Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Εμενα θα μου αρεσε να ερθει ο Καργας με λιγα χρηματα και ιδανικα να μην παρει φραγκο και ο ΠΑΣ. Θα ειναι μια τιμια λυση για τα σεντρε μπακ.
- Shivaspace
με Μπότο μάλλον κάποιοι στάνταρ μανατζαραίοι παίζει να μένουν στην απ έξω.. ε δεν θα τ αφήσουν έτσι αυτό, θα έχουν τόσα χρόνια τον τρόπο να σε κάνουν άνω κάτω..οπότε Μπότο εμπρός και πρόλογο μην τρώς!
Τον καργα τον ειδα 4-5 ματς και να πω την αλήθεια με εντυπωσίασε .. αν ήταν 23-24 θα έλεγα ότι έχει τρομερή προοπτική .. δεν ειναι κακή μεταγραφή αν πάει για αντί Βαρέλα και έρθει και ακόμα ένας..
Σε ότι αφορά τους "ξένους", αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει ενεργούς τους:
1. Ζίφκοβιτς
2. Κοτάρσκι
3. Σάστρε
4. Βιειρίνια
5. Ρ. Σοάρες
6. Ίγκασον
7. Νέσμπεργκ
8. Κούρτιτς
9. Αουγκούστο
10. Φ.Σοάρες
11. Καντουρί
12. Ζίφκοβιτς
13. Ζαμπά
14. Κουλιάτα
15. Ρικάρντο
16. Ολιβέιρα
17. Τσόλακ
Ακριβώς 17 παίκτες, όσους δηλαδή επιτρέπει η λίστα.
Σε αυτούς δεν έχω μετρήσει τους Μπίσεσβαρ και Σβάμπ που δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσου τελικά ή όχι, και τους Τέιλορ-Νινούα-Μούργκ, που -αν καταλαβαίνω σωστά- ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ από την ομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι ξένος παίκτης θα έρθει μόνον αν φύγει κάποιος από τους παραπάνω.
Εκτός και αν ο Ρικάρντο, ο οποίος έχει έρθει από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, προορίζεται για τη Β' ομάδα, οπότε η 17η θέση προορίζεται για τον Νάρει.
Ή αν ο Ζίφκο προορίζεται για 3ος τερματοφύλακας και δεν πρόκειται να δηλωθεί στη λίστα.
1. Ζίφκοβιτς
2. Κοτάρσκι
3. Σάστρε
4. Βιειρίνια
5. Ρ. Σοάρες
6. Ίγκασον
7. Νέσμπεργκ
8. Κούρτιτς
9. Αουγκούστο
10. Φ.Σοάρες
11. Καντουρί
12. Ζίφκοβιτς
13. Ζαμπά
14. Κουλιάτα
15. Ρικάρντο
16. Ολιβέιρα
17. Τσόλακ
Ακριβώς 17 παίκτες, όσους δηλαδή επιτρέπει η λίστα.
Σε αυτούς δεν έχω μετρήσει τους Μπίσεσβαρ και Σβάμπ που δεν ξέρουμε αν θα συμφωνήσου τελικά ή όχι, και τους Τέιλορ-Νινούα-Μούργκ, που -αν καταλαβαίνω σωστά- ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ από την ομάδα.
Αυτό σημαίνει ότι ξένος παίκτης θα έρθει μόνον αν φύγει κάποιος από τους παραπάνω.
Εκτός και αν ο Ρικάρντο, ο οποίος έχει έρθει από την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί, προορίζεται για τη Β' ομάδα, οπότε η 17η θέση προορίζεται για τον Νάρει.
Ή αν ο Ζίφκο προορίζεται για 3ος τερματοφύλακας και δεν πρόκειται να δηλωθεί στη λίστα.
Ο Καργας φτηνος, Ελληνας και μετα απο πολυ καλη σεζον,
δεν μας κανει.
Θα κανουμε επανασταση για την μεταγραφη του τελευταιου σεντερ μπακ του ροτεισον.
Ο γαυρος εχει τον Αβρααμ για τον αντιστοιχο ρολο..
δεν μας κανει.
Θα κανουμε επανασταση για την μεταγραφη του τελευταιου σεντερ μπακ του ροτεισον.
Ο γαυρος εχει τον Αβρααμ για τον αντιστοιχο ρολο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paoki_ την Δευ 20 Ιουν 2022, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Η συνεννόηση με τον τερματα, όλα τα λεφτάKabamaru11 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=HM12mEaDedk απο το 2.20 και μετα δειτε.
Χωρις να θελω να θιξω τον παικτη προφανως,απλα εκεινο το λαθος μου εχει μεινει απο τοτε.
O "φοβος" για εμας που δεν μας κανει ο Καργας και ο χ Καργας, ειναι αρχικα να μην ειναι το τελευταιο παζλ στο θεμα στοπερ, γιατι δεν πολυ λεει να ειμαστε με Ιγκι, Νασμπεργκ, Μιχαι Καργα συν Μιχαηλιδη.
Επισης υπαρχει και αυτη η εμφανισαρα τοτε.
Οχι απλα η αυτογκολαρα.
Επισης υπαρχει και αυτη η εμφανισαρα τοτε.
Οχι απλα η αυτογκολαρα.
Kabamaru11 έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=HM12mEaDedk απο το 2.20 και μετα δειτε.
Χωρις να θελω να θιξω τον παικτη προφανως,απλα εκεινο το λαθος μου εχει μεινει απο τοτε.
