ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ξεσκισαμε την ομάδα 20 ημέρες γιατί τα έδωσε όλα κ έσκασε πιο πριν, τέτοιοι είμαστε!
Και ήρθαν οι άλλοι με 5-6 αναπληρωματικούς και προσευχοντουσαν να τελειώσει το ημίχρονο!
Ας τα δώσουν όλα και ας πάρουν το κύπελλο, ένα παιχνίδι είναι!!!
Βαρελά σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα όμορφα 6 χρόνια, ότι έγινε έγινε, αλλά είσαι ένας από εμάς!!
Πασχαλάκη είσαι τρελός αλλά σε αγαπάμε με τα κουσουρια σου.
Ζιφκοβιτς, χρωστάς ένα γκολ στον τελικό!!
Και ήρθαν οι άλλοι με 5-6 αναπληρωματικούς και προσευχοντουσαν να τελειώσει το ημίχρονο!
Ας τα δώσουν όλα και ας πάρουν το κύπελλο, ένα παιχνίδι είναι!!!
Βαρελά σε ευχαριστούμε για όλα αυτά τα όμορφα 6 χρόνια, ότι έγινε έγινε, αλλά είσαι ένας από εμάς!!
Πασχαλάκη είσαι τρελός αλλά σε αγαπάμε με τα κουσουρια σου.
Ζιφκοβιτς, χρωστάς ένα γκολ στον τελικό!!
-
Σήμερα φάνηκε ποσο λάθος είναι ο Λουτσέσκου που στη διάρκεια της χρονιάς δεν χρησιμοποίησε περισσοτερους παιχτες.
Από εκεί κ περα, ο βάζελος είναι τέρμα διψασμένος για τίτλο και στην αιλαδα θα δώσει το 101%.
Εμείς αν θέλουμε να φυγουμε νικητές θα πρέπει εκτός από τυχη να είμαστε συγκεντρωμένοι και κυνικοί...
Είμαστε καλυτεροι και το ξέρουμε. Είναι νεότεροι και φαίνεται... Όταν όμως οι ποιοτικοτεροι νέοι μας τους τρεξανε στο πρωτο ημίχρονο η διαφορά φάνηκε...
Από εκεί κ περα, ο βάζελος είναι τέρμα διψασμένος για τίτλο και στην αιλαδα θα δώσει το 101%.
Εμείς αν θέλουμε να φυγουμε νικητές θα πρέπει εκτός από τυχη να είμαστε συγκεντρωμένοι και κυνικοί...
Είμαστε καλυτεροι και το ξέρουμε. Είναι νεότεροι και φαίνεται... Όταν όμως οι ποιοτικοτεροι νέοι μας τους τρεξανε στο πρωτο ημίχρονο η διαφορά φάνηκε...
Εγω παρακαλουσα να βαλει Μουργκ/Τεηλορ στο 60’ για να ξανααποκτηση σασπενς το παιχνιδι.
Τους ειχαμε πατησει άσχημα, σαν να παιζαμε με τον Πανσερραϊκό κατι.
Τους ειχαμε πατησει άσχημα, σαν να παιζαμε με τον Πανσερραϊκό κατι.
Μακάρι το αποψινο να είναι το μισό του ίδιου αγώνα. Φον Κάραγιαν ο Λουτσος, άψογος μαέστρος. Λίγο γκάζι εκεί που έπρεπε για να μη ρεταρει η μηχανή. Λες και έφυγε το μάτιασμα κυρίως στην κερκίδα. Όμως το παιχνιδι τελείωσε και έρχεται η μάχη. Περιμένω εμφάνιση κλειδί από Φερέιρα και Νοσφεράτου. Κρέσπο κανόνισε. Πασχαλακαρε αν είναι για τρελή διάφορα εγώ δεν θα κρατήσω κακία. Παραμένεις ο καλύτερος τερματας μας που είδαν τα μάτια μου. Πάμε ρε
ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον τελικό προτείνω:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Vieirinha
Schwab - Douglas (Τσιγγάρας)
Α. Zivkovic - Soares - El Kaddouri
Akpom
Μέσα και εγώ, με Τσιγγαρας αντί Ντάγκλας
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ προσωπικά τον θέλω για δεύτερο και σίγουρα για να αλλάξεις επίπεδο θες καλύτερο βασικοinvincible έγραψε:sourmenetes έγραψε:Να πω ότι ήδη πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό!
Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ αν θέλει να μείνει με μειωμένες αποδοχές να μείνει!
