Σταυρος Σαραφης - Καισαρας του ΠΑΟΚ
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
- constadine
Re: Σταυρος Σαραφης - Καισαρας του ΠΑΟΚ
Καλό παράδεισο Καίσαρα. Ήσουν από τις πολύ λίγες σημαίες του ΠΑΟΚ
-
Καλό ταξίδι Καίσαρα.Ενας παίκτης που σαν φυσιογνωμία και άνθρωπος μας έκανε ΠΑΟΚ.Σ ευχαριστώ για όλα μέσα απ'τήν καρδιά μου.
Καλό ταξίδι κυρ Σταύρο, καλό παράδεισο κι όποτε γουστάρεις ρίχνε καμιά ματιά από κει ψηλά στον ΠΑΟΚ που τόσο αγάπησες, παρέα με το στερνοπούλι σου το Νίκο.
Αιωνία σου η μνήμη Καίσαρα...
Αιωνία σου η μνήμη Καίσαρα...
-
- Dark Knight
Αιωνία σου η μνήμη μέγιστε Σταύρο Σαράφη! Σ' ευχαριστούμε για όλα!
- Aureliano Buendia
136 παστέλια στο ελληνικό πρωτάθλημα μονάχα με την ιερή ασπρόμαυρη φανέλα.
Ρεκόρ σχεδόν καταδικασμένο να παραμείνει ακατάρριπτο, έτσι οπως λειτουργεί το modern football.
Εικόνες παγωμένες στον χρόνο, που σχεδόν σου μιλάνε, όπως η αιώρηση δευτερόλεπτα προτού καρφώσει την εστία της Μίλαν.
Από τη στιγμή που αποσύρθηκε, δεν έγινε ποτέ μαϊντανός των ΜΜΕ, δεν επιδόθηκε σε παραγοντιλίκι, δεν το έπαιξε ποτέ ξερόλας, δεν επιζήτησε τη δημοσιότητα, δεν ζητιάνεψε χαρτζιλίκι πατώντας στο όνομά του.
Κι όποτε του ζητήθηκε, υπηρέτησε την ομάδα από κάθε πόστο.
Αληθινά σπουδαίος. Αληθινό πένθος για όσους βιώνουν τον ΠΑΟΚ ως κομμάτι του εαυτού τους.
Γιατί σήμερα αποχαιρετούμε ένα πολύτιμο κομμάτι του ΠΑΟΚ, άρα και ένα κομμάτι του εαυτού μας.
Άβε, Καίσαρ.
Ρεκόρ σχεδόν καταδικασμένο να παραμείνει ακατάρριπτο, έτσι οπως λειτουργεί το modern football.
Εικόνες παγωμένες στον χρόνο, που σχεδόν σου μιλάνε, όπως η αιώρηση δευτερόλεπτα προτού καρφώσει την εστία της Μίλαν.
Από τη στιγμή που αποσύρθηκε, δεν έγινε ποτέ μαϊντανός των ΜΜΕ, δεν επιδόθηκε σε παραγοντιλίκι, δεν το έπαιξε ποτέ ξερόλας, δεν επιζήτησε τη δημοσιότητα, δεν ζητιάνεψε χαρτζιλίκι πατώντας στο όνομά του.
Κι όποτε του ζητήθηκε, υπηρέτησε την ομάδα από κάθε πόστο.
Αληθινά σπουδαίος. Αληθινό πένθος για όσους βιώνουν τον ΠΑΟΚ ως κομμάτι του εαυτού τους.
Γιατί σήμερα αποχαιρετούμε ένα πολύτιμο κομμάτι του ΠΑΟΚ, άρα και ένα κομμάτι του εαυτού μας.
Άβε, Καίσαρ.
Ευχαριστουμε....
Αθανατος..
Ευλογημενοι οσοι σε ζησαμε απο κοντα....
Αθανατος..
Ευλογημενοι οσοι σε ζησαμε απο κοντα....
Καλό παράδεισο. Ο συγχωρεμένος ο πατέρας μου , προσπαθούσε να μου εξηγήσει πως έκανε ο Καίσαρας τα άλματα και έβαζε τα γκολ με κεφαλιές και οχι μονο. Μου είχε γνωρίσει σε ένα ταξίδι στο νόμο Καβάλας και τον Δημήτρη Παρίδη λέγοντας ότι ήταν ο πιο γρήγορος εξτρεμ. Μου μιλούσε για τον Φουντουκιδη που μόνο στην όψη του οι αντίπαλοι έχαναν το κουράγιο τους και ότι στο έμπαινε Γιουτσο υπήρχε η απάντηση από τους ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ δεν μπορώ υπάρχει ο Φουντουκιδης.
Η μεγάλη ομάδα του 1970 που εμείς γνωρίσαμε από τις αφηγήσεις και τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.
Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ειδικά στην οικογένεια του Σαράφη.
Η μεγάλη ομάδα του 1970 που εμείς γνωρίσαμε από τις αφηγήσεις και τα ασπρόμαυρα στιγμιότυπα.
Συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ και ειδικά στην οικογένεια του Σαράφη.