Κηφισιά - ΠΑΟΚ, 21/12, 20:00, CosmoteSports
Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ, 21/12, 20:00, CosmoteSports
Ίσως είχε πρόβλημα με τον ώμο.
Δεν νομίζω να έχει να κάνει με ροτέισιον.
Δεν νομίζω να έχει να κάνει με ροτέισιον.
- PAOK_Antarctica
Ποιο ροτεισον, 2 βδομάδες κενό έχουμε. Να μπουν οι καλύτεροι διαθέσιμοι.
Προφανώς θα δούμε Μιχαηλίδη. Απλά δεν θα ήθελα να βάλει πάλι τον Εκόνγκ, αλλά τώρα που το σκέφτομαι, ίσως το επιχειρήσει.
Η ομάδα έχει βρει το δρόμο της και ο προπονητής ξέρει ακριβώς τι κάνει σε κάθε παιχνίδι, ενώ ταυτόχρονα κρατάει την ομάδα φρέσκια. Βλέποντας την αποστολή, το παιχνίδι λογικά θα οδηγηθεί στο τέλος στο 4-4-2 πάλι, όπου θα πάρει χρόνο ο Τζίμας. Αύριο πιστεύω ότι υπάρχει το κίνητρο να παραμείνουμε πρώτοι και οι ποδοσφαιριστές μας να απολαύσουν τις γιορτές έχοντας την ομάδα στην κορυφή.
Μόνο νίκη απέναντι στις ΒορειοΠροαστιώτες να ουμε ... 

- john4serres
Πολύ κακή η απουσία του Κουλιε. Ο Μιχαηλίδης θα δυσκολευτεί πολύ με τον Οζεγκοβιτς.
Μ' αυτά και μ' αυτά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αύριο. Το γήπεδο είναι μικρό οπότε το ματς θα πάει πολύ στη μονομαχία πράγμα που δεν βολεύει την άμυνα μας που είναι soft χωρίς Κουλιε. Επίσης εδώ στην Αθήνα δείχνει βροχές όλο το βράδυ οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο. Ελπίζω οι μπροστά να τα βάλουν και να πάρουμε το ματσάκι.
Μ' αυτά και μ' αυτά το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αύριο. Το γήπεδο είναι μικρό οπότε το ματς θα πάει πολύ στη μονομαχία πράγμα που δεν βολεύει την άμυνα μας που είναι soft χωρίς Κουλιε. Επίσης εδώ στην Αθήνα δείχνει βροχές όλο το βράδυ οπότε δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι το γήπεδο. Ελπίζω οι μπροστά να τα βάλουν και να πάρουμε το ματσάκι.
- Metagrafakias
O Μιχαηλιδης μπορει να δωσει καλυτερο build up παιχνιδι αλλα ο Κουλιε ειναι εξολοθρευτης στην αμυνα...
Θα ηθελα εστω ο Ταισον να επαιζε αλλα ο Λουτσε νιωθει σιγουρια και με αυτους...
Να ειμαστε σοβαροι χρειαζεται το ματς και θα το παρουμε...
Μουργκ εχω ρε!!!
Θα ηθελα εστω ο Ταισον να επαιζε αλλα ο Λουτσε νιωθει σιγουρια και με αυτους...
Να ειμαστε σοβαροι χρειαζεται το ματς και θα το παρουμε...
Μουργκ εχω ρε!!!
-
Μακάρι να μπει ο κεντζιορα αντί του εκονγκ, θεωρω ότι ο κουλιερακης έστω και για αλλαγή αν δεχόμασταν πιέσεις όπως στα Γιάννενα και καθάρισε θα έπρεπε να ήταν στην αποστολή…
Κηφισιά - ΠΑΟΚ, 21/12, 20:00, CosmoteSports
Εχει ενοχλησεις ο Κουλιε; Μεγαλη απουσια, αλλα θα τους κερδισουμε
- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Τη Galatasaray να κερδίσω.
Οκ, τώρα την Κηφισιά να κερδίσω.
Αυτό ακριβώς.Metagrafakias έγραψε:O Μιχαηλιδης μπορει να δωσει καλυτερο build up παιχνιδι αλλα ο Κουλιε ειναι εξολοθρευτης στην αμυνα...
Επειδή όμως το γήπεδο αυτό είναι μικρό και δεν ξέρω σε τι κατάσταση θα είναι λόγω της χθεσινοβραδινής νεροποντής στην Αθήνα δε νομίζω να έχει πολύ build up το παιχνίδι. Γι' αυτό ήθελα Κούλιε..
Θεωρώ είναι καλό που κέρδισε ο βάζελος χθες και ξέρουν όλοι ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας από πάνω τους. Να μπουν να πάρουν τη νίκη να ξαναείναι πρώτοι..
Η ΕΜΥ προβλέπει βροχή στο λεκανοπέδιο μέχρι σήμερα το μεσημέρι, άρα το γήπεδο δεν θα είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για μας, επειδή θα έχουμε κατοχή μπάλας και δημιουργία. Η Κηφισιά που προβλέπω να έχει αμυντικό προσανατολισμό ευνοείται.
Δυνατά, να τους αναγκάσουμε με γκολ να βγουν από το καβούκι τους και να βρούμε χώρους.
Δυνατά, να τους αναγκάσουμε με γκολ να βγουν από το καβούκι τους και να βρούμε χώρους.