Europemania II
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
- Darklord5467
- ΑποστόληςΑ
Re: Europemania II
Το παλικάρι είναι κορυφή! Τι να λέμε τώρα!
Σε λίγα χρόνια μπορεί ακόμη και να με φτάσει...
Σε λίγα χρόνια μπορεί ακόμη και να με φτάσει...
Mitsospaoki4
Ευχαριστώ φίλε,ας το ελπίσουμε!
Γέρο μου,σε ευχαριστώ πολύ!
Τίποτα το ιδιαιτερο δεν ετοιμάζω,αυτά που έγραφα στο 1ο με μαζεμένες τις γενικές πληροφορίες στις πρώτες σελίδες!
Αποστόλη Σε ευχαριστω!
2) Το ΙΙ δεν είναι αριθμός
Είναι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σαν της ζουμπολίας,αλλά μικρό και σεμνό!

Ευχαριστώ φίλε,ας το ελπίσουμε!
Γέρο μου,σε ευχαριστώ πολύ!
Τίποτα το ιδιαιτερο δεν ετοιμάζω,αυτά που έγραφα στο 1ο με μαζεμένες τις γενικές πληροφορίες στις πρώτες σελίδες!
Αποστόλη Σε ευχαριστω!
1) Δεν θυμάμαι να παραπονιέσαι για το 1ο άλμπουμ των Ημισκουμπρίων--->30 χρόνια ΕπιτυχίεςΑποστόληςΑ έγραψε:Για να υπάρχει Europemania II θα πρέπει να έχει προηγηθεί το Ι.
2) Το ΙΙ δεν είναι αριθμός
Είναι ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ σαν της ζουμπολίας,αλλά μικρό και σεμνό!
Μην γράφεις πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν ποτέΑποστόληςΑ έγραψε: Σε λίγα χρόνια μπορεί ακόμη και να με φτάσει...

- kataramenos5
Δε ξερω τι νοημα εχει ηξεναγηση στο site ή η διερευνηση του πως και του γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε,ομως συμφωνω απολυτα με τα παραπανω εκτος του " σε 50 χρονια". Δε θα προλαβω ρε φιλε.Doomlord4 έγραψε:--------------------------------------------------------------------
[
Η 1η παρουσία στους ομίλους C.L δεν είναι ο Στόχος
Είναι το Βήμα
Το βήμα παραπάνω
Στόχος κάθε μεγάλης ομάδας πρέπει να είναι η κατάκτηση της ΚΑΘΕ διοργάνωσης που συμμετέχει
Αυτή θα πρέπει να είναι η νοοτροπία μας.
Κι αν σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε αποκλεισμούς στους 16 στους 8 στους 4 του C.L,θα είναι κάτι που θα το αντέξουμε.
Μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας σε 10 σε 20 σε 50 χρόνια
Χρονια το γραφω, απ το 2010 που πρωτομπηκα, στα @@@ μου το βρωμο πρωταθλημα κι οι μαστραπδες. Η ευρωπη σε κανει μεγαλο συλλογο, σου δινει αναγνώριση και καταξιωση. Αυτη ειναι τ ονειρο. Γιατι για καποιους περίεργους σα κι εμενα το γκολ του Ζηση στο Χαιμπουρι ηταν η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης τους.
-
Ευχαριστώ Κόμη μου!!
Ο προηγούμενος τίτλος ήταν σιδηρόδρομος
Και οι επιτυχίες μας,μικρό τρενάκι
Όσο πιο μικρός ο τίτλος τόσο το καλύτερο
Επίσης ,το -ΠΑΟΚ- εννοείται
Π.Χ
Το τόπικ μεταγραφές καλοκαιριού
λέγεται Μεταγραφές καλοκαιριού
όχι μεταγραφές καλοκαιριού του ΠΑΟΚ
ο ΠΑΟΚ εννοείται
Ο προηγούμενος τίτλος ήταν σιδηρόδρομος
Και οι επιτυχίες μας,μικρό τρενάκι
Όσο πιο μικρός ο τίτλος τόσο το καλύτερο
Επίσης ,το -ΠΑΟΚ- εννοείται
Π.Χ
Το τόπικ μεταγραφές καλοκαιριού
λέγεται Μεταγραφές καλοκαιριού
όχι μεταγραφές καλοκαιριού του ΠΑΟΚ
ο ΠΑΟΚ εννοείται

