Ποδοσφαιρικό έγκλημα αυτό το στήσιμο! Δεν νομίζω πλέον να το φτάσει μέχρι εκείbuffalobill4 έγραψε:Ίσως τους δούμε ως αλλαγή τους παραπάνω σε αυτό το ματς για κάνα 10λεπτο. Το μόνο που ευχομαι είναι σε αυτό το 10λεπτο το ματς να μην έχει γίνει ροντέο και βγάλουμε λάθος συμπεράσματα.nunies4 έγραψε:Ολιβειρα δυσκολα, Αντριγια ιωση, Νταγκλας ενοχλησεις στον τετρακεφαλο....
Τα ονειρα της πλειοψηφιας του λαου του ΠΑΟΚ για μια 11αδα με Κουαλιατα, Ντελια, Φελιπε Σοαρες ολο και πιο κοντα
Κατά τα άλλα αν δεν παίξουν οι προαναφερθέντες, ο καντουρι θα πάει αριστερά, ο Σβαμπ στο κέντρο με 10αρι τον νταντας και ο μπισε μπροστά. Προσωπικά διαφωνώ με αυτες τις επιλογές αλλά αφού ο προπονητής επιλέγει, αυτός θα κριθεί.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9/10 16:30 Novasports Prime
-
- Επικοινωνία:
Re: ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ, Κυρ 9/10 4:30 μμ, Novasports Pri
- theodorsalonika
τωρα που λειπει ο κουλιερακης..ας βαλει τον καντουρι σεντερμπακ...μαζι με ολα τα αλλα...και αμα βαλει το τερματοφυλα ζισκοβιτς στην θεση του αλλου ζισκοβιτς ,του πουστη..ιδιο ονομα που να το καταλαβουν οι οχθροι!!!!

Ναι, ο Λουτσέσκου την αφήσε χωρίς ενίσχυση την ομάδα..Λεμεσος4 έγραψε:Ετσι οπως τα εκανε ο Λουτσεσκου ειναι τραγωδια. Τον βασανιζει το ποδοσφαιρο δεν τον τιμωρει. Εχει την αναγκη παικτων που τους απαξιωσε ο ιδιος, δεν εχουν ψυχολογια, ουτε αγωνιστικο ρυθμο. Οι (πρωην) παικτες που πονταρε αδυνατουν να τον βοηθησουν για διαφορετικους λογους. θυματα η ομαδα και οι οπαδοι της τρικυμιας Λουτσεσκου. Ο θεος να βαλει το χερι του. ΠΑΟΚ χωρις δεκαρι φορ και μπακ. Παρακαλατε να παιξουν Κωνσταντελιας ο Τσαουσης Σοαρεζ ή κανενας αλλος μικρος το παιχνιδι της ζωης τους μπας και σωθουμε ως παρακατω. Τρατζικ μεχρι αηδιας.
Κατα τ αλλα εδώ ισχύει το κλασικό.. όποιος δεν παίζει είναι πάντα ο καλύτερος, μέχρι να παίξει και να γίνει ο χειρότερος, και να γίνει πάλι καλύτερος αυτός που κράζαμε πριν.
Το απυθμενο κομπλεξ που βγάζετε πλέον συγκεκριμένοι απέναντι στον Ραζβαν έχει αρχίσει να καταντάει εμετικό.
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την κριτική και δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες.
Αυτό το πράγμα όμως δεν είναι κριτική.
Ποσο μάλιστα απέναντι σε έναν προπονητή που μέσα στις 3 χρονιές που οδήγησε την ομαδα κατάφερε τα εξής:
- 2/3 πρωταθλήματα
- 2/3 κύπελλα (με παρουσία σε 3 τελικούς)
- 8 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το οποίο αποδεικνύεται και φέτος με την παρουσία των άλλων πόσο "εύκολο" είναι για ελληνική ομάδα.
Πως το έχει πει ο καραφλοκορακας;
Ε σε πιάνει μια αηδία!!!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με την κριτική και δεν υπάρχουν ιερές αγελάδες.
Αυτό το πράγμα όμως δεν είναι κριτική.
Ποσο μάλιστα απέναντι σε έναν προπονητή που μέσα στις 3 χρονιές που οδήγησε την ομαδα κατάφερε τα εξής:
- 2/3 πρωταθλήματα
- 2/3 κύπελλα (με παρουσία σε 3 τελικούς)
- 8 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, το οποίο αποδεικνύεται και φέτος με την παρουσία των άλλων πόσο "εύκολο" είναι για ελληνική ομάδα.
Πως το έχει πει ο καραφλοκορακας;
Ε σε πιάνει μια αηδία!!!
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"Βάλε" και τον mailo να το γράψει...paok düsseldorf έγραψε:Εγω βλεπω χατ τρικ του μπισεΑποστόληςΑ έγραψε:Λοιπόν έχουμε και λαίμαι: Δύο γκολ ο Biseswar και ένα ο Oliveira (ο δεύτερος θα αντικαταστήσει τον πρώτο).
Τα δημόσια πρόσωπα καλοπροαίρετα ή κακοπροαίρετα κρίνονται.
