ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
-
Re: ΠΑΟΚ - Hajduk Split, 17/08, 20:30, Novasports
Δεν έχω δει κάποιον με λέιζερ σε γήπεδο που να μην είναι πρεζάκι στα πρόθυρα του θανάτου από overdose.
Στους πυρσούς θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω διότι είναι και πολύ ωραίο θέαμα και δεν ενοχλεί κανέναν, αρκεί φυσικά να μην τα πετάνε μέσα στο γήπεδο.
Στους πυρσούς θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω διότι είναι και πολύ ωραίο θέαμα και δεν ενοχλεί κανέναν, αρκεί φυσικά να μην τα πετάνε μέσα στο γήπεδο.
Θα το γύριζα σε άκρατη βία ρε φίλε και είναι αντίθετη στο επάγγελμα ή λειτούργημά μου, όπως θέλεις πέστο και όσο δίκιο βέβαια και να έχεις σε αυτά που λες. Το καλύτερο κατά την άποψη μου είναι το στις κερκίδες αιχμής να υπάρχουν χτισμένοι και άσβερκοι από την ΠΑΕ και όποιος-οι κάνουν την μλκ να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους, να πεταχτούν άμεσα έξω από το γήπεδο και όχι απλά να μην ξαναπάρουν εισιτήριο (αν βέβαια πληρώνουν), αλλά ούτε έξω από την Τούμπα να μην ξαναπεράσουν.gpap έγραψε:τι ''λυπηθείτε'' και μαλακίες ρε φίλε;
Που προσπαθείς να τους ρίξεις, στο φιλότιμο;
Πιστεύεις πως έχουν αυτοί φιλότιμο;
Πιστεύεις πως έχουν αυτοί αγάπη για την Ομάδα;
ο ΠΑΟΚ για δαύτους, δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ''αρένα'' τους, από το χώρο που μπορούν και κάνουν τις βλαχομαγκιές τους.
Στα παπάρια τους αν ο ΠΑΟΚ τιμωρηθεί και παίξει με άδειες κερκίδες.
Αυτοί θα βρούνε άλλη αρένα για τις βλαχομαγκιές τους.
Θέλεις πραγματικά να στείλεις μήνυμα;
Όποιος έστω και να σκεφτεί να ρίξει οτιδήποτε, θα του σπάσουμε τον αυχένα ώστε να βλέπει τους επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ για το υπόλοιπο της ζωής του, σε αναπηρική καρέκλα.
Μπορούμε να βγάλουμε τέτοιο μήνυμα προς τα έξω;
Μπορούμε;
Είμαστε εμείς που πχ χλευάζουμε τον Λούτσε ή δεν μας αρέσει ο τάδε παίχτης ''εχθροί του ΠΑΟΚ'',
και δεν είναι αυτά τα καργιόλια.
Σκατά σε όσους τους υποστηρίζουν.
Σκατά σε όσους τους δικαιολογούν.
Σκατά σε όσους σπεύδουν να τους χειροκροτήσουν.
Καργιόλια.
Δύσκολα να μη φάμε γκολ για 2ο ματς.Στην επίθεση δεν υπάρχει η ποιότητα για το εύκολο γκολ.Βλέπω πολύ πιθανή την παράταση.Ευτυχώς δεν ισχύει ο κανονισμός για το εκτός έδρας γκολ,διαφορετικά ήμασταν με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης.
Για τα εξωαγωνιστικά και τους μαφιόζους της ουεφα,εχει αποδειχθεί πολλάκις ότι δεν νιαζονται για τα λέιζερ και τα καπνογόνα,ουτε καν για νεκρούς.Απλά βρηκαν μια αφορμή να αρμέγουν βάζοντας πρόστιμα.Σημερα ειναι τα καπνογόνα,αύριο θα ειναι οι όρθιοι,το πολύ θορυβώδες κοινό κοκ.
Η ΠΑΕ είναι 100% υπεύθυνη να κάνει τους ελέγχους που απαιτούνται στις εισόδους των θυρών ώστε να μην περάσουν αντικείμενα που η χρήση τους θα ζημιώσει τα ταμεία της εταιρίας.Βέβαια,δεν δίνω και πολλές πιθανότητες να το πράξει αποτελεσματικά,από τη στιγμή που ένα ζήτημα 1 ώρας που είναι η αλλαγή των σκισμένων σημαιων επιλύθηκε μετά από 5 μέρες...
Για τα εξωαγωνιστικά και τους μαφιόζους της ουεφα,εχει αποδειχθεί πολλάκις ότι δεν νιαζονται για τα λέιζερ και τα καπνογόνα,ουτε καν για νεκρούς.Απλά βρηκαν μια αφορμή να αρμέγουν βάζοντας πρόστιμα.Σημερα ειναι τα καπνογόνα,αύριο θα ειναι οι όρθιοι,το πολύ θορυβώδες κοινό κοκ.
