ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ-Άρης, 11/05, 18:30, NovaSports
Για πάμε σιγά σιγά...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγω πάλι διαφωνω με την πλειοψηφία των σχολίων μέχρι στιγμής.
Δεν θέλω να σκέφτομαι καν σαν ενδεχόμενο ούτε 10ο σερί ματς χωρίς νίκη, ούτε 4ο σερί με τον οαρης. Με τον οποίο δεν έχω καν σκοράρει φέτος σε 3 ματς (αν έχεις τον Θεό σου!!!!).
Νίκη και μόνο νίκη σήμερα, φτάνει με τις δικαιολογίες. Τις ακούω, η πλειοψηφία αυτών ισχύει αλλά φτάνει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν θέλω να σκέφτομαι καν σαν ενδεχόμενο ούτε 10ο σερί ματς χωρίς νίκη, ούτε 4ο σερί με τον οαρης. Με τον οποίο δεν έχω καν σκοράρει φέτος σε 3 ματς (αν έχεις τον Θεό σου!!!!).
Νίκη και μόνο νίκη σήμερα, φτάνει με τις δικαιολογίες. Τις ακούω, η πλειοψηφία αυτών ισχύει αλλά φτάνει.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Η νικη επιβαλλεται για διαφορους λογους. Κυριως ομως ψυχολογικους.
Οταν μια ομαδα εχει να κερδισει 50 μερες αρχιζει και γινεται συνηθεια, μπαινουν αμφιβολιες στους παικτες και βαραινουν ποδια και σκεψεις. Ασχετως απουσιων.
Δεν γινεται να παει ετσι η ομαδα μεχρι τον τελικο. Φανταστειτε να παμε ετσι αλλες 11 μερες, να εχουμε να κανουμε νικη 60+ μερες οταν θα ερθει η 21/5 και να πρεπει να παρουμε το απολυτο must win ματς. Δεν λεω οτι δεν θα μπορεσουμε να το παρουμε. Λεω οτι και ψυχολογικα πρεπει η ομαδα στον τελικο να παει αποφορτισμενη.
Οταν μια ομαδα εχει να κερδισει 50 μερες αρχιζει και γινεται συνηθεια, μπαινουν αμφιβολιες στους παικτες και βαραινουν ποδια και σκεψεις. Ασχετως απουσιων.
Δεν γινεται να παει ετσι η ομαδα μεχρι τον τελικο. Φανταστειτε να παμε ετσι αλλες 11 μερες, να εχουμε να κανουμε νικη 60+ μερες οταν θα ερθει η 21/5 και να πρεπει να παρουμε το απολυτο must win ματς. Δεν λεω οτι δεν θα μπορεσουμε να το παρουμε. Λεω οτι και ψυχολογικα πρεπει η ομαδα στον τελικο να παει αποφορτισμενη.
Ρασβαν δωστους μπάλα και παιξτους τους στην κόντρα. Μην πας πάλι με την άμυνα στην σέντρα με Βαρελα μιχαι.Βάλε κέντρο ότι πιο αθλητικό έχεις Σοαρες,τσιγγαρα και μπροστά τσουμπα και μιτριτσα και Περιμενε τους . Εύκολο ματσακι είναι αν το παίξεις έξυπνα.
-
montekristo
Μεγαλη προσοχη στα μαρκαρισματα
και τις τυχον προκλησεις των ερπετων
(δεν ξεχναω ποσο προκαλουσε εκεινος
ο Μαντσινι στο προηγουμενο μας ματς)
που μπορει να ζημιωσουν μονο εμας!
Νικη και μονο νικη καθαρα για λογους
ψυχολογιας και τιποτα περισσοτερο!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
και τις τυχον προκλησεις των ερπετων
(δεν ξεχναω ποσο προκαλουσε εκεινος
ο Μαντσινι στο προηγουμενο μας ματς)
που μπορει να ζημιωσουν μονο εμας!
Νικη και μονο νικη καθαρα για λογους
ψυχολογιας και τιποτα περισσοτερο!
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
DamoN έγραψε:Ρασβαν δωστους μπάλα και παιξτους τους στην κόντρα. Μην πας πάλι με την άμυνα στην σέντρα με Βαρελα μιχαι.Βάλε κέντρο ότι πιο αθλητικό έχεις Σοαρες,τσιγγαρα και μπροστά τσουμπα και μιτριτσα και Περιμενε τους . Εύκολο ματσακι είναι αν το παίξεις έξυπνα.
Σιγά να μην παίξει ο ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, την ομαδουλα με κόντρα επιθέσεις.
0/3 με τους σιχαμένους . Μόνο ταμπούρι παίζουν και μας παίζουν στην κόντρα αυτοί. Δεν θέλω να το ξαναδώ μπανε αλήθεια
-
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
- thomas Murg
Πρώτο παιχνίδι που δεν θα βρουν τον ΠΑΟΚ μετά από δύσκολη ευρωπαϊκή βραδιά και πρώτο παιχνίδι για το οποίο θα καίγονται τα ερπετά για βαθμούς. Για να δούμε πόσα απίδια βάζει ο σάκος
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ είμαι υπέρ της άποψης ότι πρέπει να παίξουμε σφικτά αμυντικά, ώστε να μην δεχθούμε γκολ από τους ανύπαρκτους και ξαναγίνουμε ρεζίλι. Ένα γκολ στις αντεπιθέσεις μπορούμε να το βάλουμε, ο Colak να είναι καλά. Ο Oliveira με απογοήτευσε πλήρως στον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ, ο δε Akpom, είναι καιρό τώρα που δεν τραβάει, μάλλον έχει πληροφορηθεί ότι οι πιθανότητες να μείνει στον ΠΑΟΚ είναι μηδαμινές.
- john4serres
Καλά κάτσε να δούμε τι ομάδα θα κατεβάσει ο Λουτσέσκου.
Αν μπουν οι 11 των Ιωαννίνων το κόβω καρφί για 0-0 τελικό σκορ.
Αν μπουν οι 11 των Ιωαννίνων το κόβω καρφί για 0-0 τελικό σκορ.
- episimos73
PAOK_Antarctica έγραψε:Νικήστε επιτέλους γιατί άιντε να πούμε.
Sent from my iPhone using Tapatalk