Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024

Δημοσίευση από Mutasevic »

Ο Ρίκι ο περαλ παιζει ακόμα? Τι συμπαίκτες είχε τοτε ο τακιανος? Μήπως ο λουτσε είναι μακρινό σόι με μουρεσαν να γεμίσει η ρακέτα

Στάλθηκε από το SM-A236B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Shivaspace έγραψε:hands απο κλεισμένος στην Ισπανία, πηγαίνει λέει στο περιστέρι..τον είχε βάλει στο μάτι ο σπανούλης
Μήπως γιαυτό εμφανίστηκε ντεφορμέ στους μικρούς τελικούς;

Προς το παρόν πάντως,
"Σύμφωνα με πληροφορίες το Περιστέρι ετοιμάζει νέο «χτύπημα» στην αγορά με τον Τζέιλεν Χαντς, που ξεχώρισε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Παράλληλα κλείνει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό"
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Όταν συμβόλαια 50 χιλιάδων ευρώ σου φαίνονται ακριβά λογικό να πας σε Τσαϊρέλη...
Θα σου παίζει 15-20 λεπτά, με 4-10 πόντους για Έλληνας ΟΚ αυτοί είμαστε.
Άβαταρ μέλους
BlackMagicPAOK

Δημοσίευση από BlackMagicPAOK »

Τα στατιστικά του Τσαιρελη

https://www.esake.gr/el/action/Esakepla ... 60F&mode=1
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Εντάξει ο Τσαϊρέλης είναι ο ορισμός του τίμιου Έλληνα παίκτη. Σε εμας αν έχει 15 λεπτα, 5-7 πόντους και 3-4 ριμπαουντ είναι πολυ καλα. Ναι 35 χρονων πλεον θα μου πείς αλλα και η σημαία μας φέτος ήταν 40...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Το μπάσκετ έγινε σαν το βόλεϊ, εκτός των δύο που είναι εκτός συναγωνισμού.
Υπάρχουν καμία 10αρια Έλληνες μπασκετμπολίστες που έχουν μια μέτρια ποιότητα οι οποίοι ανακυκλώνονται ανάμεσα σε όλους τους υπόλοιπους που παίζουν με το ίδιο πάνω κάτω μπάτζετ, πηγαίνοντας σε όποιον θα τους δώσει τα περισσότερα την εκάστοτε χρονιά.
Παρακμή,κούραση,μας φάγανε οι ρέγγες.
Τσαιρελης, παιχτακι που έχει αλλάξει όλη την Α1 ,έρχεται λέει στον ΠΑΟΚ και αν του χρόνου του δώσει 10 χιλιάρικα παραπάνω ο Χαρίλαος Τρικούπης, θα του πει του Χατζόπουλου, δε μπορώ λυπάμαι.
Ουστ ρε ,άντε με δαύτους.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τσιακμας για παραμονή λενε :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

κι εκτός οτι ειναι καμια δεκαρια παικτες, ειναι όλοι τους αντιτουριστικοι στην καλυτερη εως τερμα αντιπαθητικοί..αντε και με κατσιβελη

τσιακμας βύσμα φαντάρος καπου λέει κοντα Σαλόνικα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι να κανουμε ρε παλικαρια? Φτωχια καταραμενη τα χουμε ξαναπει. Αλλα ως οπαδοι δε θα πρεπε να μας νοιαζει.
Εμεις τη "δουλεια" μας. Στηριξη κι οπου βγει.
Να το παλεψουμε οσο παίρνει. Ο αλλος παλευει με τα κυματα κι εμεις κριτικη?Βάλτε πλατη.
Ο Χατζοπουλος το χει αποδειξει νομιζω οτι ειναι ενταξει ανθρωπος. 5 μπορεί 7 κανει. Ε τι θελετε?
Τιτλους κι ευρωλιγκες? δε γινεται. Δε σ αφήνουν.
Για μενα τ ονειρο μου σαν οπαδος δεν ειναι ενας τιτλος.
Ειναι να χω 5.000 κοματια να χοροπηδανε με Καρδίτσες κι Ιωνικους. Να βγαζουν κερκιδαρα που θυμιζει ΠΑΟΚ.
Να μη σε νοιαζει ποιος παιζει, αν κερδίσεις αν πηρε σωστά το ταιμ ουτ ο κοουτς. Να τα χεις γραμμενα ολα αρκει να σαι εκει. Να βλεπεις ΠΑΟΚΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

καθήστε καλά ρε, να συννενοηθουμε.
Ναι είναι καμιά δεκαριά και κάτι οι Έλληνες παίκτες που δε μπορούν να βρουν θέση σε Δεινόσαυρους και την αμέσως μετά πιο πλούσια ομάδα ... δεν θα πάρεις από αυτό το pool;
δηλ. όταν δε μπορείς να προσελκύσεις ταλέντο του επιπέδου Μήτογλου ή πιο κάτω Αγραβάνη , Κασελάκη πχ., θα πας αμέσως πιο κάτω για Κατσίβελη, Καββαδά, Λίνο... κι αν δε μπορείς να πληρώσεις κι αυτούς όπως εμείς, θα πας σε Τσαιρέλη ναι .Ελπίζοντας ότι στις εκλάμψεις του θυμίζει κανονικό παίκτη. Είδαμε κι ο Κακλαμανάκης πως έπαιζε πάλι φέτος...Δηλ. τι άλλο να κάνεις; θες 6 Έλληνες. Αντε να βρεις... βλέπετε εσείς καμιά ομάδα να πηγαίνει να παίξει με 6 νέους στυλ Κωνσταντινίδη Καλιόντζη κλπ; (ίσως θα πρεπε αλλά για να μην το κάνει κανείς: . δε βγαίνει, 2. δεν έχουμε 5-6 αξιοπρεπείς μικρούς κι ούτε μπορούμε να βγάλουμε από ακαδημίες ή να προσελκύσουμε).
Ορίστε, θα έθιξα τα κακώς κείμενα, να δω τώρα καλοκαιριάτικα τι θα μου σούρετε
εγώ γουστάρω Τσιακμά, Κατσίβελη , ναι είμαι προκλητικός, θέλω και ΤΣαιρέλη και Κακλα και Λίνο και Μαργαρίτη, με Μάρβιν και Ρένφρο...
και προς Θεού όχι Χαντς σε Περιστέρι
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγώ λέω άλλο πράγμα, ότι όλη αυτή η ανακύκλωση παιχτών κούρασε, βαρέθηκε ο κόσμος, κάθε χρόνο φύγε εσύ έλα εσύ,δεν μπορείς να κρατήσεις 5-6 Έλληνες, να δεθουν με την ομάδα όπως ο αρχηγός, να γουστάρουν να παίζουν στον ΠΑΟΚ.
Έχουν γίνει όλοι τουρίστες.
Τέλος πάντων, κακώς σας τη χαλάω.
Εγώ αυτόν τον 35χρονο τουρίστα δε τον θελω στην ομάδα μου.
icue

Δημοσίευση από icue »

Πραγματικα για εμας που δεν ειμαστε μπασκετικοι, αυτο που καθε χρονο βλεπουμε αλλες φατσες στα πρωτα ματς που καθομαστε να δουμε ειναι ασχημο. Δεν δενομαστε με καποιον παικτη, κατι.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αν ειναι να παρουμε αντιπαθητικους παίκτες να κοιτουσαμε τον μαυροκεφαλιδη..επεσε το καφενειο ο ιωνικος που επαιζε καθε χρονο :mrgreen: :mrgreen:

αν και φετος που τα ξανακουσε στο Παλατάκι τον προκαλεσε αρκετα ο Σλαφτσακης και μετα τον εκανε γιο γιο σε προσωπικες φασεις.Ποσους ποντους ειχε ..καμια 30αρα θα έβαλε
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Ρε παιδια αυτο που λέτε δεν γίνεται ούτε στις ομάδες της ευρολίγκας, μην πω ούτε στο ΝΒΑ. Βαριά-βαριά (και αυτό σπάνια) να κάτσει ένας παίκτης 3 χρονια σε μια ομάδα. Οι τευλευταίοι στην Ελλάδα ήταν οι Διαμαντίδης (πηγες μου τον θέλουν ΠΑΟΚι στα νιάτα του)-Μπατιστ-Τσαρτσαρής και Σπανούλης-Πριντεζης-Παπανικολάου. Έχει αλλάξει το άθλημα...
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Καλά ανακύκλωση γίνεται και στο βόλεϊ και στο χάντμπολ με τους Έλληνες αναγκαστικά, εδώ η εθνική δεν έχει καλούς Έλληνες παίκτες θα έχουν οι ομάδες μας;
Το φοβερό είναι ότι σε αυτά τα κακά ρόστερ με Έλληνες δεν βγαίνει ούτε ένας παικτάκος να ξεχωρίσει.
Ίσα ίσα με τη φτώχεια δεν θα πρεπε να βγούνε κάποια πραγματικά ταλέντα;
Και βλέπεις ότι οι γαυροβάζελοι ζεστάθηκαν πάλι.
Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να γίνει αποκλειστικά μια ομάδα που θα ασχολείται με την ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα παίζει (να κερδίζει βέβαια τη θέση).
Να γίνουμε μια ομάδα που θα έχει στόχο κάποια στιγμή να μπαίνει σε προημιτελικό τουλάχιστον και με 5 φράγκα παραπάνω F4 και τρόπαιο Τσάμπιονς, Eurocup πες το όπως θες.
Να παίζεις και να νικάς σε καλές γεμάτες έδρες Ισπανίας, Γαλλίας, Ιταλίας, Γερμανίας με ασπρόμαυρο πεταλάκι, δεν βλέπω κάτι άλλο που θα ζεσταίνει το λαό προς το παρόν.
Αυτά άσχετα με τη στήριξή μας ιδίως προς τον κ. Χατζόπουλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”