι όσο γυρνάμε το άλλο (κωλο)μάγουλο.tolis14 έγραψε:Παραμπιπτοντως, ανεξαρτήτως κακής εμφάνισης, ο διαιτητής ήταν τουλάχιστον ύποπτος
Στο αποτέλεσμα έπαιξε τεράστιο ρόλο ο διαιτητής. Ο Λουτσέσκου καλά έκανε και δεν εστίασε εκεί και πέσει το ηθικό της ομάδας. Εγώ είδα έναν Ευρωπαίο Σπάθα, που στο 89 μας τρόλαρε και έβγαλε επιτέλους κάρτα για μαρκάρισμα που σαν αυτό μας έκαναν άπειρα μέσα στο παιχνίδι. Όλα τα φάουλ του άρη ήταν με σκοπιμότητα και είναι απίστευτο που δεν πήραν τουλάχιστον 7 κάρτες. Διαμόρφωσε όλο το 1ο ημίχρονο το κοράκι, που με την 1η ευκαιρία έγβαλε κάρτα στον Μπάμπα.
Η ομάδα πλήρωσε που είχε εκτός ρυθμού τον Κουλιεράκη, αλλά κυρίως την επιλογή Βιεϊρίνια (που προσωπικά την περίμενα μιας που ο Σάστρε έπαιξε στο προηγούμενο ματς). Θεωρώ ότι ο Πορτογάλλος μπέρδερψε και τον Ντεσπότοφ σήμερα. Μακάρι να κάνουμε μια καλή μεταγραφή στο δεξί μπακ, και ο αρχηγός να κρεμάσει πλέον τα παπούτσια του. Δεν μπορεί άλλο. Σόρυ. Το ματς δε βγήκε και στον Μπράντον, που ήταν όμως πολύ πιεστικός. Ο Τάισον στο 1ο ημίχρονο φάνηκε να μπαίνει με τεράστια όρεξη. Μετά έφαγε ένα γερό πάτημα για τραυματισμό και του κόπηκαν τα πόδια. Επαναλαμβάνω, ότι με διαιτησία σαν των τελευταίων 3 παιχνιδιών, ο ΠΑΟΚ θα πέρναγε με διπλό και θα βλέπαμε άλλο ματς, και άλλη απόδοση παικτών. Το intensity που λέει ο κόους έπεσε με τις διαδοχικές κλοτσιές που φάγαμε (ατιμώρητες).
Βγάλε ρε καριόλη στο 3 κάρτα στο δεξί μπακ του άρη, να δούμε τι απόδοση θα έχει στο παιχνίδι μετά.
Η ομάδα πλήρωσε που είχε εκτός ρυθμού τον Κουλιεράκη, αλλά κυρίως την επιλογή Βιεϊρίνια (που προσωπικά την περίμενα μιας που ο Σάστρε έπαιξε στο προηγούμενο ματς). Θεωρώ ότι ο Πορτογάλλος μπέρδερψε και τον Ντεσπότοφ σήμερα. Μακάρι να κάνουμε μια καλή μεταγραφή στο δεξί μπακ, και ο αρχηγός να κρεμάσει πλέον τα παπούτσια του. Δεν μπορεί άλλο. Σόρυ. Το ματς δε βγήκε και στον Μπράντον, που ήταν όμως πολύ πιεστικός. Ο Τάισον στο 1ο ημίχρονο φάνηκε να μπαίνει με τεράστια όρεξη. Μετά έφαγε ένα γερό πάτημα για τραυματισμό και του κόπηκαν τα πόδια. Επαναλαμβάνω, ότι με διαιτησία σαν των τελευταίων 3 παιχνιδιών, ο ΠΑΟΚ θα πέρναγε με διπλό και θα βλέπαμε άλλο ματς, και άλλη απόδοση παικτών. Το intensity που λέει ο κόους έπεσε με τις διαδοχικές κλοτσιές που φάγαμε (ατιμώρητες).
