7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα σφυρίξουν εκατομμύρια το καλοκαίρι...
Ώρα για ΠΑΟΚ και Ντελια να δείξουν υπομονή και αν υπάρχει "σύμπνοια" και ταύτιση απόψεων στο πως θέλουν να χειριστούν το πράγμα
Ώρα για ΠΑΟΚ και Ντελια να δείξουν υπομονή και αν υπάρχει "σύμπνοια" και ταύτιση απόψεων στο πως θέλουν να χειριστούν το πράγμα
- ΑποστόληςΑ
Τα πολλά λεφτά θα αρχίσουν να πέφτουν όταν θα αρχίσει να σκοράρει. Ιδιαίτερα σε διεθνείς αγώνες.
Δε ξέρω αλλά η φάτσα αυτού του παιδιού μου λέει ότι έχει ωριμότητα περισσότερη από αυτή που δικαιολογεί η ηλικία του. Για να δούμε...
abc_o_ karpouzas έγραψε:Τώρα εσύ με αυτό το λεξιλόγιο είσαι παπάς και καλά ε;
και πνευματικος
και επειδη μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν εχεις και την καλυτερη σχεση με την εκκλησια
ή τουλαχιστον τους παπαδες
θα σε εξομολογησω σε ταβερνα,με ρετσινα και κολα
Δεν είναι ακόμα έτοιμος ούτε για Μίλαν, ούτε για Ντόρτμουντ, ούτε για top-5 ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το σώμα του και περισσότερο τα πόδια του δεν έχουν δύναμη και στα πρωταθλήματα αυτά έχουν αμυντικούς και μέσους που θα τον βγάζουν συνέχεια εκτός τροχιάς όταν θα έχει μπάλα. Τα τελειώματα του στην αντίπαλη εστία είναι ακόμα εφηβικά. Να δει τι έγινε με τον Τζόλη που του φούσκωσαν τα μυαλά οι μάνατζερ και οι ΑΡΔ και άσχετα αν για ένα καλό εξάμηνο πήρε καλό συμβόλαιο, σήμερα είναι στον πάγκο μιας ομάδας της Championship και παίζει μέχρι 15΄.
Ο Ντέλιας πρέπει να μείνει εδώ για άλλες δύο τουλάχιστον αγωνιστικές περιόδους, να δουλέψει το σώμα του και τις αδυναμίες του, να δείξει πρόσωπο στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά ματς και μετά να δει για ψηλότερα. Αν τώρα πάει π.χ. στην Μίλαν θα βλέπει το Σαν Σίρο στην τηλεόραση, θα τρέχει δανεικός σε κάτι Σπέτσια ή ακόμα και Β΄ Ιταλίας και εκεί θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
Ο Ντέλιας πρέπει να μείνει εδώ για άλλες δύο τουλάχιστον αγωνιστικές περιόδους, να δουλέψει το σώμα του και τις αδυναμίες του, να δείξει πρόσωπο στα ντέρμπι και στα ευρωπαϊκά ματς και μετά να δει για ψηλότερα. Αν τώρα πάει π.χ. στην Μίλαν θα βλέπει το Σαν Σίρο στην τηλεόραση, θα τρέχει δανεικός σε κάτι Σπέτσια ή ακόμα και Β΄ Ιταλίας και εκεί θα είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα.
- abc_o_ karpouzas
prist64 έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Τώρα εσύ με αυτό το λεξιλόγιο είσαι παπάς και καλά ε;
και πνευματικος
και επειδη μου εδωσες την εντυπωση οτι δεν εχεις και την καλυτερη σχεση με την εκκλησια
Ευλογισον...... Και μέσα από το γήπεδο
- Amsterdamer_87
prist64 έγραψε:abc_o_ karpouzas έγραψε:Τώρα εσύ με αυτό το λεξιλόγιο είσαι παπάς και καλά ε;
και πνευματικος
Να τον πας στην γρια,στον Μακη τον Διακατο

- ΑποστόληςΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ !!!
Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να σε δω να παίζεις στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Εύχομαι να είσαι Υγιής τόσο Πνευματικά όσο και Σωματικά.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ !!!
Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να σε δω να παίζεις στον Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ.
Εύχομαι να είσαι Υγιής τόσο Πνευματικά όσο και Σωματικά.
ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ !!!
65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Η ασιστ στο γκολ ήταν αντικανονικη, κόκκινη για πολυ γρηγορο παιχνιδι.
Πεντε χαρτινοι και δεν προλαβαν να δουνε τι εκανε!
Πεντε χαρτινοι και δεν προλαβαν να δουνε τι εκανε!
- Kabamaru11
Μεγαλος αληταρας,τεραστιος!Τι εκανες εκει παλι ρε;Θα μας τρελανει αυτος..... 

-