Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού ΙV
Ε οταν βαφτιζουμε αλλους και αλλους καποιος που εχει και 40 συμμετοχες με την Πορτο και ηταν βασικος στα τελευταια παιχνιδια φανταζει σουπερ σταρ...Απο εκει και περα μπανε μπορει οι περισσοτεροι να συμμεριζομαστε την ανησυχια σου αλλα ρε φιλε απλα δεν γινεται να μην γινει καποια εξτρα κινηση,εκτος των αλλων θα εκτεθει ο ιδιος ο Σαββιδης.
Αυτά που περιγράφει ο Ραζβαν για το 10αρι που θέλει, όπως μπουκαδόρος, καλός στο 1 με 1, πολύ καλό κράτημα μπάλας και τελείωματα και πίεσης ψηλά, με συγχωρείται αλλά ο Κουαλιάτα δεν τα έχει.
Το παιδί δίνει και κόβει μέσα ή από αριστερά με την μπάλα κοβεί προς τα μέσα, πασάρει ή σουτάρει.
Το παιδί δίνει και κόβει μέσα ή από αριστερά με την μπάλα κοβεί προς τα μέσα, πασάρει ή σουτάρει.
Τον θέλαμε πριν 3 χρόνια;
Δε το θυμάμαι καθόλου.
Χαφ αυτή τη στιγμή πάντως,δε χωράει ούτε για πλάκα,ακόμα και αν αποδεσμευτεί-πουληθεί ένας,αν φύγουν δύο τότε ναι.
Παιδιά τα κουκιά είναι μετρημένα, μια εβδομάδα έμεινε για τις προσθήκες,μετά δε βλέπω να γίνεται κάτι.
Δε το θυμάμαι καθόλου.
Χαφ αυτή τη στιγμή πάντως,δε χωράει ούτε για πλάκα,ακόμα και αν αποδεσμευτεί-πουληθεί ένας,αν φύγουν δύο τότε ναι.
Παιδιά τα κουκιά είναι μετρημένα, μια εβδομάδα έμεινε για τις προσθήκες,μετά δε βλέπω να γίνεται κάτι.
Bane κι εμένα με προβληματίζει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό μεταγραφικό νέο.
Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν μια ομάδα ψάχνει πάντα βγαίνουν 2-3 ονόματα. Έστω και σαν υποθέσεις που δεν προχώρησαν.
Η απόλυτη νηνεμία που επικρατεί δεν είναι καλός οιωνός.
Ας ελπίσουμε ότι η δουλειά γίνεται με άκρα μυστικότητα και το όνομα θα ακουστεί λίγο πριν κλείσει ή ακόμα καλύτερα όταν κλείσει.
Από την άλλη συμφωνω με τον Josh, δεν γίνεται μετά τις δηλώσεις τόσο του Ιβαν όσο και του Ραζβαν να μην έρθει παίχτης.
Δηλαδή αν δεν έρθει θα είναι ο ορισμός του "βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου".
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξέρουμε πολύ καλά ότι όταν μια ομάδα ψάχνει πάντα βγαίνουν 2-3 ονόματα. Έστω και σαν υποθέσεις που δεν προχώρησαν.
Η απόλυτη νηνεμία που επικρατεί δεν είναι καλός οιωνός.
Ας ελπίσουμε ότι η δουλειά γίνεται με άκρα μυστικότητα και το όνομα θα ακουστεί λίγο πριν κλείσει ή ακόμα καλύτερα όταν κλείσει.
Από την άλλη συμφωνω με τον Josh, δεν γίνεται μετά τις δηλώσεις τόσο του Ιβαν όσο και του Ραζβαν να μην έρθει παίχτης.
Δηλαδή αν δεν έρθει θα είναι ο ορισμός του "βάζω τα χεράκια μου και βγάζω τα ματάκια μου".
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- theodorsalonika
iasoiako έγραψε:Αυτά που περιγράφει ο Ραζβαν για το 10αρι που θέλει, όπως μπουκαδόρος, καλός στο 1 με 1, πολύ καλό κράτημα μπάλας και τελείωματα και πίεσης ψηλά, με συγχωρείται αλλά ο Κουαλιάτα δεν τα έχει.
Ποιος τα χει αυτά;και πόσο κάνει;
- Sick Bastard
για τα bold, νομίζω ότι τα πάντα είναι εξηγήσιμα αρκεί να μην το δει κάποιος μεμονωμένα.obanebane έγραψε:Όπου και να κοιτάξεις δεν υπάρχει καμία είδηση για ΠΑΟΚ,δε θέλω να την χαλάσω σε κανέναν,αλλά πρέπει να αρχίσουμε να κρατάμε μικρό καλάθι.
Αυτά που γράφει ο iasoiako έχουν λογική,το ροστερ είναι υπεράριθμο και κάποιοι παίχτες που στοίχισαν πολλά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι στις πατρίδες τους διακοπές (Ζαμπα,Μουργκ,Νινουα) και δεν παίρνουν μέρος σε καμία προπόνηση της πρώτης ή της δεύτερης ομάδας.
Κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα.
Το σίγουρο είναι ότι ο Μποτο έχει πολύ δουλειά και περιθώρια που έχουν στενέψει πάρα πολύ.
Όπως και να έχει ότι και να γίνει,εμείς πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα και να πιστέψουμε στην νέα προσπάθεια που γίνεται.
Το να μειώνουμε παίχτες που καλά καλά δεν έχουμε δει (το κάνω και εγώ,όταν δεν έχω καθαρό μυαλό) δεν βοηθάει.
Ας μείνουμε στα λόγια του προπονητή ότι είμαστε στην αρχή της αρχής και επίσης σε αυτό που είπε ότι έγινε μια πολύ καλή προετοιμασία.
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.
Να στο πω αλλιώς, πες ότι αύριο, έρχεται ένα καλό αριστερό εξτρέμ, ένας επιθετικός/10αρι ή ότι άλλο θέλει η ομάδα τέλος πάντων.
Πιστεύεις ότι η ομάδα, ο σύλλογος καλύτερα, λειτουργεί σωστά και στα επίπεδα που πρέπει να λειτουργεί;
Εγώ δεν το πιστεύω κι από τις πρόσφατες δηλώσεις του, μάλλον ούτε ο ίδιος ο Ιβάν το πιστεύει κι ας είναι ο κύριος και βασικός υπεύθυνος.
Και πραγματικά απορώ που πολύς κόσμος συνεχίζει να πιστεύει πως το πρόβλημα του γιατί ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν πάει μπροστά από το νταμπλ αλλά κάνει συνεχώς πίσω βήματα, είναι επειδή κάθε φορά του λείπει κάτι από το ρόστερ, ή επειδή δεν κάνει τη δουλειά του ο Χ Μπότο ή ο Χ Λουτσέσκου.
Ας περιμένουμε ρε sick,δε λέω ότι έχεις άδικο, είναι όμως μια εντελώς νέα προσπάθεια.
Δε γίνονται όλα σε μια μέρα.
Το σημαντικό είναι να πιστεύουν σε αυτό που γίνεται ο προπονητής και ο πρόεδρος για να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται ο Μποτο.
Οι ανορθογραφίες είναι πολλές μετά το νταμπλ,δε λέω.
Έχει γίνει πολύ δύσκολο όμως το άθλημα,αποτυγχάνουν ομάδες κολοσσοί.
Ας ικανοποιήσουν για αρχή την επιθυμία του προπονητή και βλέπουμε.
Πάντως το ροστερ δεν είναι για τα σκυλιά, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν μερικοί ούτε οι αντίπαλοι υπερέχουν όσο πιστεύουν κάποιοι, ακόμα και ΠΑΟΚτσηδες ανάμεσα τους.
Δε γίνονται όλα σε μια μέρα.
Το σημαντικό είναι να πιστεύουν σε αυτό που γίνεται ο προπονητής και ο πρόεδρος για να πάρει τον χρόνο που χρειάζεται ο Μποτο.
Οι ανορθογραφίες είναι πολλές μετά το νταμπλ,δε λέω.
Έχει γίνει πολύ δύσκολο όμως το άθλημα,αποτυγχάνουν ομάδες κολοσσοί.
Ας ικανοποιήσουν για αρχή την επιθυμία του προπονητή και βλέπουμε.
Πάντως το ροστερ δεν είναι για τα σκυλιά, όπως θέλουν να το παρουσιάσουν μερικοί ούτε οι αντίπαλοι υπερέχουν όσο πιστεύουν κάποιοι, ακόμα και ΠΑΟΚτσηδες ανάμεσα τους.
joshua έγραψε:Ε οταν βαφτιζουμε αλλους και αλλους καποιος που εχει και 40 συμμετοχες με την Πορτο και ηταν βασικος στα τελευταια παιχνιδια φανταζει σουπερ σταρ...Απο εκει και περα μπανε μπορει οι περισσοτεροι να συμμεριζομαστε την ανησυχια σου αλλα ρε φιλε απλα δεν γινεται να μην γινει καποια εξτρα κινηση,εκτος των αλλων θα εκτεθει ο ιδιος ο Σαββιδης.
Για να δούμε ρε joshua,τα έχουμε ξανά ζήσει αυτά.
Αυτή η άκρα του τάφου σιωπή στο παρελθόν είχε γνωστά αποτελέσματα.
Αυτό που έγραψε κάποιος (Δεν θυμάμαι αν ήσουν εσύ) ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό, έχει μια καταπληκτική ικανότητα να ξενερώνει τους οπαδούς του,ήταν πραγματικά to the point ,που λένε και στο χωριό μου.
