ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
To μόνο κέρδος σήμερα είναι ο Σαμάτα...Κατά τα άλλα είχαμε προβλήματα σε όλες τις γραμμές...Εξακολουθώ να πιστεύω πως ο Μειτέ δεν ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που θέλει ο ΠΑΟΚ στο εξάρι...Βασικά δεν είναι εξάρι ο συγκεκριμένος.Η μεταβίβαση του είναι πολύ καλή αλλά οι εντάσεις του είναι τραγικές, οι επιστροφές του μέτριες και σε φάση άμυνας δεν κόβει εύκολα...Θα μπορούσα να τον φανταστώ στην ομάδα μόνο ως 8άρι ή σαν εσωτερικό μέσο.Αλλά και από άποψη επένδυσης δεν μπορεί να αποτελέσει μελλοντική πρόταση όταν απαιτούνται 4 εκατ. για το 80% στην ηλικία των 30...Ο Μαξίμοβιτς είναι ο παίκτης που κουμπώνει ξεκάθαρα στην ομάδα ως εξάρι...
- Μπαρκαρούτσος
VfB2, αν νομίζεις ότι θα μπορείς να ξερνάς αντιΠΑΟΚτσήδικο μένος εδώ για πολύ ακόμα, είσαι γελασμένος.
Κάθε αγωνιστική αυτά συμβαίνουν συνεχώς σε δεκάδες γήπεδα. Κάτι που θα έκανε ο Καραπαπας είναι να αντιδρουσαμε σε κάτι τέτοιο. Το θεωρώ τραγικό. Εγώ τον ΠΑΟΚ γεμάτο Καραπαπαδες ΔΕΝ τον θέλω.
Τι γραφεις ρε; Το να μην δινει κιτρινη καρτα και αποβολη επειδη ενας παικτης χτυπησε τον αντιπαλο προπονητη για να κανει καθυστερησεις που κολλαει με τον Καραπαπα; Καλο τρολακι εισαι και εσυ
Οταν φθάνεις στο τέλος να έχεις εύθραυστο σκορ και ειδικά μέσα στην Τούμπα μπορεί να γίνει και η ζημιά. Όσο οργανωμένος και να είσαι αμυντικά με ένα στημένο, μια κόντρα, ένα λάθος είναι εύκολο να πατήσεις.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ θα πάω αντίθετα στο ρεύμα και θα πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση. Ναι στο β μέρος επιθετικά δεν είμαστε καλοί αλλά, με την άμυνα που παίξαμε γκολ δεν θα τρώγαμε ούτε σε πέντε ημιχρονα.
Κάνε το 3-1 να έχεις σκορ ασφαλείας και κάνε συντήρηση μετά.
- navigator11
Πρωτοφανές. Δεν έχει ξανασυμβεί. Βέβαια, παρότι δεν το είδε, μια απογοήτευση την ένιωσε. Δεν του άρεσε και το ρολόι του Ρουμάνου. Βαρυπενθόν το γερμανικό άτι του φόρουμ.
Μερκελίδη σε ποια αγωνιστική είδες να συμβαίνουν τέτοια στα γήπεδα των νοτίων ανταγωνιστών...? Για πες μας μία, μόνο μία φορά που να έγινε κάτι παρόμοιο.
ΥΓ. Επειδή ρωτάς για την υγεία του Λουτσέσκου να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος. Όχι δεν είναι καλά, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται αίμα. Έχεις να του στείλεις λίγο από το Ντίσελντορφ μπας και τη γλιτώσει...?
ΥΓ. Επειδή ρωτάς για την υγεία του Λουτσέσκου να σου απαντήσω στο ίδιο ύφος. Όχι δεν είναι καλά, είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται αίμα. Έχεις να του στείλεις λίγο από το Ντίσελντορφ μπας και τη γλιτώσει...?
Σημαντική νίκη. Κακή εμφάνιση. Τραγικό κοράκι για άλλη μία φορά.
Σαματα μβπ
Σαματα μβπ
- paokmaniak
αδερφε δε γινεται να παρεμβει βαρ για κιτρινη καρτα (ακομα και αν ειναι 2η)chri5ti9 έγραψε:Μα αν έστω αυτός είναι βαμμένος αντι-ΠΑΟΚτσης, ο βαρίστας ΕΠΡΕΠΕ να τον φωνάξει.
Αρα δεν ήταν μόνο ο διαιτητής ανίκανος.
Αλλα Κυριακή στη Θεσσαλονίκη με βροχούλα.
Ποιος την χέζει την σφυρίχτρα. Ταβερνούλα, ρετσινούλα και μεσημεριανή σιέστα.
Σιχάματα κόρακες.
Και φυσικα δεν ειναι κοκκινη απευθειας
Οικονόμου και Ντουάρτε έπρεπε να έχουν φάει δεύτερη κίτρινη
Η ομάδα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κυρίως σε θέμα νοοτροπίας. Ούτε τακτική ούτε τίποτα
Σε θέματα τακτικής με φοβίζει πάρα πολύ το τεράστιο κενό που έχουμε στη θέση 6 όταν πιεζομαστε. Συχνά δεν είναι κανείς εκεί και το είδαμε και με ΑΕΚ.
Η ομάδα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ κυρίως σε θέμα νοοτροπίας. Ούτε τακτική ούτε τίποτα
Σε θέματα τακτικής με φοβίζει πάρα πολύ το τεράστιο κενό που έχουμε στη θέση 6 όταν πιεζομαστε. Συχνά δεν είναι κανείς εκεί και το είδαμε και με ΑΕΚ.
- sourmenetes
- Moderator
Τι άσχετα λες τώρα;AngelosMerkelidis91 έγραψε:Κάθε αγωνιστική αυτά συμβαίνουν συνεχώς σε δεκάδες γήπεδα. Κάτι που θα έκανε ο Καραπαπας είναι να αντιδρουσαμε σε κάτι τέτοιο. Το θεωρώ τραγικό. Εγώ τον ΠΑΟΚ γεμάτο Καραπαπαδες ΔΕΝ τον θέλω.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια είναι η φάση και είναι καθαρό πέναλτιsourmenetes έγραψε:Σωσταchri5ti9 έγραψε:Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 2 φάσεις που έπρεπε τουλάχιστον να ελέγξει ο κόρακας στο βαρ.
Στο ντεσποτοφ δεν υπάρχει τίποτα
- sourmenetes
- Moderator
Αυτή τη φάση σωστά. Οι άλλες είναι για 2η κίτρινη. Άρα δεν μπορεί να παρέμβει το βαρ