Η ΠΑΕ είναι 100% υπεύθυνη να κάνει τους ελέγχους που απαιτούνται στις εισόδους των θυρών ώστε να μην περάσουν αντικείμενα που η χρήση τους θα ζημιώσει τα ταμεία της εταιρίας.Βέβαια,δεν δίνω και πολλές πιθανότητες να το πράξει αποτελεσματικά,από τη στιγμή που ένα ζήτημα 1 ώρας που είναι η αλλαγή των σκισμένων σημαιων επιλύθηκε μετά από 5 μέρες...
- ΑποστόληςΑ
Kotarski
Vieirinha (60΄ Λύρατζης) - Ekong - Κουλιε - Baba
Τσιγγάρας - Filipe (60΄Ozdoev)
Andrija - Ντέλιας - Taison
Samatta
Vieirinha (60΄ Λύρατζης) - Ekong - Κουλιε - Baba
Τσιγγάρας - Filipe (60΄Ozdoev)
Andrija - Ντέλιας - Taison
Samatta
- john4serres
Η ΠΑΕ, η ΠΑΕ, η ΠΑΕ, η ΠΑΕ...Γερασίμου έγραψε:
Θα το γύριζα σε άκρατη βία ρε φίλε και είναι αντίθετη στο επάγγελμα ή λειτούργημά μου, όπως θέλεις πέστο και όσο δίκιο βέβαια και να έχεις σε αυτά που λες. Το καλύτερο κατά την άποψη μου είναι το στις κερκίδες αιχμής να υπάρχουν χτισμένοι και άσβερκοι από την ΠΑΕ και όποιος-οι κάνουν την μλκ να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους, να πεταχτούν άμεσα έξω από το γήπεδο και όχι απλά να μην ξαναπάρουν εισιτήριο (αν βέβαια πληρώνουν), αλλά ούτε έξω από την Τούμπα να μην ξαναπεράσουν.
Ε, λοιπόν ας το χωνέψουμε.
Η ΠΑΕ δεν ΘΕΛΕΙ να λύσει το θέμα, όπως και κάθε ΠΑΕ ανά την Ελλάδα.
Οι λόγοι πολλοί, οι αποδείξεις πλείστες.
Το θέμα δεν είναι η ΠΑΕ.
Η ΠΑΕ σήμερα είναι, αύριο δεν είναι.
Το θέμα είναι εμείς οι υπόλοιποι, που αγαπούμε τον ΠΑΟΚ και έχουμε κόψει το γήπεδο λόγω όλων αυτών.
Εμείς τι κάνουμε λοιπόν, είναι το θέμα.
Άσε την ΠΑΕ.
Εμείς είμαστε το πρόβλημα, εμείς είμαστε και η λύση.
gpap
Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει η ΠΑΕ, ας αναλάβουμε εμείς. Τα μάτια μας και στον αγώνα και στους διπλανούς μας.
Αν δεν μπορεί ή δεν θέλει η ΠΑΕ, ας αναλάβουμε εμείς. Τα μάτια μας και στον αγώνα και στους διπλανούς μας.
-
Οι στοιχηματικες μας δινουν πιθανοτητες προκρισης 65% (πριν απο τον πρωτο αγωνα ητανε περιπου στο 50%). Δεν χρειαζεται φοβια, με καλη εξεδρα παιρναμε!
Εγώ πάλι δε βρίσκω διαφορα μεταξύ γεμάτου η άδειου γηπέδου.. Εχει καιρο η Τούμπα να παρει ματς.. Κάποτε ένας αγώνας με Χαιντουκ θα ξεκινούσε απο το 2-0...
Υπαρχει διαφορα. Μπορει τελευταια να ειμαστε λες και βλεπουμε θεατρο, μπορει να μαλακιζομαστε, μπορει τα συνθηματα μας να ειναι για το αναθεμα, αλλα μια στιγμη χρειαζεται αν εχει για πεντε δεκα λεπτα η ομαδα το μομεντουμ μαζι με την κερκιδα να τους αποτελειωσει.
- navigator11
Αν δε βρει από μονάχη της η ομάδα το όποιο μομέντουμ, δεν πρόκειται να το βρει από την εξέδρα. Καλά, δε συζητάμε να βρεθούμε πίσω σε κανένα σκορ. Εκεί έχει κλειδώσει η πρόκριση για τον αντίπαλο.
Δεν λεω κατι διαφορετικο. Αν το βρει η ομαδα και μπει και η κερκιδα.
- navigator11
Ό,τι κάνει μόνη της η ομάδα, φίλε. Μ-Ο-Ν-Η ΤΗΣ. Αυτό το παιχνίδι προσφέρεται πάντως για ένα ωραιότατο "έχεις λαό περήφανο, λεβέντη αλλά ...". Λέω εγώ τώρα.
Μπαν στον Hayate γιατι λεει πικρες αληθιεςHayate έγραψε:Εγώ πάλι δε βρίσκω διαφορα μεταξύ γεμάτου η άδειου γηπέδου.. Εχει καιρο η Τούμπα να παρει ματς.. Κάποτε ένας αγώνας με Χαιντουκ θα ξεκινούσε απο το 2-0...