Χαχα τι παστέλι ήταν αυτό που κάρφωσε!?
Αφού δεν γονάτισε να αφιερώσει κιόλας, ευχαριστώ να λένε. Θα ήθελα να μάθω τι έλεγε στους συμπαίκτες του. Δεν είδα; Δεν άκουσα; Δεν πρόλαβα; Δεν κοιμήθηκα καλά; Δεν βλέπω; Πεινάω; Κάτι πρέπει να είπε δε μπορεί.
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά ο Κάργας έχει ιστορία με λάθη σε αγώνες εναντίων του Ολυμπιακού.
Έχω ακούσει αρκετές φορές το όνομά του για λάθη που έχει κάνει. Βέβαια είναι αμυντικός. Και οι δικοί μας π.χ. στόπερ έχουν κάνει πολλά λάθη.
Πάντως αν υπάρχει κάτι μεμπτό είναι δεδομένο πως η ποδοσφαιρική πιάτσα θα το γνωρίζει. Εμείς μόνο υποθέσεις κάνουμε από 2-3, ίσως και λίγο περισσότερες, φάσεις που θυμόμαστε.
Το να πάρουμε Κάργα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Αν πάρουμε Κάργα και έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα (πάνω από 20 συμμετοχές 45 λεπτών και άνω) δεν ξανασχολιάζω τίποτα ποδοσφαιρικό. Αποδέχομαι πως είμαι τελείως άσχετος.
Έχω ακούσει αρκετές φορές το όνομά του για λάθη που έχει κάνει. Βέβαια είναι αμυντικός. Και οι δικοί μας π.χ. στόπερ έχουν κάνει πολλά λάθη.
Πάντως αν υπάρχει κάτι μεμπτό είναι δεδομένο πως η ποδοσφαιρική πιάτσα θα το γνωρίζει. Εμείς μόνο υποθέσεις κάνουμε από 2-3, ίσως και λίγο περισσότερες, φάσεις που θυμόμαστε.
Το να πάρουμε Κάργα ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Αν πάρουμε Κάργα και έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα (πάνω από 20 συμμετοχές 45 λεπτών και άνω) δεν ξανασχολιάζω τίποτα ποδοσφαιρικό. Αποδέχομαι πως είμαι τελείως άσχετος.
Skalon ,μη το πάμε στο άλλο άκρο, όχι δεν θα αποκτηθεί ξένος επειδή δεν χωράει στη λίστα, απλά αν υπερβούμε τον αριθμό 17 ,τότε αναγκαστικά κάποιοι θα μείνουν απέξω και θα παίζουν μόνο στις ελληνικές διοργανώσεις.
Με ότι αυτό φυσικά συνεπάγεται για την ψυχολογία τους.
Είχα γράψει ότι η απόδοση του Σαστρε έπεσε απότομα όταν δεν δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα,μιλώντας για την πιθανή κακή του ψυχολογία.
Δεν άργησε να με επιβεβαιώσει ο παίχτης με την πρόσφατη συνέντευξή του.
Κανένας δεν έρχεται εδώ για να μείνει έξω από τους προβολείς της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Άλλο να ξέρει ότι πάει σε ομάδα που είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και άλλο να μένει εκτός,επειδή κόπηκε από την λίστα.
Επαναλαμβάνομαι γιατί βλέπω ακόμα κάποιους που πιστεύουν ότι δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα.
Με ότι αυτό φυσικά συνεπάγεται για την ψυχολογία τους.
Είχα γράψει ότι η απόδοση του Σαστρε έπεσε απότομα όταν δεν δηλώθηκε στην Ευρωπαϊκή λίστα,μιλώντας για την πιθανή κακή του ψυχολογία.
Δεν άργησε να με επιβεβαιώσει ο παίχτης με την πρόσφατη συνέντευξή του.
Κανένας δεν έρχεται εδώ για να μείνει έξω από τους προβολείς της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Άλλο να ξέρει ότι πάει σε ομάδα που είναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και άλλο να μένει εκτός,επειδή κόπηκε από την λίστα.
Επαναλαμβάνομαι γιατί βλέπω ακόμα κάποιους που πιστεύουν ότι δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα.
Να ξεκαθαρισω πως δεν ψηνομαι για Καργα και επειδη τον προωθει το γαβροπολις και λογω παρελθοντος. Ισως εγινε καραμπολα (τραυματισμος Λημνιου, μη προταση για Μιχαι, ναυαγιο Ρεντε, ανοδος Χιρονα) και αποφασισαν ο Καργας να ειναι ο αντιΡεντε και κρατανε τον Μιχαι μαζι με εναν ακομα που θα παρουν δυνατο βασικο στοπερ. ΜΟΝΟ ετσι βγαινει νοημα καθως θα μεινουμε με 2 γηγενεις+αλλον εναν τον Μιχαιλιδη. Αλλα σε αυτο το σεναριο θα εχουμε 6 στοπερ. Οποτε ειναι ο αντιΜιχαι και ο Νασμπεργκ αντικαθιστα τον Κρεσπο, αλλα σε αυτο το σεναριο δεν ξερω αν φερουν αλλον (που αυτο θα ειναι προβλημα). Τι να πω, ελπιζω να ειναι παπας
- Kabamaru11
- ΑποστόληςΑ
Χαχαχα Καμπαμαρου τα εκανα edit, κολλησε το tapatalk
ΥΓ: Δεν ψηνομαι με τιποτα
ΥΓ: Δεν ψηνομαι με τιποτα
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης