5. Andrew Harrison
- kataramenos5
Re: 5. Andrew Harrison
Maurice αστα ρε παλικαρε δεν ειναι μερα σημερα.Μπραβο σε ολους για την ψυχη.Απ την αλλη Τεταρτη τα λεμε για ολους.
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, να μην λένε ότι τα λέμε μόνο στις ήττες.
Εγώ από αγάπη και άγχος για την ομάδα τα λέω
Πέρα από την πλάκα, εγώ τα λέω από Νοέμβρη που τότε κανείς δεν θα τον έδιωχνε. Κάποια πράγματα φαίνονται, η γλώσσα του σώματος είναι εκεί.
Εγώ από αγάπη και άγχος για την ομάδα τα λέω

Πέρα από την πλάκα, εγώ τα λέω από Νοέμβρη που τότε κανείς δεν θα τον έδιωχνε. Κάποια πράγματα φαίνονται, η γλώσσα του σώματος είναι εκεί.
- Maurice_Escargot
Χθες εφτασα στο αμην με τον παιχτη κι έπαθα Μπαρκαρούτσος μαζι του, που τα λεει καμποσες βδομαδες τωρα
Αποτελει αναποσπαστο κομματι της ομαδας με τον τροπο που ειναι δομημενη η ομαδα και τους παιχτες που εχει αυτην την στιγμη, γι'αυτο και προσωπικα πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαχθει η ο,τιδηποτε.

Αποτελει αναποσπαστο κομματι της ομαδας με τον τροπο που ειναι δομημενη η ομαδα και τους παιχτες που εχει αυτην την στιγμη, γι'αυτο και προσωπικα πιστευω πως δεν υπαρχει περιπτωση να αλλαχθει η ο,τιδηποτε.

- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Έσπασα το F5 στο paokbc.gr για να δω την ανακοίνωση αποδέσμευσης. Σε σιχάθηκε η ψυχή μου.
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Ωραία, τελείωσε η συνέντευξη τύπου, συντάξτε την ανακοίνωση.
Δεν θέλει πολύ, στον άλλον τον τριγωνάκια αφιερώσατε 15 λέξεις.
Δεν θέλει πολύ, στον άλλον τον τριγωνάκια αφιερώσατε 15 λέξεις.
- Μπαρκαρούτσος
νομίζω απο βαρνερ που βλεπουμε αμερικανους στον ΠΑΟΚ, τέτοια άθλια εμφάνιση από αμερικανό στον ΠΑΟΚ, που δεδομένα ΞΕΡΕΙ μπάσκετ, δε νομίζω οτι έχουμε ξαναδεί. Εϊμαι σίγουρος οτι του βάλανε κάτι στο νερό οι τούρκοι (και οι περιστεριώτες και οι αμαρουσιώτες). δε μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά (ο τύπος έκανε φλοτερ χτες σε σετ επίθεση!).
Palok καλημέρα.
Επειδή δεν είμαι σχετικός από μπάσκετ, γιατί είναι περίεργο να κάνεις floater σε σετ επίθεση;
Πότε εκτελεί κάποιος με floater;
Έχω την αίσθηση ότι έχω δει αρκετές φορές τον Καλάθη να εκτελεί με αυτόν τον τρόπο σε οργανωμένη επίθεση μετά από screen που του κάνουν στην κορυφή, του αφήνουν το τρίποντο και αυτός κάνοντας διείσδυση εκτελεί με floater. Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου και να λέω βλακείες.
Επειδή δεν είμαι σχετικός από μπάσκετ, γιατί είναι περίεργο να κάνεις floater σε σετ επίθεση;
Έχω την αίσθηση ότι έχω δει αρκετές φορές τον Καλάθη να εκτελεί με αυτόν τον τρόπο σε οργανωμένη επίθεση μετά από screen που του κάνουν στην κορυφή, του αφήνουν το τρίποντο και αυτός κάνοντας διείσδυση εκτελεί με floater. Μπορεί να είναι κι η ιδέα μου και να λέω βλακείες.
- Μπαρκαρούτσος
ο καλάθης είναι μια ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, μιλάμε πιθανώς για τον χειρότερο σουτερ στη θέση 1 στην ευρωλίγκα. Συνεπώς ναι, κάνει φλοτερ ακόμα και σε περίπτωση ισορροπίας στην επίθεση. Ο δικός μας είναι ένα από τα πιο μακριά γκαρντ στην Ευρώπη, έχει ένα ΟΚ σουτάκι από τα 3-4-5-6 μέτρα, και χτες έκανε κάτι καραγκιοζιλίκια με το ένα χέρι για να βάλει καλάθι. Και χωρίς να θυμάμαι ποιος τον μάρκαρε, μιλάμε για μια εκ των χειρότερων αμυνών στο τσουλου. Δλδ έλεος ρε Χάρισονmarsantos έγραψε:Palok καλημέρα.
PS: ακόμα και στο τρίποντο, είναι φοβερά αστείο το step back που κάνει. Αφού ρε άνθρωπε είσαι σχεδόν πάντα πιο ψηλός από τον αντίπαλο. Αν και ΟΚ, είναι τόσο αργό το release του που πιθανώς φοβάται οτι ο αντίπαλος θα τον πλησιάσει μέχρι να σουτάρει.
- Μπαρκαρούτσος