ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Kotarski
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Vieirinha
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Troost-Ekong
2
2%
Koulierakis
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Baba
2
2%
Schwab
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Tsingaras
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Despodov
8
9%
Konstantelias
5
5%
Taison
71
78%
Thomas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ozdoev
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Samatta
2
2%
A. Zivkovic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Kędziora
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
R. Soares
1
1%

Σύνολο ψήφων: 91

Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: ΠΑΟΚ - Aberdeen 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από nunies4 »

JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω πολλά νεύρα. Αυτή την ομάδα έπρεπε να την είχαμε κερδίσει με 3 γκολ διαφορά. Τώρα είμαστε οριστικά 2οι στον όμιλο.
Μια ζωή χάλια με τους μικρούς.
Τι θα άλλαζε με νίκη σήμερα; Αυτή η υπερβολή σου ρε Αποστολή...Πάλι το Χ δεν ήθελες στην Γερμανία;.
Εκτός και αν θα παίζαμε για την ήττα με ένα γκολ διαφορά και μετά να νικήσουμε την Ελσίνκι με 6-0 χωρίς η Άιντραχτ αντίστοιχα να βάλει πολλά στους Σκωτσέζους
Ρε συ nunies τι λες τώρα ρε αγορι μου; Τα θες και τα λες;

Η Ευρώπη είναι μόνο φέτος και τελειώνει;

Παίζεις με στην Τούμπα με την 7η ομάδα της Σκωτίας, που έχει βάλει με τα βίας 14 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα, τρως ξανά δυο γκολ και δεν κερδίζεις και ρωτάς τι θα άλλαζε με νίκη;

Αλήθεια τώρα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσύ ειδικά με ρωτάς τέτοιο πράγμα; Απάντησα στο ΟΤΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΗΜΑΣΤΕ 2οι. Είναι ψέμα ότι δεν κάνει διάφορα το Χ με την νίκη ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;;
Σχολίασα εγώ την βαθμολογική συγκομιδή; Ας κάτσουμε να κλαίμε σαν τις χήρες και για τον αποκλεισμό από την Λέφσκι πέρυσι.
Έλεος δηλαδή. Ώρες ώρες νιώθω ότι η ανάγκη σας να την πείτε σε όλους σας κάνει να μην διαβάζετε καν τι γράφει ο άλλος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Taseos έγραψε:Θες πολλή δουλεια στην άμυνα
Μάλλον θέλουμε παίκτη στην άμυνα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ρε σεις..κάπου θα ερχόταν το Χ. καλύτερα που ήρθε σήμερα που δεν πείραξε και πολύ βαθμολογικά. Εχετε δει ομάδα να πηγαίνει όλο το χρόνο Ευρωπη μόνο με νίκες; ούτε η Μπαρτσελόνα. Ο.κ χαμένοι βαθμοί στην κατάταξη αλλά πώς θα γίνει; μέχρι τον τελικό με νίκες θα πηγαίναμε; δεν γίνονται αυτά. καλύτερα με αυτούς το Χ παρά να το είχαμε φέρει με την Άιντραχτ π.χ
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

2-2 αντί για 5-2. Μονότερμα τους παίξαμε. Κλείδωμα η πρόκριση απο την 4η αγωνιστική.

Κρίμα για τους βαθμούς. Παλι ισοπαλία θα θέλαμε νομίζω στη Γερμανία.

Μπράβο για την εμφάνιση. ΠΑΟΚΑΡΑ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Δε θέλω να δίνω άλλοθι στην ομάδα εύκολα, αλλά σήμερα η τύχη μας έπαιξε 99-1 κατά και ο διαιτητής δεν είδε καθαρό φάουλ κάρτα στο Σαμάτα, από το ψηλό τους το ταγάρι στην άμυνα, πριν ακριβώς δει και δώσει εύκολα το φάουλ από όπου και ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Οι Σπίκερ της Βρετανίας, ειδικά ο Σκωτσέζος, ήταν εκνευριστικοί. Όλα μονά ζυγά δικά τους τα βλέπουν, κάτι σαν να έβαζες γαύρο οπαδό στο σχόλιο.

