για μένα ο Φράνκε απελευθερώθηκε από μια κατάσταση που δεν του άρεσε.
Αντιθέτως, ο Χαντς ή συμφώνησε με ομάδα στην Ισπανία όπως ακουγόταν ή στράβωσε με κάτι, δεν έπαιζε καλά και έμενε συνεχώς πίσω στο rotation. Ανεξαρτήτως, θεωρώ τη μεγαλύτερη αποτυχία του νέου κόουτς το να πάρει πράγματα από αυτόν τον υπερταλαντούχο παίκτη. Ίσως να φταίει ο παίκτης, ίσως η διαχείριση να απέτυχε...
Για να δούμε φέτος το καλοκαίρι τον προπονητή που θα χτίσει δική του ομάδα.
Δυστυχώς Σαλούστρος ακούστηκε ήδη για Προμηθέα...
Σπανούλι του Περιστέρη - ΠΑΟΚ 73-51 Σχόλια & παραλειπόμε
- KalamarGiannis
- Μπαρκαρούτσος
Re: Σπανούλι του Περιστέρη - ΠΑΟΚ 73-51 Σχόλια & παραλειπόμε
Πάλι Σαλούστρος στον Μπρομηθέα; Γαμώ..
Ο Hands έκλεισε Baskonia, όπως ακούστηκε πριν 2-3 μήνες.. Οπότε ναι, λογικό να προφυλάχθηκε. Αλλά εκείνο το συμβόλαιο δεν είναι σε ισχύ, του ΠΑΟΚ είναι. Έπρεπε να τραβηχτεί το αυτάκι του.
Με Τακιανό είδαμε ανάσταση Franke και νομίζω ότι και ο Polley (από το λίγο που είδα) σαν να ζωντάνεψε.. Θα τον ήθελα και του χρόνου, αν δεν ζητήσει τρελά λεφτά..
Ο Hands έκλεισε Baskonia, όπως ακούστηκε πριν 2-3 μήνες.. Οπότε ναι, λογικό να προφυλάχθηκε. Αλλά εκείνο το συμβόλαιο δεν είναι σε ισχύ, του ΠΑΟΚ είναι. Έπρεπε να τραβηχτεί το αυτάκι του.
Με Τακιανό είδαμε ανάσταση Franke και νομίζω ότι και ο Polley (από το λίγο που είδα) σαν να ζωντάνεψε.. Θα τον ήθελα και του χρόνου, αν δεν ζητήσει τρελά λεφτά..
Re: Σπανούλι του Περιστέρη - ΠΑΟΚ 73-51 Σχόλια & παραλειπόμε
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πάλι Σαλούστρος στον Μπρομηθέα; Γαμώ..
Θα δείξει φίλε