Αν θέλει κανένα εκατομμύριο ας το βρει αλλού!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα πάρει χρυσό συμβόλαιο τελευταίο από Αραβία με συστάσεις Λουτσέσκου. Θέλεις κάτι καλύτερο αν ζητάς κάτι παραπάνω.
Αυτός δε φαίνεται να θέλει να μείνει με μειωμένο συμβόλαιο.
- iremidynami 4+
για τον ακπομ συμφωνω,θα δωσει περισσοτερα ως βασικος,ενω ο ολιβειρα πιο χρησιμος οταν ερχεται απο τον παγκο.ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον τελικό προτείνω:
Πασχαλάκης
Λύρατζης - Ingason - Crespo - Vieirinha
Schwab - Douglas (Τσιγγάρας)
Α. Zivkovic - Soares - El Kaddouri
Akpom
και τον καντουρι ομως θα τον ηθελα αλλαγη αν κ ο μπισε,οπως λες,αμυντικα δεν μπορει να βοηθησει τον αντρε.
ειμαστε ομως σιγουροι οτι ο αντρε θα ξεκινησει βασικος;
θα ηθελα επισης τον τσιγγαρα βασικο.
-
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Σταματησε επιτελους το αρνητικο
σερι και μαλιστα παρα πολυ ανετα.-
Αποψε καταφεραμε να παρουμε
σβηστα (2ο ημιχρονο) τον αγωνα
βαζοντας 2 γκολ στην καλυτερη
αμυνα του πρωταθληματος (που
προσθεσε και 3ο στοπερ για να
δυναμωσει περισσοτερο) και απο
τη θεση του φορ μαλιστα διχως
να παιζουμε ουτε καν με 2 τετοιους!
Πολυ καλο παιχνιδι απο Σβαμπ αλλα
και το Λυρατζη που τον θεωρω MVP!
Σε πολυ λογικα πλαισια οι αλλαγες
ωστε να ειμαστε φρεσκοι και το
Σαββατο ετσι ωστε να το σηκωσουμε!
ΥΓ. Ο βαζελος ηρθε απλα για να ερθει
κανοντας οικονομια δυναμεων διχως
να χτυπησει το ματς σε καμια φαση κι
αυτο πρεπει να το λαβουν υπ οψιν τους
ποδοσφαιριστες και τεχνικη ηγεσια μας!
Σταματησε επιτελους το αρνητικο
σερι και μαλιστα παρα πολυ ανετα.-
Αποψε καταφεραμε να παρουμε
σβηστα (2ο ημιχρονο) τον αγωνα
βαζοντας 2 γκολ στην καλυτερη
αμυνα του πρωταθληματος (που
προσθεσε και 3ο στοπερ για να
δυναμωσει περισσοτερο) και απο
τη θεση του φορ μαλιστα διχως
να παιζουμε ουτε καν με 2 τετοιους!
Πολυ καλο παιχνιδι απο Σβαμπ αλλα
και το Λυρατζη που τον θεωρω MVP!
Σε πολυ λογικα πλαισια οι αλλαγες
ωστε να ειμαστε φρεσκοι και το
Σαββατο ετσι ωστε να το σηκωσουμε!
ΥΓ. Ο βαζελος ηρθε απλα για να ερθει
κανοντας οικονομια δυναμεων διχως
να χτυπησει το ματς σε καμια φαση κι
αυτο πρεπει να το λαβουν υπ οψιν τους
ποδοσφαιριστες και τεχνικη ηγεσια μας!
- invincible
Έχει προτάσεις... Ξεκίνησε αργά την καριέρα του , αν είχε ξεκινήσει 3 χρόνια νεότερος πιο νέος τις καλές εμφανίσεις τώρα μπορεί να μην είχε ανάγκη τα λεφτά αλλά ψάχνει τελευταίο συμβόλαιο και ότι είχε να σου δώσει στο έδωσε. Ξεπέρασε τον εαυτό του. Όπως και ο Τσουμπα έχει προτάσεις από Αγγλια είπε ο Κόλκας .sourmenetes έγραψε:Εγώ προσωπικά τον θέλω για δεύτερο και σίγουρα για να αλλάξεις επίπεδο θες καλύτερο βασικοinvincible έγραψε:sourmenetes έγραψε:Να πω ότι ήδη πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό!
Ο ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ αν θέλει να μείνει με μειωμένες αποδοχές να μείνει!
Αν θέλει κανένα εκατομμύριο ας το βρει αλλού!
Θα πάρει χρυσό συμβόλαιο τελευταίο από Αραβία με συστάσεις Λουτσέσκου. Θέλεις κάτι καλύτερο αν ζητάς κάτι παραπάνω.
Αυτός δε φαίνεται να θέλει να μείνει με μειωμένο συμβόλαιο.
Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε το αυτονόητο έναντι του λαγού. Πάμε τώρα να το σηκώσουμε στο ΟΑΚΑ. Το ματς θα είναι διαφορετικό, ο βάζελος θα έχει πάθος, θα τα δώσει όλα και θέλει προσοχή και συγκέντρωση.
Είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε.
ΚΎΠΕΛΛΟ, ΚΎΠΕΛΛΟ στον Πύργο τον Λευκό...
MVP ΣΒΑΜΠ
Αν είχα να διαλέξω μεταξύ παραμονής Αυστριακού ή Κούρτιτς θα επέλεγα Σβάμπ λόγω αποδοχών, προσφοράς (στο συνολικό χρόνο που βρίσκονται εδώ), ηλικίας και χαρακτήρα. Με τα λεφτά που θα εξοικονομουσα από το συμβόλαιο του Σλοβάκου θα έφερναν έναν σύγχρονο, ταχυδυναμικό χαφ σε καλή ηλικία.
Είμαστε καλύτεροι και θα το πάρουμε.
ΚΎΠΕΛΛΟ, ΚΎΠΕΛΛΟ στον Πύργο τον Λευκό...

MVP ΣΒΑΜΠ
Αν είχα να διαλέξω μεταξύ παραμονής Αυστριακού ή Κούρτιτς θα επέλεγα Σβάμπ λόγω αποδοχών, προσφοράς (στο συνολικό χρόνο που βρίσκονται εδώ), ηλικίας και χαρακτήρα. Με τα λεφτά που θα εξοικονομουσα από το συμβόλαιο του Σλοβάκου θα έφερναν έναν σύγχρονο, ταχυδυναμικό χαφ σε καλή ηλικία.
Τον έσκασε τον Σβαμπ. Ξερει κανείς αν θα μεινει αυτός? Γητευτής της μπάλας είναι
Σημερα μιλησε η Τουμπα, το ενεργο κομματι των οπαδων του ΠΑΟΚ. Εδωσε απαντηση στους οπαδους του πληκτρολογιου, τους τιμητες των παντων, τους μιζερους, αυτους που ισοπεδωνουν τα παντα, τους μυαλοπωλες, τους ΠΑΟΚαρχες του καναπε. Η απαντηση αφορα στην αναγνωριση της προσφορας του Πασχαλακη και του Βαρελα. Με τα καλα τους, τα στραβα τους, τις αδυναμιες τους, αλλα και την μεγαλη βοηθεια που προσφεραν τα τελευταια χρονια, στην γιγαντωση της ομαδας μας.
Ευχαριστουμε Αλεξανδρε, ευχαριστουμε Φερναντο.
Αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ, που ειμαι περηφανος που ειμαι μελος του, στα 55 μου χρονια.
Ευχαριστουμε Αλεξανδρε, ευχαριστουμε Φερναντο.
Αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ, που ειμαι περηφανος που ειμαι μελος του, στα 55 μου χρονια.

Καλή εμφάνιση σήμερα, αλλά μέχρι εκεί.
Μπράβο στα παιδιά, αλλά όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν, το Σάββατο θα είναι διαφορετικός αγώνας.
Σήμερα μία μόνον ομάδα είχε κίνητρο, μία μόνον ομάδα έπαιζε στην έδρα της, μία μόνον ομάδα είχε σημαντικό αριθμό παικτών ώστε να μπορεί να κάνει ροτέισον χωρίς να πέφτει το ποιοτικό επίπεδο της.
Ο ΠΑΟΚ -γενικά- έχει πρόβλημα
α. όταν ο αντίπαλος τον πρεσάρει ψηλά και
β. όταν χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί στην αρχή του αγώνα (μετά αγχώνεται, τρελένεται)
Σήμερα ο βάζελος δεν πρέσαρε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ακόμα και όταν ανέβασε γραμμές (κυρίως στο 2ο ημίχρονο), πάλι δεν πίεσε, δεν πρέσαρε.
