Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3/5/2023 20:00 Cosmote sport3

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 3/5/2023 20:00 Cosmote sport3

Δημοσίευση από nunies4 »

CCCP έγραψε:Μπορει να ακουγετε καπως αλλα πραγματικα δε βλεπω τον παραμικρο λογο να κατσω να δω αυτο το ματς σημερα. Δεν εχει το παραμικρο ενδιαφερον απο πλευρας μπαλας να ΔΕΙΣ κατι.
Δεν συμφωνω. Κανουμε στην ακρη οτι προφανως παιζει ο ΠΑΟΚ και ειναι παντα λογος.
Ποδοσφαιρικα, με τις απουσιες που υπαρχουν , ειναι ακομα μια ευκαιρια να μετρηθουν και να εζυγισθουν καποιοι παικτες για να καταλαβει η ομαδα πως θα πρεπει να προχωρησει.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Για το Game 4 των τελικών της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco υποδέχεται ΣΗΜΕΡΑ και ώρα 18:00, στην Μίκρα, τον ΟΦΝΙ.

Η σειρά επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη, μετά τον τρίτο τελικό, με τον Δικέφαλο να θέλει να την τελειώσει μπροστά στον Κόσμο του, κατακτώντας το πέμπτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και έκτο συνολικά.

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ γυναικών του ΠΑΟΚ, κάνουν κάλεσμα στον Κόσμο, να δώσει δυναμικό παρών, στηρίζοντας την προσπάθεια των παικτριών του Δικεφάλου, με στόχο την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Τετάρτη 3 Μαΐου 2023
4ος τελικός, Α1
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ mαteco-ΟΦΝΙ (AC PAOK TV)
icue

Δημοσίευση από icue »

CCCP έγραψε:Μπορει να ακουγετε καπως αλλα πραγματικα δε βλεπω τον παραμικρο λογο να κατσω να δω αυτο το ματς σημερα. Δεν εχει το παραμικρο ενδιαφερον απο πλευρας μπαλας να ΔΕΙΣ κατι.
Εγω παντως αν εχει την ιδια ωρα Ρεαλ-Μπαρτσελονα και ΠΑΟΚ-Μπυραριεν Μοναχου φιλικο, το φιλικο θα δω.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

icue έγραψε:
Εγω παντως αν εχει την ιδια ωρα Ρεαλ-Μπαρτσελονα και ΠΑΟΚ-Μπυραριεν Μοναχου φιλικο, το φιλικο θα δω.
Προφανέστατα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Είναι ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε ένα χαφ για την συνέχεια και για του χρόνου. Θέλω να δω τον φιλιπε βασικό μαζί με τον νταντας.
Επίσης θα ήθελα σήμερα ο τζιμας να παίξει έστω μισή ώρα.
Όπως και ο Λυρατζης να βγάλει 90 λεπτό για να πάρει ρυθμό .
Έχουμε μπροστά μας τελικό που θα κρίνει την χρονια δεν μπορούμε μόνο να χάνουμε παίχτες και να μικραίνει το ρόστερ

Για να μην δω ματς του ΠΑΟΚ όχι με βαζελο που κυνηγάς 3η θέση και του κόβεις πρωτάθλημα θα πρέπει να είναι φιλικό στην Ολλανδία που να μην το δείχνει
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Για όσους δεν θέλουν να δουν τον αγώνα, ή είναι ακριβό το εισιτήριο... Μίκρα με 5€ και σηκώνουμε πρωτάθλημα!
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος θα πάρει το "καλύτερο πρωτάθλημα της τελευταίας εικοσαετίας". Κυνηγάμε την 3η θέση που μας βγάζει σίγουρα στο Europa League, ενδεχόμενα να χρειαστούμε 3 νίκες στους υπόλοιπους αγώνες και ξεκινάμε από σήμερα, έστω και με ελλείψεις και έστω και αν οι βάζελοι καίγονται για νίκη-που φωτιά να τους κάψει (μεταφορικά). Τον τελικό του κυπέλλου, όπου, όποτε και αν γίνει, θα τον δούμε από την Δευτέρα 15/5. Μέχρι τότε το μαχαίρι στα δόντια σε όλους τους αγώνες.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για όσους δεν θέλουν να δουν τον αγώνα, ή είναι ακριβό το εισιτήριο... Μίκρα με 5€ και σηκώνουμε πρωτάθλημα!
Ban στον εαυτό σου για το σήμα άλλης ομάδας που δεν είναι ούτε καν η παρτιζαν καλά για το ερυθρόλευκο που μου καίει τα μάτια δεν θέλω να πω παραπάνω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

renegade έγραψε:Την στιγμή που φέτος στην ομάδα πλην του ινγκασον με 3000κάτι λεπτά δεν υπάρχει άλλος παίκτης που να έχει περάσει το φράγμα των 3000...αλλα οι συνεχόμενοι μυϊκοί τραυματισμοι συνεχίζονται αμείωτοι δείχνοντας ότι αν δεν βρεθεί λύση για το πρόβλημα αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τροχοπέδη για την εκπλήρωση των στόχων,όχι μόνο για την φετινή σεζόν.
Το ότι αύριο η ομάδα δεν θα έχει στην διάθεση της 5+1 βασικούς της ποδοσφαιριστες θα έπρεπε να προβληματίσει πολλούς
Η χαρτινη δεν εχει 30 θλασεις φετος; Μεγαλο ροστερ ειναι η λυση
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Καταρχάς ,δεν υπάρχει αδιάφορο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ. Όσοι το γράφετε να διαλέξετε μικρότερη ομάδα να υποστηρίζετε. Ο ΠΑΟΚ χτυπάει όλα τα παιχνίδια.