Βγάλε ρε καριόλη στο 3 κάρτα στο δεξί μπακ του άρη, να δούμε τι απόδοση θα έχει στο παιχνίδι μετά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 07 Ιαν 2024, 21:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- paokkerkir
Ντεσπόντοφ επίσης δεν του βγήκε τίποτα σήμερα.
-
Λουτσε σήμερα ήσουν Απαράδεκτος με τις επιλογές σου
Βιεϊρίνια φτάνει αγόρι μου από μόνος σου να του λες να μην σε βάζει σε ντέρμπι
Σβαμπ τι όνειρο είδες στην κεφαλια ψαράκι ρε φιλε ήμαρτον δηλαδή εκεί το ποδάρι σου βάζεις
Σαστρε εκεί δεν κάνουμε κοντρόλ
Τάισον ρηχά νερά σήμερα
Ντελια είσαι Μαγεία
Επιστροφή στις νίκες την Τετάρτη και την Κυριακή οπωσδήποτε
Μαντζιο να λες ευχαριστώ στον μπαμπά Μελισσανίδη που σου έστειλε αυτόν τον Απαράδεκτο δανο και καλά διαιτητή
Βιεϊρίνια φτάνει αγόρι μου από μόνος σου να του λες να μην σε βάζει σε ντέρμπι
Σβαμπ τι όνειρο είδες στην κεφαλια ψαράκι ρε φιλε ήμαρτον δηλαδή εκεί το ποδάρι σου βάζεις
Σαστρε εκεί δεν κάνουμε κοντρόλ
Τάισον ρηχά νερά σήμερα
Ντελια είσαι Μαγεία
Επιστροφή στις νίκες την Τετάρτη και την Κυριακή οπωσδήποτε
Μαντζιο να λες ευχαριστώ στον μπαμπά Μελισσανίδη που σου έστειλε αυτόν τον Απαράδεκτο δανο και καλά διαιτητή

-
Δεν αλλάζει κάτι. Ούτε υπερομάδα γίναμε επειδή μοιράζαμε 4αρες ούτε χάθηκε πρωτάθλημα επειδή χάσαμε σήμερα.
Το πρωτάθλημα θα χαθεί αν δεν κλείσουμε τις δυο τεράστιες τρύπες που έχουμε. Δεξί μπακ και επιθετικός. Πρωτάθλημα χωρίς σκόρερ δεν νομίζω να έχουμε πιθανότητα να πάρουμε. Δεν θυμάμαι εγώ ομάδα που πήρε πρωτάθλημα να μην έχει μπροστά σοβαρό επιθετικό. Και κακά τα ψέματα δεν έχουμε.
Σφαλιάρα σήμερα. Από μια σφαλιάρα ξεκίνησε το προηγούμενο σερί . Ας ξεκινήσει και τώρα. Και η ΠΑΕ να κάνει το χρέος της.
Το πρωτάθλημα θα χαθεί αν δεν κλείσουμε τις δυο τεράστιες τρύπες που έχουμε. Δεξί μπακ και επιθετικός. Πρωτάθλημα χωρίς σκόρερ δεν νομίζω να έχουμε πιθανότητα να πάρουμε. Δεν θυμάμαι εγώ ομάδα που πήρε πρωτάθλημα να μην έχει μπροστά σοβαρό επιθετικό. Και κακά τα ψέματα δεν έχουμε.
Σφαλιάρα σήμερα. Από μια σφαλιάρα ξεκίνησε το προηγούμενο σερί . Ας ξεκινήσει και τώρα. Και η ΠΑΕ να κάνει το χρέος της.
ούτε καταστροφολογία χρειάζεται , ούτε αφορισμοί.
Η ομάδα ήταν άθλια. Δεν παίξαμε, προχωράμε.
Ούτε πρωτάθλημα είχαμε πάρει μέχρι σήμερα,, ούτε το χάσαμε σήμερα.