Γι' αυτό το λόγο φάνηκαν τόσο καλοί σήμερα στο build-up τόσο ο Βαρέλα (και μάλιστα από τα αριστερά), όσο και οι Σβάμπ-Τσιγγάρας.
Άσε που στις 3 πρώτες φάσεις οι 2 έγιναν γκολ... Εκεί έληξε και ο αγώνας.
Ο αγώνας το Σάββατο δεν θα είναι ίδιος.
Ο βάζελος θα έχει κίνητρο και ΣΙΓΟΥΡΑ θα πρεσάρει ψηλά.
Το σημερινό δεν αποτελεί με τίποτα κριτήριο για το τι θα συμβεί το Σάββατο.
Και είμαι πολύ ικανοποιημένος που σήμερα δεν πήγε το παιχνίδι στο 4-0 ή 5-0, γιατί τότε μπορεί τα μυαλά μας να έπαιρναν αέρα...
Ενθαρρυντικό πάντως είναι το γεγονός ότι οι τραυματίες επιστρέφουν σιγά-σιγά και η ομάδα αρχίζει να δείχνει φρέσκια, με αρκετά τρεξίματα, περισσότερες επιλογές και αρκετούς νέους αυτοματισμούς (τόσο στα στημένα, όπου σήμερα για παράδειγμα ΟΛΑ πήγαιναν με κομπίνες στο 2ο δοκάρι, όσο και στο σετ παιχνίδι).
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!
Μπράβο στα παιδιά, αλλά όπως έγραψε και κάποιος άλλος πριν, το Σάββατο θα είναι διαφορετικός αγώνας.
Σήμερα μία μόνον ομάδα είχε κίνητρο, μία μόνον ομάδα έπαιζε στην έδρα της, μία μόνον ομάδα είχε σημαντικό αριθμό παικτών ώστε να μπορεί να κάνει ροτέισον χωρίς να πέφτει το ποιοτικό επίπεδο της.
Ο ΠΑΟΚ -γενικά- έχει πρόβλημα
α. όταν ο αντίπαλος τον πρεσάρει ψηλά και
β. όταν χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί στην αρχή του αγώνα (μετά αγχώνεται, τρελένεται)
Σήμερα ο βάζελος δεν πρέσαρε ΚΑΘΟΛΟΥ.
Ακόμα και όταν ανέβασε γραμμές (κυρίως στο 2ο ημίχρονο), πάλι δεν πίεσε, δεν πρέσαρε.
Γι' αυτό το λόγο φάνηκαν τόσο καλοί σήμερα στο build-up τόσο ο Βαρέλα (και μάλιστα από τα αριστερά), όσο και οι Σβάμπ-Τσιγγάρας.
Άσε που στις 3 πρώτες φάσεις οι 2 έγιναν γκολ... Εκεί έληξε και ο αγώνας.
Ο αγώνας το Σάββατο δεν θα είναι ίδιος.
Ο βάζελος θα έχει κίνητρο και ΣΙΓΟΥΡΑ θα πρεσάρει ψηλά.
Το σημερινό δεν αποτελεί με τίποτα κριτήριο για το τι θα συμβεί το Σάββατο.
Και είμαι πολύ ικανοποιημένος που σήμερα δεν πήγε το παιχνίδι στο 4-0 ή 5-0, γιατί τότε μπορεί τα μυαλά μας να έπαιρναν αέρα...
Ενθαρρυντικό πάντως είναι το γεγονός ότι οι τραυματίες επιστρέφουν σιγά-σιγά και η ομάδα αρχίζει να δείχνει φρέσκια, με αρκετά τρεξίματα, περισσότερες επιλογές και αρκετούς νέους αυτοματισμούς (τόσο στα στημένα, όπου σήμερα για παράδειγμα ΟΛΑ πήγαιναν με κομπίνες στο 2ο δοκάρι, όσο και στο σετ παιχνίδι).
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ!!!
- thanos-xanthi
Μπράβο στην ομάδα
η δεύτερη θέση θα μπορούσε να είχε εξασφαλιστεί και νωρίτερα αλλά πολλοί απέδειξαν ότι δε κάνουν
με μάτι που γυαλίζει το Σάββατο και να πάμε για ήρεμο καλοκαίρι και ενισχύσεις
η δεύτερη θέση θα μπορούσε να είχε εξασφαλιστεί και νωρίτερα αλλά πολλοί απέδειξαν ότι δε κάνουν
με μάτι που γυαλίζει το Σάββατο και να πάμε για ήρεμο καλοκαίρι και ενισχύσεις