ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 22/10 18:30 NovaSports
γκεμπελισμος μαλλον θες να πεις...κανεις δεν κατηγορησε λαο η θρησκεια
Τωρα δε θα σας βρισω γιατι φαινεται ο εμετος των χαρακτηρων σας για αυτο ταυτιζεστε. Το οτι δε θελω τον ΠΑΟΚ μπλεγμενο με πολιτικες πεποιθησεις σας τριγκαρει και πετατε ετσι ενα "φασισμο" οπως ειναι της μοδας.
Στα μουτρα σας λοιπον ο φασισμος και η καθε πολιτικη πεποιθηση που μπλεκει τον ΠΑΟΚ.
Η υποκρισια βαραει κοκκινα, αραξτε στους καναπεδες σας και υποκριθειτε οτι νοιαζεστε.
Woke culture στα καλυτερα του
Στα μουτρα σας λοιπον ο φασισμος και η καθε πολιτικη πεποιθηση που μπλεκει τον ΠΑΟΚ.
Η υποκρισια βαραει κοκκινα, αραξτε στους καναπεδες σας και υποκριθειτε οτι νοιαζεστε.
Woke culture στα καλυτερα του
στεκομαι διπλα στους εβραιους απεναντι στους ναζι, στεκομαι διπλα στους παλαιστινιους απεναντι στον επεκτατικο πολεμο κ γενοκτονια απο τους εβραιους, δεν με νοιαζει το εθνος η η θρησκεια του θυτη η του θυματος
Εγω αδερφε δεν ξεκινησα τιποτα, ειπα τη γνωμη μου και αρχισαν τα κολληταρια να χειροτερευουν την κουβεντα με χαρακτηρισμους. Εμετοςaivas19 έγραψε:Ρε μαγκες ετσι θα παει μεχρι το ματς;
Δε στεκεσαι πουθενα, εισαι στο σπιτι σου και αραζεις πινωντας καφε και γραφεις σε φορουμ.dragon έγραψε:στεκομαι διπλα στους εβραιους απεναντι στους ναζι, στεκομαι διπλα στους παλαιστινιους απεναντι στον επεκτατικο πολεμο κ γενοκτονια απο τους εβραιους, δεν με νοιαζει το εθνος η η θρησκεια του θυτη η του θυματος
Εκει ειναι η Παλαιστινη, πηγαινε. Αλλα οχι να χαρακτηριζεις φασιστα οποιον δε θελει σημαιες εκτος ΠΑΟΚ στην Τουμπα. Η συγνωμη ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις.
εσυ εχεις παντα γνωμη κ οι αλλοι εμετο.Dimg4a έγραψε:Εγω αδερφε δεν ξεκινησα τιποτα, ειπα τη γνωμη μου και αρχισαν τα κολληταρια να χειροτερευουν την κουβεντα με χαρακτηρισμους. Εμετοςaivas19 έγραψε:Ρε μαγκες ετσι θα παει μεχρι το ματς;
Δεν το σωζεις, το οτι δεν θελω αλλες σημαιες στην Τουμπα δε με κανει τιποτα αλλο απο ΠΑΟΚτση. Αυτο σε τριγκαρε και για να ικανοποιησεις τον εγωισμο σου πηγες σε safe mode και πεταξες μια μαλακια για να με χαρακτηρισεις, λες και εδωσα εγω ποτε τετοια εντυπωση. Ντροπη σου και ναι ειναι εμετος οταν χαρακτηριζεις με τετοια εμετικη εκφραση καποιονdragon έγραψε:εσυ εχεις παντα γνωμη κ οι αλλοι εμετο.Dimg4a έγραψε:Εγω αδερφε δεν ξεκινησα τιποτα, ειπα τη γνωμη μου και αρχισαν τα κολληταρια να χειροτερευουν την κουβεντα με χαρακτηρισμους. Εμετοςaivas19 έγραψε:Ρε μαγκες ετσι θα παει μεχρι το ματς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimg4a την Κυρ 22 Οκτ 2023, 13:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Η σύνθεση που θα κατέβαζα εγώ:
Kotarski
Sastre - Ekong - Μιχαηλίδη - Baba
Tσιγγάρα - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλια - Despotov
Samatta.
Kotarski
Sastre - Ekong - Μιχαηλίδη - Baba
Tσιγγάρα - Schwab
A. Zivkovic - Ντέλια - Despotov
Samatta.
Αμην, πεστα ρε φιλε. Σοκ πραγματικαkataramenos5 έγραψε:Τι γραψετε μωρε?Επειδη διαφωνει ο Ντιμ το βγαλαμε φασιστα?dragon έγραψε:κεκαλυμμένος φασισμος στα καλυτερα τουsn0ufel4 έγραψε:Το no politica στα καλύτερα του
Απο ενα ποστ?Ημαρτον
σοκ ειναι να τελείται γενοκτονια στη γειτονια σου κ να σφυρας αδιαφορα
φτάνει το παρατραβηξαμε
Το επόμενο θα φύγει μαζί με αυτόν που το γράφει
Το επόμενο θα φύγει μαζί με αυτόν που το γράφει
Για να δουμε πως θα τα παει η ομαδα μετα τη διακοπη κ με αντίπαλο μ κλειστη αμυνα
Να δουμε τον Σαματα απεναντι σε κλειστη αμυνα αν θα σκοραρει σημερα
Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε τους 3 βαθμους κ να πλησιασουμε στην κορυφη
Να δουμε τον Σαματα απεναντι σε κλειστη αμυνα αν θα σκοραρει σημερα
Πρεπει οπωσδηποτε να παρουμε τους 3 βαθμους κ να πλησιασουμε στην κορυφη