Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 26/10 22:00 CosmoteSports
Re: Αμπερντίν - ΠΑΟΚ 26/10 22:00 CosmoteSports
Η τελευταία πρόβλεψη για την ώρα του αγώνα είναι το ότι δεν θα βρέχει, αλλά η θερμοκρασία θα είναι χαμηλή στους 7-8 βαθμούς. Καλύτερα, για να τρέχουν πιο πολύ οι δικοί μας απέναντι στους ξυλοκόπους.
Respect σήμερα σε ένα παίκτη της Aberdeen: Angus Mc Donald. Έδωσε μάχη με νεοπλασία του παχέος εντέρου και φαίνεται να βγαίνει νικητής. Μπράβο στο παλικάρι.
-
burbu
Το Αμπερντίν είναι η πιο άσχημη πόλη της ΣκωτίαςZegarra_6_Carlos έγραψε:No problem!kataramenos5 έγραψε:Προβλημα.Δε βρισκω Δουση Σκωτία (απο open).
Βαλτε πλατη.
Δες Σκωτια, με τον Ευτυχη Μπλετσα, για να εχει και συνωνυμη καταληξη ο αγωνας!!
[youtube]vt-QkkM6zY0[/youtube]
[youtube]0qB8OnJkInI[/youtube]
Εχει και δυο "ημιχρονα", οποτε ειναι ταμαμ!!!
ΠΑΜΕ γερα, μονο για την νικη, ρε ΠΑΟΚΑΡΑ!
-
AngelosMerkelidis91
Συμφωνώ. Γενικά θα έλεγα ότι αξίζει να δεις Edinburgh, και μετά να την κάνεις εξοχή. Δηλαδη να φύγεις από Edinburgh προς Inverness και μετά να χτυπήσεις Highlands. Ούτε η Γλασκόβη μου αρέσει. Dundee τα ίδια...
- theodorsalonika
Εύχομαι να μην σπαταλήσουμε το πρώτο ημίχρονο,και να τους πετάξουμε τα πέταλα από νωρίς να τελειώνουμε χωρίς άγχος.....

Ρε μηπως εισαι ο Δουσης; [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]AngelosMerkelidis91 έγραψε:Συμφωνώ. Γενικά θα έλεγα ότι αξίζει να δεις Edinburgh, και μετά να την κάνεις εξοχή. Δηλαδη να φύγεις από Edinburgh προς Inverness και μετά να χτυπήσεις Highlands. Ούτε η Γλασκόβη μου αρέσει. Dundee τα ίδια...
Ποιό κρύο ρε οι 7-8 βαθμοί? Κρύο είχε τον Φλεβάρη του 11 στο Λουζνίκι, με -15, -16 βαθμούς!
'Άλλο ένα δύσκολό παιχνίδι για την ομάδα μας. Πρέπει να μπούμε πολύ συγκεντρωμένοι και να παίξουμε για την νίκη. Πρέπει όλοι μας να υπερβάλλουμε εαυτό και να νικήσουμε τους Σκωτσέζους!!!
ΦΟΡΤΣΑ Π.Α.Ο.Κ. !!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!
ΦΟΡΤΣΑ Π.Α.Ο.Κ. !!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ !!!
- Μπαρκαρούτσος
GEOL έγραψε:Ποιό κρύο ρε οι 7-8 βαθμοί? Κρύο είχε τον Φλεβάρη του 11 στο Λουζνίκι, με -15, -16 βαθμούς!
Ισχύει, 7-8 βαθμοί είναι ακόμα άνοιξη για εκεί!
-
burbu
Εκεί κοντά είναι st Andrews,για Νταντί διαφωνώ highlands αξίζει,Γλασκώβη δεύτερη πιο άσχημη πόληAngelosMerkelidis91 έγραψε:Συμφωνώ. Γενικά θα έλεγα ότι αξίζει να δεις Edinburgh, και μετά να την κάνεις εξοχή. Δηλαδη να φύγεις από Edinburgh προς Inverness και μετά να χτυπήσεις Highlands. Ούτε η Γλασκόβη μου αρέσει. Dundee τα ίδια...
-
Daskalos_4
Καλησπέρα αδέρφια! Γνωριζει κανεις μερος στο Ηρακλειο Κρητης για να δω τη ματσαρα; μιας που παιζει και ο βαζελος παραλληλα ρωταω... Ευχαριστώ!
- Μπαρκαρούτσος
Lacedaemonian αν μπαίνεις ακόμα, εμφανίσου! Έχω ερώτηση..
Σβηστή νίκη απόψε αν είναι δυνατόν και χωρίς τραυματισμούς. Πάμε για διπλαρα
Στο Ηράκλειο αν κάνεις μια γύρα κάπου θα βρεις δεν υπάρχει περίπτωση. Εγώ που είμαι μεταξύ χανίων και ρεθυμνου στη μέση του πουθενά πού στο καλό θα βρώ;;Daskalos_4 έγραψε:Καλησπέρα αδέρφια! Γνωριζει κανεις μερος στο Ηρακλειο Κρητης για να δω τη ματσαρα; μιας που παιζει και ο βαζελος παραλληλα ρωταω... Ευχαριστώ!