Στο τέλος τί κάνεις εκεί φάουλ ρε Κουλιεράκη; Πιο πριν πάλι κάναμε ένα. Άστον να πιεστεί εκεί στη δική του περιοχή. Το μεγαλύτερο λάθος είναι να βιαστείς και να κάνεις φάουλ.

Θεωρώ ότι έπρεπε να μην παίξει ο Εκόνγκ βασικός, που έχει ξεκάθαρα ευθύνη στο 1ο γκολ, αλλά ο πιο γρήγορος Κετζιόρα. Επίσης ο αρχηγός ήταν πάλι επικίνδυνος, και στις κάρτες. Πόσο χειρότερος είναι ο Λύρατζης, να μπει στο 45 έστω, όταν ο αρχηγός πήρε κάρτα. Ίσως αν δεν τραυματιζότανε ο τρομερός Μπάμπα, να το βάζαμε το 3ο γκολάκι. Να πω την αλήθεια ήθελα προς το τέλος 3άδα πίσω και μέσα ο Τζίμας στην θέση Εκόνγκ, δηλαδή από 88' και μετά.

Πόνεσε πολύ το πώς ήρθε το αποτέλεσμα και ειδικά με έσπασαν τα νεύρα τα μ***πανα οι σπίκερ. Χάσαμε και Ευρωπαϊκούς βαθμούς σήμερα που θα έπρεπε να είναι εύκολοι. Βάσει εικόνας παιχνιδιού ένα απλό 4-1, έχοντας 12-0 κόρνερ... Στον όμιλο όμως δεν αλλάζει πολλά αυτή η ισοπαλία. Θέλουμε Χ στη Γερμανία και μετά νίκη στο τελευταίο ματς (αυτό αλλάζει, όπου δε θα μας αρκεί η ισοπαλία).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 09 Νοέμ 2023, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Ευτυχώς που δεν ισοφάρισε η Ελσίνκι γιατί θα τραβούσαμε τις κ@λοτριχές μας σήμερα
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Fawkes έγραψε:Άμυνα για γέλια πάλι δυστυχώς.
Μπροστά μόνο τον Τάισον ένιωσαν.

Κουλιε σοβαρέψου.

Ντέλια αγόρι μου κάνε μόνος σου έξτρα προπόνηση στα σουτ.

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Ποιος μόνο ταυσον;

Δηλαδη ο ντελιας δεν έπαιξε;
Στο 2ο ημίχρονο όλες οι μπαλιές του είναι τρυπήματα.
Μία δεν τη βρήκε ο ένας μια ο άλλος,μια βγάζει τον ταυσον μόνο του μια το Ζίβκοβιτς.

Απλά οι κινήσεις ταυσον φαινονται πάρα πολύ.

Τις 2 αντεπιθεσεις που είχαμε και παίκτη παραπάνω ο ταυσον τις χαλασε.

Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

Πριν το 2ο γκολ υπάρχει φάουλ στον Σαματα
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

sourmenetes έγραψε:
Taseos έγραψε:Θες πολλή δουλεια στην άμυνα
Μάλλον θέλουμε παίκτη στην άμυνα.

Συμφωνώ κ με τους δυο. Αλλά και μπροστά παρόλο που έχουμε υλικό παίζουμε ώρες ώρες τσαπατσουλικα.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΙΣΟΠΑΛΊΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΚΕΡΔΊΖΟΥΜΕ!!! ΒΑΘΜΟΙ = ΛΕΦΤΑ = RANKING

Δηλαδή τελευταία αγωνιστική άμα είχαμε κλειδώσει 1η θεση θέλετε να χάσουμε!! ???

