Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 21/5-20:00,Cosmpotesports1Hd
Απο αποψη πιεσης, εντασης, επανακατοχης και του να βγαινει σωστα μπροστα η μπαλα το τριγωνο που θα ηθελα να δω στο 6-8-10 ειναι Κουρτιτς-Νταγκλας-Σοαρες. Θα εβαζε πολυ πιεση στους βαζελους, θα τους χαλουσε την 1η μπαλια για την κοντρα που ψαχνουν και θα μοιραζε καλυτερα το παιχνιδι οταν θα ειχαμε κατοχη (ο Νταγκλας ειναι καλυτερος σε αυτο τον τομεα απο τον Χαρη αυτη την στιγμη)
Ειμαι σχεδον βεβαιος ομως οτι ο Ραζβαν θα παει με την πεπατημενη. Δηλαδη Κουρτιτς-Τσιγγαρας και Νταγκλας στο 10.
Ειμαι σχεδον βεβαιος ομως οτι ο Ραζβαν θα παει με την πεπατημενη. Δηλαδη Κουρτιτς-Τσιγγαρας και Νταγκλας στο 10.
- ΑποστόληςΑ
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Βρε ουστ
Το μπακογιαννάκι
Θα ακούσουν οικογενειακώς πολύ ΟΜΟΡΦΑ συνθήματα.
Χα Χα Χα
Προεκλογική κίνηση κάνει για τους δημότες Αθηναίων. Ούτως ή άλλως από το ΠΟΚ μόνον ο βάζελος έχει έδρα τον Δήμο Αθηναίων και κανείς δεν ξέρει πότε θα ξαναφτάσει σε τελικό.
- ΑποστόληςΑ
van rooy έγραψε: Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε σε τελικό μας το πήραν , δεν έχει σημασία τι είχε συμβεί όμως το αποτέλεσμα έγραψε βάζελος.
Να υπενθυμίσω ότι σε εκείνον τον αγώνα δέχθηκαν κόκκινη κάρτα και δεν έπαιξαν στον τελικό οι δύο (τότε) καλύτεροι παίκτες μας: Αθανασιάδης και Νάτχο.
- ΑποστόληςΑ
Magpies4 έγραψε:Οι λαγοί θα μας δώσουν την κατοχή και θα χτυπήσουν στην κόντρα.
Νομίζω οτι ο Λούτσε κάποια έκπληξη θα ετοιμάζει, γιατί ο φετινός ΠΑΟΚ είναι προβλέψιμος και δεν αποκλείεται να δούμε συγκεκριμένη στόχευση στην ανάπτύξη (πλευρές) και πίεση ψηλά. Μπορεί να κατεβεί προσεκτικά και να πιέσει μετά το 60, με την κατοχή μοιρασμένη. Μπορεί και να ζητήσει πίεση στο πρώτο 20λεπτο με φούλ κατοχή... Μπορεί και να πάει σε αργό τέμπο με 70 30 κατοχή ώστε να τρέχουν οι λαγοί και να κουραστούν στο β.
Για να δούμε λοιπόν. Περιμένω Αουγκούστο στο 6/8 που σημαίνει οτι θα βγαίνει σωστά η μπάλα από πίσω. Με Κούρτιτς δίπλα του και Μπίσε μπροστά τους. Υπάρχουν και άλλοι συνδυασμοί παικτών φυσικά, με Καντουρί στο 10 ή στα άκρα, ανάλογα. Ακόμα και ο Σοάρες έχει πιθανότητες στο 10.
Η δική μου προτίμηση θα ήταν να χτυπήσουμε στο πρώτο 20λεπτο, όπως και στο πρωτάθλημα. Αλλιώς είναι να είσαι μπροστά, με ψυχολογία και να έχεις να διαχειριστείς ένα υπέρ σου σκορ και αλλιώς να το κυνηγάς στα τελευταία λεπτά.
Οπότε θα ξεκίναγα με:
Πασχαλάκη
Λύρατζη - Ingason - Crespo - Vieirinha
Τσιγγάρα (Douglas) - Schwab
A. Zivkovic - Soares - El Kaddouri
Oliveira/Colak/Akpom (έναν από τους τρεις)
Θεωρώ όμως πιθανό ο Ράζβαν να μην πλησιάσει τα δικά μου θέλω και να ξεκινήσει με Biseswar, Curtic και Sidcley. Φοβάμαι μήπως αφήσει έξω τους Τσιγγάρα και Soares και ξεκινήσει με Schwab και Curtic. Αν προσθέσω και τους Biseswar και Ομάρ (συγχρόνως) το σενάριο τείνει να γίνει εφιαλτικό.
-
Με τίποτα δε θέλω να δω πίεση τα πρώτα 20 λεπτά. Κάθε απόδραση που θα κάνουν από την πίεση θα είναι και ένα καρδιοχτύπι με τα εξτρέμ που έχουν. Άσε που θα κουραστούμε. Μία ισορροπία πρέπει να κρατήσουμε μεταξύ κατοχής και προσοχής στην άμυνα και να τους κλείσουμε οργανικά πίσω. Ο βάζελος θα θέλει να πιέσουμε και να βγούμε μπροστά έτσι. Το προηγούμενο ματς δε θα έχει καμία σχέση με αυτό.
Τα πάντα εξαρτώνται από την απόδοση τους λέει ο Καταλανταπιερα.
Γουστάρω.
Θα πάει η πουτσα σύννεφο.
Γουστάρω.
Θα πάει η πουτσα σύννεφο.
nunies4 έγραψε:Απο αποψη πιεσης, εντασης, επανακατοχης και του να βγαινει σωστα μπροστα η μπαλα το τριγωνο που θα ηθελα να δω στο 6-8-10 ειναι Κουρτιτς-Νταγκλας-Σοαρες. Θα εβαζε πολυ πιεση στους βαζελους, θα τους χαλουσε την 1η μπαλια για την κοντρα που ψαχνουν και θα μοιραζε καλυτερα το παιχνιδι οταν θα ειχαμε κατοχη (ο Νταγκλας ειναι καλυτερος σε αυτο τον τομεα απο τον Χαρη αυτη την στιγμη)
Συμφωνώ σε όλα, ελπίζω να είναι διαθέσιμος ο Αγκουστο.
Αν και το βλέπω δύσκολο ακόμα και να είναι στον πάγκο.
Εκτός αν είναι ο άσσος στο μανίκι του Λουτσεσκου που κρατάει κρυφό.
Θα περίμενα να δω στα χαφ Τσιγγάρα, Σβαμπ και Σοάρες, αλλά η έκτη αίσθηση μου λέει πως θα ξεκινήσει με Κούρτιτς, Σβαμπ και πιθανώς Σοάρες. Ίσως να μας αιφνιδιάσει όλους με Κούρτιτς, Σβαμπ και πιο μπροστά Μπίσε- και Καντουρί μαζί για να κλείσει στα αριστερά τον Παλάσιος, αν και το βλέπω λιγότερο πιθανό, πιστεύω πως ο Ομάρ θα μείνει στον πάγκο και θα μπει ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα. Θα ήθελα από την αρχή τον Αουγκούστο αλλά δεν ξέρω αν θα είναι καν και στον πάγκο. Είναι απώλεια, βάσει και της φόρμας του μέχρι να τραυματιστεί.
Στο αριστερό άκρο της άμυνάς μας με προβληματίζει το mismatch Sidcley-Palacios. O Palacios είναι υψηλής ποιότητας ακραίος επιθετικός, έχει και το γκολ και την ασίστ και δεν ξέρω πως θα βγει η φάση εκεί και μάλιστα χωρίς βοήθειες. Επίσης πρέπει να κόψουμε τις διαγώνιες μπαλιές του Βιγιαφάνες που δημιουργούν υπεραριθμίες όταν επιτίθεται σε κόντρα ο βάζελος.
Στο αριστερό άκρο της άμυνάς μας με προβληματίζει το mismatch Sidcley-Palacios. O Palacios είναι υψηλής ποιότητας ακραίος επιθετικός, έχει και το γκολ και την ασίστ και δεν ξέρω πως θα βγει η φάση εκεί και μάλιστα χωρίς βοήθειες. Επίσης πρέπει να κόψουμε τις διαγώνιες μπαλιές του Βιγιαφάνες που δημιουργούν υπεραριθμίες όταν επιτίθεται σε κόντρα ο βάζελος.
- iremidynami 4+
Παιδια, μην το συζητατε, αποκλειεται ο λουτσε να αφησει τον κουρτιτς εκτος αρχικης 11αδας.
-
- Επικοινωνία:
Πασχαλάκης-Λύρατζης-Inganson-Crespo-Vierinha-Soares-Τσιγγάρας-Augusto-Zivkovic-El Kaddouri-Akpom η Colak για να αναχαιτίσουμε τα τρεξίματα και τον ενθουσιασμό του βάζελου.Στο δεύτερο ημίχρονο εκεί γύρω στο 60' που θα αρχίσουν να πέφτουν και έλλειψή του πάγκου τους,πετάμε μέσα και τα βαριά όπλα Oliveira-Kurtic η Schwab-Sastre η Sidcley-Biseswar-Mitrita και τους αποτελειώνουμε.Αν παίξουμε ως Π.Α.Ο.Κ. δεν εχουν καμμία τύχη και το κύπελλο μπορούμε να το χάσουμε μόνοι μας και όχι να το κερδίσει ο βάζελος.Η ποιοτική διαφορά είναι τεράστια
- john4serres

Εγώ πιστευώ ότι θα δούμε αυτό.
O Augusto είναι χωρίς ρυθμό.
Τελευταία παρουσία σε αποστολή και συμμετοχή στις 17 Απριλίου στον ημιτελικό κυπέλλου όπου έπαιξε για 89' και δέχθηκε κόκκινη στο 109'
Θα παρουμε το κυπελλο με 1-0 με γκολ-φαουλ του Κουρτιτς

john4serres έγραψε:
Εγώ πιστευώ ότι θα δούμε αυτό.
O Augusto είναι χωρίς ρυθμό.
Τελευταία παρουσία σε αποστολή και συμμετοχή στις 17 Απριλίου στον ημιτελικό κυπέλλου όπου έπαιξε για 89' και δέχθηκε κόκκινη στο 109'
Θέλω να ελπίζω ότι η 11αδα θα είναι αυτή με μόνη αλλαγή τον Σβάμπ στην θέση του Κούρτιτς.
...κι εγω τον Ακπομ με Ολιβεϊρα εναλλαξ.
Μιτριτσα - Ολιβεϊρα τα γκολ.
Μιτριτσα - Ολιβεϊρα τα γκολ.
-
Θέλω γκολ νίκης στο 80+ με σκόρερ τον Κούρτιτς και να πανηγυρίζει με τον γνωστό πανηγυρισμό μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟ.