Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από aivas19 »

Patricio_4 έγραψε:
Σουριναμέζος έγραψε:O ιδανικός Ιανουάριος για μένα θα είναι :

Αποχωρήσεις/Δανεισμοί :

Λύρατζης
Φιλίπε
Ρικάρντο
Βρακάς
(Νάσμπεργκ)

Προσθήκες :

Δεξί μπακ βασικούρα
Μεσοεπιθετικός (Ο Ρουμάνος που έχει γραφτεί πολλές φορές μου κάνει)
Στόπερ (Εφόσον φύγει ο Νάσμπεργκ)
Έλληνας αναπληρωματικός κίπερ (για να ελευθερώσει και μια θέση στην Ευρωπαϊκή λίστα)

+ Μαξίμοβιτς συμφωνία από τώρα για το καλοκαίρι
Αυτό με τον κιπερ θα ήταν πολύ έξυπνη κίνηση για να μπορέσει να δηλωθεί και ο Σάστρε στην Ευρώπη χωρίς άλλη απώλεια. Παρόλα αυτά, δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος αξιόλογος Έλληνας τερματοφύλακας που μπορεί να έρθει αυτή τη στιγμή .
Ο Τσιφτσής (είναι συγχωριανός του Πέλκα, εχει δηλώσει για τον πατέρα του οτι είναι ΠΑΟΚ, φαντάζομαι είναι και ο ίδιος) αν γίνεται να σπάσει ο δανεισμός του στη Ρακόφ, ίσως είναι μια επιλογή. Επίσης δεν ξέρω αν ήταν δηλωμένος με την ομάδα του στο Europa League και σε περίπτωση που ήταν αν μπορεί να δηλωθεί και από εμάς στο conference.
Γενικά, δεν θα ήθελα οποιονδήποτε που έχει ιστορικό με ΠΟΚ και ρούλη, δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη.
Ο Ταλιχμανίδης, δυστυχώς, από όσο τον έχω παρακολουθήσει δεν πιάνει ούτε ανέκδοτο.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα επαιρνα τον Παπαδοπουλο του Αστερα αν δεν ηταν τοσο τσογλανος. Τοσες σεζον βασικος σε ομαδα σουπερλιγκ, γηγενης, δεν ειναι κακος με τα ποδια. Αλλα ειναι αυτος που ειναι
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Τερματοφύλακα νομίζω ότι έχουμε κλείσει ,από την Αίγυπτο . Δεν προπονείται με την ομάδα εδώ και ένα μήνα?
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Καλημέρα ΠΑΟΚαρες. Νωρίς δεν είναι ακόμα για το τοπικ των ονείρων μας?

Αποχωρήσεις με δανεισμό 4-5 παικτών που δεν παίζουν
Δεξί μπακ
Μια καλή αλλαγή στα σέντερ μπακ
Μαξ αν μπορεί να έρθει από τώρα
Ότι άλλη ευκαιρία βρούμε που θα βοηθήσει

Νίκη με Κηφισιά πρώτα
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ρε παιδιά, αυτή τη στιγμή, στα χαφ, προπονούνται ήδη 6 παίκτες. Αν φέρεις τον Μαξιμοβιτς τώρα, πρέπει τουλάχιστον 2 από αυτούς να αποχωρήσουν, με ότι σημαίνει αυτό για την ηρεμία - χημεία της ομάδας
Κι αντε ο ένας μπορεί να είναι ο Φελίπε. Ο άλλος;

Εννοείται ότι τον θέλω, εννοείται πως αν υπογράψει παίρνεις από τώρα τη τζίφρα για το καλοκαίρι.