- black_star_ninja
Μα.. όλοι οι στόχοι των αντιπάλων μας ειναι παικταράδες. Και οι δικοί μας σκαρτοι..obanebane έγραψε:Αυτόν τον Μπρούνο Κόστα, που τον ειδαμε και τον βαφτισαμε παιχταρά;

- Sick Bastard
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να περιμένω κι ούτε νομίζω ότι οι παίχτες που ήρθαν είναι παλτά ή όχι, αυτό που λεω είναι πως αυτά είναι δευτερεύοντα θέματα.
Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, έχω πρόβλημα όταν εδώ και τρία, τρία χρόνια μπάνε μου, τα σχόλια στο φόρουμ κάθε καλοκαίρι είναι τόσο ίδια που μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Αυτό αντιπρόσωπεύει μια πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται στο χορτάρι αργά ή γρήγορα.
Άρα δεν είναι θέμα ονομάτων είναι θέμα λειτουργίας.
Οι ανορθογραφίες είναι πολλές όπως λες, αλλά το θέμα μου είναι, πως στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται για το ΠΩΣ έγιναν αυτές, απλά αντιμετωπίζονται θάβοντάς τες με ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα άλλο ανολοκλήρωτο πρότζεκτ που ποτέ δεν του δόθηκε χώρος είτε να αναπνεύσει είτε να καρπωθούν οι όποιοι καρποί που μπορεί να έδωσε.
Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω, έχω πρόβλημα όταν εδώ και τρία, τρία χρόνια μπάνε μου, τα σχόλια στο φόρουμ κάθε καλοκαίρι είναι τόσο ίδια που μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Αυτό αντιπρόσωπεύει μια πραγματικότητα η οποία αποτυπώνεται στο χορτάρι αργά ή γρήγορα.
Άρα δεν είναι θέμα ονομάτων είναι θέμα λειτουργίας.
Οι ανορθογραφίες είναι πολλές όπως λες, αλλά το θέμα μου είναι, πως στα δικά μου μάτια τουλάχιστον κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται για το ΠΩΣ έγιναν αυτές, απλά αντιμετωπίζονται θάβοντάς τες με ένα νέο πρότζεκτ, το οποίο έρχεται να καλύψει ένα άλλο ανολοκλήρωτο πρότζεκτ που ποτέ δεν του δόθηκε χώρος είτε να αναπνεύσει είτε να καρπωθούν οι όποιοι καρποί που μπορεί να έδωσε.
αυτος ο παιχταρας ο αριτ τι εχει κανει στους γερμαναραδες της σαλκε και δεν τον ειχαν ουτε φιλικα ,ουτε επισημα ουτε καν στον παγκο?
οχι οτι σε αυτην την ηλικια ερχεται ελλαδα αλλα ετσι παχνιδι να κανουμε
οχι οτι σε αυτην την ηλικια ερχεται ελλαδα αλλα ετσι παχνιδι να κανουμε
μεχρι 15 Σεπτεμβρη δεν πηγε;obanebane έγραψε:Τον θέλαμε πριν 3 χρόνια;
Δε το θυμάμαι καθόλου.
Τώρα τι να πω, έτσι είναι δυστυχώς.
Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι μπορεί ο Ιβάν να γέμισε τόσο πολύ με την κατάκτηση του αήττητου που έγινε και νταμπλ στην πορεία και να έχασε την καυλα που είχε ή την όρεξη αν το θέλεις αλλιώς.
Επίσης αυτό το παραλίγο στο CHL,ήταν τόσο ξενερωτικο.
Η αποστασιοποίηση του Γιώργη και αυτή εμένα μου λέει πολλά.
Αυτά όμως είναι εικασίες δικές μου.
Ότι και να λέμε, αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογία για τον σύλλογο και δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι για να τον βλάψει ποτέ.
Οπότε ας κάνουμε υπομονή.
Δε νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Ιβάν στην ομάδα.
Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές.
Είχα γράψει κάποια στιγμή ότι μπορεί ο Ιβάν να γέμισε τόσο πολύ με την κατάκτηση του αήττητου που έγινε και νταμπλ στην πορεία και να έχασε την καυλα που είχε ή την όρεξη αν το θέλεις αλλιώς.
Επίσης αυτό το παραλίγο στο CHL,ήταν τόσο ξενερωτικο.
Η αποστασιοποίηση του Γιώργη και αυτή εμένα μου λέει πολλά.
Αυτά όμως είναι εικασίες δικές μου.
Ότι και να λέμε, αυτός ο άνθρωπος είναι ευλογία για τον σύλλογο και δε νομίζω ότι θα κάνει κάτι για να τον βλάψει ποτέ.
Οπότε ας κάνουμε υπομονή.
Δε νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Ιβάν στην ομάδα.
Θα ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές.
Αυτο ηθελα να το ρωτησω και εγω αλλα λεω ασε να τον παρουν πρωτα και μετα ρωταω.obanebane έγραψε:Αυτόν τον Μπρούνο Κόστα, που τον ειδαμε και τον βαφτισαμε παιχταρά;