Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
Re: Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
Είχα μια άθλια μέρα με τη ψυχή στο στόμα να προλάβω να δω το ματς. Με έπιασε απελπισία στο πρώτο. Ευτυχώς ήρθε η νίκη τελικά
Ουφφφφφ. ΠΑΟΚ είσαι και στο 95΄δύο γκολ μπροστά και δεν σε αφήνουν να ησυχάσεις. Βέβαια το που είδε ο VAR και ο διαιτητής το πέναλτι με τέτοια λήψη, ο Θεός και αυτοί το ξέρουν.
Χάλια μαύρα στο α΄, αντέξαμε τον πονόματο και είδαμε στο β΄ πολύ βελτιωμένη την ομάδα. Ίσως αυτή η νίκη να φανεί καθοριστική για την πρόκριση, αλλά έχουμε ακόμα. Η Ελσίνκι ήταν μια μέτρια ομάδα με μόνο προσόν την καλή φυσική-αθλητική κατάσταση, αλλά πλην του Ραντούλοβιτς ήταν άμπαλοι.
Ο Ντεσπότοφ όταν ενσωματωθεί πλήρως θα μας δώσει πάρα πολλά. Ο Κουλιεράκης επίσης πολύ καλός, καθοριστικές οι αλλαγές των Τάισον, Οζντόεφ (κατέβαζε πολύ καλά και κάθετα την μπάλα) και Κωνσταντέλια για τον οποίο επιμένω, να δει τις τελικές του επιλογές.
Το πως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ πρέπει να το βλέπουν συνέχεια σε βίντεο για να μην το ξανακάνουν. Σήμερα ευτυχώς δεν στοίχισε τελικά, αλλά άλλη φορά μπορεί να είναι μοιραίο.
Χάλια μαύρα στο α΄, αντέξαμε τον πονόματο και είδαμε στο β΄ πολύ βελτιωμένη την ομάδα. Ίσως αυτή η νίκη να φανεί καθοριστική για την πρόκριση, αλλά έχουμε ακόμα. Η Ελσίνκι ήταν μια μέτρια ομάδα με μόνο προσόν την καλή φυσική-αθλητική κατάσταση, αλλά πλην του Ραντούλοβιτς ήταν άμπαλοι.
Ο Ντεσπότοφ όταν ενσωματωθεί πλήρως θα μας δώσει πάρα πολλά. Ο Κουλιεράκης επίσης πολύ καλός, καθοριστικές οι αλλαγές των Τάισον, Οζντόεφ (κατέβαζε πολύ καλά και κάθετα την μπάλα) και Κωνσταντέλια για τον οποίο επιμένω, να δει τις τελικές του επιλογές.
Το πως δεχθήκαμε το πρώτο γκολ πρέπει να το βλέπουν συνέχεια σε βίντεο για να μην το ξανακάνουν. Σήμερα ευτυχώς δεν στοίχισε τελικά, αλλά άλλη φορά μπορεί να είναι μοιραίο.
ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ Α ΜΕΡΟΣ ,ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ Β ΜΕΡΟΣ.......

- kataramenos5
Κερδισαμε κι ειναι σα να χασαμε.
Καταραμενοι να μη χαρουμε ρε φιλε.
Τες πα τα πονταλακια μετρανε.
Συνεχιζουμε
Συνεχιζουμε
Διαφωνω καταραμενε μου. Κερδισαμε και μια χαρα ολα. Ειδαμε και 50 λεπτα μπαλιτσα. 3 γκολ δοκαρια ευκαριες. Μια χαρα.
Οχι βεβαια μια χαρα νικη και εμφανιση στο β μερος ......kataramenos5 έγραψε:Κερδισαμε κι ειναι σα να χασαμε.
Συνεχιζουμε
- kataramenos5
Ρε φιλε μας βγηκε η ψυχη.Εισαι 1-3 και λες το σωσαμε και μετα πεναλτ απ το πουθενα σε ακινδυνη φαση.ΝισαφιTotem_pk έγραψε:Διαφωνω καταραμενε μου. Κερδισαμε και μια χαρα ολα. Ειδαμε και 50 λεπτα μπαλιτσα. 3 γκολ δοκαρια ευκαριες. Μια χαρα.