Με την σειρά τους και η δημόσιες κριτικές που αφορούν σε δημόσια πρόσωπα κρίνονται και αυτές από τους αναγνώστες τους είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα.
Πρότεινα πρόσφατα στους διαχειριστές, να μπει ψήφος συμφωνίας ή διαφωνίας κάτω από κάθε σχόλιο, ώστε να μειωθούν οι ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών (των τάχα μου καλοπροαίρετων και των τάχα μου κακοπροαίρετων) και να αποκτήσουν έστω με αυτόν τον τρόπο φωνή και περίπου 20 χιλιάδες μέλη που κάθονται στην αφάνεια των 0 έως 150 απαραίτητων σχολίων που χρήζουν προέγκρισης και αποτελούν εμπόδιο, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Όσοι δεν αντέχουν τις κριτικές (καλοπροαίρετες ή κακοπροαίρετες) συγκεκριμένων μελών, καλό θα είναι, για την ψυχική τους υγεια, να πατήσουν ignore.
Εγώ προσωπικά το έχω πατήσει μόνο για ένα μέλος (γεια σου Κωστάκη) και θα ήθελα να το πατήσω και για έναν υπάλληλο της ΠΑΕ (γεια σου Ράζβαν) αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου.
Υ.Γ. psychoman σε διαβάζω, αλλά σε γράφω κανονικά!
Με την σειρά τους και η δημόσιες κριτικές που αφορούν σε δημόσια πρόσωπα κρίνονται και αυτές από τους αναγνώστες τους είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα.
Πρότεινα πρόσφατα στους διαχειριστές, να μπει ψήφος συμφωνίας ή διαφωνίας κάτω από κάθε σχόλιο, ώστε να μειωθούν οι ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών (των τάχα μου καλοπροαίρετων και των τάχα μου κακοπροαίρετων) και να αποκτήσουν έστω με αυτόν τον τρόπο φωνή και περίπου 20 χιλιάδες μέλη που κάθονται στην αφάνεια των 0 έως 150 απαραίτητων σχολίων που χρήζουν προέγκρισης και αποτελούν εμπόδιο, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
Όσοι δεν αντέχουν τις κριτικές (καλοπροαίρετες ή κακοπροαίρετες) συγκεκριμένων μελών, καλό θα είναι, για την ψυχική τους υγεια, να πατήσουν ignore.
Εγώ προσωπικά το έχω πατήσει μόνο για ένα μέλος (γεια σου Κωστάκη) και θα ήθελα να το πατήσω και για έναν υπάλληλο της ΠΑΕ (γεια σου Ράζβαν) αλλά δυστυχώς δεν περνάει από το χέρι μου.
Υ.Γ. psychoman σε διαβάζω, αλλά σε γράφω κανονικά!
- Μπαρκαρούτσος
1/1 και ταμείο να πάμε διακοπές Άλπεις σε 5στερο το χειμώνα.
Η μόνη χαρά φέτος θα έρθει από τη μπασκετάρα!
Η μόνη χαρά φέτος θα έρθει από τη μπασκετάρα!
Το περιεργο θα ηταν να απαντουσες...αλλα δεν μπορεις γιατι θα εκτεθεις.
- Μπαρκαρούτσος
- paokovios1974
Re: ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 9/10 16:30 Novasports Prime
Καντουρι στον αουγκουστο
Καργας στον ναςμπεργκ
μπισεσβαρ στον αντριγια
ΕΥΚΟΛΑΚΙ
Α και εκτος αποστολης ραφα φελιπε σοαρες γιατι ετσι μας αρεσει
Καργας στον ναςμπεργκ
μπισεσβαρ στον αντριγια
ΕΥΚΟΛΑΚΙ
Α και εκτος αποστολης ραφα φελιπε σοαρες γιατι ετσι μας αρεσει
Εδώ είναι το σάιτ που μπαίνουμε και κράζουμε τον ΠΑΟΚ?
Άντε Λεβαδειακάρα, σκίστους τον πάτο
Άντε Λεβαδειακάρα, σκίστους τον πάτο
αυτη την φορα θα παιξουμε χαλια
ουτε συνδιασμοι, ουτε τιποτα
μια μονο ευκαιρια σ ολο το παιχνιδι θα κανουμε
ο Μπισε θα βαλει το γκολ και αντε γεια...
το φορουμ θα γκρινιαζει αλλα η ουσια θα ειναι οι 3 βαθμοι
ουτε συνδιασμοι, ουτε τιποτα
μια μονο ευκαιρια σ ολο το παιχνιδι θα κανουμε
ο Μπισε θα βαλει το γκολ και αντε γεια...
το φορουμ θα γκρινιαζει αλλα η ουσια θα ειναι οι 3 βαθμοι
- falconakis
Φτάνει η γκρίνια ρε παιδιά...
Εμπρός Αιτε Δικεφαλε!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Εμπρός Αιτε Δικεφαλε!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- kataramenos5
Για την Πεμπτη λες ε?τσιριγωτης έγραψε:Ακριβώς.. πόσο αλλάξαμε,να είμαστε ευχαριστημένοι που είχαμε εύστοχες πάσες (οι περισσότερες προς τα πίσω) χωρίς να μας πειράζει η πουτσα που φάγαμε