Απλά σε βάθος χρόνου θα είναι 3χ καλύτερος απο τον αγαπημένο σου Φερνάντες...nunies4 έγραψε:Μαγια σας έχει κάνει ο Κουαλιατα που τον περιμένετε όλοι σαν τον Μέσι;
σσ.μόλις πάρει το λόουερ ξεκινάει.
Απλά σε βάθος χρόνου θα είναι 3χ καλύτερος απο τον αγαπημένο σου Φερνάντες...nunies4 έγραψε:Μαγια σας έχει κάνει ο Κουαλιατα που τον περιμένετε όλοι σαν τον Μέσι;
Miles έγραψε:Καλό είναι να μην ενθουσιαζόμαστε με παίχτες σε παιχνίδια όπου δεν υπάρχει καμία πίεση από τον αντίπαλο. Κανένας Σβαμπ δεν πετάει, ούτε ο Ολιβέιρα είναι ανεβασμένος επειδή έκανε δύο φάσεις.
φιλε νουνιεζ,νομιζω εξηγησαν οι περισσοτεροι για ποιο λογο διαφωνουν,κ εγω μαζι τους,nunies4 έγραψε:Ότι μετά από την σημερινή νίκη η πλειοψηφία στέκεται στο γιατί μπήκε ο Μπισε και όχι ο Κουαλιατα με ξεπερνάει.
Και γιατί όχι ο Ρικάρντο στην τελική; Σε πηγάδι κατούρησε;
Μαγια σας έχει κάνει ο Κουαλιατα που τον περιμένετε όλοι σαν τον Μέσι;
Κοιτα εκ του αποτελεσματος ο Μπισε ηταν ο χειροτερος μας παικτης. Εγω δεν ειχα καποιο προβλημα να μπει καποιος αλλος συγκεκριμενα, αλλα γενικα που μπηκε ο Μπισεσβαρ. Οχι γιατι εχω κατι με τον παικτη, αλλα γιατι τοσα χρονια οσο ναναι εχουμε καταλαβει οτι δεν ειναι και ο πιο ορεξατος παικτης του κοσμου. Σε ενα 0-3 το να προσφερε κατι θα ηταν μαλλον η εκπληξη.nunies4 έγραψε:Ότι μετά από την σημερινή νίκη η πλειοψηφία στέκεται στο γιατί μπήκε ο Μπισε και όχι ο Κουαλιατα με ξεπερνάει.
Και γιατί όχι ο Ρικάρντο στην τελική; Σε πηγάδι κατούρησε;
Μαγια σας έχει κάνει ο Κουαλιατα που τον περιμένετε όλοι σαν τον Μέσι;
Και την πρόοδο τους μπορώ να την κρίνω εγώ και εσύ από μακρυά και από το πληκτρολόγιο;Maxpaok έγραψε:Νουνιες? Για την πρόοδο που άργησε γράφουμε.
Όπως κάποια στιγμή και συ, πρόσφατα που άρχισες να έχεις τις ενστάσεις σου....
Μάλλον δεν κατάλαβες τι γράφω...Maxpaok έγραψε:Γιατί τι κάνουμε όλοι εδώ?
Εσύ τι γράφεις? Δεν είναι το δικό σου συμπέρασμα αυτό που έγραψες? Ότι όλα καλώς διαβαίνουν?
Όλα στην ώρα τους? Όταν ετοιμάζονται οι παίκτες?
Ακόμη και για την ένταξη των νεαρών?
Όλα αυτά δεν αφορούν την δική σου κρίση?
Το ίδιο κάνουμε και οι υπόλοιποι.
Η πρόοδος της ομάδας είναι συνυφασμένη με την αφετηρία της.Maxpaok έγραψε:Νουνιες? Για την πρόοδο που άργησε γράφουμε.
Όπως κάποια στιγμή και συ, πρόσφατα που άρχισες να έχεις τις ενστάσεις σου....