αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- V-olakiotis
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν φοβάμαι τις τιμωρίες. Εκφραστηκα πριν δεν έχω άλλο κουράγιο...
Αδέρφια δεκατέσσερα χρόνια εδώ, αλλά σήμερα αποχωρώ. Δεν αξίζει να σχολιάσω περαιτέρω.
Θα σας θυμάμαι όλους και όλες!
Να είστε καλά! Αν βρεθούμε κάπου θα είναι στους δρόμους...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αδέρφια δεκατέσσερα χρόνια εδώ, αλλά σήμερα αποχωρώ. Δεν αξίζει να σχολιάσω περαιτέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V-olakiotis την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Koυρασατε με τον αφαντο προεδρο και τις εξυπναδες σας.
Πετατε μια αρλουμπα απλα για να την πειτε.
Ο αφαντος προεδρος λοιπον πληρωνει 1,2 το χρονο για χαφ που δεν παιζει, πληρωσε 3 εκατομυρια συν 500χιλιαδες το χρονο για χαφ που επισης δεν παιζει, πληρωνει 1 εκατομυριο συμβολαιο για φορ, πληρωνει 800 χιλιαρικα για 8αρι σακατη, πληρωνει αλλο 1 μυριο για παλαιμαχους, πληρωνει 500 χιλιαρικα για ανυπαρκτο μπακ.
Και το σημαντικοτερο. Πληρωνει κορυφαιο κατα τα λεγομενα ουδετερων τεχνικο διευθυντη και πληρωνει τα περισσοτερα λεφτα για προπονητη στην Ελλαδα. Και αυτοι οι 2 εδωσαν τα παραπανω λεφτα και δεν παιρνουν απολυτως τιποτα.
Αντε γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα.
Τι θελετε ο ιβαν να διαλεγει και τους παικτες μηπως?
Πετατε μια αρλουμπα απλα για να την πειτε.
Ο αφαντος προεδρος λοιπον πληρωνει 1,2 το χρονο για χαφ που δεν παιζει, πληρωσε 3 εκατομυρια συν 500χιλιαδες το χρονο για χαφ που επισης δεν παιζει, πληρωνει 1 εκατομυριο συμβολαιο για φορ, πληρωνει 800 χιλιαρικα για 8αρι σακατη, πληρωνει αλλο 1 μυριο για παλαιμαχους, πληρωνει 500 χιλιαρικα για ανυπαρκτο μπακ.
Και το σημαντικοτερο. Πληρωνει κορυφαιο κατα τα λεγομενα ουδετερων τεχνικο διευθυντη και πληρωνει τα περισσοτερα λεφτα για προπονητη στην Ελλαδα. Και αυτοι οι 2 εδωσαν τα παραπανω λεφτα και δεν παιρνουν απολυτως τιποτα.
Αντε γεμισαμε εξυπνακηδες εδω μεσα.
Τι θελετε ο ιβαν να διαλεγει και τους παικτες μηπως?
Εγώ δεν γνωρίζω κάτι, απλά θεωρώ ότι υπάρχει κάτι σοβαρό γι'αυτό η ομάδα φαίνεται και ίσως και να είναι παρατημένη.
Ας λήξη η συνεργασια με τον Λουτσε . Αν δεν μπορούν Ιβιτς , ας φέρουν έναν Δανο ή έναν Ευρωπαίο που παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο . Κάποιον τελείως καινούριο , να μην υπάρχει η επαφή με το εδώ . Να υπάρχει η ελπίδα της αλλαγής . Όχι αλλά καμμένα χαρτιά . Όχι αλλά ίδια πρόσωπα. Αέρας αλλαγής
Sent from my iPhone using Tapatalk
H μονη μου ελπίδα ειναι ο Άγγελος (κανονικα ο Μποτο πρεπει) να εξηγήσει στον Ιβαν, τί απάτη προπονητης ειναι ο Λουτς και να τον πείσει ότι για να παμε μπροστά πρεπει να φερει άλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- cannibalfrag
Εμετικός Κωνσταντελιας σήμερα...κρυμμένος πίσω από αντιπάλους...
Επίσης μια απορία...ο Καρυπίδης είναι στον πάγκο ως τι?για φασαρίες και κάρτες??δεν το έχω καταλάβει...
Τζίμας Τάισον διασωθέντες
Επίσης μια απορία...ο Καρυπίδης είναι στον πάγκο ως τι?για φασαρίες και κάρτες??δεν το έχω καταλάβει...
