Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Kotarski
5
4%
Λύρατζης
1
1%
Ingason
1
1%
Näsberg
1
1%
R. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Augusto
16
13%
Dantas
23
18%
Murg
2
2%
A. Zivkovic
6
5%
Κωνσταντέλιας
18
14%
Oliveira
4
3%
Narey
33
26%
Brandon
1
1%
Biseswar
17
13%
Sastre
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
F. Soares
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 128

aformes

Re: Λαμία - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aformes »

Εύκολο διπλό, με μίνι ροτειτον και όλα καλά. Θεωρώ πως το μόνο που λείπει στην ομάδα είναι η κυνικοτητα στην τελική και το γκολ. Σήμερα ευτυχώς το καθαρίσαμε πιο εύκολα το ματς και προχωράμε.

Γιατί αυριανό ματς κι εγώ χ θα ήθελα με καλή εμφάνιση βαζελου όμως. Να πέσει λίγο η ψυχολογία της χάρτινης κι αν θέλουμε να λέμε ( έστω κι από μέσα μας ) πως ελπίζουμε για πρωτάθλημα, χτυπάμε το βαζελο στη λεωφόρο, τον περνάμε κ στο κύπελλο, του γαμαμε την ψυχολογία κ κάνουμε το πρωτάθλημα άνω κάτω με γκει κ χάρτινη να έρχονται πιο μετά στην Τουμπα.

Το βασικό βέβαια είναι να κερδίζουμε εμείς όπως σήμερα, να μην πετάμε βαθμούς χωρίς λόγο κ όλα θα γίνουν με μαγ(κ)ικο τρόπο...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Η αλήθεια είναι ότι ο παίκτης που πρέπει να παίρνει χρόνο με την α΄ ομάδα είναι ο Quagliata που θα τον έχουμε μπροστά μας τα επόμενα χρόνια και όχι ο Bise που το καλοκαίρι θα μας χαιρετήσει (εύχομαι).
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Απλά μην ξαναβγάλεις το σκουφί μέχρι τον Μάιο!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ένα σχολιακι για το καυτό θέμα Μπισεσβαρ που κρατάει όρθιο ολόκληρο το φόρουμ…
Αν δεν έχουμε πώληση αντριγια ή ντελια (μακριά ΘΕΕ μου) ο Τάισον θα πάρει την θέση του μπισε για αυτά τα ποιοτικά 30 λεπτά στο τέλος (μέχρι να τον μάθει ο λουτσε και να γίνει βασικός θα έχει τελειώσει το πρωταθλημα :D )
Καλά μην χαίρεστε ο μπισε θα αναβαθμιστεί και θα πάρει την θέση του μουργκ όποτε θα ξεκινάει όταν ο Καντουρι είναι τραυματιας (πάντα δηλαδή)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μπράβο σήμερα για τη νίκη, πραγματικά γίνεται πολύ καλή δουλειά και πάλι από το τιμ που έχει μπολιάσει αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Εφόσον η διοίκηση επέλεξε να μην κάνει ακριβές μεταγραφές, έχω την απαίτηση να μπορεί να κρατάει για αρκετά χρόνια τους παίκτες που αναδεικνύει, μπας και πάρουμε κάποιους τίτλους τα επόμενα χρόνια.

Ελπίζω να έχουμε τύχη αύριο και να πέσει η διαφορά στους 7 από την κορυφή. Θεωρώ ότι αν πάμε με διαφορά -5 από την κορυφή στα πλέι οφ, έχουμε πολλές ελπίδες να το σηκώσουμε. Η ομάδα εξελίσσεται και μπολιάζει όλο και περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει σεζόν χωρίς Ευρώπη, δηλαδή μπορεί εύκολα να διαχειριστεί τις δυνάμεις της.