Το καλοκαίρι που θα τον έχεις υπογράψει, διαπραγματεύσαι κι από άλλη βάση με Μπενφικα και Λατσιο για Μειτε και Μάρκος. .
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Ένα τοπ δανεικό στοπερ όπως τότε πήραμε στα χαφ Σέρτζιο ολιβειρα. Πας σε μια ομάδα τοπ και παίρνεις ένα με λίγο χρόνο συμμετοχής ίσα και ίσα δανεικό για 6 μήνες. Θα λείπει και εκονγκ αποχωρεί και ο νασμπεργκ. Κάτι τέτοιο θα ήθελα. + δεξί μπακ μεταγραφή και κλείσιμο μαξιμοβιτς για καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Totem_pk έγραψε:Μαξιμοβιτς για να κλειδωσει και το κεντρο για τα επομενα 5 χρονια.
1. Δεξί μπακ που να παίζει και καλή άμυνα.
2. Maksimovic
3. Αριστερό εξτρέμ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Mitsospaoki4 έγραψε:Θα λείψει ο Εκονγκ τελικά στο κοπα Άφρικα, οπότε ένα στόπερ ακόμα θα χρειαστεί σίγουρα.
Παναγιώτου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Demir έγραψε:και ο ροντριγκο καλυτερο μπακ στην πορτογαλια... :lol:
Όχι το καλύτερο μπακ. Ήταν ο πρώτος σε key passes. Έχει διαφορά.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Υπαρχει καποιος που να πιστευει οτι ακομα και αν συμφωνισει απο τωρα για το καλοκαιρι ο ΠΑΟΚ με τον Φαμπιανο μπορει να βρεθει φορμουλα να ερθει απο τωρα ? Εγω οχι . Και λεφτα και παικτη να δωσουμε , και οσο και να βολευει τον Παλετα δεν υπαρχει περιπτοση γιατι πολυ απλα αυτη ειναι η πιο ενδεδυγμενη και αμεσα αξιοποιησημη λυση μηδενικου ρισκου για τον ΠΑΟΚ.
Τωρα οσον αφορα το καλοκαιρι ,πολυ καλος ο Φαμπιανο και ελευθερος ΑΛΛΑ μπορουμε κατι καλυτερο...
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Αυτό αδερφε δεν εχει γίνει ποτέ, δεν ξέρω που τα βλέπεις αυτά…
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Παιδιά το θέμα με τις μεταγραφές είναι πολύ περίεργο.
Εμένα δε θα μου κάνει εντύπωση να μη γίνει και καμία στο τέλος. Πάνω από μία με τίποτα κατά τη γνώμη μου. Εκτός κι αν είναι κάποιος Έλληνας που δεν πάει το μυαλό μου.
Είναι πολύ δύσκολος γρίφος το ποιον θα αφήσεις εκτός ευρωπαϊκής λίστας κι αυτό θα επηρεάσει σίγουρα τον αριθμό των μεταγραφών.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Leonardo10 έγραψε:
Αυτό αδερφε δεν εχει γίνει ποτέ, δεν ξέρω που τα βλέπεις αυτά…
https://www.sdna.gr/podosfairo/superlea ... igo-soares
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

marsantos έγραψε:Παιδιά το θέμα με τις μεταγραφές είναι πολύ περίεργο.
Εμένα δε θα μου κάνει εντύπωση να μη γίνει και καμία στο τέλος. Πάνω από μία με τίποτα κατά τη γνώμη μου. Εκτός κι αν είναι κάποιος Έλληνας που δεν πάει το μυαλό μου.
Είναι πολύ δύσκολος γρίφος το ποιον θα αφήσεις εκτός ευρωπαϊκής λίστας κι αυτό θα επηρεάσει σίγουρα τον αριθμό των μεταγραφών.
Ετσι πιστευω κ εγω.. Με το ζορι αν γινει 1
Κυριως γιατι αποκλειεται να μπει βασικος κατευθειαν, ο λουτσεσκου δεν θα ρισκαρει να βαλει καποιον που δεν ξερει την ομαδα. Ολοι μπαινουν αρκετα αργα στο ροτεισον.
Επισης δεν θελει να χαλασει το αριστο κλιμα που υπαρχει.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Ένα ερώτημα είναι τι θα γίνει με τον Σάστρε.
Αν έρθει άλλος παίκτης στη θέση του πάλι δε θα μπει στη λίστα.
Αλλά ακόμα και αν δεν έρθει, για να μπει στη λίστα ο Σάστρε πρέπει να βγει κάποιος άλλος.
Είναι περίεργα τα πράγματα γιατί υπάρχουν και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια.
Κρίμα πάντως που δεν έχει καταφέρει να βρεθεί σε καλή κατάσταση ο Λύρατζης γιατί ως γηγενής θα ήταν ότι έπρεπε ως αναπληρωματικός. Βέβαια όταν ήταν σε καλή κατάσταση, είχε σταθεί ως βασικός αξιοπρεπέστατα και με Γάνδη και με Μίντιλαντ.
Τώρα για να ξαναγυρίσουμε στις μεταγραφές, το ενδεχόμενο να κάνουμε μεταγραφή και να μη δηλωθεί στη λίστα παίζει;
Tzimis97

Δημοσίευση από Tzimis97 »

Καλησπερα για εμενα η ομαδα χρειαζεται ενισχυση στις παρακατω θεσεις : 1)Δεξι Μπακ για βασικος (με αλλαγη τον Σαστρε), 2)Κεντρικο Αμυντικο για να καλυψει τον Εκονγκ(με αλλαγη τον Κεντζιορα), 3) Φορ αν φυγει ο Σαματτα

Καλο θα ηταν να πωληθουν Νασμπεργκ και ισως Εκονγκ και Σαματτα και να δωθουν δανεικοι ετσι ωστε να μαζεψουν εμπειριες και να αξιολογηθουν το καλοκαιρι ο Λυρατζης κι ο Φιλιπε Σοαρες

Οσον αφορα για αριστερο εξτρεμ που λενε μερικοι θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει εκει ο Βιειρινια αφου θα εχουμε 2 παικτες για καθε θεση στα μπακ και να παρει ευκαρια ο Κουαλιατα μπας και βγει νεος Μουργκ με τον Λουτσι.. Την παραπανω αποψη την λεω με βαση οτι εχουμε ηδη 4 παικτες 11αδας κι εναν καλο μπακ απ για τις 3 θεσεις της μεσοεπιθετικης γραμμης, αρα δεν νομιζω να αξιζει να δωθουν χρηματα για παικτη που δεν θα παιξει πανω απο 10 αγωνες!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”