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 21 Σεπ 2022, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Bravo Doomlord
Είσαι από αυτούς που χαίρομαι να διαβάζω για να ενημερώνομαι.
Άνθρωποι σαν εσένα με όρεξη για εξειδικευμένη γνώση, σε κανονικές συνθήκες εργάζονται σε ομάδες η γραφεία παροχής τέτοιων υπηρεσιών.
Σε μας βέβαια οι θέσεις είναι μονίμως πιασμένες, όχι από ικανούς, αλλά από εμπιστους. Έτσι βαπτιζουν τους υπαλλήλους που δεν κάνουν τίποτα. Έναν Αρωνιαδη είχαμε και μας έφυγε τον φύγαμε.....
Καλή συνέχεια.....
Άνθρωποι σαν εσένα με όρεξη για εξειδικευμένη γνώση, σε κανονικές συνθήκες εργάζονται σε ομάδες η γραφεία παροχής τέτοιων υπηρεσιών.
Σε μας βέβαια οι θέσεις είναι μονίμως πιασμένες, όχι από ικανούς, αλλά από εμπιστους. Έτσι βαπτιζουν τους υπαλλήλους που δεν κάνουν τίποτα. Έναν Αρωνιαδη είχαμε και μας έφυγε τον φύγαμε.....
Καλή συνέχεια.....
Η ξενάγηση έχει τεράστιο νόημαkataramenos5 έγραψε:Δε ξερω τι νοημα εχει ηξεναγηση στο site ή η διερευνηση του πως και του γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε,ομως συμφωνω απολυτα με τα παραπανω εκτος του " σε 50 χρονια". Δε θα προλαβω ρε φιλε.
Χρονια το γραφω, απ το 2010 που πρωτομπηκα, στα @@@ μου το βρωμο πρωταθλημα κι οι μαστραπδες. Η ευρωπη σε κανει μεγαλο συλλογο, σου δινει αναγνώριση και καταξιωση. Αυτη ειναι τ ονειρο. Γιατι για καποιους περίεργους σα κι εμενα το γκολ του Ζηση στο Χαιμπουρι ηταν η πιο ευτυχισμενη στιγμη της ζωης τους.
Θα πάρει μέρες,αλλά θα τελειώσω κάποια στιγμή τις 3 πρώτες σελίδες
Ένας από τους στόχους μου το 2009 ήταν 13 χρόνια μετά,πέρα από τις πάμπολλες επιτυχίες στην Ευρώπη
να υπάρξουν/ξεπηδήσουν και 20-30-40 αναλυτές στο site καλύτεροι κι από εμένα
Ας πουμε να πλησίαζαν το επίπεδο του Αποστόλη...
Νομίζω πως απέτυχα, σε πολλά θέματα
Γράφω σε 10 20 σε 50 χρόνια
Θα μπορούσα να γράψω κατάκτηση C.L σε 10 χρόνια...σκέτο,αλλά η γραφή αυτή θα προκαλούσε γέλια,ειδικά όταν τα τελευταία 3 χρόνια κάνουμε βήματα προς τα πίσω.
Πως να πάρουμε το C.L σε 10 χρόνια,όταν ο μέσος ΠΑΟΚτσης (και όχι μόνο) αποκλείεται από την Λέφσκι και στο τέλος της ημέρας λέει:
Δε βαριέσαι,καλύτερα
Να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα....
Θλίψη
Και η υπογραφή μου,η τεράστια απάντηση
Δεν θα το δήλωνε αυτό ο Ιβαν,αν δεν υπήρχαν κι αυτοί
Βαρέθηκα τόσες δεκαετίες να βλέπω την ΠΑΕ με τα 3ετή της πλάνα και τα χτισίματά της
Ας κάνει κάποιος άνθρωπος με όραμα ένα 12ετές πλάνο,που θα καταλήγει στην απόλυτη κορυφή
Κι αν αποτύχουμε,μπορεί να μας έχουν μείνει
5-6 Πρωταθλήματα
2-3 Conference
1 Europa League
και 2-3 φορές στους 16 του Champions League
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Τετ 21 Σεπ 2022, 15:45, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
ευχομαι να κανεις πολλες αναλυσεις,μετα απο ευρωπαικες νικες
καλοτάξιδο και καλο κουραγιο
καλοτάξιδο και καλο κουραγιο
Ευχαριστώ φίλε μουnikpap1926 έγραψε:Bravo Doomlord
Καλή συνέχεια.....

Όπως έχω πει πάρα πολλές φορές,θα ήταν ωραίο πράγματα να κάνεις το χόμπι σου δουλειά
Τέλειο!
Από τις αναλύσεις που κάνω όμως,αν δούλευα στην ΠΑΕ θα είχα 3...4...5....10 μέρες θέλετε;
Βαριά βαριά βαριά 15 μέρες απασχόλησης;
Τις υπόλοιπες 350 μέρες; θα ήμουν κηφήνας που θα άρμεγα;
ΔΕΝ χρειάζομαι στην ΠΑΕ
Χρειάζεται ένας άνθρωπος της ΠΑΕ με με 5-6 αρμοδιότητες,να προσθέσει άλλη μία
Ή να μεταφέρονται κάποιες σημαντικές πληροφορίες από τις εδώ αναλύσεις στην ΠΑΕ
Το ζουμί δηλαδή
Χρειάζεται 2 φορές τον χρόνο να ενημερώνονται οι ποδοσφαιριστές για όλες τις λεπτομέρειες
και την επιπλέον σημαντικότητα των αγώνων και των βαθμών
Η ανάλυση που γράφω αυτές τις μέρες,έχει να κάνει με το τι θέλουμε από Τρίτες ομάδες
Ποιες ομάδες θέλουμε να αποτύχουν στα Ευρωπαϊκά κύπελλα και στα πρωταθλήματά τους.
Πληροφορίες που δεν μπορούν να χρησιμεύσουν στην ΠΑΕ,αφού δεν είμαστε ...Ισπανία να μεταφέρουμε βαλίτσες στους αντιπάλους τους για να τους νικήσουν!

Είναι πληροφορίες και αναλύσεις που στο 80% θα έβρισκαν κοινό που δεν μπορεί σήμερα καν να φανταsτεί πως υπάρχουν.
Απλά δεν είμαι ΑΡΔ, ούτε...influencer

οπότε οι αναλύσεις μένουν εδώ μέσα για τα μάτια 100-200-300 συνοπαδών