Ξυπνήστε χωριανοί!!!
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Πολυ κριμα. Δυστυχώς ο Ραζβαν συνεχιζει το εγκληματικο λαθος με βασικο τον Βιερινια. Να δουμε για ποσο καιρο θα συνεχισει και ποσο θα στοιχισει αυτη η ακατανοητη επιλογη για την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα και αυτό είναι πρόβλημα. 4 γκολ φάγαμε από τους ξυλοκόπους. Είμασταν τυχεροί στη Σκωτία και άτυχοι σήμερα, αλλά με τέτοια άμυνα δεν μπορεί να πας ψηλά.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου μετά το ισόπαλο 2-2 του ΠΑΟΚ από την Αμπερντίν, με τον Ρουμάνο τεχνικό να στέκεται στο γεγονός ότι ο Δικέφαλος εξασφάλισε την πρόκριση και συνεχίζει αήττητος στην Ευρώπη.

Όσα είπε ο Ρουμάνος στην κάμερα της Cosmote TV:

«Προκριθήκαμε παιδιά! Είμαστε ακόμα στην πρώτη θέση, συνεχίζουμε χωρίς ήττα. Θυμάμαι τη στιγμή που ξεκινήσαμε στην Ευρώπη, κανείς δεν πίστευε ότι θα προκριθούμε. Και τώρα θα παίζουμε έως την άνοιξη. Η ομάδα έπαιξε φανταστικά σήμερα. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι. Ένας αντίπαλος που πιέζει, που ξέρει να αμύνεται.

Από μηδέν ή μία ευκαιρία κατάφεραν να σκοράρουν δύο γκολ. Αυτό είναι που με ενοχλεί περισσότερο. Το πρώτο από μία σέντρα που δεν είχαμε καλή τοποθέτηση και το δεύτερο από μια φανταστική εκτέλεση φάουλ. Αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη όμως. Αυτό μας αφήνει μια πικρία».
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Την Άιντραχτ να κερδισωωωωω!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:
nunies4 έγραψε: Τι θα άλλαζε με νίκη σήμερα; Αυτή η υπερβολή σου ρε Αποστολή...Πάλι το Χ δεν ήθελες στην Γερμανία;.
Εκτός και αν θα παίζαμε για την ήττα με ένα γκολ διαφορά και μετά να νικήσουμε την Ελσίνκι με 6-0 χωρίς η Άιντραχτ αντίστοιχα να βάλει πολλά στους Σκωτσέζους
Ρε συ nunies τι λες τώρα ρε αγορι μου; Τα θες και τα λες;

Η Ευρώπη είναι μόνο φέτος και τελειώνει;

Παίζεις με στην Τούμπα με την 7η ομάδα της Σκωτίας, που έχει βάλει με τα βίας 14 γκολ σε 10 ματς στο πρωτάθλημα, τρως ξανά δυο γκολ και δεν κερδίζεις και ρωτάς τι θα άλλαζε με νίκη;

Αλήθεια τώρα;

Εσύ ειδικά με ρωτάς τέτοιο πράγμα; Απάντησα στο ΟΤΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΗΜΑΣΤΕ 2οι. Είναι ψέμα ότι δεν κάνει διάφορα το Χ με την νίκη ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ;;;;
Σχολίασα εγώ την βαθμολογική συγκομιδή; Ας κάτσουμε να κλαίμε σαν τις χήρες και για τον αποκλεισμό από την Λέφσκι πέρυσι.
Έλεος δηλαδή. Ώρες ώρες νιώθω ότι η ανάγκη σας να την πείτε σε όλους σας κάνει να μην διαβάζετε καν τι γράφει ο άλλος
Ρε αγορι μου, ρε πασα μου.

Δεν γίνεται να έχεις φέρει Χ με τους ξυλοκόπους μέσα στην Τούμπα, με μια ομάδα επιπέδου πλει αουτ Ελλάδας και να δηλώνεις ικανοποιημένος γιατί πήραμε το Χ και πάμε πάλι για δυο αποτελέσματα μέσα στην Γερμανία.

Να λέμε δηλαδή πάλι καλά που δεν χάσαμε από τους υλοτόμους;

Αποτυχία το σημερινό, άσχετα τι πρέπει να κάνουμε στην Φρανκφούρτη.

Τεράστια αποτυχία.

Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

ο μονος που μπορει να μας πει, αν και ποσο κοστιζουν οι βαθμοι σημερα, ειναι ο Ντουμλορντ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”