Σε ματς που το σκορ είναι 0-3 και μπαίνει ο Μπίσε δείχνει ξεκάθαρα τις σκέψεις του προπονητή, που θέλει να έχει ενεργό έναν παίκτη με εμπειρία, παρά έναν ακόμη νεαρό (Κουαλιάτα πχ). Ίσως για αυτό γίνεται και η μεταγραφή Τάισον. Εγώ διαφωνώ με τον προπονητή, αλλά αυτός ευθύνεται για τόσες επιτυχίες και θα σεβαστώ την επιλογή του.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4 έγραψε:Ρε μλκ Μπαρκα με μπαναρες επειδη ειπα κολλητος του Λουτσε? ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ! Το ειχαν δειξει το καλοκαιρι, και ειχε γραφτει οτι ειναι φιλοι!! :lol: :lol:
Γελαω με τον αλλο μοντ και τις απειλες στα μελη "Σε οποιον δεν αρεσει ο Μπισεσβαρ να αποχωρησει απο το φορουμ" θα ειναι η πιο ιστορικη στραβοστομια που εχει ειπωθει απο μοντ.
Και παμε στις παραθεσεις σου. Το οτι ειναι πλεον γελοιο και προκλητικο αυτο που κανει με Μπισεσβαρ, δε σημαινει οτι δε χαιρομαστε με τις νικες. Αλλα ουτε θα μας απαγορευτει να δειξουμε την αντιδραση μας σε αυτη την ΕΜΜΟΝΗ του προπονητη.
Ναι μπραβο για την εκπληκτικη εμφανιση και παμε για τιτλο, αλλα ταυτοχρονα ειναι τερμα εκνευριστικο αυτο με Μπισε. Που ακριβως ειναι η παραλογη συμπεριφορα και εκανες τις χαζες παραθεσεις, να δειξεις τι? Οτι επειδη εσυ και ο αλλος γουσταρετε αυτο που γινεται με Μπισε πρεπει να το αποδεχτουμε ολοι?
Αλλα τι λεω "οποιος δε γουσταρει Μπισε, μπουλο"

1. Τι ακριβώς καθιστά χαζές τις παραθέσεις μου;
Ο τρόπος που πάτησα τα κουμπιά; Η μούρη μου; Το περιεχόμενο των παραθέσεων; Το timing; Σε τι διαφέρουν από οποιοδήποτε άλλο quote που έχει γίνει εδώ μέσα από το 2007;

2. Ο Μαύχρος Χιόνης εκφράζει τον εαυτό του, όχι εμένα, ας απαντήσει εκείνος.

4. Αν έβαζε Biseswar από το '90, θα κάνατε οικόπεδο την Τούμπα; Αν χάναμε σήμερα, θα σκοτώνατε τον Γιώργο Σαββίδη;

Στ'αρχίδια μου ρε ποιος παίζει. Ο ΠΑΟΚ να κερδίζει, τίμια, και στα παπάρια μου αν παίζει ο Biseswar ή ο Τζίμας ή ο Nathan Sobey. Δεν είμαι Biseswar FC, ούτε Quagliata FC. Αντίθετα, είστε κάποιοι που αποδεδειγμένα δεν γουστάρετε τον Lucescu και spammάρετε γκρίνια και μιζέρια. Αλλά, επειδή η ομάδα τα πάει καλά και ένα-ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματά σας, μένετε στη χρήση του Biseswar, που (αποδεδειγμένα) δεν στερεί ΤΙΠΟΤΑ από την ΟΜΑΔΑ (η οποία είναι αυτή που θα έπρεπε να μας νοιάζει). Αυτό με επιτρέπει να χαίρομαι κάθε νίκη του ΠΑΟΚ και να απολαμβάνω κάτι όμορφο να χτίζεται. Σταδιακά, όπως κάθε τι ομαλό.

Πάρτε διαρκείας ΠΑΟΚ Β ή συνδρομή Palmeiras TV αν δεν αντέχετε να βλέπετε τον ΠΑΟΚ του Lucescu.
Πέρσι και φέτος, αυτόν τον ΠΑΟΚ έχουμε, του Lucescu. Του χρόνου μπορεί να έχουμε τον ΠΑΟΚ του Conceicao ή του Mourinho. Φέτος έχουμε τον ΠΑΟΚ του Lucescu με τα εικοσάλεπτα του Biseswar. Συγγνώμη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Α ρε Λούτσε, χάζεψες κόσμο και κοσμάκη σε άμυνες, κερκίδες και πληκτρολόγια με την ομάδα Playstation που δημιούργησες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Στ'αρχίδια μου ρε ποιος παίζει. Ο ΠΑΟΚ να κερδίζει, τίμια, και στα παπάρια μου αν παίζει ο Biseswar ή ο Τζίμας ή ο Nathan Sobey. Δεν είμαι Biseswar FC, ούτε Quagliata FC. Αντίθετα, είστε κάποιοι που αποδεδειγμένα δεν γουστάρετε τον Lucescu και spammάρετε γκρίνια και μιζέρια. Αλλά, επειδή η ομάδα τα πάει καλά και ένα-ένα καταρρίπτονται τα επιχειρήματά σας, μένετε στη χρήση του Biseswar, που (αποδεδειγμένα) δεν στερεί ΤΙΠΟΤΑ από την ΟΜΑΔΑ (η οποία είναι αυτή που θα έπρεπε να μας νοιάζει). Αυτό με επιτρέπει να χαίρομαι κάθε νίκη του ΠΑΟΚ και να απολαμβάνω κάτι όμορφο να χτίζεται. Σταδιακά, όπως κάθε τι ομαλό.