Με χαλάει που θα βοηθήσουμε την ΑΕΧ2014 με τη νίκη μας αλλά με χαλάνε και κάτι Λαοθ-στημένοι πέρυσι,κάτι πανηγυρισμοί με επίδειξη μπάμιας στην κερκίδα μας και κάτι παραλληλισμοί του γκολ στην Τούμπα με του Ολισαντέμπε.

Από τους χάρτινους θα πάρουμε ρεβάνς στον τελικό....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

DamoN έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Για όσους δεν θέλουν να δουν τον αγώνα, ή είναι ακριβό το εισιτήριο... Μίκρα με 5€ και σηκώνουμε πρωτάθλημα!
Ban στον εαυτό σου για το σήμα άλλης ομάδας που δεν είναι ούτε καν η παρτιζαν καλά για το ερυθρόλευκο που μου καίει τα μάτια δεν θέλω να πω παραπάνω

Άλλοι έχουν σημαίες άλλων χωρών ή παίκτες άλλων ομάδων με χρώματα που δεν συμπεριλαμβάνεται καν το μαύρο, αλλά σε πείραξε η ομάδα της νέας πόλης μου, που θα αρχίσω να παρακολουθώ από φέτος...

Επίσης ψάξου λίγο, η Feyenoord έχει παρόμοια στοιχεία με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στα ΠΑΟΚ - Ajax όλο το Rotterdam ήταν μαζί μας.. ΠΑΟΚτσήδες πήγαν Amsterdam με φανέλες Feyenoord.

Επίσης, στ'αρχίδια μου η Partizan. Στο Παλατάκι όταν οι Σέρβοι ήταν μπροστά, δεν γιουχάραμε καθόλου... Ενώ μόλις πήρε ο ΠΑΟΚ προβάδισμα, τα "αδέρφια μας" γιούχαραν μαζικά.

Αλλά πού να το ξέρεις, το Παλατάκι ήταν μακριά και το μπάσκετ δεν πουλάει. Οι Σέρβοι (που τους δώσαμε κερκίδα δίπλα στη γωνιά των οργανωμένων μας...) ήταν περισσότεροι εκείνο το βράδυ.

Άντε με τον πρόλογο της Partizan.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αδιάφορος δεν είναι ο αγώνας όχι μόνο λόγω πρεστίζ, αλλά ΚΑΙ βαθμολογικά καθώς αν κερδίσουμε καπαρώνουμε την 3η θέση, εφόσον βέβαια χάσει ο γαύρος. Αντίστοιχα αν ο γαύρος δεν χάσει σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να μην χάσουμε κι εμείς, αν θέλουμε να ελπίζουμε στην 3η θέση.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
DamoN έγραψε:

Άλλοι έχουν σημαίες άλλων χωρών ή παίκτες άλλων ομάδων με χρώματα που δεν συμπεριλαμβάνεται καν το μαύρο, αλλά σε πείραξε η ομάδα της νέας πόλης μου, που θα αρχίσω να παρακολουθώ από φέτος...

Επίσης ψάξου λίγο, η Feyenoord έχει παρόμοια στοιχεία με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα στα ΠΑΟΚ - Ajax όλο το Rotterdam ήταν μαζί μας.. ΠΑΟΚτσήδες πήγαν Amsterdam με φανέλες Feyenoord.

Επίσης, στ'αρχίδια μου η Partizan. Στο Παλατάκι όταν οι Σέρβοι ήταν μπροστά, δεν γιουχάραμε καθόλου... Ενώ μόλις πήρε ο ΠΑΟΚ προβάδισμα, τα "αδέρφια μας" γιούχαραν μαζικά.

Αλλά πού να το ξέρεις, το Παλατάκι ήταν μακριά και το μπάσκετ δεν πουλάει. Οι Σέρβοι (που τους δώσαμε κερκίδα δίπλα στη γωνιά των οργανωμένων μας...) ήταν περισσότεροι εκείνο το βράδυ.

Άντε με τον πρόλογο της Partizan.
Ξέχασες το πιο σημαντικό, είναι η ομάδα του Μπίσε, αυτό φτάνει!
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Μπαίνεις με γυαλισμένο μάτι σήμερα, παίρνεις το ματς σβηστό (λόγω απουσιών και πειραματικής 11άδας) και κοιτάς το επόμενο ματς. Τόσο απλά.

Δεν μας νοιάζει ούτε ποιος θα το πάρει ούτε τίποτα. Πάμε να κρατήσουμε γυαλισμένο το μάτι της ομάδας για να σηκώσουμε Κύπελλο. Το σημερινό όπως και τα 3 επόμενα ματς είναι καλά ματς για αυτό το σκοπό.

Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ.....ριχτους τάβλα....

ΥΓ Λούτσο...δειχτους πριν βγουν για το ματς τη χειρονομία απ' το κωλόπαιδο τον Ιωαννίδη (το λέω όσο πιο κόσμια μπορώ για να μην αρχίσω τίποτα εξαπτέρυγα και καντήλια κλπ) να γυαλίσει λίγο το ματάκι τους....Άντε με τους φλώρους όλους της ζέλας που είναι 2-3ης διαλογής ταγάρια και την είδαν κιόλας γιατί τους έχει ανοίξει και τους πάνε και καρότσι....Άιντε με τα μαλακισμένα....
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Τα διάβασα.

Δεν το πήρα σαν χαβαλέ, αλλά σαν κράξιμο, με συγχωρείς.

Μπαρκαρούτσος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”