Ελπιζω σε βελτιωση Εκονγκ. Σαματα οπως το ειχα πει ενα φιασκο.
Ιανουαριο φορ μαλλον
Ιανουαριο φορ μαλλον
Καταραμενε εχεις ενα δικιο στην ολη φαση. Ειδικα εκει στο τελος με το ηλιθιο πεναλτυ απο το πουθενα.
Dim εγω δεν πιστευω πια στον Ενκονγκ. Δεν ελπιζω τιποτα.
Dim εγω δεν πιστευω πια στον Ενκονγκ. Δεν ελπιζω τιποτα.
- sourmenetes
- Moderator
Για μένα ευθύνη μεγάλη στο ότι αφήνουμε τον αντίπαλο να κάνει σέντρα εύκολα, χωρίς πίεση στο 95
Αντι να μην τον έχουμε χωρίς ανάσα.
3 πόντοι και ελπίζουμε σε βελτιώση συνολικά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντι να μην τον έχουμε χωρίς ανάσα.
3 πόντοι και ελπίζουμε σε βελτιώση συνολικά!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Helsinki - ΠΑΟΚ 2-3 σχόλια και παραλειπόμενα
Μπράβο για την πολλή σημαντική νίκη και τον τρόπο που ήρθε
Χάλια 1ο ημίχρονο .. ευτυχώς οι αλλαγές βοήθησαν τα μέγιστα και άλλαξε η εικόνα
MVP Μουργκ Κεντζιορα Εκονγκ
Τι μόνο ο Ρασβαν θα μας τρολαρει ;
Υγ δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί το να πηγαίνουν 2 παίκτες στην εκτέλεση κόρνερ
Χάλια 1ο ημίχρονο .. ευτυχώς οι αλλαγές βοήθησαν τα μέγιστα και άλλαξε η εικόνα
MVP Μουργκ Κεντζιορα Εκονγκ
Τι μόνο ο Ρασβαν θα μας τρολαρει ;
Υγ δεν μπορώ να καταλάβω τι εξυπηρετεί το να πηγαίνουν 2 παίκτες στην εκτέλεση κόρνερ
-
Μόνο θετικό το αποτέλεσμα,όλα τα άλλα τρομάζουν.
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που είδαμε και σήμερα...σαν να Βρέθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί σήμερα.
Με τρομάζει ακόμα περισσότερο δηλώσεις του τύπου " δεν ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο όσο λέτε"
Υγ ο λόγος που ο Βούλγαρος δεν πήρε στημένα στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μου εξηγήσει κάνεις ποιος ήταν?
Υγ2 και βλέπεις και τους άλλους διεκδικητές και κλαις με μαύρο δάκρυ
Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που είδαμε και σήμερα...σαν να Βρέθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί σήμερα.
Με τρομάζει ακόμα περισσότερο δηλώσεις του τύπου " δεν ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο όσο λέτε"
Υγ ο λόγος που ο Βούλγαρος δεν πήρε στημένα στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μου εξηγήσει κάνεις ποιος ήταν?
Υγ2 και βλέπεις και τους άλλους διεκδικητές και κλαις με μαύρο δάκρυ
Το … θαύμα της μεταμόρφωσης από το Α ημίχρονο στο Β δεν μπορώ να το ερμηνεύσω, παρά μόνον να ομολογήσω «η πίστη σώζει»!
Ωστόσο διαπίστωσα, ότι αν την έχει ευλογήσει την… πόρνη ο Δεσπότοφ, ακόμα και το «δοκάρι και έξω» πάει μέσα!
Μετανοείτε άπιστοι! In Lu we trust!
Ωστόσο διαπίστωσα, ότι αν την έχει ευλογήσει την… πόρνη ο Δεσπότοφ, ακόμα και το «δοκάρι και έξω» πάει μέσα!
Μετανοείτε άπιστοι! In Lu we trust!
- Caballo Viejo
ΠΑΟΚ είσαι γιατί δεν γίνεται σχεδόν ποτέ να κερδίσεις αν δεν σου βγει η ψυχή. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι το αποψινό ψυχοβγάλσιμο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί και είναι κρίμα να τραβάμε συνέχεια ζόρια αδίκως.