Τζίμας Τάισον διασωθέντες
Ειλικρινα δεν σε πιανω πουθενα. Την προηγουμενη βδομαδα μου τον υπερασπιζοσουν, τωρα τον κραζεις. Σημερα περιμενες για να καταλαβεις οτι την εχει γαμησει την ομαδα ο Λουτσεσκου? Ολη τη σεζον βαζει τον εαυτο του στο απυροβλητο και τις ευθυνες στο ροστερ. Ξερει οτι σαν ονοματα δεν θελγουν οι παιχτες, αρα ειναι ευκολος στοχος. Νεοι και μετριοι. Βουτυρο στο ψωμι του. Εγω λοιπον θεωρω πως αλλος προπονητης (Αγγελος Παμπλο Φερειρα) μ αυτο το υλικο σημερα θα της έριχνε 3 της κουλας μετα την κοκκινη.renegade έγραψε:Μάλλον δεν κ ατάλαβες ότι παίζαμε από το πέμπτο λεπτό με παίκτη παραπάνωJohnDag έγραψε:Βάλτε τα τώρα με τον Λουτσε, με τους παίκτες, με το σταφ, με τον Γκαγκάτση και πάει λέγοντας.
Μόνο με τον πραγματικό υπεύθυνο αυτής της κατάντιας μην ασχοληθείτε.
Της γάμησε την ψυχολογία της ομάδας με το να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν την πιστεύει
Το σημερινό ήταν η μεγαλύτερη ντροπή η οποία entdeckungstour ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ
Ναι ξέρω φταίει ο Σαββίδης που δεν χώνει δισεκατομμύρια
Πάμε στο δικό σου σκεπτικό στον τελικό της Φιλαδέλφειας Δεν έπρεπε καν να κατέβουμε
Ντροπή ντροπή και πάλι ντροπή
Αν δεν δηλώσει σήμερα παραίτηση ό λουτσέσκου θα χάσει και τον τελευταίο που τον σέβεται
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και τι να φέρει rain; Ξαναγυρίζουμε στην κουβέντα που είχαμε πριν μια εβδομάδα; Αυτό το πράγμα που είδαμε σώζεται με 3 11δατες μεταγραφές;
Πείτε μου έστω μια γραμμή του γηπέδου που δεν χρειαζόμαστε παίκτη (ες);
Ακόμα και εκεί που δεν αγγίζουμε η απόδοσή τους τελευταία είναι κάτω και από μέτρια
Πείτε μου έστω μια γραμμή του γηπέδου που δεν χρειαζόμαστε παίκτη (ες);
Ακόμα και εκεί που δεν αγγίζουμε η απόδοσή τους τελευταία είναι κάτω και από μέτρια
- hasio_john
Κόψε τις βλακείες αδερφέ...V-olakiotis έγραψε:Δεν φοβάμαι τις τιμωρίες. Εκφραστηκα πριν δεν έχω άλλο κουράγιο...
ΕΔΩ να κάτσεις!
Κλείσε το σήμερα να ηρεμήσεις και μιλάμε αύριο πάλι εδώ στο φόρουμ.
ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ και δεν αφήνουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να φύγει.
Χωρίς πάθος , χωρίς καθαρό μυαλό, χωρίς εμπνεύσεις. Χωρίς επιθετικές επιλογές, κακό παιχνίδι από τους χαφ μας. Πολύ κακη διαχείριση του τελικού από τον ραζβαν.Καμια πνευματική προετοιμασία για τον τελικό. Απαράδεκτη τακτική προσέγγιση .
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Όποτε μας κάνουν δώρο ευγενικά το αρνουμαστε.
Όποιος φοβάται δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα και εμεις φοβομασταν και την σκιά μας.
ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.
Όποτε μας κάνουν δώρο ευγενικά το αρνουμαστε.
Όποιος φοβάται δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα και εμεις φοβομασταν και την σκιά μας.
Άσε τα χαζά ρε τρελέV-olakiotis έγραψε:Δεν φοβάμαι τις τιμωρίες. Εκφραστηκα πριν δεν έχω άλλο κουράγιο...
Αύριο ανοίγει τοπικ μεταγραφών
Μέχρι και οι γιαγιάδες απ' το Τατζικιστάν μπαίνουν, δεν θα αντέξεις να μείνεις έξω
Το "απόλυτη ξεφτίλα" είναι πολύ λίγο για να χαρακτηρίσεις αυτό που μόλις έγινε.
Πρέπει να κόψουν το δούλεμα και να επικοινωνήσουν τους πραγματικούς στόχους της ομάδας επιτέλους. Ακου εκεί τρεις μεταγραφές και πάμε για πρωτάθλημα.
Πρέπει να κόψουν το δούλεμα και να επικοινωνήσουν τους πραγματικούς στόχους της ομάδας επιτέλους. Ακου εκεί τρεις μεταγραφές και πάμε για πρωτάθλημα.
Λυπάμαι τα παιδια που ζουν και αναπνέουν για τον ΠΑΟΚ. Ευτυχώς έχω απομακρυνθεί από αυτήν την κατάσταση εδώ και χρόνια. Το σημερινό ήταν μεγάλη ξεφτίλα. Και το χειρότερο δεν βλέπω φως στο τούνελ.
Τραγική διαχείριση του παιχνιδιού, κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική. Μας χάριζαν το κύπελλο και είπαμε όχι θέλουμε να ξεφτιλιστουμε.
Από αύριο πρέπει να αρχίσουν οι αλλαγές στο ροστερ.
Από αύριο πρέπει να αρχίσουν οι αλλαγές στο ροστερ.