Επαναλαμβάνω και θέτω το ερώτημα στον καθένα που χαλιέται ΤΟΣΟ πολύ με τη χρήση Biseswar...
Πόσους βαθμούς στέρησε ο Biseswar φέτος από τον ΠΑΟΚ;
adman

Δημοσίευση από adman »

Αυτό δεν το ξέρουμε. Αν έμπαινε κάποιος άλλος αντί γι αυτόν ως αλλαγή, μπορεί να παίρναμε παραπάνω βαθμούς. Στην τελική, γιατί να μην πάρουμε και εμένα και ας κάθομαι πάγκο, δε θα στερήσω κανέναν βαθμό.

Για την αισθητική του φόρουμ δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Πιο κοντόφθαλμη λογική πεθαίνεις.
Αντί να βάζει κάποιο νέο παιδί που θα μπορούσε να προσφέρει, βάζει τον τελειωμένο που προσφέρει το απόλυτο μηδέν.
Αλλά είπαμε, δεν είμαστε ΠΑΟΚ εμείς.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ρε δε παει να μπει αλλαγή κ ο ίδιος ο λουτσε, ας κάνει αλλαγή κ το ζιβκο το gk να παίξει επιθετικός... μπορεί να φέρνει νίκες κ χεστηκα... χαρείτε την ομαδα ρε κ αφήστε τη γκρίνια επιτέλους. μπορεί ο λουτσε να έχει κολλήματα αλλά την ομαδα μια χαρα τη παει κ ας άργησε. Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΟΝΟ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

adman έγραψε:Αυτό δεν το ξέρουμε. Αν έμπαινε κάποιος άλλος αντί γι αυτόν ως αλλαγή, μπορεί να παίρναμε παραπάνω βαθμούς. Στην τελική, γιατί να μην πάρουμε και εμένα και ας κάθομαι πάγκο, δε θα στερήσω κανέναν βαθμό.

Για την αισθητική του φόρουμ δεν κάνουμε παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team

Σήμερα δηλαδή στο 0-3, πόσους παραπάνω βαθμούς θα παίρναμε αν έμπαινε ο Quagliata και έβαζε άλλα 2 γκολ;

Ο Lucescu βλέπει τους παίκτες κάθε μέρα. Εμείς τους βλέπουμε 95 λεπτά την εβδομάδα (γαμώ το Conference γαμώ).
Ποιος πιστεύεις ότι έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη;
Έχετε δει τον Quagliata στον ΠΑΟΚ Β; Είναι πια ΤΟΣΟ καλός, ώστε να είναι επιτακτική ανάγκη η είσοδός του σε αγώνα της πρώτης ομάδας; Γιατί δεν λέτε τόσο για Brandonjic ή Τζίμα; Εδώ βάζει Ντέλια και διαβάζαμε πριν κανένα μήνα "Τον έβαλε αναγκαστικά"..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Μπαρκα λεμε τα καλα λεμε και τα στραβα.Τι περιμενεις να κερδισεις απο Μπις ?
Ν αναστηθεί ο Μπίσε?Μικρή πιθανότητα (εχουμε δει πολλα με Λουτσε βεβαια) .
Για τι να μη παρει λεπτα ο πιτσιρικας σ ενα καθαρισμενο ματς?Με βαση οσα εχουμε δει μεχρι τωρα
δεν εχουν αδικο.Ασε να λενε .

ΥΓ Χαρείτε τη στιγμή .
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

HIGHLIGHTS:

[youtube]K6pi7288agA[/youtube]

Αυτό το site που έβαλες αρχικά, είναι στην black list μας. Δεν θα δίνουμε και απ'ευθείας link!!

Mod Team
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

O Λύρατζης είπε ότι δεν έχει κάτι σοβαρό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”