DamoN έγραψε:Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για όσους δεν θέλουν να δουν τον αγώνα, ή είναι ακριβό το εισιτήριο... Μίκρα με 5€ και σηκώνουμε πρωτάθλημα!
Ban στον εαυτό σου για το σήμα άλλης ομάδας που δεν είναι ούτε καν η παρτιζαν καλά για το ερυθρόλευκο που μου καίει τα μάτια δεν θέλω να πω παραπάνω
Άλλοι έχουν σημαίες άλλων χωρών ή παίκτες άλλων ομάδων με χρώματα που δεν συμπεριλαμβάνεται καν το μαύρο, αλλά σε πείραξε η ομάδα της νέας πόλης μου, που θα αρχίσω να παρακολουθώ από φέτος...
Επίσης ψάξου λίγο, η Feyenoord έχει παρόμοια στοιχεία με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στα ΠΑΟΚ - Ajax όλο το Rotterdam ήταν μαζί μας.. ΠΑΟΚτσήδες πήγαν Amsterdam με φανέλες Feyenoord.
Επίσης, στ'αρχίδια μου η Partizan. Στο Παλατάκι όταν οι Σέρβοι ήταν μπροστά, δεν γιουχάραμε καθόλου... Ενώ μόλις πήρε ο ΠΑΟΚ προβάδισμα, τα "αδέρφια μας" γιούχαραν μαζικά.
Αλλά πού να το ξέρεις, το Παλατάκι ήταν μακριά και το μπάσκετ δεν πουλάει. Οι Σέρβοι (που τους δώσαμε κερκίδα δίπλα στη γωνιά των οργανωμένων μας...) ήταν περισσότεροι εκείνο το βράδυ.
Άντε με τον πρόλογο της Partizan.