ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
- WeWillRockYou
Re: ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 18/9-19:00, cosmotesportsHd
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Μπαλογιάννη.
Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του καθώς παίζει σε θέση που πονάμε γενικά.
Είναι από τις περιπτώσεις που αξίζει να παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του καθώς παίζει σε θέση που πονάμε γενικά.
Ιδανική ενδεκάδα για εμένα (την οποία κατά ελάχιστα είδα κάποια λεπτά στον αγώνα με Λαμία):
Κοράρσκι
Ίνγκα - Κουλιεράκης
Λύρα - Τσαούσης/Ράφα
Κούρτιτς - Ντάντας
Φελίπε
Νάρεϊ - Ζίβκο
Τόμας.
Κοράρσκι
Ίνγκα - Κουλιεράκης
Λύρα - Τσαούσης/Ράφα
Κούρτιτς - Ντάντας
Φελίπε
Νάρεϊ - Ζίβκο
Τόμας.
Αντικειμενικα μεχρι στιγμης η χειροτερη ομαδα στο πρωταθλημα. Μακραν.
Πραγμα που κανει το παιχνιδι ακομα πιο δυσκολο γιατι ειναι must win. Αν κερδισεις ειναι απο τα ματς που υπολογιζες ετσι και αλλιως. Αν χασεις θα εχει ολιγον τι εσωστρεφεια και μαλιστα για αρκετες μερες λογω της διακοπης...
Για εμενα υγιης Καντουραρος σημαινει 11αδα σαν 10αρι.
Κατα τα αλλα Ζιφκο αντι Μπισε και παραδοξως θα αφηνα και τον Ολιβειρα.
Πραγμα που κανει το παιχνιδι ακομα πιο δυσκολο γιατι ειναι must win. Αν κερδισεις ειναι απο τα ματς που υπολογιζες ετσι και αλλιως. Αν χασεις θα εχει ολιγον τι εσωστρεφεια και μαλιστα για αρκετες μερες λογω της διακοπης...
Για εμενα υγιης Καντουραρος σημαινει 11αδα σαν 10αρι.
Κατα τα αλλα Ζιφκο αντι Μπισε και παραδοξως θα αφηνα και τον Ολιβειρα.
0-1 Κουλιερακης κεφαλιά παιχτε το από τώρα.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά εισιτήρια είπαν ότι δεν θα δώσουν σε εμάς γνωρίζει κάποιος αν αυτό μπορεί να αλλάξει εστω λίγο πριν τον αγώνα, πάντως για να μπεις μεμονωμένα από ότι βλέπω ζητάνε καπέλο 10 ευρώ για ετήσια κάρτα του Όφη. Για την θύρα 1 σκέφτομαι πέταλο
Αυτο το ειπες κι την προηγουμενη βδομαδα; Καποιος το ειπε το πονταρα κ εχασα [FACE WITH TEARS OF JOY] Θα ριξω και αυτην την αγωνιστικηParolos έγραψε:0-1 Κουλιερακης κεφαλιά παιχτε το από τώρα.
- navigator11
Τσούκου τσούκου, παιχνίδι το παιχνίδι, πάμε για άλλους 3 βαθμούς. Αθόρυβα και αποτελεσματικά. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα τα καταφέρουμε.
Κομβικό το ματς καθώς η νίκη θα επιφέρει ηρεμία και θα καταλαγιάσει κάπως όλο αυτό το αρνητικό κλίμα.
Ακολουθούν 2 βδομάδες διακοπή μετά ώστε η ομάδα να δουλέψει απερισπαστη για το ντέρμπι με τον βαζελο.
Νίκη έστω και με μισό μηδέν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακολουθούν 2 βδομάδες διακοπή μετά ώστε η ομάδα να δουλέψει απερισπαστη για το ντέρμπι με τον βαζελο.
Νίκη έστω και με μισό μηδέν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένω κατά βάση αμυντική προσήλωση και ελάχιστες ευκαιρίες απο τους αντιπάλους...στην ανασταλτική μας ικανότητα θα κριθεί το παιχνίδι...
- NikLiverpool
Είπα την προηγούμενη βδομάδα 1-0 με Κουρτιτς. Μόνο το λεπτό δεν πέτυχα.
Λοιπόν 0-2 είναι το ματσακιον. Μπραντον και Ναρει.
Λοιπόν 0-2 είναι το ματσακιον. Μπραντον και Ναρει.
Έχει προσφορά 1+1 με κοσμοτε όμως οπότε αν βρεις κι άλλον βγαίνουν 25€ τα δύο εισιτήριαBerry4 έγραψε:Παιδιά εισιτήρια είπαν ότι δεν θα δώσουν σε εμάς γνωρίζει κάποιος αν αυτό μπορεί να αλλάξει εστω λίγο πριν τον αγώνα, πάντως για να μπεις μεμονωμένα από ότι βλέπω ζητάνε καπέλο 10 ευρώ για ετήσια κάρτα του Όφη. Για την θύρα 1 σκέφτομαι πέταλο
edit: άκυρο, φέτος με 1 κάρτα οφη παίρνεις 1 εισητήριο. Πέρσι με μια κάρτα είχα πάρει πιο πολλά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Afanas την Σάβ 17 Σεπ 2022, 00:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πιστεύω ότι είναι καιρός να σκοράρει ο Ινγκασον,δε το έχει κάνει φέτος.
Αίμα και άμμος θα είναι το ματσάκι,ελπίζω να προηγηθουμε και γρήγορα.
Αίμα και άμμος θα είναι το ματσάκι,ελπίζω να προηγηθουμε και γρήγορα.
- thodoris31
Παιδιά μια ερώτηση ακόμα στο γήπεδο φέτος μπαίνουμε πάλι με πιστοποιητικό νοσησης ή εμβολιασμού με self test δεν μπορούμε να μπούμε? Επειδή λήγει σήμερα το πιστοποιητικό νοσησης μου κ ήθελα να πάω Ηράκλειο
-