NikLiverpool έγραψε:Napoli4 έγραψε:NikLiverpool έγραψε:Aivas το σχόλιο μου δεν πήγαινε σε σένα προσωπικά.
Απλά διαβάζω ότι προσόν είναι το ότι είναι ΠΑΟΚ. Ε δεν είναι.
Και ναι είναι επιλογή του Ιβάν και για μένα είναι λάθος. Γιατί ο Ιβάν λάθη δεν κάνει;
Στο θέμα στελέχωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ πολλά.
Τεσπα λεφτά του είναι ότι θέλει ας κάνει.
Προσωπική μου άποψη ένα βήμα προς τα πίσω.
Νικ, μιλάμε για ποδοσφαιρική ομάδα
και για έναν ρόλο συμβουλευτικό στο διοικητικό συμβούλιο που δεν υπάρχουν ποδοσφαιράνθρωποι.
Ούτε αποφάσεις θα παίρνει μόνος του ο Αναστασιάδης, ούτε θα ασχολείται με τις μεταγραφές και τα συστήματα.
Δηλαδή εσύ τι προσόντα αναζητάς και ποιο προφίλ σ'αρέσει περισσότερο από του ΑΑ; Δώσε ένα παράδειγμα.
Νομίζω ότι η ανακοίνωση της πρόσληψης του τα λέει όλα. Υπεύθυνος για το project του νέου προπονητικού κέντρου.
Ε θα βρεις έναν project manager με την ανάλογη εμπειρία.
Σόρυ αλλά άμα πάω και κάνω κουβέντα με τον Άγγελο για project management, PRINCE, AGILEpm και τα άλλα εργαλεία και γνώσεις που πρέπει να έχει κάποιος για έναν τέτοιο ρόλο θα νομίζει ότι το έσκασα απο το Enterprise.
Φυσικά και δεν θα προτείνω ονόματα γιατί κανείς απο το χώρο του ΠΑΟΚ δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Επαγγελματία του είδους θα φέρεις.
Εμένα με τρομάζει αυτό που γράφεις και εσύ. Ότι θα είναι ο 'ποδοσφαιράνθρωπος΄ του ΔΣ.
Η κίνηση αυτή μου δείχνει ότι έχει το αυτί του Ιβάν. Δε νομίζω να μιλάνε για την Ουκρανία.
Κοίτα, προφανώς, και λέω προφανώς γιατί το θεωρώ αυτονόητο, ο ΑΑ δεν θα είναι αυτός που θα ηγείται τέτοιων συζητήσεων. Το πιο πιθανό είναι να δωθεί το πρότζεκτ εξ ολοκλήρου σε μια εταιρεία του εξωτερικού, όπως το γήπεδο, και απλά ο Αναστασιάδης να είναι παρόν στις συζητήσεις. Είναι δυνατόν ο Ιβάν να αφήσει πρότζεκτ 20 εκατομμυρίων στον έλεγχο του Αναστασιάδη; Εδώ παίκτη με μονοετές και 500Κ αποδοχές και δεν δίνει πλήρη έλεγχο να τον υπογράψει ο Μποτο.
Πέρα απο αυτό, στα εντελώς ποδοσφαιρικά που αποφασίζονται σε βαθμό δσ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι καλή επιλογή ο Άγγελος. Οι αποφάσεις σε αυτό το επίπεδο αφορούν το αν θα στηριχτεί ο εκάστοτε προπονητής και ΤΔ, το αν η ομάδα πρέπει να επενδύσει παραπάνω ή λιγότερα χρήματα στις ακαδημίες κλπ. Είναι ποδοσφαιρικές μεν αποφάσεις, αλλά δεν αφορούν το everyday management του αγωνιστικού.
Επίσης θεωρώ πως ο Αναστασιάδης είναι 1000 φορές καλύτερος εισηγητής για τον Ιβάν από κατι πρώην στρατηγούς και πρώην υπουργούς που ακούει κατά καιρούς για τα του ΠΑΟΚ.
Τέλος, νομίζω πως όλοι θα θέλαμε κάθε άνθρωπος που προσλαμβάνεται απο τον ΠΑΟΚ να είναι νέος, με δυνατό βιογραφικό και κορυφαίος στον τομέα του. Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει να κρίνουμε αποφάσεις σαν αυτές με γνώμονα το στάτους του ΠΑΟΚ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και σε σχέση με άλλες θέσεις εργασίες, αλλά και αποδεχόμενοι τις ιδιοτροπίες του Ιβάν στα άτομα τα οποία εμπιστεύεται. Πχ εγώ θεωρώ γραφικότητες τις επικλήσεις του ΑΑ στα θεία, ο Ιβάν μπορεί να το βρίσκει θετικό.
Πάντα δεδομένων των συνθηκών, μια χαρά πρόσληψη πιστεύω πως είναι ο Άγγελος.