Δύο επισημάνσεις θέλω μόνο να κάνω, τις οποίες τις σκέφτηκα απο πριν, άρα δεν είμαι μετα Χριστόν προφήτης
Όταν κόβεις απ'την αποστολή τον Ράφα, δεν ξεκινάς με Βιερίνια, ή το αντίθετο, όταν ξεκινάς με Βιερίνια , παίρνεις Ράφα. Αφού ξέρεις πως κάποια στιγμή θα τον αλλάξεις. Κι αν παθει κάτι ο Μπάμπα; Τί γίνεται; ποιός θα παίξει; Σημερα π.χ ο Μπάμπα , παρόλο το γκολ, ήταν ο χειρότερος. Η χειρότερη του εμφάνιση με την ομάδα.
Και το δεύτερο κατ εμέ λάθος ήταν η αλλαγή του Ντέλια με τον Μουργκ. Ο Μούργος αν μη τι άλλο είχε δυνάμεις, κάτι έκανε. Αναγκαστήκαμε να παίζουμε σε όλο το δεύτερο με εξαφανισμένο Τάισον, γιατί σήμερα δεν μπορούσε.
Δεν είχα δει το παιχνίδι με την χαρτινη, οπότε δεν έχω μετρο σύγκρισης, αλλα είχα πολύ καιρό να δω τόσο κακή την ομάδα.
Τεσπα...προχωράμε
Η ομάδα ήταν άθλια. Δεν παίξαμε, προχωράμε.
Ούτε πρωτάθλημα είχαμε πάρει μέχρι σήμερα,, ούτε το χάσαμε σήμερα.
Δύο επισημάνσεις θέλω μόνο να κάνω, τις οποίες τις σκέφτηκα απο πριν, άρα δεν είμαι μετα Χριστόν προφήτης
Όταν κόβεις απ'την αποστολή τον Ράφα, δεν ξεκινάς με Βιερίνια, ή το αντίθετο, όταν ξεκινάς με Βιερίνια , παίρνεις Ράφα. Αφού ξέρεις πως κάποια στιγμή θα τον αλλάξεις. Κι αν παθει κάτι ο Μπάμπα; Τί γίνεται; ποιός θα παίξει; Σημερα π.χ ο Μπάμπα , παρόλο το γκολ, ήταν ο χειρότερος. Η χειρότερη του εμφάνιση με την ομάδα.
Και το δεύτερο κατ εμέ λάθος ήταν η αλλαγή του Ντέλια με τον Μουργκ. Ο Μούργος αν μη τι άλλο είχε δυνάμεις, κάτι έκανε. Αναγκαστήκαμε να παίζουμε σε όλο το δεύτερο με εξαφανισμένο Τάισον, γιατί σήμερα δεν μπορούσε.
Δεν είχα δει το παιχνίδι με την χαρτινη, οπότε δεν έχω μετρο σύγκρισης, αλλα είχα πολύ καιρό να δω τόσο κακή την ομάδα.
Τεσπα...προχωράμε
- O Teleutaios Savourai
Κακή μέρα σήμερα, δεν μου άρεσε καθόλου ο Βιεϊρίνια σήμερα, πιστεύω μπέρδεψε τον Ντεσπότοφ.
- AlxNeapoli1
Δε γινεται διδυμο Ντεσποντοφ με Βιερινια. Ο Βιειρινια επειδη δε μπορει να καλυψει πισω, κανει το εξτρεμ να γυρναει να καλυπτει οποτε εκει μονο ο Αντριγια ειναι ο ιδανικος.paokkerkir έγραψε:Ντεσπόντοφ επίσης δεν του βγήκε τίποτα σήμερα.
-
Τραγική επιλογή ο Αντελινο δεξιά, μόνιμη τρύπα αμυντικά κι έκαψε και τον Ντεσποντοφ που ήταν μόνος απέναντι σε 2-3 κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα. Ο Σαστρε μπορεί να είναι μέτριος αλλά τουλάχιστον 2-3 βασικά κι ένα overlap ξέρει να το κανει.
Σπαστική ήττα αλλά ας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Ας πέσουν οι τόνοι και να δουλέψει η ομάδα.
Σπαστική ήττα αλλά ας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Ας πέσουν οι τόνοι και να δουλέψει η ομάδα.